John Carter második gigaköltségvetésű filmje is megbukott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..még jó, hogy neked ennyire megy „ S te már száz éve sem volt képes ”
A bukás nem egyenlõ a veszteséggel.
A Csarahajónak csak az amerikai bemutatása benne volt vagy 270 millió dollárba. (Gyártás + Reklám). Az eddigi bevételbõl egyelõre 15 milliót kapott a stúdió. Az nem "többet hozott". Az Amerikán kívüli 200 millióból leginkább a kinti mozik meg a kinti forgalmazók részesednek, nem azok, akik a filmre költötték a pénzt.
A Csarahajónak csak az amerikai bemutatása benne volt vagy 270 millió dollárba. (Gyártás + Reklám). Az eddigi bevételbõl egyelõre 15 milliót kapott a stúdió. Az nem "többet hozott". Az Amerikán kívüli 200 millióból leginkább a kinti mozik meg a kinti forgalmazók részesednek, nem azok, akik a filmre költötték a pénzt.
Akkor át kell fogalmazni. Nem megbukott, hanem nem lettek dúsgazdagok a profittól... 😊 Amúgy meg a Csatahajó már többet hozott mint amennyit költöttek rá...
Kell a marketing, hogy te is értesülj róla. Nem is volt gond a John Carterrel, a regény létezésérõl sem tudtam idáig, szóval nem lehetett annyira elbaszott a marketing. Csak a képek és a sztori alapján úgy gondoltam, nem érdekel.
Egy filmet eleve nem azért csinálnak, hogy többet hozzon, hanem, hogy egy bizonyos összeggel többet hozzon. A sikert nem a pozitív mérleghez kell viszonyítani, hanem az elvárásokhoz. Ha azért fektetnek be X pénzt, hogy abból 2X legyen, akkor ott buktak.
De most ez mellékes. A Battleshippel épp az a baj, hogy sokkal kevesebbet hoz, mint amennyit költöttek rá. (Mindenkit kifizetnek, attól nem kell tartani, hogy nem fizetnek ki.)
De most ez mellékes. A Battleshippel épp az a baj, hogy sokkal kevesebbet hoz, mint amennyit költöttek rá. (Mindenkit kifizetnek, attól nem kell tartani, hogy nem fizetnek ki.)
Ha egy film tobbet hoz mint amennyit koltenek ra, akkor miert is szamit bukasnak? Mindenki megkapta a fizeteset, nem dolgoztak hiaba...
"Egy jó filmnek nem kell marketing szerintem, szóval felesleges a marketinget okolni ezért."
ó. ó. ó. összeszámoljuk, hogy hány jó tavalyi filmrõl nem tudod, hogy létezik?
ó. ó. ó. összeszámoljuk, hogy hány jó tavalyi filmrõl nem tudod, hogy létezik?
A John Carter nekem eddig a kedvencem az idei évbõl, milliószor jobb, mint az Avengers, de a Csatahajót is szórakoztatóbb, szerethetõbb filmnek tartom, mint a Marvel-adaptációt.
az igazi tragédia az hogy a szennyformersz és társai viszont siker, pedig az még ennél a jonkarternél is rosszabb
csatahajót még nem láttam de azt is olyan sz.formersz szintre becsülöm
csatahajót még nem láttam de azt is olyan sz.formersz szintre becsülöm
Egy jó filmnek nem kell marketing szerintem, szóval felesleges a marketinget okolni ezért.
Egyik film sem volt olyan rossz, hogy meg kellett buknia. Mindkettõt láttam, mindkettõt moziban, és nem bántam meg a kiadott jegy árát (a Csatahajót ráadásul VIP-ban lestem). Mondjuk eleve fantasztikum fan vagyok, csak én nem vagyok képes olyan szigorú kritikára, mint a hivatásos fikagépek. Egyrászt a Mars-ciklus elsõ 4 könyvát nemrég elolvastam újra (elõször akkor, amikor megjelent), és valóban nagyon naív és idealista, de tudni kell elvonatkoztatni.
A Csatahajó pedig nem rosszabb, mint egy Transformers film (nem véletlenül említem), tehát ha azok tetszettek, akkor ez is nagy eséllyel tetszeni fog.
Mindegy, menjetek moziba sokat, ne csak a torrentre recskázzatok! 😊))
A Csatahajó pedig nem rosszabb, mint egy Transformers film (nem véletlenül említem), tehát ha azok tetszettek, akkor ez is nagy eséllyel tetszeni fog.
Mindegy, menjetek moziba sokat, ne csak a torrentre recskázzatok! 😊))
Nothing to say
A csatahajó teljes csõd minden szempontból. Bazz ex-model faszi, VS modell és egy énekesnõ a "színészek" között. Még jó, hogy maradt pár profi színész a kisebb szerepekben.
Ma mindenki, bármi is legyen, amivel pénzt keresett korábban, filmsztár akar lenni. Akkor is, ha a külsején kívül semmije ninc smeg hozzá.
Ma mindenki, bármi is legyen, amivel pénzt keresett korábban, filmsztár akar lenni. Akkor is, ha a külsején kívül semmije ninc smeg hozzá.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
inkább az, hogy egyszerûen nem érdekelte az embereket. ott az elsõ komment.
...fenét esztek rajta, a könyvet sem birtam végigolvasni, ez már száz éve is olcsó klissés szarnak számitott...
Pedig a John Carter nem volt rossz. Bár csak minden film ennyire lenne "rossz". Ragaszkodhattak volna jobban a könyvhöz és akkor egy jobb film lett volna belõle ez tény, de leginkább az elbaszott marketing volt a halála sajnos.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
El kellene tiltani az internet-használattól azt, aki képes ilyen marhaságot leírni.
Én sajnálom a John Carter-t. Noha a bukás többé-kevésbé megérdemelt volt a rossz marketing miatt is, de azért a név szerintem többet érdemelt volna egy filmnél, amit elfelejtenek, mert meg sem nézték...
Nem hiszem, hogy egyhamar felkapják a témát ezek után. Igazából én azon csodálkozom, hogy száz év alatt eddig hogy a fenébe nem kísérelték meg pont a Mars-ciklust vászonra vinni.
Nem hiszem, hogy egyhamar felkapják a témát ezek után. Igazából én azon csodálkozom, hogy száz év alatt eddig hogy a fenébe nem kísérelték meg pont a Mars-ciklust vászonra vinni.
Nem tetszettek? Vagy csak te ez a keserû öregember típus vagy, aki azt vallja, hogy ne legyen a világon olyasmi, ami nekik nem tetszik?
El kellene tiltani a film világától azokat,akik ilyen barom filmeket kitalálnak, mint ez a John Carter meg csatahajó