35
  • duke
    #35
    "TV2 egy időre beszüntette sorozatai"
    Sajnos nem az egesz csatornat szuntetik be.
    Tovabbra is hianyolom a "szonyegbombazas a tv2 szekhaza ellen" opciot a szavazasbol.
  • Chocho
    #34
    Éppen erről beszélek (egyébként vicces, hogy a kommentek 90%-át figyelmen kívül hagyod, majd az egyiknek egyetlen mondata alapján írsz választ): bunkó és agresszív vagy, olyanokat írsz az embernek, hogy bicska nyílik a zsebében. Pedig elméletileg az lenne a feladatod, hogy:

    1.: A kommentek között ne legyen sok off.
    2.: A hozzászólók jól érezzék itt magukat.

    Én szóltam.
  • passatgt
    #33
    aki fikázza a tv2-t, rtl-t, megérthetné végre, hogy nem ti vagytok a célközönség

    átlagmagyar a hálózat tv-s ZS kategóriás akciófilmeken sír és rohadtul nem érdekli, ha egy sorozat 2-3 év múlva jön el hozzánk

    kell még jópár év mire kicserélődnek a nézők, majd akkor lesz változás a műsorstruktúrában is, addig meg nyugodtan lehet letorrentezni meg magyar feliratért sírni 30 perccel az epizód után
  • donceleger
    #32
    Jaj winnie!
    Belezavarodsz a saját mondandódba! Alapvetően te is érzelmeket fejtesz ki a nicknevek iránt! Nyilván nem értesz egyet a mondandójukkal, ezért késztetést érzel a reagálásra. Vagyis nem hagy hidegen! Ergo nem vagy érzelemmentes, s mivel itt csak nick nevek vannak, így te magad is a nick nevek iránt érzel valamit. Csak te az összes iránt érzel valamit, lehet nincs itt olyan ember, akinek a mondandójába még nem kötöttél bele!
    Szar, mikor az ember saját maga alatt vágja a fát, ugye?

    És Narxis! #26
  • immovable
    #31
  • Wittgen
    #30
    Engem hidegen hagy a tv2 töketlensége, a sorozatok nagy részét eredetiben/felirattal nézem. Szinkronban csak a vígjátékokat (pl Egyszer fent..., Trónok harca, True Blood). De, ami szinkron, az meg nem rtl v. tv2, hanem hbo vagy axn.

    Ez van.

    Úgyhogy itt egy idézet a tv2-nek címezve: "Nem tud érdekelni." by Bud Spencer
  • winnie
    #29
    "ide irkálsz mikor mindenki utál"

    :)) mondom, az ilyen kommentek hozzák a remek, ovis színvonalat. de ez szerintem egy zseniáls kommentszelet, a netes fórumkultúra leképezése.

    alapvetően végiggondoltad, hogy mit írtál?
    végig vezetsz a folyamaton, hogy logikáztad ki?
    hány embertől kérdezted meg?
    abszolút logikus feltenni, hogy magaddal kezdted, azaz te utálsz, ebből indulsz ki - komolyan ennyire sivár az érzelmi életed, hogy képes vagy netes nickeket, random virtuális senkiket szeretni vagy utálni? (oké, lehet, hogy csak én vagyok csodabogár, de én még nem jutottam el arra a pontra, hogy utáljak vagy szeressek valakit. utálni szerintem még real life sem menne - ez elég ovis) (másoktól kérdezem: szoktak utálni vagy szeretni nickneveket?:O)
    de, ha már utálsz nickneveket, akkor mi mozgat belülről, hogy mégis kommunikálsz velük? ez szerintem nagyon izgalmas téma. afféle önmegvalósítás?
    vagy jó érzés a visszaigazolás? gondolom ez lehet a nyitja annak, hogy az érzelmeidet nem csak privátba mondod el a másiknak, hanem úgy, hogy mindenki láthassa, hogy te bizony utálsz valakit. hmm. ez valahol felszabadító, tök jó:)
    a "mindenki" kitételt egyébként elhiszed?
    ha elhiszed, akkor ezt kommentelésből kizáró oknak tartod?
    ha igen, akkor feltételezed, hogy téged szeretnek (vagy nem utálnak), ezért mersz kommentelni?

    szerintem itt lehet a kulcs. rákérdezek: szeretethiány?
  • jeti00
    #28
    "Nézel sorozatokat a TV2-n?"
    A híradó számít? :)
  • donceleger
    #27
    Látod winnie the pooh? mások szerint is idegesítő vagy! mellesleg a 7-es kommentben sem a cikkhez szóltál! te hiába olvasod át a saját irományodat, hiszen te írtad, részedről nyilván nem baromság, szóval ezt hagyd másokra. De mint láthatod a többség szerint valóban baromság!
    port.hu miért lenne WTF???
    mindenkinek meg van a forrása, honnan szerzi be az információt, bocsáss meg, hogy nem a te általad jobbnak preferált lehetőségeket használtam! én kérek elnézést!
    Továbbá miért baj, hogy írtam a Tv2-nek amikor valós sérelmet éreztem? Tájékozódtam, tudod port.hu, de ismét elnézést kérek! Amúgy válaszoltak, eléggé gyorsan még másnak, és elmondták hogy WTF!
    Arra a kérdésemre meg, hogy mi értelme ismétlést adni, ezt válaszoltad:

    "ez teljesen komoly, hogy nem érted? gondolkoztál a kérdésen és egyszerűen nem jössz rá? azért ez valahol szomorú."

    Nem, tényleg nem jöttem rá, hiába töröm a buksim, képtelen vagyok a megfejtésre! Taníts mester! Ám az is szomorú, hogy ebbe is csupán belekötni tudsz, de megmagyarázni már te sem tudod! Hát ez vagy te! Egy nulla IQ-ús megmondó ember, kit mindenki elzavarna a picsába! Büszke lehetsz magadra!
  • Narxis
    #26
    Az a ciki, hogy ide irkálsz mikor mindenki utál mert semmi értelmeset nem írsz csak az ellenkezőjét annak amit valaki ír. Lehet nem egyetérteni, de, hogy te MINDIG az ellenkező véleményen vagy az totál hihetetlen. Egy egyszerű troll vagy és elhúzhatnál már innen. Nesze
  • fergusonpapa
    #25
    Azért számomra nagyon elszomorító hogy süllyed az SG színvonala, cikkekben legfőképpen, én is tudom mi az a bulvár cikk és cím megadás de mikor pár soros tartalom ahol semmi köze a címhez az valami gyalázatos és nem lehet az kifogás hogy jobb cím nem volt mert igen is van.A kattintás halmozás szép lassan csunnya irányba viszi az oldalt.

    Másik megjegyzésem a cikkeknél a minőség,sokszor tévedsz de nem tudhatsz mindent,de mikor egy cikkíró dolga az is hogy utána nézzen a dolgoknak így azért elégé fájó a dolog,ha pedig valaki jelzi a hiányoságot vagy tévedést,nincs köszönöm csak javítás és komment törlés.

    Harmadik és egyben utolsó dolog az olvasóknak való beszólás és oltás.Sok a troll(itt főleg) de a kritikát azért fogadjuk már,és ne személyeskedjünk..

    Itt egy részletes kritika, hogy törlöd vagy megfogadod az már te dolgod,de talán elkéne gondolkozni hogy nem oktalanok a mostanában egyre többet érő vádaskodások.
  • Chocho
    #24
    Most nem azért, de ahhoz képest, hogy szerinted "tiszta gyépé" thumbupolni egy rövid, de velős kommentet, te vagy az egyetlen, aki személyeskedsz és többször megsértesz másokat, akár abban az egy hsz.-ben, amire éppen válaszolok. Nem tudom, hogy mint moderátor, miket csinálsz errefelé, de én a helyedben azért elgondolkodnék rajta, hogy ez a fajta viselkedés mennyire tükrözi az SG-t, mint olvasókból élő oldalt. Mondom ezt úgy, hogy sokszor nekem is elgurul a gyógyszerem, szóval tudom, milyen, amikor az ember munkáját vagy stílusát látszólag a semmiért oltogatják.
  • Vogel
    #23
    Winnie kikelt magából :D Sose írok, de most nem bírtam. Mindig jót mulatok, ahogy szívatjátok egymást :D
  • immovable
    #22
  • chuthulu
    #21
    nemtudom hogy ti hogyvagytok vele, de én a rémrendest a tv3mon néztem annó, és azóta kb 6x végignéztem az összes rést, mégse unom:D, ellenben a dr house-al, amiböl 2 rész elégvolt, castle, dr csont, mentalista egyszer nézendösök, jóban roszban szereplöinek, alkotóinak meg betoncsizma
  • winnie
    #20
    ha van lehetőségem, akkor én is - sajnos túl sok minden néznivaló van. a coolnak megvan kötve a keze, hiszen az rtl-t nem nagyon tudják beelőzni, és ugye megvan határozva, hogy mit hányszor adhatnak le.
  • winnie
    #19
    szerintem tök érdekes látni, amikor egy gyépés kommentnek valaki csak azért örül, meg hüvelykujjazik, mert "úú, megmondta neki". emberek. annyian megmondják értelmesen, de pont egy gyépés kommentnek örülni egy kissé az örülő felet is gyépéssé teszi. akkor már inkább önálló gondolat, nem?

    lehet haterkedni, tudom, hogy olykor jól jön, de komolyan egy olyan alsó tagozatost kell, aki tegnap megkérdezi egy másik topikban, hogy hogy működik a nézettségmérés? (biztos nem volt netközelben) vagy azt írja, hogy "Tv2 blokkolva!" - erre most meg azt írja, hogy nézi. meg eleve: született feleségeket néz.

    szedjük össze magunkat, mert egy jó, egészséges vagy éppen jogos beszólás legalább szórakoztató, de egy gyépés pistike kommentjével csak azért egyetérteni, mert tetszik a célpont..., ez számomra is ciki:) az ember ilyenkor máris más szemmel néz arra, aki beszól neki és már nem is foglalkozik vele. iq. hajrá.
  • winnie
    #18
    "mindig mások mondandójába kötsz bele!"

    zsuzsi, a #3-as komment megvolt? és az, hogy most te kötöttél bele az én kommentemben? és a #7-es? vagy csak a "mindig" értelmezésével küzdesz?:)

    "Ráadásul baromságokat írsz!"

    én nem találtam baromságot második olvasásra sem, de elhiszem neked. viszont ha baromságot írok, ez megint "más szemében a szálka"-effektus, te sem panaszkodhatsz. sok helyen vagy nevetség tárgya, de ebből a kommentből szemezgetve:

    "Múlt héten mi is csalódtunk, hiszen a port.hu szerint a született feleségek 12. része jött volna"

    a port.hu szerint? WTF. mindenhol máshol le van írva, hogy vége, hogy ismétlés lesz, még a tv2-n, txt-en és más oldalakon, de te azért csalódsz, mert egy tévéműsor szerkesztői lusták?

    "Még a Tv2-nek is írtam"

    :O ejha. ahelyett, hogy tájékozódtál volna a neten? ilyenkor egyébként mire számítasz, hogy ki és mit fog válaszolni?

    "Azt viszont nem értem, hogy mi értelme van leadni a régebbi részeke"

    ez teljesen komoly, hogy nem érted? gondolkoztál a kérdésen és egyszerűen nem jössz rá? azért ez valahol szomorú.
  • Chocho
    #17


    + hozzáfűzném, hogy mivel ő írja a cikkeket, nincs miért hozzászólnia.
  • Narxis
    #16
  • immovable
    #15
  • donceleger
    #14
    "elszalad valahova a sorozat?"

    melyik szót nem értetted abból, hogy annyit nem ér a szinkron? vagy folyamatábrán kell lerajzolni?
    Annyira elegem van belőled, hogy te sosem a cikkhez szólsz hozzá, hanem mindig mások mondandójába kötsz bele! Be vagy zárva négy fal közé és nincs jobb szórakozásod? Ráadásul baromságokat írsz!

    Cikkhez!

    Múlt héten mi is csalódtunk, hiszen a port.hu szerint a született feleségek 12. része jött volna, de nem, hanem a 6. évad elő része! Még a Tv2-nek is írtam, valahogy elfelejtettem, hogy ezt szokták játszani. Mielőtt megjött volna a válasz, már rájöttem magam is! Azt viszont nem értem, hogy mi értelme van leadni a régebbi részeket. Ez a nesze semmi fogd meg jól esete!
    Én persze szinkronnal akarom megnézni, így kénytelen vagyok várni. Sajnos!
  • mad mind
    #13
    Ha megvan a lehetőségem, hogy megnézzem ami érdekel, nem fogok várni éveket.
    Nem fontos, csak kissé zavaró, hogy elkezdik adni a Castle-t a coolon és hirtelen félbehagyják, átpakolják, újrakezdik, míg az eredeti mát az ötödik évadnál jár lassan. Az ember nem egy évadot akar évekig nézni.
  • winnie
    #12
    "annyit nem ér a szinkron, hogy várjak néha egy-másfél évet"

    elszalad valahova a sorozat? 15 éve fájt, hogy 2 év késéssel nézhettünk vészhelyzetet? nem tudom, de a filmeket és a sorozatokat nem kell ennyire komolyan venni. vagy ennyire fontos, hogy az ember mindent lásson azonnal?

    nem tudom, valahogy jó érzés, hogy tudom, ha megszorulok, akkor egy kézmozdulattal megnézhetek 6 évadnyi dextert vagy 7 évadnyi shieldet:) valamikor el kell kezdeni. de semmi sem sürget. akár a magyar sugárzást is megvárhatnám.
  • tmisi
    #11
    Úgy van, annyit nem ér a szinkron, hogy várjak néha egy-másfél évet (pl. a Bonesnál, amit tuti megint elvágnak a VV6 miatt, hacsak át nem teszik az RTL2-re). De ott van pl. tesóm az Odaátot nézi, mondtam neki, hogy mire ahhoz lesz szinkron s07-ig, megőszül. xD Úgyhogy lassan feliratra kell váltania.
    A House-t nem nézem, de úgy tudom utolsó évad közepén vannak, simán leadhatnák már a hiányzó részeket. Egyébként én alig nézek TV-t, amit látok azt is csak azért, mert gépezek és hátam mögött megy, ha a többiek nézik, de magamtól nemigen kapcsolom be, max filmet nézni.
  • JackSparrow88
    #10
    Hát az Rtl sem jobb egy picivel sem. Odaát 4. évadját még mindig b*sznak leadni még lehet az Rtl II-n sem lesz ősszel helyette inkább az a b*zi Delhusa Gjon párkereső sz*rságot erőltetik amit már vagy 2 éve felvettek. Ez mégis ki a rákot fog érdekelni?
  • ugh
    #9
    Megvalaszolom magamnak .
    Talan abbol a sok cseresznyetlenbol akinek nincs kabeltv-je, se internete.
    Vannak egy par millioan.
    Es ezt a fost nezik.
    istnem...
  • ugh
    #8
    Sikitanak, hogy keves a hirdeto es nincs penz. Talan azert mert gane a musor.
    Tenyleg mi a faszombol elnek ezek egyaltalan.
    A hiradojuk is egy kalap fos.
    Minosithetetlen az egesz.
  • winnie
    #7
    de nem fiktívek, hiszen megtörténik az, amit mutatnak.
  • Angel5
    #6
    ki a rák nézi ezt a fos csatornát????ha akarom megnézem angolul a sorozatokat netről.
  • booa
    #5
    "A TV2 gondolt egyet és úgy döntött, hogy..."- gondolt egyet? Ez most valami vicc?? Ezek a sorozatok már évek óta el vonulnak pihenni az uborkaszezonban...
  • Chocho
    #4
    Hát azok aztán kib*szott reálisak, tényleg. :)
  • winnie
    #3
    a reality-k.
  • AZTA
    #2
    ezekért nem kár..
  • Mrsmith0321
    #1
    "2011/12-ben Amerika két legnézettebb fiktív szériájának számított." fiktiv sorozat az NCIS. V melyik sorozat nem fiktiv?