Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 4k értelmeten parasztvakítás és drága. A grafikai fejlesztők nem tudták vakteszten megmondani, hogy felskálázott 1080p ---> 4k-t vagy valódi 4k-t látnak a kijelzőn. Akkor meg minek?
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Egyszerűbb megoldás venni egy ps4 prot mondjuk és akkor nemcsak ez a gond van megoldva, hanem mindjárt hozzá is férünk egy rakás exkluzívhoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Valahogy az fps irányítását kéne megoldani egy egyszerűbb billentyűzettel vagy egérrel és jó enne minden
szerk.: meg aztán azt kihagytam, hogy PS4 multiplayerben nem létezik olyan, hogy cheat. Mindenkinek ugyan úgy megy a játék, mindenkinek ugyan olyan lehetőségei vannak. Ez sem utolsó dolog.
Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2018.08.29. 07:16:48
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.08.29. 06:56:43
- Honnan jöttél fiam ? - Normann vagyok uram. - Oké Normen, tehát honnan jöttél ?
Amúg egyetértek, én is ezért szoktam konzolon játszani, még akkor is, ha jóval szarabb a frame rate, mint pc-n. Egyszerűen kényelmesebb fetrengeni a nagy képernyő előtt, mint a monitornál. De van egy rakás játék, amit nem olyan jó konzolon játszani: pl. minden point-and-click vagy klasszikus izometrikus rpg (DOS pl) és rts, plusz az fps-ek.
Most kövezzetek meg azért amit most mondani fogok, de ágyon fetrengeni a kontrollerrel, a wireless kontrolleren egy gombot megnyomni, 1 másodperc után ugyan ott folytatni ahol tegnap abbahagytam az azért priceless. Olyan élményt ad, amit egy pc sajna nem tud. Haverom 1 évig nyúzott ezzel, elküldtem a francba, de mikor a ps4 exkluzív játékok miatt megvettem a konzolt, be kellett kussolnom mert totál a hatása alá kerültem.
Egy dolgot viszont tényleg nem értek: hogy lehet konzolon fps-el játszani. Az istenért se áll rá a kezem az analog célzásra, egyszerűen olyan vagyok mint egy óvódás aki dartsozni akar. Ilyenkor jó az auto aim, mert ha pcn játszanék, tudom magamról, hogy 8 év csézés után bármilyen fps single player játékot akár hogy megcsinálok ultragecihard modon fél hpval, tehát nem zavarna a "csalás"... így jobb megoldás híján legyen auto aim aztán kész.. de azt tényleg tanúsíthatom, hogy ha megveszed a konzolt, akkor egyre nehezebben ülsz le görnyedni a gép elé valami játékkal, ha ott a kényelem a hálóban.
Ha meglátok még egy ilyen szart ahol fát kell vágnom, hogy abból ajtót meg falat csináljak, akkor felakasztom magam. A képzelőerő teljes hiányában szenved a fejlesztők 95%-ka. Az MMO lövölde baromságokról nem is beszélve...
Nem CSAK erről szól! Legalább is, vannak még emberek, akik a nyilvánvaló célként kitűzött üzleti sikert, minőséggel párosítva képzelik el. A CDP ilyen cég, ilyen tulajdonosokkal. Az EA tulajdonosai meg szimplán maffiózók, akiket a pénzen és mondjuk gyerekek kifosztásán kívül kb. semmi más nem érdekel. Persze nem is hasonlítható össze a két cég, mivel az EA kiadó, öltönyös buzikkal és managerekkel az élen, akiknek tök mindegy, hogy játékprogramot vagy műanyag kiskacsát értékesítenek, a lényeg kizárólag a profitszerzés, mely cél elérésének érdekében nagyjából bármire képesek. Itt két világ találkozik és úgy tűnik, te ez utóbbit kedveled. Egészségede...De fogadd már el, hogy mások kicsit felnőttebb módon gondolkodva, az értéket is teremtők táborához tartozó fejlesztőket támogassák.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.08.29. 02:09:28
Én olyan RPG-t még nem láttam, ahol a harcrendszer és craft ne csak díszitő körítés lett volna. A W3 sem lett kivétel. Mintha két eltérő banda csinálta volna (minőségileg) a sztorit, a voice acting-et és a grafikát (jó) és egy másik az item és craft rendszert a harcrendszerrel (indifferens és hulladék).
A világ meg. A questek, a non lineáris játékmenet ahol a döntéseid tényleg 100 felé visznek. És mondom az obsidian B csapata csinálta és mégis. Karakterek zseniálisak, a mellékquestek a felépített "érzékelés" rendszer ahogy egyre rafináltabb rejtek helyeket fedezel fel. A millióféleképpen felépíthető csapat. A fő karakter fejlesztés a leadership részt is beiktatva. Fő sztori megismételhetetlen és annyira de annyira nem felel meg az elvárásoknak. Stb. Stb.
Nem várok ilyet ettől mert ma ez nem trendi. Kár ebbe az irányba elmenni, Peturz. Nem ez az eladható. Meg a POE. A Cd ráérzett mi az ami eladható és elvárás. Nem lesz "bonyolult" már a W3 sem az nagyon nem az. Már ha néhány normális fejtörő lesz benne mint a W2-be volt és komolyan az agyam eldobtam tőlük. Nyoma nem volt a w3-ba már. Mint a végjáték mellékpályáján belebotlasz. Lesz jó sztori, jó karakterek fényévekkel jobbak mint amit a mai Beth vagy Bio tud. Lesz tökéletesen megalkotott világ. Ahol nem minden ajtó lesz nyitható de bővíthető ajtóról ajtóra. Élni fog. Éltetni fogják őket el lesz ájulva mindenki leszámítva az itt is látható legvadabb realitás szimulátort váró akció játékosokat. Egyszerűen azért mert jó lesz. Nem lesz Tyranny nem lesz PoE, PoE2 még talán, főleg nem, DAO sem. De sokkal jobb lesz mint a konkurencia ma tud.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.08.28. 23:16:03
Ahogy fent írták marha nehéz lenne megtölteni tartalommal ezeket. Nyilván lehet x színű kanapét meg mitutdom én mit gyártani de magához a játékhoz nem sok mindent adna hozzá.
Igazából nem az a lényeg hogy olyan legyen mint a valóság hanem hogy elhidd. nyilván kb az összes fantasy játékban hülyeség hogy 3 perc lovaglásra vannak a falvak egymástól, de gyanítom hogy ott sem sem tenne sok mindent az élményhez még 50km2 erdő.
pld a GTA-k jó példák erre 5. ben egymástól x km re bepakoltak mindent ami los angelsben és a környékén van, persze ha logikusan végig gondolod akkor hülyeség, hogy csak 1 pálya udvar van, vagy 2 metró megálló, de az élménynek ez pont elég.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ne légy bunkó pls a többiekkel! Köszike! <3
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- FOV 55-60-ra optimalizálva a render
- Célzás rásegítés, hogy pistike a viccboxjával tudjon headshotolni
- Az ellenség majd jó lassan reagál, hogy pistike a viccboxjával tudjon headshotolni
- Ui az fasza lessz, az ultrawide monitoromon egyszerre már legalább három skill látszani fog a többiért scrollozzak majd, mert hát pistike...
- nem is sorolom mert a felét nem is értenétek...
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.28. 21:32:52
A sleeping dogs, meg a watch dogs 1-2-vel egyetemben a vicc kategória.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dunát lehet rekeszteni az mmo shooterekkel, battle royale meg survival szarokkal. Miközben ezt leírom, legalább kettő új ilyen szar jelenik meg a steam store-ban. Nem kell még egy.
Százezerszer benyitni valahova 10 kreditért vagy egy energia italért értelmetlen számomra de ez gondolom egyéni preferencia.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Csak felreertesek elkerulese vegett, nem kivanom, hogy realistan abrazoljanak egy megapoliszt tobb szazezer lakassal, hanem azt szeretnem, ha latok egy ajtot, akkor az NE egy textura legyen, hanem ki lehessen nyitni es feltaruljon mogotte valami. Meg mielott belemennenk az irrealis dolgokba.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.28. 19:20:16
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyrészt rengeteg idö bejárni az összeset és igen egy adott lakótömben valszeg több száz ugyan olyan kérót találnál, másrészt ez egy észszerütlen elvárás egy fejlesztö csapattól. hogy ilyen értelmetlen dologra forditsannak rengeteg energiát mikor a gémerek kb 1% járná be az összes lakást, szvsz
Az biztos, hogy en orommel kutatnam at osszes szembe jovo ingatlant, mert hajtana a kivancsisag (es teszem is ezt a legtobb jatekban, ahol ez lehetseges, legyen az varos, urallomas, barmi). Oke, ugyanaz az egy kaptafara keszulo, loot/sztori/erdekesseg nelkuli belso ter eseteben nyilvan hagyom/nam a picsaba az egeszet. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.28. 18:53:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mellesleg engem hidegen hagy. Nyilván a tömeg nagy része kb. agyatlan AI aki annyit tud hogy le és föl sétál random az utcán. Sőt volt ilyen már néhány Hitmanben is (csak nem egy egész városban, hanem egy szűk pályán). De kit érdekel? Az egész nyilván nem egy város szimulátor, hanem egy történetmesélés, egy illúzió, ahol a bejárható területnek meg a tömegnek pont annyi a szerepe, hogy ne rántson ki az élményből egy-egy töltőképernyő, vagy illúzióromboló tök üres utca, ha már egy brutál túlnépesedett megapoliszt választottunk helyszínnek.
Az se nagyon érdekel ha a játékmechanika nem lesz különösebben nagy szám (amúgy amit eddig láttam az nem rossz, sokkal fluidabnak tűnik egy csomó dolog mint pl. a Deus Ex) - itt az egészben úgyis történetmesélés, hihető karakterek, a világ lesz az érdekes. Sajnos szerintem nagyon sokaknak nincsen már fogalmuk arról, milyen is egy jó RPG, vagy egy nagyon feelinges játék, mert a nagy elődöktől lopkodó fantáziátlan iparosmunkák és kőprimitív MMO-k lepték el a piacot...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én csak azt írtam hogy kritikusan állok hozzá a gameplay videóhoz, mert igazából nem derült ki belőle semmi. Nem derült ki, hogy a zsúfolt utcán meddig lehet elmenni, milyen épületekbe lehet felmenni, és van-e akkora szabadság, hogy TEGYÜK FEL, felmennék az egyik épületbe, bemennék egy random szobába, és kinéznék a 4.ről arra a forgatagra, ahol az imént sétáltam. Ezt nevezném szabadságnak, de amit a videóban láttam az kicsit színpadias volt.
mondjuk "stílusosabb" lenne, ha 2 év múlva jelenne meg, ha már a Cyberpunk 2020 nevű szerepjáték alapjain készült.. csak hát az meg qrva messze van és kevesen vannak, akik szívesen várnának addig.. (:
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2018.08.28. 16:18:37
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szóval, ha kérhetlek ne tekintsd magad viszonyítási alapnak. Főleg úgy, hogy nem írtad le, hogy mik a problémáid, erős túlzással csak ideböfögted, hogy szar...