6309
-
TomStorm #2248 Persze csak hülyéskedtem!! -
Evoluti0N #2247 Szerintem ezt a pár órát vagy max holnapig ki lehet már bírni. Főleg, h jött egy patch, jön még egy éjfélkor. Érdemesebb lesz azokkal elkezdeni. -
#2246 Még ugyan úgy nem indul el a virágbolti. :D Most a 10gb-os patch jött ki a gog-os verzióhoz ami nem a day 1 patch.
Most újra terjesztik a jó kis vírusokat. :D Ha valakinek mégis elindul dobjon privátot.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.09. 20:36:08 -
TomStorm #2245 Mondjuk azon még el se gondolkoztam mivel kezdjek:O -
TomStorm #2244 Na máár!Mindjárt letöltöm én is virágboltit:DD -
#2243 Nem igaz, hogy továbbra is törli az összes előre beállított ingame overlay game filtert más játékokhoz, ha új nvidia driver jön ki ... -
Evoluti0N #2242 Szóval gondolom, h csak azért warezoltad le, h most el tudd kezdeni és már megvetted vagy holnap veszed is. -
#2241 Erről nem találok biztos infókat. Mindenesetre a megbízható virágboltokban még nem tűnt fel ahol a preload fileok már igen. Lehet csak blöff. :D -
#2240 Szóval nekik lehessen másnak ne, mégis kik ők? Sírni meg nem szokásom, attól még nem lesz az hogy mindenre rámondod. -
Evoluti0N #2239 Azért nem semmi, hogy azért sírsz, mert a streamerek előbb tudják játszani, utána meg lewarezolold a játékot. -
#2238 Mindenkinél annyi, de a maradék már csak egy kicsi lesz, egy 2-3 gigás befejező "csomag", amely 01:00 körül lesz elérhető, de a steam kb percenként próbálja meg leszedni (nem tudja, de makacs és kitartó), a jobb oldalon az "ütemezve" mellett látható. Ez a Steam hülyesége :) -
#2237 These files we were provided can be added to the GOG preload (look around for links, there are many on csrin etc) and Cyberpunk 2077 is fully playable valaki megosztota a dolgokat akki elöbb hozáfért gondolom videos gyerek -
#2236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem szerettek rallyzni mert az első autó irányítását egyelőre a jégen csúszáshoz hasonlítanám. -
#2235 Nekem leszedett mindent, de steamen még ott egy 57GBos lehetőség, amit a downloadnál kiír.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.12.09. 19:58:21 -
MrAndree #2234 Én ma dél körül vettem meg, azonnal neki is állt letölteni. Azóta a "play" gomb feszit ott de az meg még nem aktiv ugye. -
#2233 Nem tudja előbb játszani. Csak az előtöltési fileok vannak kint. Wareznak is várnia kell a hajnali 1 órát. Ez ne bosszantson. -
#2232 Nekem ott volt egy "előtöltés" gomb, leszedett 57.3 gigát és azóta várok a hajnali 1 órára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.09. 19:45:02 -
TomStorm #2231 Csak az van ott más nincs is ha könyvtárban ráklikkelsz.
Meg alatta írja hogy mostantól x tulajdonosa lett Cyberpunk game -
#2230 Elovetelben megvetted? -
#2229 könyvtárba látod ha nem akkor suportnak kell irni mert forumon irták páran hogy megveték és nem jelent meg a játék -
#2228 én steamen vetem meg és elötöltés azonal felugrot lejött most meg szürke a play gomb
-
#2227 nem szoktam már warezolni megveszem inkább steamen de bosszant hogy előbb tudja játszani az aki nem veszi meg -
nordan #2226 hát nincs ilyen opció.....valaki letöltötte már STEAM és tud segítenI?? -
Evoluti0N #2225 Elméletileg lennie kéne opciónak a letöltésre, amikor rákattintasz a játékra. Nekem GOG van meg, de tudok olyant, akinek Steamen és már előtöltötte még hétfőn. Meg a Cyberpunk Twitter oldala is bejelentette az előtöltési időpontokat és ott is hétfő délutánt írt a Steam verzióra. -
nordan #2224 ????? nincs ilyen opció....hol találom? -
#2223 Igen igen. Meg itt max a sivatagos résznél lesznek nagy üresebb mezők. A városba minden rész ki van töltve. Szóval ígéretesnek hangzik. -
#2222 Na, GoG-os előtöltés kész. I am ready :) -
Evoluti0N #2221 Plusz van elméletileg pár igen méretes felhőkarcoló, aminek nagy része bejárható. Meg olyanok, amikbe csak egy-egy küldetés idejére tudsz bemenni. Szal lesz úgymond felfelé is bőven felfedezgetés, ami pl. a RDR2-ben nem volt. -
Evoluti0N #2220 Dehogynem. Sokan már le is töltötték. Már hétfő délután 5 vagy 6 óta lehet. -
#2219 Köszi! Nem sok van már vissza. Azt láttátok, hogy a Map jó nagynak van mérve elvileg? 50 km² a bejárható rész a teljes 82 km²-ből. Red Dead Redemtion 2 75 km² bejárható terület. Azért az elég jónak hangzik. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.09. 19:16:57 -
nordan #2218 gyerekek most kajak nem lehet előre letölteni a STEAMES verziót??? -
Evoluti0N #2217 Itt vannak tesztek. Mondjuk ez game ready driver és day 1 patch nélkül. Szal akár még javulhat ez. -
#2216 Értem értem biztos jó, de már van majdnem 500 játék steam-en és más helyen nem nagyon szeretek venni dolgokat. Van már annyi platform, hogy megszámolni sem lehet. :D Originen is van jobbra balra mindenféle gamem, blizzardos dolgon is meg uplayeről nem is beszélve. Nem akarok még egy pluszt. Próbálok már csak egy helyre vásárolgatni. xd -
Evoluti0N #2215 Galaxy mindezt tudja. Igazából a steam kártyákat leszámítva, kb. mindent tud, amit a Steam. Acsik, felhőmentés, játékidő, barát aktivitás, screenshot készítés.
-
#2214 Hát igen amúgy az nem rossz. Ott is van pár játékom. Elsőnek ott vettem meg a Witcher 3-at is. De hiányzott az, hogy mutassa mennyi időt játszok meg a beépített fényképezés lehetőség. Aztán így megvettem a steame-s verziót is. :D Valahogy már a steam-et szoktam meg. Minden egy helyen tudod.
szerk.: Egyébként van infó az optimalizálásról? Mondjuk ami nem ray tracinges mert azt ahogy itt is olvastam kb lefelezi az fps értéket. :D Hanem mondjuk egy halandó egyszerű gépre milyen lehet? xd
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.09. 19:07:55 -
Evoluti0N #2213 Még szerencse, h a GOG verzióval 30 napot játszhatod és játékidő sem számít. -
#2212 Én bevallom sok játékot először virágbolti verzióval próbálom ki. Valamelyiknél nem elég a steam-es 2 óra idő mint ahogy a Cyberpunk játék sem az amit 2-3 órával el tudok dönteni, hogy tetszeni fog-e. Aztán, ha tetszik pár óra után akkor megvétel. Én inkább amolyan demózásnak használok virágbolti verzióknak nem másért. Open world játékoknál főleg ami rpg nehéz eldöntenem, hogy mennyire tetszik. -
RedRiot #2211 " ez is egyik nagy elonye a kornak, hogy manapsag mar csak a gyerek hasznalja a warez accokat, neked mar nincs szukseged ra :)"
Meg már nem is akarunk minden szirszarral játszani hanem el tudjuk dönteni mi az ami tényleg érdekel. Annak a pár játéknak az árát meg ki lehet köhögni valahogy - ha máshogy nem akkor megvárjuk hogy akciós legyen. -
TomStorm #2210 Köszi! -
#2209 "Game Ready for Cyberpunk 2077
This new Game Ready Driver provides the ultimate gaming experience for Cyberpunk 2077. In addition, this driver provides optimal day-1 support for the official launch of Minecraft with RTX for Windows 10."