Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben a beállt mezőnyben Rockstar, EA, Beth, stb. Ahol senki nem mer nagyot álmodni már, jól bevált sablonok mentén mozog.
Ez a banda ezzel hatalmasat robbanthat. Ha tényleg olyan lesz mint sejtem.

wedge31
Itt nincs halasztás, egyszerüen még nincs bejelentve mikor adják ki, azért ez más kategória, szvsz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

broman191
Kiadhatnák őszre, de ha mégis 2020 tavasz lesz belőle az sem hatalmas probléma, lehet kicsit halasztani a Ryzen 3000 konfig építését. Annyit pedig csak nem halasztanak hogy még a 2020-as E3-on is ott legyen...az már-már Duke Nukem Forever kategória lenne. 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2019.03.07. 19:16:17

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Szerintem a címében a megjelenési dátum 😊

Carlos
2020 lesz ebből.
Az olyan cool lenne. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shiwo
E3-ra viszik, az előtt tuti nem jön, azt meg kétlem, hogy év végén adnák ki... a Cyberpunk 2020 szerepjátékra épül a dolog, hülyék lennének kiadni 2019 év végén.. akkor már csiszolgatják még pár hónapot, és stílusosan 2020 a megjelenés..

szvsz ha még idén jön, akkor Augusztus - Szeptember amire tippelek, utána már csak jövőre..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Voltan
Nohát, arról még csak nem is hallottam, hogy készül. Kösz a tippet, ideje utánanéznem 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én imádom a cyberpunkot, és kevés a minőségi videojáték, film vagy akár könyv ebben a popkultúrában. Legalábbis manapság. És mivel ez ráadásul még szerepjáték is, duplán nagy a hype. Na meg a 48 perces gameplay-t is többször megnéztem, és még mindig nem találtam benne semmi kifogásolhatót. Oké, ez most akciójáték is valamennyire, de nekem kimondottan tetszik ez a felpörgetett játékmenet. (Bár szerettem volna többet látni a szerepjátékos elemekből.)
Amúgy egy apró félelmem még van a megjelenési idővel kapcsolatban: Nekem nincs jó PC-m, PS4 Prón játszom, és bár a jelenlegi konzolgenerációra jelentették be a fejlesztők; ha jövőre jelenik meg, az már simán lehet PS5. Márpedig a konzolváltással én még várni akarok, mert az első kiadásokkal általában gond szokott lenni, és 1-2 évre rá jön a ráncfelvarrás. 😄
Utoljára szerkesztette: csgj, 2019.03.01. 10:13:37
molnibalage83
Nálam a fura az, hogy nem. Hiába volt életem egyik legjobb gammájra a Witcher III. A Wasteland 3-ra leszek nagyon kíváncsi és az elvileg idén jön.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Én meglepődnék, ha idén jönne. Szerintem jövő nyár-ősz az esélyes.
Azért az év vége még talán belefér. November, december simán lehetséges, ha az E3-on megadják a megjelenési dátumot. Tudom, jobb, ha csiszolnak rajta, a "késői" megjelenés sosem baj, de sajnos régen nem érzett hype dübörög bennem miatta. 😄 Nem is rémlik, mikor vártam utoljára ennyire egy videojátékot. Felnőtt ember létemre meglepően nagy a várakozás. 😄
Voltan
Persze, hogy ott lesz. Idén viszont ez már nem gyün...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Nem is kell!
Kandurex
Nem multi-fos ez, hogy kelljen. <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shiwo
nem feltétlen, én nem szeretem a Steam-et, leginkább csak ingyenes játékaim vannak rajta behúzva, amit vettem, azt mind a gog-on

persze ezzel lehet a 100-ba pont nem esnék bele csak mondjuk a 100 000 -be 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PiszkosFred
Hat, ezen meglepodtem, oszinten. Meg mertem volna kockaztatni azt, hogy ennel trivialisabb dolog jelenleg nincs a piacon. De ezek szerint megsem, sorry, tevedtem, a cikk hianypotlonak tekintheto. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.02.11. 09:16:36

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azzal nincs is gondja senkinek, ha ott IS, kiadják. A Metro új részével is az exkluzivitás volt a probléma.
grebber
Egyébként ha gog ha nem gog simán kiadhatják epic storeba is a steam mellett.. Mivel kisebb a sarc ott is minden egyes eladás a steames bevétele felett lenne.. Az más kérdés hogy 100 emberből 100 steamen venné majd 😊

Next PC upgrade: 2022

molnibalage83
Nekem eddig fogalmam sem volt, hogy a CDPR-é a GoG. Akkor gondolom ezért volt annyira olcsó rajta.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Egyetértenék, de mgésem, mert az emberek -vagy gyerekek-, jelentős részének az ilyen cikkek nélkül fogalma nem lenne arról, hogy ki üzemelteti valójában a GOG-ot, vagy a Steam-et, vagy az Epyc-et. Ebből viszont megtudja, és akkor már számára is világos lesz, miért volt hülyeség az eredeti felvetés.
Hát mivel napjainkban ez a legfontosabb, hogy Steam vagy Epic Store only, így persze, hogy fontos.
Mondjuk én dobozosan veszem majd, mivel magyar feliratos, amit meg GoG-ba kell majd aktiválni 😊
PiszkosFred
Nem az a baj, hogy egy vegtelenul ostoba fasz erre rakerdezett twitteren, hanem az - es ez tokeletes peldaja a mai gamer "ujsagirasnak" -, hogy ebbol valaki cikket irt. Eljen 2019 es az Y (de)generacio! 😊

Egyre jobban várom már!Most valahogy úgy vagyok csak ez érdekel az idén(már ha kiadják)
Hali! Én január 10-re vártam valami érdemleges új információt. :/ Elvégre tavaly akkor osztották meg azt a híres "beep" bejegyzést Twitteren.
grebber
Csak hogy ne végezze a süllyesztőben és legyen hír...

Cyberpunk 2077 - pazar ajándékot kapott az egyik fejlesztő

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
pont fordítva, ott a Sony tartja életbe, Xboxon meg PC-n haltak kiszinte végleg.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

molnibalage83
????
Egész egyszerűen olyan csapongva írsz, hogy érthetetlen, hogy mit akarsz mondani...

Nekik
Itt másról lesz szó.Pont hogy ezeket kerülni kell😊
molnibalage83
???
Horizon Zero Dawn
Uncharted széria
Red Dead R. 2
Last of Us 2
God of War
Days Gone
Detroit

Csak fejből néhány történet alapú játék...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.11.28. 01:01:19

Hát azt simán hozni fogja.Főleg,hogy PC-re is debütál megjelenéskor!
Az ilyen only-konzol játékok már a múlté.
Felirat még oké de Szinkron?Na ne.Filmeket se tudnak szinkronizálni nem hogy egy játékot..
Pár hónapja már tudjuk, hogy magyar felirattal jön majd (egyszer).

"I've won every battle, but I'm losing this war."

dalmar
Remélem nem hagynak fel a jó szokásukkal és lessz hozzá magyar felirat.(Vagy szinkron😊)

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

grebber
molnibalage83
Moziban láttam, jó volt. A gyűjtőire most fizettem be.

A Nitendo fejlesztői platform összehegesztése az kemény volt.

molnibalage83
A komment természetesen egy emberre vonatkozott. Nem volt nehéz szerintem értelmezni...

Pedig nem volt egy hossssszzzzúúúúúúúúúúúú nehéz mondat. <#nemtudom>
molnibalage83
Ő csak repszimet tolt.

<#worship>
Remélem lesz riport SZJVC féle arcokkal 😊
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.09.05. 19:38:00
PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hallgasd vegig Stokiek podcastjait (iddqd blogon megtalalod checkpoint hivatkozasokat), sok regi arc meselt mar nagyon erdekes sztorit a kezdetekbol es aztan az aranykorszakbol 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.05. 19:29:37

Ez tök jó,én pont beleestem ezekbe 😊 Az akkori zsurnaliszták szemszöge lehet még jobban érdekelne,ők miként élték meg ezt a forradalmat.
Köszi a linket <#eljen>

(lehet eredeti játék klubbingba lett volna a helye 😛)