Friss Black Ops 2 és Medal of Honor: Warfighter trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezektõl a progiktól az elmúlt években nem is vártam mást, mint egy jóféle single játék-moziélményt. Egy borús szombat délutáni programnak tökéletesen megfelelnek.
Amennyiben nem veszitek komolyan és nem életcélotok egy-egy játék kijátszása akár még kellemes szórakozást is nyújthat <#kacsint>#kacsint> Személy szerint egyik sem tartozik a kedvenc játékaim közé, de egy próbát megér, ha tetszik megveszem ha nem meg kuka.
A COD az MW2 óta zuhanó tendenciában van színvonalban,minõségben egyaránt.
A MOH elõzõ része pedig egy COD-ot majmoló BFBFC2 "mod" volt,abból is a silányabb fajta, tömve az újgenerációs COD-ok minden nevetséges gagyi gyengeségével (pl Norecoil fegyverek,stbstb), megspékelve a szokásos DICE balfaxkodással (gyenge hitbox,lag,stbstb)..... Köszi,egyik sem... Fõleg azok után amit a BF3-al is mûveltek a legutóbbi patchben...
A MOH elõzõ része pedig egy COD-ot majmoló BFBFC2 "mod" volt,abból is a silányabb fajta, tömve az újgenerációs COD-ok minden nevetséges gagyi gyengeségével (pl Norecoil fegyverek,stbstb), megspékelve a szokásos DICE balfaxkodással (gyenge hitbox,lag,stbstb)..... Köszi,egyik sem... Fõleg azok után amit a BF3-al is mûveltek a legutóbbi patchben...
Oszt' mi lenne ha fikázás elõtt kipróbálnád? <#kacsint>#kacsint>
Codba kéne valami újdonság, mert lassan kifullad, látványos de szinte mindig ugyanaz a játékmenete..... Medal of Honorba meg rengeteg újdonság kell, hogy élvezhetõ legyen.
Codba kéne valami újdonság, mert lassan kifullad, látványos de szinte mindig ugyanaz a játékmenete..... Medal of Honorba meg rengeteg újdonság kell, hogy élvezhetõ legyen.
Várom a "fuuuu cod fuuuuu... letöltöttem , de nem vettem meg hozzászólásokat" 😄
Ennyit érnek.....
Amennyi hsz. érkezett...
Amennyi hsz. érkezett...
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR