619
  • xido
    1000%-ban biztos vagyok benne,ráadásul ugye

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

8 évvel korábban írta a programba

• Evoluti0N
    Fogadjunk, h azt a [spoiler]Read me first nevű fájlt, ami a 8. rész végén van, Alec küldte magának a jövőből.[spoiler]
  • Evoluti0N
    A nyolcadik részt nem láttam még (ma tervezem megnézni), de 3 hét kihagyás után tegnap megnéztem tegnap a 6. és 7. részt és sztem meglehetősen felfelé ível a sorozat minősége. Az elején eléggé B kategóriás érzésem volt, de kezd lassan eltűnni.
  • Andr0
    Két külön system. A ruha meg kezeslábas.
  • birdo #215

Igen igen...a tarkójába....megvan ))
  • xido
    Nincs..ha jól rémlik,az egyik flashback-ben jóval a ruha előtt kapta a beültetést az állományba lépésekor..
  • birdo #213
    Hali )
    Igen.... szintén csodálkoztam, hogy akkor a szemén lévő lencse nincs összeköttetésben a ruhájával ?! .... de mintha a nadrágja külön életet élne
    a felsőrésztől....az nem sérült meg ügye ?
    Jah igen: csalok : a sorozatot innen nézem
  • Narxis
    Azért mentem bele ebbe a vitába mert reméltem, hogy a sorozatról fog szólni, ehelyett ő a terrorizmust ítéli el általánosságban. Ez nem ebbe a topikba való.

Egyébként maga a sorozat pont erről szól, hogy se a terroristák, se a vállalatok nem jól reagálnak a szituációra(válságra) és Kiera képviseli az igazságos, de erőszakmentes megoldást ami ironikus mivel rendőr.
  • Andr0
    nyugiii...
    amúgy igaz nincs jó vagy rossz. mindenki a saját érdekeit nézni, a vállalatok és az emberek is.
    Olyan ez mint a gyalogos - autós ellentéte. Ha gyalog vagy anyázol a kocsikra, a kocsival anyázol a gyalogosokra.
    Az ember egyszerű teremtés, csak a saját nézőpontjából akarja a neki legmegfelelőbb végeredményt.
  • Narxis
    Te nem vagy normális, nem is látod miről szól ez a sorozat. Itt nincs jó és rossz, mindkét oldal "öl" és erre döbben rá Kiera. Ha meg filozofálgatni akarsz akkor takarodj a tudományosba.
  • SzinesGeza

Ártatlan embereket ölnél csak hogy elérd a célodat és ilyen dumával igazolod magad?!
    Te nem vagy normális.

• Andr0
    elég komoly rész volt... és a sorozat témája eléggé idevág, az biztos.
  • Narxis
    váááá, ezen felröhögtem :DDD
  • Narxis
    Jaja, nagyon jó rész volt, remélem köv. részben is lesz zúzás rendesen és végre megjavul a ruhája.
  • Narxis
    A cél szentesíti az eszközt.
  • ForzaInter
    na ez jó rész volt. ilyenből kéne még több.
  • cylonflatus
  • xido
    Kicsit nagyobb mázlijuk lett volna és többet mentek volna vissza véletlenül,Kellog lehetett volna a müzli alapító multimillárdos:)
  • SzinesGeza
    A jövőben történt robbantások/gyilkolásokról Kagame is tudott.
    A vallást meg hagyjuk, irreleváns. Nem a motiváció a lényeg hanem az eszközökről beszélgetünk.
  • grebber
    Ezt vágom melyik én is néztem jó volt,de a címére sajnos nem emlékszem én sem :(
  • ToCsEk
    alkottam :D

• Zomil
    Azt hittem a ruhája után már ezt fejében lévö izét is elveszti...de ugy tünik nem :)
    Amugy jo rész volt, történnek a dolgok rendesen és ugy néz ki a jövöbeli Alec tudott mindenröl.
  • xido
    ő a nagy darab izmos erő a testületnél

ja nem,mert elpicsázzák rendesen :)
  • stargatelost
    Mekkora ostoba ez a Carlos :D :D És még nyomozónak mondja magát, aztán semmit nem vág le abból, ami körülötte folyik :D
  • xido
    érdekes és véletlenül jól időzített témájú...
  • cassoneitaly
    CONTINUUM 1x08 (hdtv-2hd, 720p-2hd) magyar felirata elkészült:

LETÖLTÉS: Hosszupuska | Feliratok.info | Addic7ed

Jó Szórakozást Mindenkinek!
    Cassone
  • Narxis
    Ez csak addig volt így amíg Kagame nem csatlakozott, ő sokkal inkább az eszét használja és erőszak nélkül próbálja elérni a célját. Hamasz meg amúgy is vallási alapokkal rendelkezik, itt meg szó nincs vallási hovatartozásról.
  • SzinesGeza
    Eléggé egy szinten vannak a Hamasszal ha az ügyük érdekében ugyanúgy bármire hajlandóak, beleértve a civilek legyilkolását.
  • jackoneill90
    Én a mostohatestvére helyében már rég szétbarmoltam volna azt a pajtát.
  • JethroHUN
    HDMI 3.0-val, nem tudtad? Amúgy Alec a legkérdésesebb személy a sorozatban. AZ egy dolog h a jövőben ő lesz minden kütyü feltalálója. De azért elég érdekes, h egy kb 18-20 éves srácnak egy pajtának álcázott titkos kutató lapborja van, tele csúcs tech cuccokkal, ÉS adatbázisokba tör be, műholdakhoz kapcsolódik hozzá... és senki nem vette még észre. De eközben egy farmon laknak o.O
  • Andr0
    folyékony biz-basszal ;)
  • jackoneill90
    Fullos a ruhája a csajnak. Hogy csatlakozott rá alex? usb-vel?
  • jackoneill90
    NA. kicsi voltam még. zavarosak az emlékek.
  • Narxis
    omg...
  • jackoneill90
    :D . Rendes élő színészek játszottak benne.
  • Borg
    Denver, dínó jóbarát? :D
  • jackoneill90
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy emlékszem családi filmet keresek. Volt egy család akik egy olyan autóval utaztak mint chevy chase a családi vakációban. De valami örvény segítségével úgy rémlik mindig visszarepültek a múltba a dinoszauruszok korába. meg mindtha lett volna házidínójuk is. Nem flinstone család :) . Mi volt az a film /sorozat segítsetek már kíváncsi vagyok rá.
  • ForzaInter
    ez kegyetlen szar rész volt az utolsó 2 percet leszámítva..
  • jackoneill90
    Szerintem meg leáldozóban van. az időzsaruban több izgalom volt. Azt is leforgathatnák már. Abban legalább tényleg az időben utaztak.
  • JethroHUN
    Na végre. Kezd beindulni a sorozat.