619
-
xido #179 Jó volt.
a kütyük tetszenek:)
a zene néhol túlvezérelt a dialógushoz képest
a sztori finom szövevényese okos húzás :) -
#178 CONTINUUM 1x07 (hdtv-2hd) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#177 Azért ők elég messze vannak a Hamasz-tól...
Más: jó rész volt, durvulnak majd a dolgok Kellogg a legjobb arc. :D -
#176 Úgy legyen! Anno a V-nek is szurkoltam, hogy ne "cancel" legyen a vége... az is nézős volt. -
SzinesGeza #175 A liber8 egyre szimpibb? Akkor gondolom a Hamasz is. -
#174 8.0-ás imdb rating az nem rossz.
Amúgy kanadai, tán tovább bírják. -
#173 Jó kis sorozat... remélem nem lesz elkaszálva mint sok más jó sorozat (The Event, V, Vanished, Invasion stb.... ), nem is érteném ezeket az amcsikat... -
#172 most sikerült megnéznem a múlthetit. Azt kell hogy mondjam hogy a liber8 egyre szimpibb. És erre a csaj is lassan rájön :o -
#171 OFF:
ON -
#170 VÉSZ... valami kisvállalkozók érdekvédelmi szervezete azt csinálják hogy kb terrorizálják a bankokat és a nagyvállalatokat akik rosszul bántak a kisvállalatokkal. szörcsölj rá indexen vagy HVG.hu-n -
#169 lol, nem hallottam még róluk. Kik ezek? Lehet csatlakozni hozzájuk? -
#168 van most Magyarországon ez a VÉSZ... nemtudom hallottál e róluk, de ők csinálnak kb akkora balhékat mint hogy elmehetnének Liber8-nek... mondjuk én nem tartom ezt a stílust célravezetőnek. -
#167 Jó rész volt, végre kezd ébredezni a kiscsaj. A vállalatokat meg kell állítani és elszámoltatni, hajrá Liber8!!! -
#166 a biztonsági fickonak milyen terminátoros hangja van)) -
#165 Egész kellemes rész volt :) -
#164 A múlt heti már rég, ezen a héten meg nincs rész. -
#163 Hoppá rá is felejtettem hogy már lement a tévében. Felirat kész van? -
#162 Azért az kiderült, hogy nem feltétlen vége. -
#161 nem vagyok híve a szerelmi szálnak meg hogy összevissza szexeljenek egy 44 perces részben, de hogy ennyire hidegvérű legyen a nyomozó csávó hogy még meg se próbál rámozdulni a csajra,remélem nem derül ki hogy meleg és majd a fészerben ügyködő 20 évesnek álcázott 30 éves srácra fog ráhajtani
az egész sorozat olyan sótlannak tűnik reménytelenül próbálnak érdekfeszítő részeket csinálni...azt mindenki tudhatta hogy nem ölik meg a nagyanyót hiszen akkor a csajnak is helo és vége a sorozatnak)) -
#160 Juuuuuj... spoiler
Continuum.s01e05
Amikor a hősnő DNS-ét szerezték meg egy bökéssel. Ennyi erővel meg is ölhették volna. Ha nagyon meg akarták volna szabadulni tőle. -
#159 Naaaaaaaaaaaaaa, azért nem olyan rossz ez. :) -
#158 Pontosan ezért akarta a nagyiját megölni, kísérlet volt. Utána mikor meg cseréltek volna akkor a szavát adta, hogy nem lesz baj mert féltette ő is a tudjukkit. :P Am. szerintem nem tudják, hogy tönkrement a ruhája, azért szúrták meg annyira? -
sandor8206 #157 sztem meg csak annyi az egész, hogy az öreg leteszteli az idő paradoxont, hogy meg lehet-e változtatni a idővonalat (Kellog talán mond is valami hasonlót a csajnak)
sztem más módszer nem nagyon volt rá neki vagy elkezdi nyírni a saját csapatának az őseit? -
Borg #156 Jó, akkor én kimondom: Ez a sorozat egy fos :)
Tőlem a következő részre is csak az ubiszezon miatt kap még egy esélyt...
Egyszerűen szarok a színészek, és szar a történet is, ezen nincs mit szépíteni. -
#155 tudom minden időutazásos topikban elsütöm a poént, de hátha valakinek még új...az amcsiknak pár éve sikerült időgépet összerakni, egy molekulát tudtak vissza vinni a időgép bekapcsolásának pillanatáig (kb annyiba került mint a éves költségvetésünk)..meg is filmesitették a sztorit már -
#154 nem ölhetik meg ha éppen nem keverednek elkerülhetetlen lövöldözésbe a betöltött szerepe miatt...ugyanakkor ez miatt hibás hogy a nyagymamit gyilkolásszák meg mert ő hiánya is felborithat mindent..lehet egy olyan pasi lett volna helyette a terroristák k9vetője aki le is vadásza őket...mindegy zavaros ez az idő játék -
#153 Ja, az első csajt még egyértelműen meg akarták ölni, nem is Travis túlkapása volt, mert a szöszivel figyelték is közben Kierát. Utána viszont már hirtelen Kagame már mégsem akarja megölni az anyukát. Elég béna dolog arra, hogy valahogy elindítsák az eseményeket a holttestel. -
Valezius #152 Jó, én már letöröltem, meg annyira nem is izgat.
De azt mondja, megtámadjuk a Protectort, ott ahol nem számít rá.
És kinyírnak egy lányt, majd megpróbálnak még 2-őt.
Innen nézve annak semmi értelme, hogy megpróbáljuk kinyírni az anyját, de őt meg nem bánthatjuk.
Még ha Kellog ezt is mondja, akkor is a többiek simán öldösnék a lányokat. Szóval ha ŐK lelövik egy jó pillanatban, akkor utána Kellog már azt mond, amit akar. -
#151 Valószínű hisz benne, hogy idővel hasznukra lehet, vagy melléjük áll (szvsz. tud valamit a nőről, amit az nem). -
Evoluti0N #150 Azzal, h megölik a nagyanyját azt akarták elérni, h ne szülessen meg. Akkor nem mindegy, h a nagyanyját ölik meg vagy őt? -
#149 de amúgy az öreg nem akarta megölni... mondta is az elején. -
Valezius #148 Hát ja igazad van, amikor odament hozzá a csaj, hogy mintát vegyen, ahelyett az egyik tetőn simán lehetett volna valaki egy távcsöves puskával. Egy lövés a fejbe és nincs probléma. -
Evoluti0N #147 Nem értem, h miért komplikálták így a helyzetet azzal, h megpróbálták megölni Kiera nagyanyját. Amikor megvágta a csaj a DNS minta miatt, akkor simán le is szúrhatta volna. Illetve ha ilyen könnyen le tudják követni a helyzetét, akkor simán megölhetnék egy óvatlan pillanatban. -
#146 jaaaa a legvégén.... fogalmam sincs -
#145 42:34 -
#144 mikor volt az a jelenet? (Mármint a Tablet) -
#143 2 kérdés:
kit nézett alec a tablettjén?
mi volt a szám címe a végén?
:) -
#142 CONTINUUM 1x05 (repack.hdtv-2hd, repack.720p-2hd, repack.hdtv-afg) magyar felirata elkészült:
LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed
Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#141 Ez IS jó rész volt:) bár picit meleg tálba nyúltak ezzel az időparadoxon dologgal... ebből sosem jöttek még jól ki a sorozatgyártók... -
#140 Még viccnek is rossz. :P