6309
-
TokraFan #1325 Ok, de akkor ezzel az erővel ne adják ki a jelenlegi konzol generációra sem, mert azok hardvere kb. egy 2010-es PC szintjén mozog...Mivel azonban, ezekre a végtelenül elavult hardverekre (konzolokra) viszont kiadják, teljes értelmetlenség az egész... -
Ariakus #1324 En egy kicsit szkeptikus voltam ezzel a jatekkal kapcsolatban. Tudtam, hogy jo lesz a tortenet, de eloszor azt hittem, hogy nagyon nyitni fognak a casual tizeneves massza fele. Hat az a par video amit a napokban megneztem elegge meggyozott arrol, hogy ez a jatek valoszinuleg merfoldko lesz a szamitogepes jatekiparban. Szerintem csak egy negativuma lesz a jateknak, megpedig az, hogy nem lesz eleg hosszu. Allitolag kb 60 ora. En ha nagyon szeretek egy rpg-vel jatszani, akkor legalabb 180 orat akarok egy vegigjatszassal belenyomni ( Divinity Original Sin 1-2). Sot ha nagyon beszippant a vilag akkor szeretnem ha sosem erne veget! Remelhetoleg lesz par JO KOVER DLC ami ezt a hibat orvosolni fogja.
UI.: Baszki meg az autok fizikaja is egeszen jo nem csak ilyen felkesz fos "tegyuk bele ezt is" utanerzes! -
#1323 W10-en is le lehet ám tiltani a frissítést.
Már nem is tudom, hogy mikor frissített utoljára a W10. Március, április környékén tiltottam le.
Mivel Eset-et használok, így nem lényeg a defender miatt és mivel Chrome-ot használok, így az Edge miatt sem lényeg.
W7 is csak akkor volt frissítve, mikor valaminek hiányzott valami az egyik frissítésből.
Több, mint 4 éve használok W10-et és egy-két apróságot leszámítva nincs vele bajom.
Ilyen apróság, hogy átszabták az újabb kiadásban a ragadós cetliket, így a korábbi rendszerről nem sikerült csak úgy átvinnem az infót az újra, viszont van erre is külön program.
A gadget-ekhez is van program, melyet használok is, mert úgy megszoktam W7 alatt.
És már az Aero hiányát is megszoktam, ami azért elsőre igencsak nem tetszett.
Az újabb programokat/programfrissítéseket úgyis már W10-re optimalizálják.
A nemrég vett tabletemen is W10 fut és jobban szeretem, mint a droidos telefonom, vagy azokat a tableteket, melyeken droid futott. -
Anonymusxx #1322 És? Másnál meg a win 7 okozhat gondot. -
#1321 Éppen néhány hónapja a hangot cseszte szét... -
#1320 Túl van lihegve, mióta létezik Win10et használok.Ezekről a szétkúr mindent a frissítés dolgokról csak a neten értesülök..... -
#1319 Az a baja hogy szarul rajtolt, meg tele vannak a hírek néha hogy szétbasznak frissítéssel ezt-azt, de igazából használható rendszer és ez az ellentábor kicsit beragadt a múltba és nem képesek elvonatkoztatni a kezdeti hírektől. -
#1318 Én is ragaszkodtam foggal-körömmel a win7-hez, aztán amikor az új konfig miatt átváltottam win10re, akkor jöttem rá, hogy én barom megtehettem volna ezt már sokkal hamarabb is. Sok szart olvasni a win10-ről, főleg a folyamatos elcseszett újításai miatti tönkrement rendszerek miatt, de eddig nálam ezek a gondok kimaradtak és ennyire stabil rendszerem, mint a win10, még nem nagyon volt. Pedig a win7 nálam magasra tette a lécet, de eddig sikerült megugrania. Igaz, a nagyobb frissítéseket mindig csúsztatom jó pár héttel, mert hát az ördög nem alszik ugyebár... :) -
Daermon #1317 Mi baja a win10-nek? Évek óta azt használom és semmivel nem rosszabb, mint az elődei. -
#1316 Nekem a Wasteland 3 miatt kell majd win10.
Viszont akkor számomra a kérdés az, hogy a mostani VGA-n egyáltalán elindul-e... -
#1315 Ez mekkora baromság már, szaros win 7-en futni fog, de win 8-on nem, akkor ez már tuti kimarad, mert egy játékért sem fogok váltani a fos win 10-re. -
#1314 Nagyon helyes, jo dontes, ne menjen felesleges eroforras elavult rendszerek tamogatasara, inkabb a jelenlegire fokuszaljanak es arra csinaljak meg jol! -
#1313 "Olyan hírekkel érkezett Marcin Gollent, a Cyberpunk 2077 vezető fejlesztője, ami miatt sokan fogják szívni a fogukat. A csapat ugyanis úgy döntött, hogy kizárólag DirectX 12 alatt lesz elérhető a játék, ennek megfelelően a régebbi videókártya tulajok már most elfelejthetik a játékot, ugyanis az kizárólag a DX12 kompatibilis videókártyákkal fog elindulni.
Ezen túl azoknak is el kell gondolni az operációs rendszer váltáson, akik Windows 8, vagy esetleg korábbi rendszerrel rendelkeznek. Ezeken ugyanis a Microsoft nem tette elérhetővé a DX 12 API-t. Jó hír, hogy a Windows 7 a tavalyi SP1 frissítés óta rendelkezik DX12 támogatással, így a Windows 7 felhasználóknak nem kell emiatt aggódniuk." -
Daermon #1312 Kivették a falonfutás mechanikát
Mondjuk spec nekem mindegy, ettől ugyan úgy várom a startot. -
Evoluti0N #1311 A játék megkapta már a közel-keleti besorolást is. Szóval gondolom, h például a nyugati verzió és az között számos jelentős különbség lesz. :D -
#1310 > Szóval csak verjük a habot, ami persze jót tesz a játéknak, izgatottan várhatjuk, hogy tudunk-e majd pöcsös nőt kreálni. Én akarok! :D
A Kotaku pár nappal ezelőtti összefoglalója alapján olyan szintű szabadságot kapsz, hogy konkrétan - a "nagyságán" kívül - két típusú férfi nemiszerv közül tudsz választani majd, ha esetleg vallási vagy egészségügyi alapon is szeretnéd "követni" szokásokat :) Nem hiába írják már most, hogy rengeteg országban gőzerővel dolgoznak a cenzorok és érkeznek majd az ilyen-olyan tartalmakat korlátozó patchek - ha éppen nem tiltották be élből az egész játékot.
Elvileg egyébként - kapcsolódva a lenti "gyerekek" témához -, kikapcsolható lesz teljesen a szexuális tartalom megjelenítése, így akit zavar a nudity megjelenése a játékban, az tehet ellene az opciók között. -
Evoluti0N #1309 Tuti, h lesz leszbikus vonal. A fejlesztők is megerősítették. Azonban nem lesz minden románcolható karakter bi (lásd: Dragon Age 2), hanem mindegyiknek meglesz a szexuális beállítottsága. Emellett arról is volt szó, h nem lesz "erre a beszélgetés opcióra menj, h románcba akarsz kezdeni egy karakterrel" (lásd: Dragon Ange 2 és Inquisition szívecske), hanem a beszélgetések alatt a szöveg kontextusából jön le a dolog és a nemed mellett a jellemedet is figyelembe veszi egy románcolható karakter.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.30. 14:59:55 -
Xsillione #1308 Zéró bátorság kell ahhoz, aminek a hiányát már 5 éve megróják, 2-3 éve meg aktívan támadják. A "nem kötelezőt" majd megjelenés után tudjuk meg, az óperenciában többször tolták a képedbe a témát, és nemhogy a preferált vonal volt a leszbi ág, hanem kérdés sem volt, hogy támogatod a leszbit, és lehetőséged sem volt ellenkezni. Azaz szokás szerint fordíítva van, mint a szegény elnyomottak próbálják előadni.
És mindezt úgy, hogy remélem lesz benne, mert női karakterrel szeretek játszani (puncival), ám nem kívánok pöcsmesterel huncutkodni, így marad a leszbi vonal, ha létezik, vagy no szex, ha véletlen ez nem volna. -
#1307 -
lonvard #1306 :-D -
lonvard #1305 Ilyen alapon gyilkosság se legyen benne, hiszen kiskorúak is biztosan fognak vele játszani. Halomra öljük egymást a játékok többségében, de pöcsös nő ne legyen benne, mert az árt a gyereknek. :) Szerintem a gyerekekre kb. akkora hatással lesz egy pöcsös nő, mint az, hogy játék közben legyilkolnak 680 npc-t, mégpedig brutális módon. Kábé semmilyen. Last of Us 2-nél érdekes mód nem szempont, hogy kiskorúak nézik, ahogy Ellie halomra döfködi a népet. Azzal pedig semmi gond nincs, ha a társadalmat elkezdik átszabni egy toleránsabb hozzáállásra, tekintve hogy az emberiség kb. 5%-a garantáltan meleg. És nem fognak elmenni innen. Nem fognak megváltozni. Akkor nem lesz szükség melegpropagandára, ha a társadalom elfogadóbb lesz. Nem a hardcore transzőrültekkel nyilván, hiszen az szélsőség. Cyberpunk világa tökéletes arra, hogy ilyen kísérletet megcsináljanak benne, valszeg semmi jelentősége nem lesz, ahogy kijön a játék senkit nem fog érdekelni, pont mint a Last of Usban a leszbi szál. Szóval csak verjük a habot, ami persze jót tesz a játéknak, izgatottan várhatjuk, hogy tudunk-e majd pöcsös nőt kreálni. Én akarok! :D -
TokraFan #1304 Ez egy dedikáltan felnőtteknek készülő játék! Gyerekek ezzel nem fognak játszani, vagy ha mégis, akkor ahogy előttem írták, az a szülő hibája lesz! Az egésznek semmi köze a PC-hez, sokkal inkább a Cyberpunk műfaj/világ sajátossága, hogy olyan implantot tesz be magának bárki amire csak pénze van, akár más neművé is alakíthatja magát. Ez egy popkulturális vonatkozás, nem kéne megint idekeverni a gender f*szságot és a hülye politikát.
Ráadásul mindig jókat nevetek magamban az erkölcs-csőszökön, akik féltik a gyerekeket a buziktól, de közben simán lesz*rják ha erőszakos, gyilkolászós játékokkal játszik, vagy ilyen témájú filmeket néz. Jézus szenvedéseit meg szinte direkt átéletik velük, mintha az az egyébként is fiktív mesetörténet nem lenne alapból is egy pszichés agyrém. Hogy az egyéb, gyerekekre káros tevékenységeket ne is említsem. Pont olyan képmutatás az egész, mint maga a vallás.
Engem is idegesítenek a buzik, utáltam a Mass Effect-ben is, de ott valóban offenzív kényszer volt, mivel a kitalált világ nem tette szükségessé, hogy benne legyen. Ugyanakkor felnőtt ember vagyok, el tudom kerülni és kész. Sőt, nem kötelező játszani ezzel a játékkal! Minek ezen rugózni? Szerinted most néhány reakciós idióta kedvedért változtassák meg a Cyberpunk műfajának alapjait? Az nem zavar, hogy az már nem lesz Cyberpunk?
Ez kb. olyan, mitha azt várná el valaki, hogy a Star Wars-ban ne legyenek mindenféle fajok, mert a Biblia szerint csak és kizárólag az ember létezik és micsoda rombolást végez szegény gyerekek fejében, ha meglátják Yoda-t, még a végén kételkedni kezdenek a hittan órán tanultakban.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.06.30. 01:45:09 -
Evoluti0N #1303 Melyik századból jöttél a jövőbe az időgépeddel?
Itt egy dolog undorító és az nem a játék.
Ez a játék nem gyerekeknek való és nem csak a melegek vagy a transzok miatt.
Ha meg azt hiszed, h játékban levő meleg vagy transz karakterek hatására egy gyerek úgy dönt, h az lesz, akkor sajnállak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.29. 22:00:49 -
#1302 > MIvel ezzel a játékkal többmillió kiskorú is játszani fog,
Nem fog, a korhatár besorolás miatt nem lehetséges.
Hja, majd letölti dugiban? Akkor az már a kedves család problémája és hibája, ne a játékot, ne a világot vagy mást hibáztass... Az egyébként nem zavar, hogy a kiskorú gyermek testreszabhatja a pénisz nagyságát, mellek nagyságát, sőt, még a fanszőrzetet is?
Szerintem vegyél eg ynagy levegőt, és a játékban kerüld el a meleg szituációkat, akkor nem esel sem kísértésbe, se látni nem fogod azt, amitől rettegsz. Mert hogy el lehet ezeket kerülni, ahogy lentebb is írták, SEMMI SEM KÖTELEZŐ, MINDEN CSAK A TE DÖNTÉSEDEN MÚLIK. -
caps lock #1301 Az kurvára nem lényegtelen ha buzipropagandát tolnak a képembe. Nem kértem, nem kerestem, de a polkorrektség jegyében el kell tűrnöm. Miért kell propagálni egy mentális betegséget, miért kell úgy tenni mintha normális lenne, miért kell pöcsös csajokat még a kormányokba is beengedni? A toleranciának is van határa, az elfogadás nem azonos a bátorítással.
MIvel ezzel a játékkal többmillió kiskorú is játszani fog, a kérdés még inkább megkerülhetetlen. Az egy dolog ha az lehetsz benne aki akarsz, az meg egy másik ha a szembejövők felénél nem tudod eldönteni milyen nemű. Hát ha még a játék is felkínálja a döntést hogy mindennemű NPC-vel románcot kezdhessek!
Még a lehetőségét se akarom annak, hogy beszélgetésbe elegyedve egy férfivel kis szivecske ikon tűnjön fel a párbeszédpanelen. A lehetőség egyenlő a bíztatással, és ez már undorító. AZ AC Odyssey eljátszotta már ezt, ott röhejes volt az egész, de félek hogy itt komolyan veszik. -
Evoluti0N #1300 Azt hiszem, h megfejtettem a dolgot. Állítólag az első trailerben használt férfi V szinkron valamiért nem lett a játékban végleges szinkron. Ez mellé jön, h az IMDB-n a male V-re 3 különböző színészt ír, a female-re pedig 2-t. Szóval gondolom, h ffi esetében azért van 3, mert a traileres is ott szerepel, de egyébként 2 közül lehet majd választani a játék elején, ahogy a női esetében is. Szóval hasonlóan, mint a Dragon Age Inquisitionben. A #1288 hozzászólásban levő videóban nem mindig hangzik ugyanúgy a férfi V hangja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.29. 21:27:39 -
TokraFan #1299 "Amúgy nem értem a sírást."
Nagy a jólét, unják magukat az emberek és ráérnek lényegtelen baromságokon rugózni...
-
Evoluti0N #1298 Annyira nem érdekel téged és mást sem, h mindig sikerül valakinek felhoznia a témát és több hozzászóláson keresztül erről beszélgetni. :D
Amúgy nem értem a sírást. Ez csak egy lehetőség, ami adatott. Ha full férfi vagy full női karakterrel akar valaki játszani, ott a lehetőség.
Aki meg transz, annak szintén ott. Aki nem transz, de transz karakterrel szeretne játszani, annak is ott a lehetőség. Ez miatt bárkinek panaszkodni. No comment. -
fluency #1297 Végül is, ez is lehet egy álom : két fegyvert sütni el egyszerre... :D -
caps lock #1296 Jaj annyira unalmas már ez! Bátor lépés hogy olyan szerepjátékot készítenek amiben lehetőséget kapsz hogy kiélhesd az aberrációidat, DE semmi sem kötelező. Oké, a transzhumanizmus itt a játék világának egyik alapköve, de nem ezért játszom. Csak legyen menő fegyverem, fasza kocsim, meg izgalmas küldetésem, a többi nem érdekel. -
#1295 Ezt kiirod angolul twitteren, tagelve a fejlesztoket és vmelyik random LGBTQ mediumot, holnapra cimlap es nr1 trend :) -
lonvard #1294 Mér, a nő pöccsel a legjobb kombináció. Ötvözi a nőiességet a pöccsel. Ha tisztán csajt indítok, azzal az a gond, hogy kevésbé tudom a helyébe képzelni magam. Viszont ha pöcse van, akkor eggyel közelebb áll hozzám. :D Egy kurvaszép arcú, jó seggű, falon mászó képességekkel megáldott láthatatlanná válni tudó röntgen szemű mesterlövész nő, pöccsel. Ez az álmom. :)
-
#1293 Tipp, de ahogy all jelenleg a vilag, siman lehet, hogy rahibaztam. -
Evoluti0N #1292 Ez gondolom, h csak tipp. :D
IMDB-n mindegyik úgy szerepel, h male vagy female.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.29. 18:49:31 -
#1291 "Original" female
"Original" male
Trans female
Trans male
:) -
Evoluti0N #1290 2-2 voice actor lesz mindkét nemhez? Több színész is szerepel az imdb-n, mint male és female V. -
Evoluti0N #1289 Vótmá. Nem is 1x. Mindenki ugyanazokat a gameplay jeleneteket rakja fel, csak esetleg más sorrendben vannak összevágva. :D Június 18 óta nem volt semmi új és a következő Night City Wire-ig nem is lesz. :) -
Daermon #1288 -
#1287 GAT5-ben engem a sztori igazán nem is érdekelt sosem. Azóta sem játszottam végig. Viszont online nagyon sokat játszottam.
RDR2 olyan szinten vált szerepjátékká a számomra, hogy egy bizonyos esemény bekövetkezte után, lehangoltan felkeltem a gép elől, hogy akkor most ennyi. És azóta sem vettem elő a játékot.
Nem írom le az eseményt, hátha még nem ismeri mindenki a sztorit.
Számomra izgalmasabb volt, mint a Witcher 3, bár ezt sokan cáfolnák. De ez engem úgysem érdekel. Szóval fölösleges billentyűzetkoptatás lenne erre reagálni. -
Madi92 #1286 Gta5 engem sem fogott meg. Egynek elment. RDR sem lesz az örök kedvenc, de mindenkinek ki kell próbálni egyszer.
Én is csak pcn játszom vele, de mikor beérsz az első városkába és beesteledik te meg csak sétálgatsz. Hát ilyet még játékba nem éltem át. Novigrad elbújhat emelett a kis városka mellett. :D
De akkor adta el magát a játék nekem, mikor elhagytan a lovam valahol messze. Megláttam egy szekeret, mondom de jó lenne felkéredzkedni. Rákiáltottam és baszki fel lehetett ülni rá, elvitt az öreg egy darabon. Mikor leszálsz a karaktered meg is köszöni szépen.. Na ott tudtam hogy nekem ez a következő szint.