6309
banner
  • bélanéni #1486
    De igen, én közvetlenül a FUMAX-tól rendeltem, de szinte bármely könyvesboltban már rendelhető.
    Múlt héten jelent meg, első nap feladták.
    A felénél járok, baromi hangulatos, a game is ilyen legyen
  • Piko888
    Köszi a választ, nem a minőség miatt kérdeztem. Azt hittem, hogy még nem kapható magyarul.
  • Palinko
    Ezt el is felejtettem valóban, igen oda folyamatosan kell majd egy csapat aki frissen tartja.
  • bélanéni #1483
    Magyarral, Rusznyák Csaba fordítása, teljesen rendben van, eddig egy olyan mondattal sem találkoztam, ami furcsa lenne, érződik hogy nem csak munka, hanem annak a szeretete is benne van . Pl. a Madarak a dobozban-t is ő fordította, nekem kimondottan élvezetes volt az a könyv is.
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2020.10.20. 08:15:21
  • PiszkosFred
    Plusz ne felejtsd el, hogy a CP multi resze is ott van meg, arra is kell ido, energia, eroforras, stb. Kerdes persze, hogy egy ME3 fele lovoldet kapunk e vagy egy GTO fele komplex online vilagot, ezt nem tudni, de egyelore azt is ossze kell rakniuk meg, mielott "tovabblep" a csapat nagy resze a kovetkezo projektre.
  • Evoluti0N
    Valószínűleg ehhez is lesz egy csomó kisebb ingyenes DLC, mint a Witcher 3-hoz (egy-egy küldetés, öltözék, hasonlók) meg emellett terveznek nagyobb kiegészítőket is. Most, hogy ehhez is 2 lesz-e ezekből, azt még nem tudni. A Witcher 3 példájára alapozva valszeg ebből is jön majd GOTY verzió, miután kijön az összes kiegészítő.
  • Palinko
    Ez engem is érdekel mert én sem hallottam róla semmit, szerintem hasonlóan lesz mint a witchernél, jön majd 1-2 kieg még a csapat nagy része az új projektre fog ugrani. Szerintem ha tudják tovább növelik és lehet megpróbálják párhuzamosan fejleszteni a cyberpunkot a witcherrel mert utóbbira is nagy már az igény így 5 év elteltével el kéne kezdeni fejleszteni hogy ne legyen beláthatatlan mikor készül el, meg ha jól sül el a cyberpunk oda is kell folytatás. Szerencsére sok embert vettek fel a cyberpunk miatt is, szóval lehet megoldható lenne a párhuzamos fejlesztés.
  • blackcalibra
    Sziasztok! Nem vagyok valami túlinformált a játékkal kapcsolatban. Azt lehet tudni, hogy a játék megjelenése után mik a tervek? Ilyen-olyan DLC-k, GOTY verzió tervben van a későbbiekben? Vagy ezt most még nem lehet tudni?
  • Gary
    Én, innen rendeltem: KönyvTündér
    6897 HUF, személyes átvétellel. Postával +990 HUF
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.10.19. 21:19:23
  • TokraFan
    "Kiegészítésként hozzátenném, hogy a Cyberpunk 2077 világa sajnos nincs is túl messze a való világunktól."

Bizonyos folyamatok ebbe az irányba mutatnak, valóban. Persze ez önmagában még nem vetíti előre a jövőt, mert bizonyos struktúrák, főleg a hatalomgyakorlásban, politikában, gazdaságban, tulajdonképpen évszázadok óta jelen vannak, csak a környezet változik a technikai fejlődés hatására.
  • Piko888
    Az angollal vagy magyarral?
  • bélanéni #1475
    Haladok a könyvvel..... ha a játék teljesen fedi a könyvben leírtakat (ami szinte biztos, mivel a könyv elvileg a játék világát mutatja be), előreláthatóan egy brutálisan komplex és mély alkotás lesz, talán még a Witcher3-nál is fontosabb mérföldkő. Már csak az a kérdés, mennyire sikerülnek "satisfying"-ra a játék egyes alkotóelemei, mennyire fog együttműködni a komplexitás, kidolgozottság és a hangulat. Az úgy tűnik, nem kérdés, hogy minimum RDR2 kaliberű game lesz. Amiben számomra sajnos a "badass" faktor nem volt túl erős, talán a lassú játékmechanikák miatt, kissé lelketlen volt az egész. Tehát van kérdőjel, mint mindig egy nagy megjelenés előtt, de nagyon nagyon ígéretes

(Kiegészítésként hozzátenném, hogy a Cyberpunk 2077 világa sajnos nincs is túl messze a való világunktól. Persze talán kissé túlzóak a disztópikus elképzelések, a kiber implantátumok is (egyelőre) csak fantázia része, már ami a hétköznapi használatot illeti, de sok felvetett probléma már rezonál a mi világunk problémáival. Ebben az értelemben nem annyira "badass", mint inkább elkeserítőek a könyvben leírtak.)
    Utoljára szerkesztette: bélanéni, 2020.10.19. 15:45:30
  • TokraFan
    Pontosan így van, a CDPR-re jellemző kiváló minőségű kiadvány! Erősen ajánlott!
  • bélanéni #1473
    Én előrendeltem 2-3 hete, néhány napja kaptam meg. Nagyon igényes kiadvány, nagyon jól ráhangol a játék világára, a játékélményt még magasabb szintre emeli. Ami reméljük enélkül is ütős lesz
    Erősen ajánlott, aki nem sajnálja a 8000 Ft-ot rá, ne hagyja ki!
  • Evoluti0N
    Én a héten megrendeltem. Még várom, h megérkezzen.
  • Carlos
    Én megvettem. Nagyon szép és jó olvasmány. Rá lehet hangolódni a játékra.
    Ajánlott: azoknak akik hajlandóak fizetni a CE-ért és a kézzel fogható dolgokért.
  • TokraFan
    ?? Tehát ha leírom, hogy extrém tehetségtelen ehhez, az szerinted személyes sértés? Ne vicceljünk már.

Az orosz pedig nagyon helyesen nem nyert semmit, mivel a feladatnak csak egy része volt a technológiai megvalósítás, de azon kívül, hogy épített egy -úgy ahogy- működő exoskeletont, valójában semmi másban nem mutatott értékelhetőt. Nem volt jó a kisfilmje, nem volt benne semmi koncepció, a cosplay műfajára jellemző, és annak szerves részét képező művészeti értékkel sem bírt a produkciója. Talán egy robotika versenyen helyezést érne a szerkezete, ide ez jogosan kevés volt.
  • nordan
    fogadni mertem volna rá,hogy ő nyeri....a német csaj kurvajó volt nem is baj,hogy ő nyerte viszont az amcsi gyerek gyengusz volt az orosz csaj meg kifejezetten egyyszerű
  • caps lock
    De mit személyeskedsz? Semmi gond nem volt vele, de elfogadom neked nem jött be a stílusa, ám ez nem ok a sértő hangnemre. Inkább a látottakat véleményezd. Erről jut eszembe, szégyen hogy az orosz srác Sergei még a háromba se jutott be, pedig ő tette bele a legtöbb munkát. Basszus, épített egy működő exoskeletont!
  • TokraFan
    Elfogadom én, nem ez a gond, de ami nem megy, az nem megy és nem kellene erőltetni. Lehet, hogy kiváló varrónő, vagy lakberendező lenne például, de nem alkalmas kamerák előtt beszélni...szimplán nincs hozzá érzéke, tehetsége, karaktere.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.10.17. 14:53:19
  • PiszkosFred
    Majd belejön a következő években, mint CM, a csapból is ő fog folyni Hollie mellett.
  • grebber
    Elfogadás van. E3 vagy az azt leváltó bemutatókon is olyan emberek beszéltek hogy aztakurta ,pösze ,kb 2 mondatot nem tud egyszerre elmondani stb... De ezek is emberek
  • FEARka
    Egy-két oldalt visszaolvasgattam és nem láttam, hogy lett volna róla szó. Hátha valaki még nem hallott erről a könyvről: Cyberpunk 2077 világa
    Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.10.17. 09:00:28
  • TokraFan
    Ezt a szerencsétlen nőt honnan szedték? Nagyon nem való kamerák elé.
  • nordan
  • Carlos

Tolnám...
  • nordan
  • nordan
  • caps lock
    Ezúttal a járgányoké a főszerep! Night City Wire episode 4 magyar felirattal:

• AntiHero
  • Carlos
    gépigény update van már? vagy csak a régi?
  • grebber
    Úgy tűnik a médiának kiküldött játékverziók tesztelése elkezdődött.
  • Madi92
    Kingdom Come: Deliverance
  • fluency
    Ezt nézd meg. Ebben a srác elég jól összefoglalja, amit erről a témáról nagyvonalakban tudni érdemes.

• TokraFan
    Tehát a Skyrim vagy a Fallout 3/4 az egy FPS is? Valójában ez egy fogalomzavar miatt félreérthető, mivel az FPS a műfajra utal (First Person Shooter), miközben a kameranézetre helyesen FPV-ként kellene hivatkozni (First Person View).

Egy RPG műfaja és játékmechanikája nem változik meg attól, hogy történetesen FPV nézetben játszható, attól még RPG marad.
  • Palinko
    Az sem hozna nagyon más végeredményt ráadásul game breaker lenne és ugyanúgy kergetne mindenki még meg nem halsz.
    Szerintem jó ez a legtöbb RPG-ben OP-k a városőrök, akik ellen max a játék végén van egy kis esélyed mikor szét vagy már tápolva. Szóval teljesen mindegy hogy van most 1-2 óra Benny Hill show vagy jön a törvény embere és földbe döngöl, még jobban is jársz ezzel bár nem veszted az időd. A rampage meg tényleg soha nem lesz olyan mint kéne, mert pl a quest adó embereket sem ölheted meg vagy megint game breaking bugot csináltál stb.

Amúgy GTA-knál is csak az utóbbi részbe egy kicsit lazább a dolog, korábban mindig úgy volt hogy egy csillag vicc, 2 csillag figyelj oda mert valahogy még lerázod 3 csillag az utolsó esélyed a lerázásra, de mivel jött a helikopter meg kicsi volt a pálya, szóval ha csak menekültél is akarva akaratlanul elütöttél pár járókelőt, rendőrt stb jött a 4 csillag onnantól meg vége a dalnak, autód is már régen tropa, váltasz lelőnek stb, az 5. csillag garantálsz ha kitartasz és letúrtak a vérbe tankkal. Ha küldetésnél kaptad a csillagot persze lerázható volt de ha szabadon barangoláskor szedted össze nem vagy nagyon-nagyon nehezen volt csak megoldható.
  • wedge31
    Ez így igaz is meg nem is mert ritkán szoktak egy játékra aszerint hivatkozni, hogy milyen nézetböl játszák inkább a genres számit, ezért is a Cyberpunkra inkább rpg-ként fognak hivatkozni amit first-person nézetböl lehet írányitani és nem forditva.
    Utoljára szerkesztette: wedge31, 2020.10.10. 17:03:27
  • jarlaxxe
    Ezért szeretek az sg-re járni mert itt mindig találok még nálam is ostobáb embereket pedig az nagy szó.
    Ez a játék és most kapaszkodjon meg mindenki egy fps nézetben játszodó rpg lesz tehát egyszerre lesz fps és rpg is, most lelki szemeimmel látom pár ember arcán a megdöbbenést...

Az már csak hab a tortán, hogy eredetileg nem is a genre meghatározás volt a téma hanem az, hogy egy fps nézetü játékot milyen beviteli eszközel lehet pontosabban játszani.
  • lonvard
    Ugye az intelligens megoldása ennek az volna, hogy nem azért nem érdemes rálőni a rendőrre, mer 20 szinttel magasabb és megöl, hanem mert olyan szankciók indulnak be ellened a játékban, amik annyira megnehezítik a haladást, hogy nem éri meg. Ezzel el lehetne érni, hogy akár tömegmészárlást is rendezhess, csak utána a város összes rendőre és fejvadásza rád vadászna úgy, hogy nem szűnik meg a kőrözöttségi szinted, te leszel a közellenség, bárhol kiszúrnak mennek rád a tekesek, sehova nem engednek be, ésatöbbi ésatöbbi.
  • fluency
    Emlékszem, amikor kijött a hír, hogy nem lesz érdemes Night City rendőreivel ujjat húzni, mert mi húzzuk a rövidebbet, többen is értetlenkedtek. Nehezményezték, hogy miért nem lőhetik halomra a rendőröket, mint a GTA-ban. Én meg csak pislogtam, hogy mi van? Nagyon el vannak tájolva az emberek bizonyos kérdésekben, ez nem GTA 6 lesz. Sok szerencsét ezeknek az egyéneknek a C-Swat vagy a Max-Tac egységgel szemben. :)