Ötvös Tibor

Friss Black Ops 2 és Medal of Honor: Warfighter trailer


A Bayern München-Chelsea Bajnokok Ligája döntő szünetében új trailerrel jelentkezett az idei év legjobban várt játékai közül kettő is.

A Call of Duty: Black Ops 2 a bejelentéskor már bemutatott, igen látványos jelenetsorát egészítette ki pár új momentummal, de ettől függetlenül érdemes minden rajongónak megtekinteni a videót. A játék november 13-án jelenik meg. És természetesen az Electronic Arts sem hagyhatta ki ezt a nagy nézettséget jelentő eseményt.



A kiadó a Medal of Honor: Warfighter kibővített előzetesét tolta be a döntő szünetében, ami szintén nagyon látványos lett. Az október 26-án megjelenő FPS méltó konkurense lehet a Call of Duty idei kiadásának, melynek jövőbeli játéktere nem minden rajongónak nyerte el a tetszését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Én ezektől a progiktól az elmúlt években nem is vártam mást, mint egy jóféle single játék-moziélményt. Egy borús szombat délutáni programnak tökéletesen megfelelnek.
  • tomboy013 #5
    Amennyiben nem veszitek komolyan és nem életcélotok egy-egy játék kijátszása akár még kellemes szórakozást is nyújthat Személy szerint egyik sem tartozik a kedvenc játékaim közé, de egy próbát megér, ha tetszik megveszem ha nem meg kuka.
  • Skynet #4
    A COD az MW2 óta zuhanó tendenciában van színvonalban,minőségben egyaránt.
    A MOH előző része pedig egy COD-ot majmoló BFBFC2 "mod" volt,abból is a silányabb fajta, tömve az újgenerációs COD-ok minden nevetséges gagyi gyengeségével (pl Norecoil fegyverek,stbstb), megspékelve a szokásos DICE balfaxkodással (gyenge hitbox,lag,stbstb)..... Köszi,egyik sem... Főleg azok után amit a BF3-al is műveltek a legutóbbi patchben...
  • skiryo #3
    Oszt' mi lenne ha fikázás előtt kipróbálnád?
    Codba kéne valami újdonság, mert lassan kifullad, látványos de szinte mindig ugyanaz a játékmenete..... Medal of Honorba meg rengeteg újdonság kell, hogy élvezhető legyen.
  • bladesoft #2
    Várom a "fuuuu cod fuuuuu... letöltöttem , de nem vettem meg hozzászólásokat" :D
  • hunwhite #1
    Ennyit érnek.....
    Amennyi hsz. érkezett...