6309
banner
  • lonvard
    Aha, zsidónak lenni már smafu? A háttértörténet, hogy autista gyomorrákos zsidóindián hermafroditaként nevelkedtünk, míg ki nem irtották a családunkat. Genitáliák tekintetében én nem vagyok olyan extrém, mint te, én annak a híve vagyok, hogy valakinek vagy egy pöcse és egy pinája, vagy két pöcse legyen. Vagy két pinája.

off:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most lesz igazán nehéz ilyen témájú filmeket csinálni. Régebben egy-egy homoszexuális témájú film az színesítette a kínálatot (mondjuk a Broki Mountaint nem voltam hajlandó megnézni), most viszont ha készül egy ilyen film, rá fogják sütni, hogy buzipropaganda, meg csak az oszkár miatt csinálták.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.10. 12:35:48
  • Kandurex
    Nem vagy elég PC.

Szóval fél szemű, fél lábú, fekete transzvesztita csaj - indián felmenőkkel, 2 pinával egy fasszal a segge helyén.

Na. Így korrekt és Oscar díj kompatibilis.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.10.10. 10:46:42
  • lonvard
    Ugyan, szerintem nem pontoznak le csak azért, mert összetettebb, és ezáltal izgalmasabb-nehezebb egy játék. Akkor pontoznak, ha extrém bugos, játszhatatlan, látványosan szarabb a grafika, vagy a történet nem találkozott a közízléssel. Véleményem szerint ezt a játékot max azért pontoznák le, ha kiderülne, hogy nem generálhatsz karaktert, hanem a már látott fiatal faszival lehetsz, akinek viszont két pinája is van (egy a segge helyén), valamint hogy kiderül, hogy a játék felénél a főgonosz női karakterrel kell lenned, akinek viszont két pöcse van (egy a segge helyén) , aki ráadásul kinyírja a dimenzióugrás következtében Cyberpunk világba keveredett Cirit, az utána teleportáló Geralt viszont megbocsát Ciri haláláért, sőt beleszeret a kétpöcsös nőbe, ráadásul Geralt lesz az asszony a háznál, akit a főgonosz csaj rendszeresen megseggez. Vagyis mi. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.10. 10:12:42
  • TokraFan
    +1
    Minden szavaddal egyetértek!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.10.10. 02:12:39
  • PiszkosFred
    Hát, azok majd szopnak és lepontozzák a játékot a picsába a mélysötét ostobaságukban. Ez ellen SEMMIT sem tudsz tenni, se te, se én, se senki, se játékosként, se fejlesztőként, se kiadóként. Jelenleg itt tart a világ. Csak azért nem nevezzük sötét középkornak, mert... valójában nem is tudom, éppen nevezhetnénk annak is. :)
  • TokraFan
    Egyértelmű és egyetértek, eszembe se jutna konzolt venni. Nem ezzel kapcsolatban írtam, amit írtam. De sok reddit és egyéb helyen látom, hogy sokan egy Cyber GTA-t vizionálnak és fogalmuk sincs arról, hogy ez egy RPG, csak FPV nézetben.
  • PiszkosFred
    Mindenképpen el kell majd találnod a célpontot FP(S) nézetben, aztán majd a többit (hit/miss/damage/res/stb) a rendszer kiszámolja a karakter/ellenfél/felszerelés statjaiból. Ez pedig a melee harcmódot leszámíva egyszerűbbnek tűnik PC-n egérrel, mint konzolon kontrollerrel, még úgy is, hogy valószínűleg lesz célzás segítés konzolon. És ugye erre vonatkozó az elsődleges komment.

Az már más kérdés, hogy ki mit szokott meg, mert egy ezer éve konzolon játszó játékos lehet szenved annyit egérrel PC-n egy ilyen játékban, mint amennyit mondjuk én szenvedek PC-sként kontrollert fogva (spoiler: nagyon fakezű vagyok konzolon FPS játékokban).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.09. 14:41:30
  • TokraFan
    Nem FPS lesz! Elősdlegesen ez egy RPG!
    Attól tartok, sokan fognak koppanni, amikor egy kvázi Cyber GTA-t vizionálnak, aztán nagyon nem az lesz...Remélem nem fogják lepontozni emiatt mindenhol.
  • Carlos
    Köszönöm!!!
  • Ainz
    Itt.
  • AntiHero
    térkép is kikerült.
  • Evoluti0N
    "Cyberpunk 2077 has gone gold!
    See you in Night City on November 19th!"

Azaz a november 19 megjelenés most már kőbe véshető.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.10.05. 12:46:07
  • Carlos
    Szia. Gyors kérdés.
    A moncsi amit irtál hol 119k? jó paraméterei vannak és annyiért meg is venném. Én 127 körül láttam mindenfelé.
    Mennyire gáz ha 2ms a válaszideje 1ms helyett? (acer predator xb3) ?
  • Carlos
    Jelen pillanatban én is elengedtem a 4k/60-at. Elég lesz a 1080/60 környéke.
    Konzolt nem szeretnék, mert FPS szopás rajta. Plussz rengeteg játékom van Steam-en amit tolnék.
  • caps lock
    Felhasználófüggő. Nem követelmény se konzolhoz, se számítógéphez az óriástévé, egy húszezres monitorra is rákötheted ha van HDMI, így ha csak az árakat nézzük a konzol még mindig harmad annyiba fáj mint egy PC. Mostani fejemmel már én se raknék össze gépet, egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszom egy évben, az én igényeimnek tökéletesen megfelelne a konzol. De már van egy viszonylag jó gépem és nem cserélem le amíg 1080p/60 stabilan megvan. Sőt, még 720p/30-al is kiegyezek, de persze ha magasabbak az ember igényei akkor bizony mélyen a zsebbe kell nyúlni.
  • Carlos
    azt irják 70 giga lesz a játék, arra nem kell terrás SSD. 512-n elfér a win 10 meg a cyberpunk és kész is vagy.
    Használt pc cucc nekem sem jászik. Nem bizom az emberekben annyira. :)
    Most épp az új AMD kártyákon gondolkodom, hogy megvárom a novembert (RX 6900).
    Lehet hogy nem kell nekem mégsem a 4k, elég az 1080p is 60 FPS-el. Nem vagyok (már) hardcore gémer. Sajna a kölkök miatt ez lehetetlenség. De azért kivettem 1 hét szabit nov 19től felfelé...
    Jelen pillanatban egy ryzen 3600x és egy rtx 2080 s környékén gondolkodom. Aztán novemberben ha lesz új amd kari akkor még módosulhat.

Konzolt meg nem akarok, mert ahhoz kell fasza tévé is ami 300k környéke + konzol 150k (mondjuk) majdnem ugyanott vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.10.05. 10:25:15
  • PiszkosFred
    Sokan fejlesztenek a CP miatt a napokban (én is ezért vettem gépet tavaly decemberben és veszek kártyát idén - ha végre lehet kapni), így bár offtopik, de azért kapcsolódik a játékhoz, ha más nem, ötlet és tipp gyanánt.

De akkor egy legyen egy kis ontopik kontent is:
    CP teljes térkép (forrás)
  • Hexex86 #1428
    Deus ex első részébe nehezen tudsz fejbelőni valakit. :D De értem az álláspontodat. Pc-s vagyok én is, de PS4-el sincs komolyabb baj célzás terén csak idő kell hozzá mire belejön az ember. Kontrollerrel meg a vezetés ilyen játékokba meg jobb szokott lenni és, ahogy elnéztük az sarkalatos pontja lesz a játéknak szóval inkább azon reménykedjünk, hogy billentyűzettel lehet majd rendesen vezetni és nem olyan lesz mint a Watch Dogs 1-be. xd
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.10.05. 01:58:53
  • jarlaxxe
    A deus exbe-ben az elsö pillanattól fejbe tudsz löni mindenkit és ez ugy álltalában minden fps nézetü játékra igaz, persze csak ha egérrel célzol kontrolerrel ez felejtös dolog.
  • Hexex86 #1426
    Ez egy rpg lesz fps nézettel ellátva. Mondjuk egy Deus Ex vagy hasonló. Sokan szimpla fps-nek várják, de nagy csalódás lesz nekik amikor nem tudnak no scope headshotot csinálni egyből.
  • jarlaxxe
    Itt az a lényeg, hogy ez egy fps lesz azt meg csak az bolondok játszák konzolon, szvsz.
  • Kandurex
    Ennyi pénzből biztos, h nem.
  • Piko888
    Érdemes a játékot SSD-re rakni, szóval 1 TB-s mindenképp kell
  • TomStorm
    16:9.Nekem az már nagyon de nagyon kevés
  • TomStorm
    Carlos:
    Én most upgradel-tem:
    -I9 9900K
    -32GB DDR4 Ram
    -1151 V2 lap
    -RTX 2070(amég nem jönnek 30-as szériák addig jó és jól el is lehet adni)
    -SilentiumPC Regnum RG4T Frosty White Ház
    -Cooler Master Hyper H410R RGB Proci hüvösítő
    -Samsung 970 EVO 500GB TLC(Rendszernek sima 120gb ssd van)

Monitor még 21:9 van de már gyűjtök a 32:9-hez!Na az lesz az igazi
  • TomStorm
    Neked ment el az eszed hogy ennyi pénzből konzolt vennél:DDD
  • Kandurex
    Értelmes TV inkább 400e és az is 55” még csak. Mindazonáltal egy TV-t nem csak játékra használ az ember :)
  • caps lock
    Ha ilyen ritkán játszol, minek PC? Az inkább megszállottaknak való, akik nem tudnak meglenni játék nélkül egy napra sem. Konzolosok meg inkább a minőséget preferálják a mennyiséggel szemben. Évente amúgy is csak két-három valóban ütős cím van, és ezekből minimum egy konzol exkluzív. Ha csak a Cyberpunk miatt kell gyorsan egy gép, akkor egy százasért PS4 vagy Xbox és letudva a dolog. Később eladhatod, vagy beszámítják az új genes gép árába.
  • Piko888
    Srácok, picit eltértetek a témától. Esetleg beszéljétek meg privátban, vagy menjetek át egy hardveres fórumba. Ajánlom a prohardveres, milyen asztali gépet vegyeket.
  • Kályha
    Amit írtál oké, de embere válogatja. Használtan nálam nem játszik pc cucc, ha nem telik rá, nem veszem meg. Ahová meg a 2070S kevés, oda a 2080S/Ti is az lesz hajszál híján, mindezt +60-70ezerért, ki tudja hogyan tartva.
    De a fenti szubjektív, az összeghatár nem az. A keret felét egy komponensre elkölteni kicsit necces.
  • Ainz
    Figyelj, ha lehet venni 270 ezerért 2 év garanciást vagy ugyan azt 500 ezerért, akkor elég nagy madárnak kell lenned, hogy félj attól hogy tönkremegy, ugyan úgy tönkre tud menni az is amit te hozol ki a boltból. Ráadásul valószínűleg a 1044p RTX on full grafika 60 fps-hez nem lesz elég a 2070, de amúgy erről elvileg még a megjelenés előtt lesz infó, azt viszont érdemes hozzátenni, hogy a Watch Dogs Legion 1080p full grafika RTX on 2070 kell, ebből lehet következtetni, arra amit írtam, hogy a 2070 kevés lesz a 1044p RTX on full grafika 60 fps-hez, viszont ha nem kell ez a grafika, akkor elég egy sokkal olcsóbb gép is.
    Ja és arról nem is beszélve, hogy ennél a játéknál az RTX rohadt sokat fog dobni.
    Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.10.04. 18:43:13
  • Kályha
    2070 Super- 2080 Super közt kb. 60lepedő a különbség. A keretedbe inkább az előbbi férne bele, azzal is el leszel pár évig, pl. a Cyberpunkhoz (elvileg) még bőven túlzás is. MSI Gaming X Trio, Gainward Phantom amik különösen ajánlottak, 190-210e, attól függően hol veszed. Palitok se rosszak, Gigát hanyagold, Asus Strix meg egy picit drágább, de az új verziók szintén jók.

Ainz: arra figyelj, hogy keretnek 500-600ezret adott meg. És ha már fél guligáról van szó, ne használtan, szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2020.10.04. 18:33:28
  • Ainz
    Akkor már legalább 2080-ti legyen hardveraprón találsz garanciást 270k körül, az meg kb egy szinten lesz a 3070-el és akkor eltudsz sokáig vele gamelni full grafikán mindent.
  • Carlos
    Ok, akkor felejtős. Tudom hogy nyilván az jobb lenne, de akkor mit javasoltok helyette. (nem kell nekem a táp nács cucc (3070,3080) csak vigye faszán a játékot)
    Ahogy néztem kb 10 FPS a különbség a 2070 super és 2080 super között (youtube összehasonlitós videó)
    Éshát igen a 2080 super és 3080 között meg vagy 30 FPS. LOL.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.10.04. 18:20:41
  • Voltan
    Erősebb, igen. Viszont ne nagyon számíts rá, hogy egyhamar hozzájutsz, igen nagy a probléma az ellátással a 3080-ak tekintetében is, a 3070-es meg ugye eleve csúszik, és tuti , hogy ott is hasonló mizéria lesz. Szvsz kb. jövő év elejére fog úgy-ahogy normalizálódni a helyzet, de nem lepődnék meg, ha csak késő első negyedévben.
  • Carlos
    Jól hangzik. Viszont mint mondtam nem áll szándékomban szenvedni. KB 1 éve be se kapcsoltam a mostani elhalt gépemet, megvagyok játék nélkül szóval nem akarok most allja kártyát venni aztán szenvedni az eladással aztán megvenni majd a 3070-et. Mikor is jön az? sokkal jobb lesz mint a mostani 2070 super-ek?
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.10.04. 18:05:02
  • TokraFan
    Nekem pedig azért nem alternatíva, mert minden játék műfaj amit kedvelek, konzolon a kontrolleres irányítás miatt halott. Köthetnék rá egeret, de akkor meg már asztal is kell, és ott vagyok mint a PC-vel. A hardvere is gyenge.

Egyébként a hardverekhez még annyit: Sokan almát-körtéhez hasonlítanak amikor az RTX 3080 és egy HEDT platform árait hasonlítgatják egy konzoléhoz. A konzol hardveres képességeinek megfelelő PC-t szabad összevetni. Ott pedig már nincs akkora különbség, mert a konzolban sem a 400k-s PC-s VGA van benne, hanem egy jóval gyengébb, aminek a PC-s megfelelője sem 400k lesz.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.10.04. 17:52:19
  • Voltan
    Mondjuk a konzolt is rá lehet kötni monitorra, én is azt csinálom, és fülessel játszom. Szóval nem feltétlenül kell a méregdrága tévé.
    Igaz, ha a kanapéból terpeszkedve játszós élményre vágyik az ember, akkor muszáj. :)
  • Ainz
    Egy jobb TV tényleg nagyon drága.. Nekem az a bajom a konzolokkal, hogy gyenge grafika, 30/60 fps és kb semmit nem tudok rajta csak játszani, de azt is nem full grafikán, cserébe kb ha tv-t is veszel, akkor semmivel sem olcsóbb mint a PC..
    Játékok meg drágák nagyon, hiába van akció ps-re meg boxra is (box mondjuk a passal jó lett, de én szeretem gyűjteni a gameket) és ott nincs humble és társai pár eurós akció, meg szürke piac : D
  • Palinko
    Hmm PS5 185ezer. Értelmes TV 300 ezer. Vesz még 4 játékot és 600k-nál van azzal is, cserébe konzol felhasználási területe a játékokon kívül 0.