6
-
Wittgen #6 Én ezektől a progiktól az elmúlt években nem is vártam mást, mint egy jóféle single játék-moziélményt. Egy borús szombat délutáni programnak tökéletesen megfelelnek. -
tomboy013 #5 Amennyiben nem veszitek komolyan és nem életcélotok egy-egy játék kijátszása akár még kellemes szórakozást is nyújthat Személy szerint egyik sem tartozik a kedvenc játékaim közé, de egy próbát megér, ha tetszik megveszem ha nem meg kuka. -
#4 A COD az MW2 óta zuhanó tendenciában van színvonalban,minőségben egyaránt.
A MOH előző része pedig egy COD-ot majmoló BFBFC2 "mod" volt,abból is a silányabb fajta, tömve az újgenerációs COD-ok minden nevetséges gagyi gyengeségével (pl Norecoil fegyverek,stbstb), megspékelve a szokásos DICE balfaxkodással (gyenge hitbox,lag,stbstb)..... Köszi,egyik sem... Főleg azok után amit a BF3-al is műveltek a legutóbbi patchben... -
skiryo #3 Oszt' mi lenne ha fikázás előtt kipróbálnád?
Codba kéne valami újdonság, mert lassan kifullad, látványos de szinte mindig ugyanaz a játékmenete..... Medal of Honorba meg rengeteg újdonság kell, hogy élvezhető legyen. -
bladesoft #2 Várom a "fuuuu cod fuuuuu... letöltöttem , de nem vettem meg hozzászólásokat" :D -
hunwhite #1 Ennyit érnek.....
Amennyi hsz. érkezett...