6314
-
#6274 A karid elég, de a procid egy generációval lejjebb van, mint a hivatalos 2.0 minimum konfig. Szerintem próbáld meg a warezt elsőnek, mert ez még önmagában nem jelent semmit. -
krisztajo #6273 Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Az alábbi config-al elmenne az új bővített verzió?
I-5 2300, 16 GB RAM, GTX 1060 6 GB win 10
A régi 1.0-ás simán ment, azzal nem volt gond.
-
#6272 Állítólag vannak kontroller hibák a 2.1 óta. Valaki tapasztalt ilyesmit? -
Orbancapitan #6271 hát ja inkább csak le nyúlták ők maguk mondták h nem tudják megvalósítani a metro-t erre jött egy srác a félkész v negyed kész(tán a cp1.3v-1.5v között töröltek is ebből a kódból leagalábbis a nexuson a mód készítője ezt írta a posts fülben) kódjkukból megvalósította. de a rádiót le nyúlták egy az egyben csak csicsás ui-t kapott.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.12.03. 04:18:55 -
#6270 Inkább a mod-okat vették meg, de inkább csak egyszerűen "lenyúlták", amihez persze joguk lenne, de valszeg nem, mert a metrózás már az 1.0-ban is tervben volt, a rádió miatt meg ezrek sírtak a fórumon eddig is. Lényeg hogy nem engediik még el a projektet, míg eddig arról volt szó, hogy már csak bugfixeket csinálnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.12.02. 14:33:02 -
Orbancapitan #6269 AKKOR ezekszerint felvették a metro-s mód alkotóját :D meg a radioext és pocket radio módok alkotóját is xd -
#6268 v2.1 Metróvonalak, autóverseny, hordozható rádió, boss balansz, autós üldözések, új járművek (5 motor, új Porsche és még pár autó), stb.
-
bendáj17 #6267 A CD Projekt nemrég közölte a pénzügyi év harmadik negyedévének a jelentését, ebben kerültek centrumba a játékok, az eladási statisztikák és a közeljövő fejlesztései egyaránt. Az egyik fontos infó tehát az, hogy a Phantom Liberty szeptember 26-ai premierje óta, tehát két hónap alatt több mint 4,3 millió példányban kelt el. A Cyberpunk 2077 csak az első hónapjában, 2020 decemberében produkálta a több mint 13 millió példányt. Az meg hab a tortán, hogy most már tényleg gőzerővel fejlesztik a The Witcher 4-et.
Jelentés -
bendáj17 #6266 Ja értem igen azzal lehet sikerül meg utána megválaszolták, nem lövöldözött csak leütötték őket :)
Én legutóbb próbáltam egy ilyen pisztolyos hackelős karit csinálni nomád előtörténettel, nagyon adta. Meg azelőtt egy test fene gyereket legtöbbször shotival aprítani az ellenséget aki utca gyerek volt. -
#6265 Kiszálltam és már lőttek is. Már megszoktam, nem gáz. :D Pedig a második szívet még be sem szereztem a megfelelő helyről. -
#6264 Gorillakarral :D Nem lövöldözök senkire. Amúgy a netrunner módi sem halálos. Gorillakarral a bunyós küldetéssorozat végére pályázok. A kisfiúnak akarok kedvezni, ahhoz ki kell ütnöm a jó fekánkat a végén. :) -
#6263 asszem skillcheck-el ki lehet dumálni. -
bendáj17 #6262 Lesz következménye :) hogy sikerült nem kinyírni a cégeseket? -
#6261 Futni hagytam, de a Biotecheseket sem nyírtam ki. :) Köszönöm a válaszokat. :) Remélem van még hátra pár mellék küldetés és a sztori végtől sem fogok agyvérzést kapni. (nekem kicsit ez is összecsapottnak tűnik eddig sajnos...) -
bendáj17 #6260 Igen ő az jogos amit írsz, azért a cégesek között is vannak jók szerencsére. Jó hogy lehet máshogy is dönteni.
-
Sunrider924 #6259 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az a Nelle aki a Veres Aratas terrszervezet tagja es aki a Biotehnika berlini kozpontjanak a felrobbantasakor megolt 35 embert hat, izles dolga, cegesek is szar emberek de a terroristak is, szerintem. meg addigra mer ugyis felvettem a Herkulest szoval mindegy . -
bendáj17 #6258 Érdekes küldi az is, silverhand is elmondja a véleményét. Én futni hagytam nem támogattam a céges patkányokat :D
-
#6257 Tehát akkor Jenő is legyen a hivatalban. Ok, ezen leszek. :D Köszönöm a válaszokat. :)
Nele küldi? Fusson vagy ne? :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.11.27. 11:32:50 -
bendáj17 #6256 Én is azt választottam, egységben az erő :D -
#6255 Én aszondom egyszerre mindkettő vezesse. az a jó -
bendáj17 #6254 Hupsz bocsánat azonnal javítottam. -
#6253 Khm. spoiler tag ... A CP régi játék, de a PL kiegészítő az konkrétan pár hónapos csak. -
bendáj17 #6252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az amikor dönteni kell hogy Dogtown ki vezesse tovább Jago vagy Benett, kurt halála után. Mr Hands benettet favorizálja de ha jól csinálod össze is foghatnak, ami elég békés megoldás :) Ha jól emlékszek csak több pénzt kapsz nagyon nem befolyásolja a történetet
Utoljára szerkesztette: bendáj17, 2023.11.27. 09:53:02 -
#6251 ez melyik küldi pontosan? -
#6250 A Szabó uras mellékküldetésnél mi a "jó" megoldás? (megemlékezés) -
#6247 . -
uwu2020 #6248 Egyébként szerintem a halhatatlanság bug volt.
Most újra kezdtem, hasonló builddel, nemsokâra 50 szintez érek, de V még meg tud halni, ha hagyom. Bár nem sok kell hozzá. hogy bug nélkül is halhatatlan legyen.
Legutóbb 37 szintjén halhatatlan lett, szerintem a biomonitor képes a rendellenes mūködésre, és úgy is marad a hibás mentés után. -
uwu2020 #6247 Ezt terjeszteni kell.
Több ilyen is van? Mármint ilyen profi.
Ez nem kis meló volt. -
#6246 WOW BAZMEG!!! -
#6245 -
Sunrider924 #6244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kerdes hogy mire gondolsz, mert ha Hansen fegyvereire akkor nem bukod, siman vissza fel tudsz menni a galeriaba ott lesz a cucc a foldon a hullajanal, ha az Erebus/Militech Encanto akkor meg a ketto jo lesz egynek mert valasztanod kell hogy melyiket gyartod le... -
#6243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt nem tudom, én Reed-et választottam, úgy Alex meghal, Songbird pedig megmenthető. Azt viszont tudom, hogy ha Songbird-öt választod, akkor buksz két nagyon jó iconic fegyót. -
#6242 Generáltattam pár Aurore képet (kár, hogy Reedék kinyírják) Aurore Cassel és a hangját is elloptam. :D -
#6241 Igen, szerencsére eddig még végzetes buggal nem találkoztam, random baromságok vannak, de mentés-töltés ált. megoldja, max korábbi mentés, ha az utolsó nem.
SPOILER
Songbird vs Reed - Ha Songbirdöt választom, akkor Alex életben marad, és Reedet sem kell megölnöm később? -
#6240 -
#6239 Van bug rendesena PL-ben. Én pl nem tudtam befejezni Mr. Hands gig-jeit, mert az utolsónál nincs a szobájában :) Én is szorultam be sok helyre, a quest marker sokszor teljes zavarban van, stb :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.03. 10:32:32 -
#6238 jól van, nem foglalkozom vele
más: az egyik PL-es El Capitanós mellékküldetést meg lehet szenvedni. No nem a nehézsége miatt, sokkal inkább a benne lévő hibalehetőségek miatt. Kínlódtam vele, de máshol is olvastam, hogy kínlódnak. A végén nem tudtam bemenni a garázsba, mert a garázskapu melletti ajtó nem nyílt ki, én meg nem tudtam guggolni, hogy a résnyire nyitott garázskapun jussak be. Nagy nehezen becsúsztam rajta, ekkor viszont nem jelent meg a beszéd lehetőség Muammarral. :D Mentés-töltés párszor, így tudtam mindig kicsit előrejutni. :D Amikor végre tudtam beszélni vele, kimenni nem tudtam a területről, mert a kapu zárva maradt, és ezúttal ugrani nem tudtam. :D Volt egy pont, ahonnan a mentés-töltés sem segített továbbjutni, így egy korábbi állást kellett vsszatölteni, és megint végigszenvedni kb. a küldetés felétől. Mindegy, már túlvagyok rajta, de elég idegesítő volt azért. :D Egy új verda volt a küldetés jutalma. Sokra nem használom, mert sajna a repkedő autók csak a modderek jóvoltából léteznek a játékban, mivel felhő alapon játszom ez kimarad nekem, így viszont semmi nem indokolja az autóhasználatot, hisz sokkal lassabb és körülményesebb, mint a jó öreg Kusanagi...
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.11.02. 13:25:29 -
#6237 Hát ez day 1-től benne lévő dolog, ha nem érdekelt sose akkor nem kell vele foglalkozni. inkább érdekesség és rejtvény. -
#6236 -
#6235 Játéktermi játszható játékok:
Panzer Xtreme
Roach Race
Trauma Drama
Netriss
Cyber Gryphon
Arasaka Tower 3D
A Quadracerrel nem lehet valhol játszani? (autós) Ezeken kívül van esetleg még valami?
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.11.01. 15:33:30