Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meglátjuk, én is nagy TP párti vagyok, így egy választható megoldással elégedett lennék teljesen.
CDP fórum
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de tán majd hamar kijön valami TPS mod hozzá (: vagy ha sokan hőbörögnek, eleve ők teszik bele a megjelenésig..
az, hogy alapvetően FPS, nem idegen a stílustól, lásd Skyrim és elődeinek esete..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én többségében olyan játékokkal játszottam amik tps nézetesek és talán ezért is szeretném ezt is ebben. Fene tudja. Próbáltam a gta 5-öt is fps nézettel, de nekem nem tetszett. Az Evil Within 2-őt is megnéztem így, de ott is inkább visszaváltottam tps-re.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.06.13. 15:51:39
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Óriási lenne ha összefutnánk cirivel valami sötét sikátorban...<#hawaii>#hawaii>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Tényleg ezek számítanak egy rpg-ben? Nem a sztori, a karakterek, a setting, a c&c, a mechanika?
Engem a nézőpont teljesen hidegen hagy.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A CDP fórumán már jó kövér topic van emiatt. A szavazáson messze vezet a TPS nézet. De igazából ugye a megoldás az lenne, ha választható lenne.
Mert így nagyjából értelmét is vesztette, hogy karaktert generálsz, meg felszerelheted mindenféle cuccal.
Szép lett a topik...<#eljen>#eljen>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lényeg, hogy remélem tesznek bele választási lehetőséget vagy már megjelenéskor vagy esetleg utána.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nekem az is furcsa, hogy itt alapból nem konvertálja fel az ellenfeleket, miközben a Witcher 3-ba később beletették mert egy szint után nagyon könnyű volt még nehéz fokozaton is.
Nyilván bízok bennük, csak ezek a dolgok aggasztanak kicsit 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.06.13. 10:57:01
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.06.13. 06:09:25
FPS módban játszod a játékot, viszont átvezetők és dialógusok közben átvált third personba
Inkább RPG FPS elemekkel, mint FPS RPG elemekkel
Többfajta fejlődési rendszer (perkek, sklillek)
A főszereplő neve V
A főszereplő lehet nő vagy férfi. Mindkettő full voice actinggel
Karaktergenerálás (kinézet, előtörténet, stb.)
Nem választasz a játék elején kasztot
Teljes nappal-éjszaka váltakozás (sokan panaszkodtak, h a trailerben túl sokat van világos Cyberpunk játékhoz képest, hát ezért)
A küldetésrendszer hasonló lesz, mint a Witcher 3-ban
A választásoknak komoly következményei vannak, ezzel is megerősítve, h elsősorban RPG-ről van szó
Lőfegyveres és közelharc
Fegyverek: 3 ág - Power Weapons, Tech Weapons, Smart Weapons
Hajtható járművek (autók, motorok, talán repülő autók is)
Night Cityt San Francisco és Los Angeles inspirálta
6 különböző városrész. Mindegyik egyedi
Witcher 3 vízszintesen, ez függőlegesen lesz hatalmas
Be tudsz menni az épületekbe. Mega épületek is léteznek, rengeteg külön emelettel, több felfedezhető területtel
Nem igazítja a játék az ellenségek szintjét a tiédhez. 2 fajta XP: rendes XP és Street Cred
A magasabb Street Cred új exkluzív üzleteket és melléküldetéseket tesz lehetővé
Értem én, hogy jó story meg minden, de komolyan fps ? XD
Gratulálok hozzá biztos olyan nehéz lett volna FPS + TPS nézetben megcsinálni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha a világ, a setting, a lore, a story, a writing hozza a W3 színvonalát és a CP2020 pnp rpg hangulatát, akkor nincs itt semmi baj.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Egyébként annyi a bajuk vele, hogy süt a nap. Jé. Sokkal jobb lenne, ha az egész játék alatt folyton este lenne, ha már Night City, igaz? Egy ilyen sand box rpg, mint amilyen ez is lesz, nyilván nem tud működni dinamikus napszakok nélkül. Magyarán előbb-utóbb ki fog sütni a nap. Ez nem egy asztali pnp játék, ahol simán lehet, hogy minden kampány éjjel játszódik.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem csak a játék minőségére gondolok, hanem arra ahogy a játékosokat kezelik, volt anno az a "poén" hogy van aki csinál egy DLC-t és kiadja játékként, a CDProject csinált egy játékot és kiadta DLC-ként.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Next PC upgrade: 2022
És ez a hackelős videó is jó volt (persze anno ezt a Blizzard már bejátszotta az Overwatch egyik karakterével).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."