27
-
zord01 #27 Iphone vs Android: Mindkettő kémkedik, és lemerül egy nap alatt. Jah és érintős. Nekem nem kell egyikse. Megvárom míg ismét csinálnak normális telefon telefont, mint anno volt a D750 vagy a Nokia 6700. Na majd akkor veszek megint. -
zord01 #26 Azért van a csajon ekkora táska, mert kisebbe nem férne el a telefon... Deszr... -
sempron07 #25 Az Androidra lehet letölteni iPhone témát, iPhone-ra lehet letölteni Android témát? :)))
ÚRISTEN az ikos cikk. xD
Ha valami nem tetszik, arra változtatod az ikonját, amire akarod.
iPhone-n sose tudtam megkülönböztetni az ikonokat, droidon szeretem, hogy változatosak, és nem mindegyik ugyan úgy néz ki.
4 db kiváló PDF (és egyéb) olvasók?
Adobe, Ez, Moon+, QuickOffice -
Ferrer #24 Miért? Mert nem komálja túlságosan a Win 95 feelinget a telefonján, már ami az ikonokat tekinti? -
Ferrer #23 De te se tudtad megnevezni azokat az olvasókat, idióta! iOS-en kapásból 4 doku olvasót tudok felsorolni, amelyek kenterbe verik az Android bármelyik olvasóját.
-
#22 "Egyébként én úgy vagyok vele, ha egy alkalmazásnak nem szép – gagyi ikonja van, eleve le sem töltöm"
Azt, hogy az írás szerzője értelmi fogyatékos. -
#21 Te még mindig gecibuta vagy. Ezerszer linkeltünk már neked pdf olvasót de vagy nem akarod megérteni mert mocskos troll vagy vagy pedig az IQ-d alulról veri a nullát.
A grafikai játék részt már kommentálni is felesleges. NFS is van androidra és Assassin Creed is. Az EA és a Gameloft adja ki ezeket a komolyabb játékokat, mondjuk engem 100-szor jobban szórakoztat valamilyen logikai vagy ügyességi játék. Assassin Creed meg az NFS jó lesz PC-n is. -
AZTA #20 Nálam például se lassú válaszidő nincs, se töltés után 10 percel lemerültnek jelzés...mondjuk androidból olcsót nem is szabad venni (főleg finnyásnak nem :D ). -
ViperNet #19 +: az iOS programok natív kódban vannak, tehát ezért is iszonyat gyorsak, az iPhone SDK compiler optimalizálja is, viszont az Android programok ugyebár köztes kódban vannak, és egyfajta "java virtual machine"-ban futnak, tehát SOKKAL lassabban futnak (kivéve a natív kódot is tartalmazó játékok).
Szóval a rendszer gyors válaszidejét ez is meghatározza, de talán inkább az, hogy mintha nem törődnének nagyon az Android optimalizációval (nehogy már egy névjegyzék lista betöltése 3 másodpercet vegyen igénybe.... ez vicc) -
ViperNet #18 Nekem is Androidom van már úgy 1,5 éve, és megutáltam de nagyon!
iOS-t is ismerem (ipod touch), és sokkal-de-sokkalta gyorsabb az általános használat (kontakt lista behozatala, naptár, váltogatás, stb) az iOS mint az Androidon (tehát sokkal gyorsabb a válaszidő)...
másik dolog, hogy átlag felhasználó (aki nem menőzik, hogy húú de király vagyok, root-oltam a qrva jó telóm!) nem akar bajlódni technikai dolgokkal, én se akarok, és Androidban azért van jó pár hiba (akksi-statisztika pl ami rohadtul idegesítő, amikor feltöltés után 10 perc után lemerültnek jelzi a telót, és kikapcsolja, holott még az akksi bőőőőven bírná...).
iPhone-t megveszed, használad, és kész.
Android: többször a legszívesebben a földhöz vagy téglafalnak hajítottam volna, annyira belassul és az alapvető akksi-statisztika hiba miatti 10 perc utáni kikapcsolás miatt.
szóval 1szómint100, +1 vélemény Ferrer mellett (úgy, hogy mindkettő rendszert használtam/om): android kicsit nagyon gányolásnak tűnik (az API-t (SDK-t) használva, és a program-architektúra is mintha kicsit átgondolatlan lenne, gyors gányolás volt a fejlesztőktől.) -
zpe #17 A következő galaxy modell 12 magos 2,2 GHz-es processzorral megy majd és jár hozzá egy 70 Ah-s akkumulátoros hátizsák is. -
#16 Undorító az az ihype másolás. Taszít a samsung a hülyeségével, pedig a mostani telefonom, laptopom, tévém is samu.... -
#15 ÚÚÚÚÚ tetszik ez a zene a telefonodon,átküldöd az Iphoneomra blutooth-on???.....:)
Várjál feltöltök a telefonra számítógépről zenét...csengőhangnak...úúúú..
Miféle KO? :D
Aki Androidos telefonon gyári romot használ magára vessen. Továbbá az android market tartalma egyre jobban közelíti az Apple Store-t mivel sorra hozzák át a programokat Androidra,az újakat pedig szinte egytől egyig kiadják már mindenre...
Ki mit használ ízlések és pofonok... Én előnyben részesítek egy 50-60ezres android készüléket ami a túlzott multitaskingot leszámítva simán tudja azt amit egy sima 90-100ezres I4... -
Ferrer #14 Ha már ízlésnél tartunk, erről mit gondoltok:
http://handras.hu/?p=6419
Még az Ex launcher se segít az Android ui-n.
A Samsung meg a többiek is addig voltak jók, ameddig saját oprendszerrel jöttek ki. Egykori SE telefonom pl. a java játékokkal valódi játékgép a mostani androidos játékok jatszhatosagahoz képest.
És akkor most győztem KO-val :) -
Sith #13 Én meg lassan kezdek agyfaszt kapni a szuper ifonomtól.. ép mostanában tervezem hogy eladom és váltok androidra... na igen ízlések és pofonok
-
Ferrer #12 Androidos telefonom van, tudom, miről beszélek
Most is arról írok, igaz rá vagyok szorulva az opera mini használatára, a gyári böngésző annyira gagyi. (iphoneon nem)
Ha van rendes doku olvasó, nevezd meg. Csak ne a 2000 forintos Ezreader legyen, ami kb. semmit nem tud.
És te fogtál valaha Apple telefont a kezedben? -
hammerjoe #11 Assasin Creed, Tower Defense például van! Egyáltalán volt/van ilyen készüléked, vagy csak vaktában beszélsz hülyeségeket? -
#10 fuh, meggyőztél, ezek miatt most azonnal rohanok a bótba' és veszek eppöl ájfónfóreszt.
"Ezzel szemben Androidra nem hogy ilyen nincs, de még egy épkézláb PDF olvasó se. Vicc az egész."
WTF???????? fogtál valaha a kezedbe androidos telefont? ne is válaszolj rá, tudom a választ, nem. -
Zoliz #9 Hú, akarok egy ilyet, megláttam és megszerettem. Ahh, ahh
Persze hülye azért nem vagyok :) -
Ferrer #8 És akkor a klasszikusokról ne is beszéljünk, mint Labyrinth, Dactyl, Jelly car, stb.. pedig ezek nem is kívántak nagy számítási erőt, mégis már az Appstore megjelenése utáni első hónapban ilyeneket fejlesztettek. Android?? -
Ferrer #7 Hát gyerekek, ennyi pénzért én inkább veszek egy iPhone 4S-t, amire írnak normális alkalmazásokat is :) Különben is ez egy vicc, hogy ilyen vasat raknak telefonba, amikor nem használja ki semmi. Emlékszem jópár éve a 3G telefonommal olyan címekkel játszottam, mint a NFS Undercover, Assassin Creed (vagy mi volt), Tower defense, Driver, és egyébként sokkal több ilyen grafikai játék volt akkor is, pláne most. Ezzel szemben Androidra nem hogy ilyen nincs, de még egy épkézláb PDF olvasó se. Vicc az egész. -
#6 Mindkettőt mindig is római számmal írták. -
#5 igen? akkor a nokia miért nem birta a symbiant kiszolgálni? :DD de ugyanez igaz a belépő androidos telokra.. mindegy volt csak androidos legyen és közbe szagatot meg fagyott állandoan :D -
#4 leülhetsz, egyes... mindig a szoftver követi a hardvert, és nem pedig fordítva... -
#3 Túl drága. Annyival nem jobb, mint amennyivel túl van árazva. -
#2 Pont annyi logika van benne mint azokban akik ezért képesek százX ezer forintot kiadni miközben még a 2 mag sincs rendesen kihasználva az S2-ben...:) -
Cat #1 A Galaxy S2-t még arab számmal írták, az SIII már rómaival megy. Van ebben valami logika?