Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha open world, akkor legyen open world, de részletesen ha már fps. Igazából ennyi 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Csak a viszonyítás kedvéért, ez volt a Witcher 3 Velen fő térképe, töltögetés nélkül. Mielőtt kibővült kicsit keletre. És még volt ezen kívül ha jól számolom 3 további, kisebb.

Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2018.08.28. 14:24:56
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Még is van egy olyan érzésem, hogy baromi szabadnak mutatja a várost ami a legapróbb részletekig ki van dolgozva, még sem mozoghatsz 500 négyzetméternél nagyobb területen adott pillanatokban.
Ha csinálnak egy GTA szerű free roamot fps nézetben, kisebb térképpel de részletesebb pályával, random, utcára néző lakások kifosztási lehetőségével (eddig még soha nem volt ilyen), akkor jó lesz. Amúgy álljon félre, halkuljon le mert mindjárt Red Dead Redemption 2 😄
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.08.28. 13:07:26
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2018.08.28. 13:06:40
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
#356: Mit keverek, írd már le ,tényleg érdekel?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.28. 13:04:36
Next PC upgrade: 2022
A kommenteddel a probléma az, hogy nem ajnározás van. A CDPr minőséget és fejlesztői voltát kezdted minden mással keverni és összemosni. A probléma, hogy a felvilágosítás után is tolod fullba tovább...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.08.28. 13:06:44
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Kaptunk majd egy órás gameplay.. Ha hang se lett volna rajta ugyanaz lenne a véleményen erről a játékról.
Ilyen hájp kb a Star Citizen veszi körül még ,mert ott vannak ennyirl fanatik "védők" hogy bárki aki szóvá teszi ,hogy többet vár mert küldik a k. anyjába ,hogy beteg meg hülye meg minden felhoznak ellene csak hogy védjék a játékot.
Kiskoromba sokat vertek... A kövi kommentedbe ezt is sződd bele ,lehet emiatt nem érzem át a nagy világmegváltást ebben a játékban...Komolyan néha szánalmas amit le tudtok művelni.
Van egy véleményed nekem is (más fórumokat is olvasva sokan vannak mások is akik nem látják azt a spanyolviaszt..) elfér itt mindkét vélemény nem csak a magasztalónak van helye.
Tény, hogy a CDP olyat tett le az asztalra művészetileg, kreatív téren, programozás terén, és úgy en bloc, példaértékű művet alkottak, olyat, ami párját ritkítja, és útmutató jellegű. Szakítottak is pénzt vele bőven, Lengyelországban gyakorlatilag nemzeti kincsként tartják őket számon.
Ehhez az egészhez hogy a fenébe jön az EA, meg a többi nagy kiadó az évről évre ismétlődő középszar, vagy annál is rosszabb vacakjával? Kit érdekel a nyereség ebből a szempontból? Hogy jön egyáltalán ide?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A W3 ráadásul egy 2012-ben vett totál középkat gépen Hi beállítás közelében tudta a 30-40 FPS-t hairworks nélkül full HD felbontáson.
Ehhez képest pl. az XCOM2 - egy szutyok turn based game, ami lényegében egy gigamod szintjén állt - a 2015-ös erősebb gépemen beszaggatott. Megalol.
A Wicther 3 annyival a világ felett állt 2015-ben, hogy arra szavak nem voltak.
A nyelvtudásod meg azétr hátrány, mert kb. arról tudsz amit magyar nyelven írnak meg, vagy arról sem. Tehát úgy mondasz véleményt, hogy az évilágon semminek nem tudsz utánanézni vagy utánaolvasni. El vagy saját kis álomvilágodban...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
(Nyelvtudásomat ,meg belekeverni egy pénzről szóló harcba... Ezért kérsz valami ajándékot ? <#idiota>#idiota>)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.08.28. 12:40:39
A Witcher 3 akkora kasszasiker volt, hogy arra szavak nincsenek és állami (!) szinten kiemelt figyelmet élvezett, mert ott az állam pénz és lehetőséget lát abban, hogy ne autó összeszerelő ország legyenek, hanem szürkeállománnyal termeljenek pénzt. A CDPr munkássága gyakorlatiag a mint, hogy mit és hogyan kéne csinálni.
A másik az, hogy a CDPr hozzáállás nem pusztán anyagi sikert jelent. A Witcher 3 kb. bugmentesen és optimalizáltan jelent meg abban a korban, amikor félkész és bughalom játszhatatlan RTW2-őt adtak ki vagy az évekkel későbbi ME Andromédán röhögött, hogy arra ki bólinthatott rá...
A világra való rálátásod 0, ami annak köszönhető, hogy nem beszélsz semmiféle idegen nyelvet (legalábbis tudtommal).
Szerinted az emlegetett "lesajnált" kiadókat/fejlesztőket mennyire érdekli a cdp amikor a "szarjaikkal" évről évre tonnányi (sokkal több pénzt) keresnek mint a cdp?
A játék világát 1988-ban találta ki Mike Pondsmith amit késöbb folyamatosan fejlesztett, bővitett.
Ha már mindenáron valamire hasonlitani kell az legyen a Blade Runner mert abból bevallottan meritett.
Ettöl persze emlékeztethet valakit ezekre de ez alapján mindenre rá lehet húzni ezeket a sablonokat.
Játék engine-be másképpen jön át.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Edit: Nyugati cégek zöme jelenleg tök esélytelen a CD Projekt jelentette kihívással szemben, még a Beth is.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 10:26:12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennek a viszonylag rövid gameplaynek is olyan fellingje volt ami ha beránt valakit azt egy jó darabig nem fogja elengedni és a cdpr ismerve ez 100+ óra lesz.
Akit meg nem fog meg ez környezet annak nem érdemes vele foglalkozni, ennyi
Nagyon durván minimal stílus a belső helyszíneken. Részemről.
Szóval nekem nem a világos meg sötét a baj, hanem hogy azért pl ahogy kinéz a város, ahhoz képest a belső terek eléggé elmaradoznak azért. Meg ez a doom szerű fight se gyün be már.
Kiégtem ezekből a shooterekből.
Valszeg többet reméltem mint ami.
Death Stranding is erre a sorsra jut szerintem.
Brutál kiábrándító az ucso gameplay.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt már a többiek is leírták, hogy a szezont kevered a fazonnal. A kiadó és a fejlesztő nem azonos és emiatt a kiadási mennyiség és fejlesztési idő egészen más.
A másik komoly faktor, hogy csak azért, mert költségvetése és fejlesztői létszáma miatt egy projekt / játék szeretne AAA-ként tekinteni magára*, attól még nem lesz az. Miért? Mert olyan játékok, mint a Witcher 3 (PC) vagy az Uncharted 4 (PS4) újradefiniálták ezt a fogalmat azért. Lehet, hogy úgy fogalmazni, hogy vannak olyan játékok, amik annyival a konkurencia felett állnak, hogy lényegében külön kategóriát képeznek. Ha ezek a AAA játékok, akkor a többi valami más.
Lásd futószalagon érkező CoD és egyéb szériák. Csak azért, mert 60 ojró a gamma még nem lesz AAA egy hulladék termék...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.08.28. 09:29:31
A videó pedig nagyon tetszik, felkerült a játék a várólistám élére.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Maga a gameplay-be semmi extra.
Valszeg nekem voltak nagy elvárásaim, illúzióim. Nem számít kik fejlesztik, ha a játék nem mozgat meg, nem látom a mai átlaghoz képest, hogy ez miben több, addig nem nagyon fogok 0day ugrani érte.
De mindegy is, csak egy user véleménye, másoknak meg kellemes szórakozást hozzá. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.08.28. 08:16:57
A történet vezetés talán még jobbnak is tűnik, mint a witcherben, bár lehet hogy kicsit félrevezető az elso pár, nyilván jobban kidolgozott küldetés.
Az élő utcákon azert pislogtam rendesen... oké, volt mar hasonlo de itt valahogy nagyon kellett ebben a gány, túlzsúfolt cyberpunk városban.
Ha jó játékot csináln valaki, azt megveszem, ha szart, azt nem. A Witcher 3-at minden kiegészítőjével együtt megvettem mindhárom platformon és végig is vittem mindhárom platformon, mert megérdemlik a pénzt és a támogatást, hogy még több ilyen játékot csináljanak. A SW Battlefrontért a torrent sávszélességét sajnálom, nem hogy pénzt adjak érte. Konkrétan van EA accessem, elvileg ingyen tolhatnám, de azt a fél órát nem éri meg az életemből, hogy letöltsem.
Ha stúdiókat hasonlítasz össze, akkor egész más lesz a kép. Bethesda mikor adott ki saját fejlesztésű (!!!) játékot, tehát nem mint kiadó, hanem mint fejlesztő, ahogy a CDPR is. Fallout 4. Az előtt Skyrim. 2011. De pl a Fallout 76, ami idén jön már egy külső stúdió munkája lesz. A wolfik meg az evil within szintén nem saját fejlesztés.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"De ne aggódj szerintem ha ez kijön utána már lesz. " Szerinted ,de ez nem így működik. Mint mondtam a többi stúdió a pénzre megy nem fog senki szüttyögni 1 game-el mikor évenként jön mindennek az n+1 része ami hozza az aktuális eladási számokat amit kell + multis ótvarokat is csapatnak mellettük azt nincs szükség "világot" megváltó alkotásra.
Hülyeség ,marhaság, faszság..
CDP szökőévente ad ki 1 game-et ez idő alatta többi szarrá fikázott cég akár 15-20+ AAA címet...
Nos ha a CDP-cske is ennyit fejleszteni nem lenne idejük ilyesmire. A CDP-cske szökő évente ad el egy játékából x milliót addig a többiek többszörösét.
De ajnározzátok csak őket ezek ebből élnek<#levele>#levele>
Anno a W3 előtt, ami már szintén akció és ügyesség inkább, mint rpg, Mateusz elmondta, minden változik, de a sztori és a karakterek lesz a központ mindig. El kell dönteni teljes áron veszed meg vagy akcióba. Ha még jönne pár Tyranny szerű játék. Nem kérdés ez nálam akciós keretben vásárolandó. De legalább vétel szemben a szar Bio játékokkal. Remélem leülnek majd ez elé és megnézik, hogy kell játékot készíteni.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 07:08:49
A részemről teljesen pozitív az első benyomás. Az egyetlen kritikám, ami van, hogy nem tudom mennyi lesz benne az rpg elem. Az valahogy nem tetszett, hogy olyan dolgokat próbálnak rpg -elemként előadni, hogy pl. másként oldunk meg egy küldetést. Ez teljesen oké, de engem inkább az érdekelt, hogy a képességek milyen szinten befolyásolják a játékot. Láttam rövid ideig a hackinget meg az engineeringet, de pl. a social skilleket egyelőre nem. Abban biztos vagyok, ha a cyber fejlesztéseket leszámítva a lövöldözés nem skill alapú lesz, hanem a játékos ügyességén múlik majd, mint pl. a deus exben (ellentétben a vampire bloodlines-szal pl.). Ebben azért még várok némi infot, mert egyelőre inkább Deus Ex Mankind Divided, mint Deus Ex 1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kint nagyon szép a kocsis dolog, hogy mehetsz a városba.
Csak ugye maga az akció része épületekbe szorítva sötét igényességet mindenféle tekintetben nélkülöző kartondobozokba folyik, kicsit olyan érzés, mintha az autós része kint egy full másik minőség lenne.
Egy rész egy másik játékból...
Az meg amikor bent mászkálhatsz, lőhetsz, az semmit nem jelent, nagy 0... sötét egyszerű fém épületekbe, könzerves dobozokban....:S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.28. 03:27:29
De igazad van, a tökletes gémer, minden neki nem tetsző játékkal játszik.
Csak én vagyok válogatós.
Akkora nagy bánzáj volt ez a játék körül, hogy nem ezt vártam.
Nem tudom ebbe mi a nagy szám, amit egy másik játék ne tudna manapság. A grafika is éppenhogy elég.
Dátumot, most!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.27. 21:25:43
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
CPU: Intel i7-8700K
Motherboard: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming
RAM: G. Skill Ripjaws, V 2x16GB, 300MHz, CL15
GPU: GeForce GTX 1080Ti
SSD: Samsung 960 Pro 512 GB M.2 PCIe
PSU: Corsair SF600 600W