6309
-
Gary #2288 Igen, de nekem volt előtöltésem.
Viszont a Steam képernyőmentése nem műxik! -
6600GT #2287 Sziasztok! Tartalom letöltése 71% nem sok van hátra...reggel 5kor meg meló -
nordan #2286 neked letöltötte? még twitteren is azt írják,hogy nem megy senkinek -
Gary #2285 Először dobott egy hibaüzenetet, utána simán. A Steam könyvtárából. -
nordan #2284 hogy indult el? -
Gary #2283 Másodjára elindult. Menüben a feliratot magyarra állítva, a menü nyelve nem változott.
A low konfigomon, a Quick preset medium, a Texture quality high.
Elvesztem a menüben és én vagyok a figyelmetlen, külön kell állítani a felület nyelvét!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:40:30 -
nordan #2282 az zavar,hogy ez várható volt akkor méirt nem csúsztatták el a launchot? időzónánként 1-1 órával vagy miért nem lehetett már regnap túlleni ezen? rászabadítottak 4-500 ezer embert egy szerverre.....hatalmas ötlet volt -
Nomad90Hun #2281 Off:
Köszönöm a kijavítást, igazad van elírtam.
@Hexarius
Köszi, lassanként javul a helyzet, első 2 nap még köhögtem is hébe-hóba, az már elmúlt.
Egyelőre az étvágytalanság ami még megvan, meg amit írtam.
Annyira nem vészes, ha lenne 38 fokos lázam stb attól szarabbul lennék.
/Off
A letöltés nálam is problémás volt, a Steamet nekem is újra kellet indítanom.
Ezen kár idegeskedni, minden nagyobb rajtnál ez van. Emlékezzünk csak vissza anno Diablo 3-nál, SC2-nél stb mi volt például.
Nem kötelező most hajnalban tolni, lefekszel gépet berakod, hogy leszedje időzítesz neki egy leállást mikorra végez, azt reggel nekiállsz frissen és üdén.
-
Gary #2280 Elindult.
Majd le is térdelt... :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:29:10 -
Gary #2279 Nekem, kibontás után, Megy a maradék letöltése... -
nordan #2278 és a STEAM is meghalt............GRATS -
Gary #2277 Most pakolja/bontja ki az előtöltés (depotcache) mappából a downloading mappába a file-okat. -
nordan #2276 azt vártam hogy a 82 elnapolás után a pénzemért megkapjam azt amit vettem azt! -
TomStorm #2275 Ja csak nem tölti -
Gary #2274 Újraindítottam a Steam-et, utána elkezdte letölteni a maradékot. 60,2 GB-ra jelzi a végét.
Majd, 57,4-nél meg is állt... :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:15:33 -
#2273 Borítékolható volt. -
#2272 Ez felér simán egy mmorpg launch hetével. :D -
#2271 Mégis mit vártál? Ekkora demand mellett majd hiphopp éjjel egykor elindul? Nem sok ilyen nagy launch-ot láttál még :D -
#2270 Off
Huh az elég rossz lehet. Jobbulást meg gyógyulást.
On
Jó gamelést majd. -
MrAndree #2269 Ja, 8 év után nehéz is kibirni még 20 percet. :D -
nordan #2268 csúsznak.....nem lehet indítani....elmennek a picsába oda -
#2267 Lehet lassan vezetni. Sőt a városban ajánlott is. Nem játékautónak érzed, hanem van súlya a kocsinak. Szépen ki lehet sodródni. Bejövős a cucc.
Ja ez a csunya verzió volt amit próbáltam. Spanyol binary-val.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.10. 00:30:44 -
Evoluti0N #2266 GMT (Brit idő szerint) éjfélkor jelenik meg globálisan PC-n mindenhol egyszerre. Az Mo-n éjjel 1. -
#2265 Nem az ízlésed, az ízlelésed... -
Nomad90Hun #2264 Off:
Igen, Vasárnap este vettem észre, hogy az ízlésem és szaglásom elment nyaralni. Ma voltak a mentősök levenni a PCR mintát.
/Off
@nordan
Steamen az áruházban van visszaszámláló, és hajnali 1-ig tart, de ha megnézed a kiadási dátumos térképet, amit kiraktak képként, ott van pl Varsó ami ugyanaz az időzóna mint Magyarország, és ott hajnali 1 óra szerepel.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.12.09. 23:52:54 -
Madi92 #2263 Nekem majd azt írja már le valaki, hogy autózás milyen lett? Esetleg lehet-e normálisan speedlimitet betartva(ala mafia) közlekedni vagy inkább olyan mint a Gta. -
nordan #2262 ?????? nem éjféltől van? -
#2261 Na egy kis leak, ha szabad a teljesítményről csak: Nem vészes az optimalizálás és ahhoz képest, hogy még nem patch-es verzió szépen fut. Nem kell aggódni. -
#2260 Covid, nyilván? -
Nomad90Hun #2259 Hali!
Gondoltam adok már életjelet Én is magamról.
Nekem Steamen volt előtöltés, tegnap reggel le is szedtem, ment hétfő 5 órától a lehetőség.
A kérdőív alapján Én is Corpo leszek. Elsőre tuti, aztán meglátjuk.
Én a bugokon nem szoktam idegeskedni, legtöbbje úgyis megmosolyogtató csak, és javítják általában.
Az szerintem sokkal nagyobb hiba a játékoknál, ha nincs "lelke" a játéknak és nem tudja megfogni a játékost.
Én rákészültem a hosszú hajnalra aludtam egy jót délután, hajnali egy előtt majd főzök egy kis kávét, úgyse megyek sehova, betegszabin vagyok a héten.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.12.09. 23:09:53 -
#2258 Na nézzük milyen. -
TomStorm #2257 -
#2256 Hát a cdpr pénzének a fele szerintem reklámokra meg Keanu-kra ment el. -
#2255 Azért Steamen sem sokszor láttam élő visszaszámlálást bannerben :) -
#2254 Corpo-rat természetesen. :) Úgyis azt akartam elsőnek, corpo solo. -
#2253 Az engem is érdekelne. xd -
#2252 No és hogy fut? Milyen beállítások, konfig, stb? -
TomStorm #2251 Nekem Nomad-ot dobott(bár amit megértettem belőle:) -
#2250 Kinek milyen Lifepath illik: Lifepath Kvíz. -
#2249 Aki gog-on szedte le a játékot az indítsa újra a gog galaxy-t mert leszedi még azt a 10 gb-ot elvileg.