20
-
Merces #20 ..még jó, hogy neked ennyire megy „ S te már száz éve sem volt képes ” -
zetortraktor #19 A bukás nem egyenlő a veszteséggel.
A Csarahajónak csak az amerikai bemutatása benne volt vagy 270 millió dollárba. (Gyártás + Reklám). Az eddigi bevételből egyelőre 15 milliót kapott a stúdió. Az nem "többet hozott". Az Amerikán kívüli 200 millióból leginkább a kinti mozik meg a kinti forgalmazók részesednek, nem azok, akik a filmre költötték a pénzt. -
zedow #18 Akkor át kell fogalmazni. Nem megbukott, hanem nem lettek dúsgazdagok a profittól... :) Amúgy meg a Csatahajó már többet hozott mint amennyit költöttek rá... -
#17 Kell a marketing, hogy te is értesülj róla. Nem is volt gond a John Carterrel, a regény létezéséről sem tudtam idáig, szóval nem lehetett annyira elbaszott a marketing. Csak a képek és a sztori alapján úgy gondoltam, nem érdekel. -
zetortraktor #16 Egy filmet eleve nem azért csinálnak, hogy többet hozzon, hanem, hogy egy bizonyos összeggel többet hozzon. A sikert nem a pozitív mérleghez kell viszonyítani, hanem az elvárásokhoz. Ha azért fektetnek be X pénzt, hogy abból 2X legyen, akkor ott buktak.
De most ez mellékes. A Battleshippel épp az a baj, hogy sokkal kevesebbet hoz, mint amennyit költöttek rá. (Mindenkit kifizetnek, attól nem kell tartani, hogy nem fizetnek ki.) -
zedow #15 Ha egy film tobbet hoz mint amennyit koltenek ra, akkor miert is szamit bukasnak? Mindenki megkapta a fizeteset, nem dolgoztak hiaba... -
winnie #14 "Egy jó filmnek nem kell marketing szerintem, szóval felesleges a marketinget okolni ezért."
ó. ó. ó. összeszámoljuk, hogy hány jó tavalyi filmről nem tudod, hogy létezik? -
Axlkenobi #13 A John Carter nekem eddig a kedvencem az idei évből, milliószor jobb, mint az Avengers, de a Csatahajót is szórakoztatóbb, szerethetőbb filmnek tartom, mint a Marvel-adaptációt. -
gombabácsi #12 az igazi tragédia az hogy a szennyformersz és társai viszont siker, pedig az még ennél a jonkarternél is rosszabb
csatahajót még nem láttam de azt is olyan sz.formersz szintre becsülöm -
morden #11 Egy jó filmnek nem kell marketing szerintem, szóval felesleges a marketinget okolni ezért. -
Yutani #10 Egyik film sem volt olyan rossz, hogy meg kellett buknia. Mindkettőt láttam, mindkettőt moziban, és nem bántam meg a kiadott jegy árát (a Csatahajót ráadásul VIP-ban lestem). Mondjuk eleve fantasztikum fan vagyok, csak én nem vagyok képes olyan szigorú kritikára, mint a hivatásos fikagépek. Egyrászt a Mars-ciklus első 4 könyvát nemrég elolvastam újra (először akkor, amikor megjelent), és valóban nagyon naív és idealista, de tudni kell elvonatkoztatni.
A Csatahajó pedig nem rosszabb, mint egy Transformers film (nem véletlenül említem), tehát ha azok tetszettek, akkor ez is nagy eséllyel tetszeni fog.
Mindegy, menjetek moziba sokat, ne csak a torrentre recskázzatok! :))) -
Ender Wiggin #9 A csatahajó teljes csőd minden szempontból. Bazz ex-model faszi, VS modell és egy énekesnő a "színészek" között. Még jó, hogy maradt pár profi színész a kisebb szerepekben.
Ma mindenki, bármi is legyen, amivel pénzt keresett korábban, filmsztár akar lenni. Akkor is, ha a külsején kívül semmije ninc smeg hozzá. -
winnie #8 inkább az, hogy egyszerűen nem érdekelte az embereket. ott az első komment. -
#7 S te már száz éve sem volt képes helyesen leírni egy mondatot. ;) -
Merces #6 ...fenét esztek rajta, a könyvet sem birtam végigolvasni, ez már száz éve is olcsó klissés szarnak számitott... -
#5 Pedig a John Carter nem volt rossz. Bár csak minden film ennyire lenne "rossz". Ragaszkodhattak volna jobban a könyvhöz és akkor egy jobb film lett volna belőle ez tény, de leginkább az elbaszott marketing volt a halála sajnos. -
Axlkenobi #4 El kellene tiltani az internet-használattól azt, aki képes ilyen marhaságot leírni. -
blessyou #3 Én sajnálom a John Carter-t. Noha a bukás többé-kevésbé megérdemelt volt a rossz marketing miatt is, de azért a név szerintem többet érdemelt volna egy filmnél, amit elfelejtenek, mert meg sem nézték...
Nem hiszem, hogy egyhamar felkapják a témát ezek után. Igazából én azon csodálkozom, hogy száz év alatt eddig hogy a fenébe nem kísérelték meg pont a Mars-ciklust vászonra vinni. -
zetortraktor #2 Nem tetszettek? Vagy csak te ez a keserű öregember típus vagy, aki azt vallja, hogy ne legyen a világon olyasmi, ami nekik nem tetszik? -
G22 #1 El kellene tiltani a film világától azokat,akik ilyen barom filmeket kitalálnak, mint ez a John Carter meg csatahajó