Continuum (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jó rész volt. Az durva ha én a terroristáknak szurkolok?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
A gond az, hogy ezt a majdnemhogy természetes folyamatot, ami ma is zajlik, hogy a multik szép lassan átveszik az állam szerepkörét, nem igazán állítható meg erõvel. A modern rabszolgaságból már ma sincs globális méretekben kiút. Akinél az erõforrások, a kutatás/fejlesztés, azoké a hatalom és mindenki más csak szolgaként merülhet fel...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na, meggyütt Bra'tac Mester, mindjárt kezd értelme is lenni a filmnek. Csinál egy jó kis háborút nekik. 😄

Amúgy tök igaza van csórókámnak, csak a módszerei kissé, hogyismondjamcsak "drasztikusak". Nyilván nem két perc volt, mire ideáig jutott.

Emlékezzünk a Demolition Man-re és az "ellenállókra". 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Majd rákötnek valami webkamerát, oszt rohannyá. _😄

jackoneill90
de a szeméhez van kapcsolódva. ha nincs beviteli forrás akkor nem lesz mit nézzen alec vagy aleksz.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Sir Quno Jedi
A tarkójában van az adattár, meg ami rögzít.

jackoneill90
Majd ha kitépik a szemeit. bratac mester remélem feldobja a hangulatot, mert nem olyan jó már mint az elején.

Sir Quno Jedi
Fejibe van a lényeges teknó, az nyilván nem purcanik ki olyan könnyen.

JethroHUN
Remélem nem úgy alakul majd a történet h tönkre mennek a cuccai (Kiera cuccai) h átlagos emberként kell majd felvennie a harcot. Bár a ruhája már ugrott elõzõ részben. Majd kiderül

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Anthrax
Köszönjük szépen

cassoneitaly
CONTINUUM 1x04 (hdtv-2hd, 720p-2hd, hdtv-afg) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska Feliratok.info

Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

jackoneill90
ez nem a terminator 1-2

Sir Quno Jedi
Mer õ rendõr és nem gyilkos, mellesleg ez nem tenne túl jót az idõvonalnak ugye... 😄

Mellesleg idõutazós történet,azt nem értem,miért nem azzal kezdték,hogy lenyomozza a banda felmenõit és megöli elõre õket,hogy ne legyen jövõjük😊
Ja,hogy akkor rövid sorozat lenne?😊
Narxis
Jaja, szándékosan lógatják ezt a levegõben. Am. meg amikor visszamentek az idõben akkor az öreg mosolygott, szóval...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudja, hogy ennek meg kellett történnie? Valószínûleg azért mosolygott mert a csaj is velük ment. Így tudja, hogy nem lesz gáz.

Egyébként észrevettétek, h valószínûleg, sõt inkább biztos, h Alec mostohaapja
indította be ezt a terrorista szervezetet? A gyûlések, a vállalatellenes beszédek.
Lesznek itt még érdekes dolgok.
Fabio Capello
Ha a srácnak igaza van az idõutazás elméletével kapcsolatban, és ami történik, az benne van az "idõvonalukban", nem csodálkoznék, ha végsõsoron õk lennének azok, akik miatt a vállalatok "megveszik" a kormányokat, és miattuk robbanna ki az egész csetepaté

Sir Quno Jedi

Nos elvileg a rosszfiúknak van "igazuk", õk küzdenek az elnyomás ellen (még ha érdekes módszerekkel is, nodehát bedrogozott exkatonáktól mit vár a zember), csak mivel valszeg. õket is csak felhasználják, így pont nem. 😄

Lesz még ebben csavar asszem.

Az jó beszólás volt, hogy várja meg míg a telefontársaság maga lesz az állam... 😄DD

Az meg szánalmas volt, hogy nem jött rá AZONNAL és elõre, hogy csapda (és miféle). Jah, mer nyilván direkt otthagyják neki élve az árulójukat, hogy kézenfogva elsétálhassanak a lemenõ napba.

shaddam
Tilt shift vagy mi a neve.Divatos izé

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

azok "gyárilag" olyanok. nagyon meg akarták mutatni, mit tudnak
jackoneill90
HDTV.x264-2HD.mp4 ?

Andr0
nem, az én képem tökéletes, csak furcsán lett összeollózva a felbontás/formátum/hang trió... de amúgy jó.

Armin & Ayu fan

jackoneill90
A humorérzékén még csiszolnia kell a csajnak, kõ papír ollót nem ismerni. 😊 unalmas a jövõ.

a ti videótokban is vannak olyan részek amikor kivannak takarva dolgok"homályosak" ?

jackoneill90
Ja pont mint terra novában. aztán azok is elbújnak.

Narxis
Merre haladjon a történet?

Egyre kisebb a csoport, már csak 4-en vannak, ráadásul az a fickó átállt a Védelmezõhöz. Szerintem halad ez, van egy olyan érzésem, hogy ez a pár ember csak elterelés, csali és közben az öreg ügyködik, talán épít egy idõkaput vagy ilyesmi és átjön egy csomó ilyen izomagyú majd a jövõbõl.

Narxis
jaja<#szeret>

Azért ennyire nem volt durva, de haladhatna valamerre a történet. Lexa Doig végre kapott 2 mondatot, de ha ennyi szerepet szánnak neki, akkor nem értem miért kellett leszerzõdtetni.

Valszeg végignézem az évadot, de egyre kevésbé látom értelmét, hogy már hétfõn letöltsem 😊

A bombás részt bénán csinálták meg, persze pont akkor jut eszébe, hogy robbanni fog, nem elõtte, hogy hopp a múltkor robbantottak, óvatosnak kell lenni.

Kaptunk magyarázatot arra, hogy mitõl ilyen kemények, csak ez pont nem érdekelt. Több értelme lett volna, hogyha azért akarnak 71-be menni, mert ott már van szer, anélkül meg meghalnak, de akkor a kis csávó se akarna itt maradni. Na mindegy.

Talán Bratac mester földobja a következõ részben a dolgokat...
Fabio Capello
jó de ott három volt belõle ^^😄

Narxis
Faintos rész volt, Lexa Doig miatt is megéri nézni, még mindig olyan szexi mint az Andromédában. 😄

akkor csak én untam magam halálra rajta?

de ez volt a legjobb 😄
hordj headsetet, a hajadtól ugyan senki sem fogja látni, de ettõl még tudni fogják, miért beszélsz magadban..

btw a srác kattogós szilikon billentyûzete megvolt? <#email>
Andr0
j volt a 3. rész is 😊 csak így tovább😄😄

Armin & Ayu fan

Teppik Amon
szerintem is jó volt.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

tutituti
Na megnéztem az új részt is(ep2).
még mindig bejövõs.
De már jön le a harmadik is.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

automatát azért nem nehéz vezetni ha már beraktad helyes állásba a váltot, azt meg kisgyerek megmondta, nyomod a pedált és kormányzol
Malakai
Lehet valamit már vezetett, ami azért picit hasonlít. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De gyorsan megtanult a csaj autót vezetni. <#idiota>
Andr0
nekem fel sem tûnt, amíg nem mondtad.

Armin & Ayu fan

úgylátszik, a készítõk között nem volt egy épeszû sem akinek ez feltûnt volna (ráadásul elég szarok is - bár ez relatív)
FZoleee
nem tudom hogy vagytok vele, de engem idegesít az állandó háttérzene... rohadtul hangos😄
jackoneill90
az se.

Andr0
a kézi aláírás biztonságos?😄

Armin & Ayu fan

jackoneill90
legyen ilyen jó mint eddig.

Ujjlenyomattal aláírni valamit? Nem biztonságos. Hacsak nem vesz dns-t is az a kis szerkezet.

Teppik Amon
jójjez. Maradok.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Sir Quno Jedi
Még kiforratlan, majd beindul ez. Ha mást nem, akkor a szezonzáróra.

Hát meglássuk...nekem most kicsit langyosabb volt...meg már öreg vagyok néha a családi pityergéshez netto 6 percen át egy 43 perces epizódban,de kitartok én is 😊
passatgt
Ez a fosh blur a release hibája, vagy gyárilag van rajta?

homályos tilt shift szerû csíkok elég zavaróak voltak, az elsõben nem rémlik, hogy lett volna ilyen
kBagyula
jaja, jó rész volt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Andr0
A második rész is király volt😄😄 jó kis sorozat lesz ez 😊

Armin & Ayu fan

ToCsEk
olyasmi hétfõ hajnalban 4-6között már fent lesz a megszokott helyeken 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?