Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meg remélem nem azzal akarják elérni a futurisztikus látszatot, hogy folyamatosan ilyen sötét lesz a játékban...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Next PC upgrade: 2022
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Pont ide írtam be, ahova nem volt jogos, bár ettől függetlenül a jelenség valós sajnos.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.07.30. 21:18:06
Egyébként meg a könyvben is fekete combat sleeve-ben van Takeshi Kovacs. Fura lett volna, ha Ryker testében, öregedés nélkül jelenik meg ...
Aha...még csak a harmadik résznél tartok, de éppen a főszereplő az, aki nagyon betalált véleményem szerint. ezek szerint kinyírják az évad végére, vagy nem tudom miért cserélik le, de olyan nagyon nem örülök, főleg az új színész ismeretében. T*köm tele már, hogy mindenhol négereket meg arabokat kell nézni.
Ma ez ilyen idióta trend, hogy minden főszereplőt kinyírnak pár rész vagy maximum egy évad után. Én kifejezetten utálom ezt a megoldást, biztos régimódi vagyok, de nekem ez nem jön be.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.07.30. 14:59:16
hamár Cyberpunk sorozatok és filmek a téma, egy friss hír :
"A Netflix berendelte az Altered Carbon 2. évadját. Az új főszereplő Anthony Mackie lesz. És a készítő mellé Alison Schapker érkezik társ-showrunnernek."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Next PC upgrade: 2022
Remélem ez majd jobban sikerült cybrpunk film lesz mint amilyen a ghost in the shell volt.
De igazából majdnem mindegy is, mivel itt ugye a CyberPunk a címben nem a műfaj, hanem az asztali szerepjáték, ami sokkal inkább meghatározza, hogy mit várhatunk tőle. 😊
És igen, állítólag készül egy következő kiadás, mondjuk őszintén szólva én már a V3.0-al sem játszottam, de sokáig beszéltek róla anno, hogy jön, mert nagyon téma volt, hogy ráfér egy modernizálás a világra. Gondolom a CP2077 elővetíti, hogy majd az asztali szerepjáték milyen lesz, Pondsmith hogyan képzeli a mostani modernizálását, ami eddigiek alapján kicsit retrós akkor, de én azt nem is bánom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azok a filmek amik ezt a kérdést vagyis a transzhumanizmust járják körbe azok nálam mind azok.
De mellesleg ha valaki olvasta a Neurománc cimú regényt amitól egyáltalán eredeztetjük ezt a müfajt az tudja is ezt.
Az összes többi csak körités a nagy kérdéshez, hogy hol kezdödik az ember és hol ér véget a gép.
jó, persze lehetne több kiber is benne, itt most nem ezen volt a hangsúly... de ha szigorúan vesszük, hogy mi legyen, mi legyen benne, mitől CP a CP, akkor a végén tényleg csak a Johnny Mnemonic marad, az is nagyduzzogva..
közbe meg ha az ember rákeres, hogy cyberpunk-jellegű filmek, van ahol még a mátrixot is megemlítik, meg a tron-t, azoknál meg csak a virtuális valóság, ami közös a CP-vel.. ezért is mondom, kinek mit jelent, emberfüggő (:
filmeknél, sorozatoknál meg mindig hátrány lesz a kötött költség.. főleg utóbbinál.. még az olyan nagy költségvetésű sorozatok, mint a GoT egy egész évadra (10+ óra) a töredék pénzt kapja, mint sok film a maga 1-2 órájára.. valamelyik cikkben az szerepelt, h például az Altered Carbonra olyan 7-8 millió dollár / rész jutott.. tehát a 10 órányi anyagra 70 - 80 milla.. a Ghost in the Shell film 100 percére 110 milliós budge jutott, a Blade Runner 2049 esetében meg 160 percre írnak 150–185 millát..
nem csoda, hogy az ízig-vérig cyberpunk élmény még mindig inkább az animációkra jellemző.. főleg anime vonalon, a japánoknak bejön a stílus, úgy is oda vannak a high-tech cuccokért.. ugyanígy egy számítógépes játékban is könnyebb visszaadni a dolgot.. szvsz a játék lehet nem lesz sötét noir stílus (az úgy is jobban áll a bőregérnek (: ), de hogy ízig-vérig cyberpunk lesz, még jobban is, mint bármely film vagy filmsorozat, abban biztosak lehetünk.. pláne mivel ahogy lwb is említette, együtt dolgoznak a CP2010 szerepjáték alkotóival.. és ha az nem cyberpunk, akkor semmi..
(btw állítólag a szerepjáték újabb verzióját is tervezik kiadni a PC-s játék mellett....)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az eredeti CP2020 is eléggé noir, ugye Night City neve is adja magát. Viszont, ami egy asztali kampányban elmegy, hogy minden egyes kaland este történik, az egy sandbox játékban eléggé furi lenne. Mert ott azért naponta egyszer csak felmegy az a nap ... Night Cityben is van nappal ... Szóval nincs azzal baj, hogy a trailer a nappali NC-t mutatta be.
Na igen a kérdés csak az, hogy attól már cyberpunk egy film ha ezekból a stilus jegyekból csak egy szerepel benne vagy kell az összes?