619
  • xido
    Jó volt.
    a kütyük tetszenek:)
    a zene néhol túlvezérelt a dialógushoz képest
    a sztori finom szövevényese okos húzás :)
  • cassoneitaly
    CONTINUUM 1x07 (hdtv-2hd) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Narxis
    Azért ők elég messze vannak a Hamasz-tól...

Más: jó rész volt, durvulnak majd a dolgok Kellogg a legjobb arc. :D
  • zsivany20
    Úgy legyen! Anno a V-nek is szurkoltam, hogy ne "cancel" legyen a vége... az is nézős volt.
  • SzinesGeza
    A liber8 egyre szimpibb? Akkor gondolom a Hamasz is.
  • Sir Quno Jedi
    8.0-ás imdb rating az nem rossz.

Amúgy kanadai, tán tovább bírják.
  • zsivany20
    Jó kis sorozat... remélem nem lesz elkaszálva mint sok más jó sorozat (The Event, V, Vanished, Invasion stb.... ), nem is érteném ezeket az amcsikat...
  • Teppik Amon
    most sikerült megnéznem a múlthetit. Azt kell hogy mondjam hogy a liber8 egyre szimpibb. És erre a csaj is lassan rájön :o
  • Andr0
    OFF:

ON
  • Andr0
    VÉSZ... valami kisvállalkozók érdekvédelmi szervezete azt csinálják hogy kb terrorizálják a bankokat és a nagyvállalatokat akik rosszul bántak a kisvállalatokkal. szörcsölj rá indexen vagy HVG.hu-n
  • Narxis
    lol, nem hallottam még róluk. Kik ezek? Lehet csatlakozni hozzájuk?
  • Andr0
    van most Magyarországon ez a VÉSZ... nemtudom hallottál e róluk, de ők csinálnak kb akkora balhékat mint hogy elmehetnének Liber8-nek... mondjuk én nem tartom ezt a stílust célravezetőnek.
  • Narxis
    Jó rész volt, végre kezd ébredezni a kiscsaj. A vállalatokat meg kell állítani és elszámoltatni, hajrá Liber8!!!
  • Montanosz
    a biztonsági fickonak milyen terminátoros hangja van))
  • Zomil
    Egész kellemes rész volt :)
  • Malakai
    A múlt heti már rég, ezen a héten meg nincs rész.
  • jackoneill90
    Hoppá rá is felejtettem hogy már lement a tévében. Felirat kész van?
  • Narxis
    Azért az kiderült, hogy nem feltétlen vége.
  • Montanosz
    nem vagyok híve a szerelmi szálnak meg hogy összevissza szexeljenek egy 44 perces részben, de hogy ennyire hidegvérű legyen a nyomozó csávó hogy még meg se próbál rámozdulni a csajra,remélem nem derül ki hogy meleg és majd a fészerben ügyködő 20 évesnek álcázott 30 éves srácra fog ráhajtani

az egész sorozat olyan sótlannak tűnik reménytelenül próbálnak érdekfeszítő részeket csinálni...azt mindenki tudhatta hogy nem ölik meg a nagyanyót hiszen akkor a csajnak is helo és vége a sorozatnak))
  • ffxi
    Juuuuuj... spoiler

Continuum.s01e05
    Amikor a hősnő DNS-ét szerezték meg egy bökéssel. Ennyi erővel meg is ölhették volna. Ha nagyon meg akarták volna szabadulni tőle.
  • Narxis
    Naaaaaaaaaaaaaa, azért nem olyan rossz ez. :)
  • Narxis
    Pontosan ezért akarta a nagyiját megölni, kísérlet volt. Utána mikor meg cseréltek volna akkor a szavát adta, hogy nem lesz baj mert féltette ő is a tudjukkit. :P Am. szerintem nem tudják, hogy tönkrement a ruhája, azért szúrták meg annyira?
  • sandor8206
    sztem meg csak annyi az egész, hogy az öreg leteszteli az idő paradoxont, hogy meg lehet-e változtatni a idővonalat (Kellog talán mond is valami hasonlót a csajnak)
    sztem más módszer nem nagyon volt rá neki vagy elkezdi nyírni a saját csapatának az őseit?
  • Borg
    Jó, akkor én kimondom: Ez a sorozat egy fos :)
    Tőlem a következő részre is csak az ubiszezon miatt kap még egy esélyt...
    Egyszerűen szarok a színészek, és szar a történet is, ezen nincs mit szépíteni.
  • Montanosz
    tudom minden időutazásos topikban elsütöm a poént, de hátha valakinek még új...az amcsiknak pár éve sikerült időgépet összerakni, egy molekulát tudtak vissza vinni a időgép bekapcsolásának pillanatáig (kb annyiba került mint a éves költségvetésünk)..meg is filmesitették a sztorit már
  • Montanosz
    nem ölhetik meg ha éppen nem keverednek elkerülhetetlen lövöldözésbe a betöltött szerepe miatt...ugyanakkor ez miatt hibás hogy a nyagymamit gyilkolásszák meg mert ő hiánya is felborithat mindent..lehet egy olyan pasi lett volna helyette a terroristák k9vetője aki le is vadásza őket...mindegy zavaros ez az idő játék
  • Malakai
    Ja, az első csajt még egyértelműen meg akarták ölni, nem is Travis túlkapása volt, mert a szöszivel figyelték is közben Kierát. Utána viszont már hirtelen Kagame már mégsem akarja megölni az anyukát. Elég béna dolog arra, hogy valahogy elindítsák az eseményeket a holttestel.
  • Valezius
    Jó, én már letöröltem, meg annyira nem is izgat.

De azt mondja, megtámadjuk a Protectort, ott ahol nem számít rá.

És kinyírnak egy lányt, majd megpróbálnak még 2-őt.

Innen nézve annak semmi értelme, hogy megpróbáljuk kinyírni az anyját, de őt meg nem bánthatjuk.

Még ha Kellog ezt is mondja, akkor is a többiek simán öldösnék a lányokat. Szóval ha ŐK lelövik egy jó pillanatban, akkor utána Kellog már azt mond, amit akar.
  • Sir Quno Jedi
    Valószínű hisz benne, hogy idővel hasznukra lehet, vagy melléjük áll (szvsz. tud valamit a nőről, amit az nem).
  • Evoluti0N
    Azzal, h megölik a nagyanyját azt akarták elérni, h ne szülessen meg. Akkor nem mindegy, h a nagyanyját ölik meg vagy őt?
  • Andr0
    de amúgy az öreg nem akarta megölni... mondta is az elején.
  • Valezius
    Hát ja igazad van, amikor odament hozzá a csaj, hogy mintát vegyen, ahelyett az egyik tetőn simán lehetett volna valaki egy távcsöves puskával. Egy lövés a fejbe és nincs probléma.
  • Evoluti0N
    Nem értem, h miért komplikálták így a helyzetet azzal, h megpróbálták megölni Kiera nagyanyját. Amikor megvágta a csaj a DNS minta miatt, akkor simán le is szúrhatta volna. Illetve ha ilyen könnyen le tudják követni a helyzetét, akkor simán megölhetnék egy óvatlan pillanatban.
  • Andr0
    jaaaa a legvégén.... fogalmam sincs
  • ToCsEk
    42:34
  • Andr0
    mikor volt az a jelenet? (Mármint a Tablet)
  • ToCsEk
    2 kérdés:

kit nézett alec a tablettjén?
    mi volt a szám címe a végén?

:)
  • cassoneitaly
    CONTINUUM 1x05 (repack.hdtv-2hd, repack.720p-2hd, repack.hdtv-afg) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Andr0
    Ez IS jó rész volt:) bár picit meleg tálba nyúltak ezzel az időparadoxon dologgal... ebből sosem jöttek még jól ki a sorozatgyártók...
  • Narxis
    Még viccnek is rossz. :P