6309
-
Madi92 #1646 Humiariból loptam, félig off, de szerintem nagyon király.:D
-
#1645 Aki venni akar az most beszállhat. Kb 25%-ot esett az rohadt jó. Főleg ha jó lesz a game fogadtatása akkor pik pakk visszaáll.. -
#1644 Majd felmennek 10-én.
Kit érdekel? negyedévente tudják kivenni a pénzüket belőle a befektetők (legalábbis akkor van értelme) -
#1643 Óriásit zuhantak a CD Projekt RED részvényei -
GLIPX #1642 Na igen, kivenni dolgokat vagy butítani.Csak az a baj, hogy mi pc -sek is a butított verziót kapjuk meg.
-
Zsoltee_a_bator #1641 Azert regen se volt egyszeru, pl Ps3 hardverrel szuttyogni.
Ahogy alakulnak a dolgok, az xbox meg ps egyre inkabv elorecsomagolt pc valami extra DRM-el. -
TomStorm #1640 Most már bonyolultabb lett konzolosdi mint a PC:D
Ráadásul a fejlesztőknek is.De sajna muszáj nekik ezzel szarakodni mert ebből lesz több a pínz:) -
TokraFan #1639 Ez már elég régen nem igaz! Jelenleg 7, azaz hét konzolportot kell csinálniuk. A 9 platformból 7 konzol, egy PC + a Stadia, ami végülis PC, de ott a streamelés miatt kell némi változtatásokat eszközölni.
Rohadtul fragmentálódott a konzolpiac is, már régen nem az van, hogy egyszerű rá fejleszteni mert azonos a hardver. Mint látod, nem azonos még generáción belül sem, + jönnek a next genek...
Az meg netto hülyeség, hogy noname twittelőktől jönnek a valid infók és nem a CDPR-től vagy a CEO-tól. Konteókat remélem nem eszed meg... -
TokraFan #1638 Megedződtünk már Star Citizenen... -
#1637 Amikor még bennevoltam a játékfejlesztésbe akkor még csak sima XBOX volt.
Ugyanúgy fejlesztettünk mint ahogy mindenki. Voltak devkit-ek meg minden. De a lényeg az volt, hogy azon FASZÁN menjen. hA valami nem ment akkor azt cserélni kellett (megtelt a memória, elfogyott a proci, stb).
És ehhez bizony 1000x végig kellett tolni a játékot 1000 féleképpen. (nem csak happy path amit a játékosok 90% tol).
Szóval igen, simán lehet hogy a mostani konzolok kevesek és ki kell venni dolgokat vagy butítani. Van ez igy. -
Evoluti0N #1636 Az, h megjelenéskor se voltak túl erősek. Megjelenéskor is csak épp elérték egy akkori éppen hogy csak középkategóriás gép teljesítményét és azóta elmúlt 7 év. -
#1635 Nem tudom. Én elolvasok mindig mindent. A fejlesztők nyilatkozatait is (akár a CEO, akár a kreatívok vezetője, akár alacsonyabb) és azon médiamunkásokét is, akik erről tudosítanak. Most mindegy, hogy objektívek, vagy összefoglalnak, vagy oknyomzva direkt kavarják a szart, az infó az infó :)
Na most ha a CDP főnöke azt mondja, hogy: "The game is ready for the PC and runs great on the next-gen consoles, and could be shipped on the scheduled date on those platforms. However, even though the game has been certified on the current gens by both Sony and Microsoft, some very final optimization processes for such a massive and complex game require a bit of additional time." - akkor én ezt elhiszem neki, mert eddig nem nagyon adtak okot arra, hogy ne tegyem. Ez nem jelenti azt, hogy igaz is, lehet, hogy palira vettek és így jártam, de ez már legyen az én gondom majd utólag :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.30. 11:27:09 -
#1634 nem támadlak, csak nem értem miért kell félremagyarázni a dolgokat, a fejlesztők szerint semmi gond nincs a játékkal, több info van a twiteren, amit a fejlesztők írtak nem a nagyfőnök aki nem igen törődik semmi mással csak a pénzel -
#1633 Rossz embertől kérdezed :) -
#1632 mindig azt mondják menyire hasonlít a xb ps4 a pc hez sött könnyebb fejleszteni rá mivel nincs annyi hardwer fajta akkor most mi a gond velük? -
#1631 Maradjunk annyiban, hogy a CP2077 az első évben PS és XB kiadáson fogja a legtöbb pénzt hozni (mivel ingyenes az upgrade a next gen verziókra, számoljuk csak gyártóval).
Viszont jelenlegi kapacitásokat tekintve hamarabb fognak játszani az emberek a PS4 és XB1 verzióval, mert kevesen fognak várni arra, hogy végre megkapják a PS5 és az XBSX konzoljukat, így belekezdenek a jelenlegi rendszerrel. Ha az pedig szarul megy, akkor nem lesz 90%+ kritikai fogadtatás, amit elvárnak(!) a CDPR részéről (szintén volt erről szó egy interjúban, hogy ezért is csúsznak, hogy tényleg tiptop legyen a játék mindenhol)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.30. 10:42:38 -
#1630 simán baromság csak jön a új konzol és már azt sugallják vegyél ps5 mert azon nem lesz gond ps4 elavult stb pénz kérdés az egész amit a konzol gyártok meg is fizetek nekik -
#1629 -
#1628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1627 Ejh... mindig a konzolosokkal van a baj.
Nyilván le kell butítani nekik a cuccot. Vagy optimalizálni, hogy fusson azokon a trágyákon is. Mehh... -
#1626 Azt nyilatkoztak, hogy a PS5/XBSX es a PC verzio rendben van, viszont a PS4 es a XB1 teljesitmenye kritikus, azt hegesztik. -
#1625 Én is gondolom hogy van szerződésben ilyen sajna pedig simán megtehetnék, szerintem volt is olyan játék aminek később jött a konzolos verziója de most nem jut eszembe egy sem. Elég nagy kínzás lehet ez a fejlesztés kár hogy nem tavaly jött a generációváltás. -
#1624 Háááát... Most melyikkel tökölnek? a régi konzolokkal vagy az újakkal?
Mert a PC verzió már kész.
Amúgy mekkora poén lenne ha kiadnák PC-re és a konzolos nyomik meg várjanak a sorukra (inverz GTA). Mondjuk szerintem nem tehetik meg de azért jót röhögnék. -
#1623 Szerintem decemberben bejelentik a 2021 januarra torteno csuszast ugy, hogy a bejelentessel egyutt lemond valamelyik vezeto (muszaj lesz). Mindezek mellett a reszvenyeket tekintve mar a mostani szerencsetlenkedessel bukott a CDPR 2-3 milliard dollart az ertekebol, de muszaj, mert a nagy penz most meg mindig az XB1/PS4 eladasbol lesz, igy azt nagyon jol ossze kell rakni. Ha sikerul, akkor boldog lesz megint mindenki es nem lesz nagy gond. Ha nem, akkor... -
#1622 2021? Wishful thinking. :D
Én úgy hallottam, hogy PS6 launch title lesz. -
#1621 " Beszéljünk inkább a játékról"
Oké, szerintetek 2021ben mikor várható a megjelenés? -
#1620 Mikor lett ebből a topicból index polifórum 2006-ból? :D Gyerekek, chill the fuck down. Beszéljünk inkább a játékról. -
caps lock #1619 Nem spoiler tagokba kéne rakni az ide nem illő pofázást hanem eltakarodni máshová. -
TokraFan #1618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért gondolod, hogy a kettő között bármi összefüggés van? Lépjetek már ki ebből a "ha nem értesz egyet vityivel, akkor automatikusan gyurcsányista vagy" kezdetű absolute tévedésből! Biztos van pár ilyen hülye is, de a többség akiknek már elege van a keresztyén álca mögött húzódó önkényuralmi szarságból, nem ezek közül kerül ki. Ha már itt tartunk, én 2006-ban tüntettem kurcsány ellen az utcán, most sem akarom a seggem közelébe se azt a majmot, nemhogy a hatalom közellébe, de ez nem jelenti azt, hogy akkor a másik cinikus, agresszív, vallási fanatikus tolvaj banda aljasságait elénézem. Ugyanis többségében nem azért vonultunk anno utcára, hogy most ugyanazt megkapjuk pepitában. Ők nem lőnek az utcán, helyette tönkretesznek mindenkit akit gyűlölnek szép csendben, törvényekkel, rendeletekkel, beépített emberekkel, helyi kiskirályokkal, gazdaságilag, NAV által, satöbbi. Látjuk mi megy. Már aki...A világ nem fekete-fehér és nem oly egyszerű, mint egy faszög. -
#1617 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hagyd már ezeket az ócska baromságokat, legalább itt! A szemétből is az ilyen hülyeségek köszönnek vissza, főleg amióta mindenkinek szelektív lett a memóriája, és Ferire már csak úgy emlékeznek, mint "remek beszédek" ... -
#1616 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bezzeg amikor azonosító nélkül mennek nekik, na az ám a jogállam! -
#1615 Szintén utolsó és büszkén hirdetem. Vagy ha már "muszáj" választani akkor pogány!
Megyünk a megjelent játékért!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.10.29. 07:56:35 -
TokraFan #1614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az utolsó csoportba tartozom...a többi meg falja fel egymást, csak minket hagyjon ki a "kié az igazi rőtszakállú mesehős" című óvodás versengésükből.
-
lonvard #1613 Jaj már, ha a CD Project csúszik 3 hetet (Star Citizennél 3 hét csúszást meg se érzünk, ott olimpiákban számoljuk az idő múlását :D), akkor mi meg politizálunk 3 napot. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyurcsánynak (hehehe) van egy remek beszéde, amiben elsüti, hogy egy ország vagy keresztény, vagy szabad. Egy szabad országban lehetsz keresztény, de egy keresztény országban nem lehetsz szabad. Ez ugye elsőre erős kijelentés, de a lengyel nők már kapiskálják. :D A kereszténység az nem egy elfogadó vallás. Azt csak úgy rákényszerítették a realitások, de valójában ha teret nyer, akkor elkezd intézkedni, és jujuj.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.10.28. 20:48:27 -
Kancsalborz #1612 Hülyegyerek. :) -
#1611 Miafasz történt ebben a topicban ... -
TomStorm #1610 :DD -
nordan #1609 -
#1608 A háttérhatalmi gyíkembereket kihagytad! -
BladeW #1607 Késik a játék a zsidó kommunistabuzik miatt. Megvilágosodtunk. Köszi mindenkinek a topicrombolást.