4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    nekünk már tankunk is van és ami a poén hogy olyan nyilvánvaló helyre rejtettük hogy el se birják lopni
  • MaskimXul
    Tegnap éjszaka szépen nyugodtan bicajozgatok Elektróból észak felé a főúton, ezeket találtam:

-2 db busz, egyik tökéletes másik teljesen lerohadt
    -1 db Toyota hillux tele tankkal és cuccokkal
    -1 db ATV, benne AS50 meg ghillie suit
    -1db karcmentes helikopter porzó tankkal
    Mindezt Kamyshovo és Nizhnoye között. WTF

Szóval most van egy helim és egy terepjáróm :)
  • wardogzombie
  • JimKirk
    Azert annyira nem vagy oreg.
  • wardogzombie
    Egy nyugdíjjas lenyulta
  • JimKirk
    Jol tetted, valoszinuleg teged is megoltek volna!
  • tutituti
    Azért ahhoz képest hogy DIY hommade cucc,nagyon faszán megcsinálta!Gratula neki!
  • Laza
    Mikor még aktívan Airsoftoztam, az egyik csapattársam csinált magának házilag ilyen ruhát. Valami hálós anyagra csomózott több száz spárgadarabot, meg lefestette. Órákon át csinálta és volt min 10 kiló a cucc ... ja és a dög melegben izzasztotta is rendesen :)

Így nézett ki (telóval csináltam, nem túl jó):
    Kép1,Kép2
  • JimKirk
    A lenyeg, a femszazas megvan?
  • W4z3
    Ma elkövettem az első gyilkosságaimat. Egyből kettőt :).
    Elektroban járkáltam a tűzoltóságot lootolgattam. Halottam pár lövést a templom felől.
    Vártam egy kicsit a tűzoltóság tetején. Láttam hogy kinyírtak egy játékost így hát gondoltam be kéne őket támadni.
    Kicsit pihentem a tetőn, meg feltankoltam magam mindennel, gondoltam várok had fogyjon a lőszerük.
    Végül meguntam és lesétáltam az ajtó mellé. Mikor láttam hogy elkezdik lootolni az odavonzott zombik holtestét akkor gyorsan ajtó mögül kiugrottam és lepuffantottam egyet.
    A másik a padok között mászkált egy kispisztollyal, de nem bírta sokkal tovább.
    Ghillie suitban voltak mindketten, az egyiktől elloptam a távcsövét, a másiktól az óráját, semmi más hasznosat nem találtam.
    Aztán kickelt a szerver a pingem miatt :D.
    Ez az én hatalmas sztorim :P.
  • oneal1
  • wardogzombie

Újabb mozgalmas estét zártunk végre együtt mozgott a csapat Devil's Castle déli részén kellett taliznunk Mi Jim-el útközben találtunk egy működőképes buszt elrejtve de mivel beszart a turbófeltöltő rajta kifosztottuk és otthagytuk.El se hiszem tekintve hogy Papa régóta vágyott valami járműre.Sikeresen lebonyolítottuk a találkozót sérülés nélkül bár Ghosty előirányozta hogy gránáthajítással fognak üdvözölni minket de mint utóbb kiderült csak smoke volt.Ezek után közösen megtekintettük a várhoz tartozó árnyékszéket majd folytattuk utunkat az Airfieldhez.Az út eseménytelenül telt csak néha röhögtünk fel a mikrofon mögül viszont az Airfieldhez érve ráfagyott a mosoly az arcunkra egy helikopter hangját hallottuk egész közel.Miután mindenki bebujt egy fa alá a heli el is tűnt bár némelyek még hallani vélték de szerintem csak haluztak egy nagyot.Később a reptéren sikerült megsebesíteni egy másik snipert,viszont a mulatságnak megint egy mocskos hekker vetett véget aki kinyírta az összes playert egy gombnyomásra.A többiek sikeresen léptek le elöle engem viszont elkapott.Szerver váltás után Stary Sobornál(Pauly D szerint sztálin szobor)egyesült a csapat közben jópár magányos playerre hozták rá a frászt lövés formájában egyet meg is öltek.A játék vége elött még kifosztottuk a városi ABC-t de Jim elfelejtette kivenni a fémszázast a bevásárló kocsiból ezért kivégeztem.A cuccait összeszedtük igy most őt fogjuk bevárni Stary mellett vagy értemegyünk ezt még majd eldöntjük este.
  • JimKirk
    098 127 a helyes koordinata.
  • JimKirk
    Ok sracok uj karaktert kezdtem, elektrotol eszakra 095 127-nel vagyok. Hoztam a boltbol egy csomo konzvervet, 3 kulacsot, meg sok szodat, de csak egy m1911-em van 2 tarral. Nem talaltam a tuzoltosagokban komolyabb fegyvert...
    Valahol feluton talalkozhatnank este.
  • MaskimXul
    Ez ilyen krepp papírból készített farsangi jelmeznek tűnik.
    Itt 70 ropiért már egész jókat lehet kapni. Annyit simán megér, hogy wukiruhában mehessek le sört venni a sarki közértbe :)
  • JimKirk
    Egy katonai boltban talaltam ezt a nyalanksagot, de az arara mar nem emlekeszem:

• JimKirk
    Ne hulyeskedj en futottam be eled, az en hibam! Gondolom eppen a cobrat lested, ugy meg nem lathatod, hogy az idiota tarsad befut a tuzvonalba. Igazabol csak a ghillie suitot sajnalom, azt nagyon szeretem. Ma delutanos vok, de 11-tol tolhatjuk megint par orat, ha raersz/raertek.
    Hol taboroztatok le?
  • wardogzombie
    Jahahahajjjjj ne haragudj tesvírem ugy röstellem magam
  • Maróth
    Sziasztok!
    Hála nektek és eme fórumnak engem is megfertőzött a Dayz!
    Régi nagy operation flashpoint játékos voltam és a fallout 3 is lekötött már jó néhány órára, így egyből megfogott ez a mod is.
    Amúgy is szándékoztam megszerezni az arma 2-t, de ezzel lett még egy okom rá. Mit ne mondjak az oa-t nem volt egyszerű megtalálni, de az egyik 576-ban még sikerült egy utolsó darabot találnom.
    Ma végre sikerült felraknom helyes sorrendben mindent és ki is próbáltam. Ahhoz képest, hogy alfa szerintem nagyon ütős. Tetszik a hangulata, maga az alapjáték terepe is mintha ezért a modért készült volna, összhangban van. Kicsit zavaró, hogy nem minden épület bejárható, de mindent nem lehet, ne?
    Egyenlőre egyedül járkálok ezen az istenverte területen, de, ha lehet, később csatlakoznék hozzátok és szívesen dolgoznék csapatban.
    Még egy infó: nem áll szándékomban banditának állni, így a rendes, tisztességes túlélőknek nem kell tartaniuk tőlem. Ám a banditáknak annál inkább!
    Ezzel a névvel megtaláltok a játékban. Később a ts-t is beüzemelem (egyenlőre csak felinstaláltam).
    Addig is jó játékot és jó vadászatot!
    Találkozunk Csernarussziában!
  • MaskimXul
    Írtam privátot, de már tárgytalan, sikerült csatlakozni. Pedig semmit nem változtattam meg, érdekes.
  • KiruHoshino
    Sajnos nem igazán van ötletem, hogy mi lehet a probléma. Ajánlom, hogy bújjátok a külföldi DayZ fórumokat. Sokaknak van hasonló problémájuk.
  • JimKirk
    Latom a warez szerverre is jelentkeznek rendesen!:)
  • W4z3
    Fabio, én sem vagyok régi motoros de szívesen segítek majd, viszont nekem connection failedet ír mikor csatlakoznék oda.
  • Fabio Capello
    lehet, hogy ránézek majd, bár én még nagyon kezdő vagyok DayZ-ben, ha valaki a szárnyai alá vesz, megköszönöm :P
  • tutituti
    valszeg mi is csatlakozunk.jó lesz magyarokat is hallani,nem csak oroszokat:)
  • oneal1
    örök hálám!:)
  • KiruHoshino
    Igen. Minden megmarad. A szerver egy adatbázisba raktároz minden adatot.
  • Charon22
    KiruHoshino érdeklődnék, hogy a te szervereden megmarad amit elér az ember a játékban vagy mindig újra kell kezdeni amikor csatlakozik az ember? Gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom a játékot de eredetiben még nincs meg az arma2, viszont legalább jó lenne megtekinteni a játékot a megvétele előtt. ArmA 2 Combined Operations 1.60 JimbusEd jó hozzá? Tartalmaz mindent csak a Day Z modot kell belemásolni vagy mit kell tennem, hogy mehessek a szerveredre? Köszi!
  • KiruHoshino
    Minden oké. Egy srác már feljött. Most 2-en vagyunk.
  • MaskimXul
    Azért ilyen könnyen ne add fel :)
    Tűzfalon meg routeren át van engedve minden?
  • KiruHoshino
    Akkor leállítom. Így nem tudunk játszani. :( Megpróbáltuk.
  • tutituti
    A dokumentumok mappában lévő mappába is be kell másolni elvileg!
  • MaskimXul
    Így sem jó. Legújabb BE-t használom pedig.
  • tutituti
    Írtam adminnak.kitiltották.
  • JimKirk
    Dog-gal toltuk egy kicsit es sikerult szereznem egy magasleslrol egy M14-et, most eleg boldog vagyok!:) Este folyt. kov.!
  • JimKirk
    Szasz!
  • KiruHoshino
    BattlEye.rar

Tömörítsd ki és írd felül az eredeti BattlEye mappát.

A felülírandó mappát megtalálod az Operation ArrowHead/Expension mappában.

Remélem működni fog.
  • MaskimXul
    Connecting failed...
  • oneal1
  • KiruHoshino
    Teszt célból újra beindítottam a privát szerverem. Bárki jöhet aki akar egyet játszani. Tört és eredetis egyaránt jöhet.

Szerver neve:
    - MAGYAR/HUNGARY DAYZ SZERVER (v1.7.2.5/96061/NO-CDKEY) BELEPESI JELSZO: A MAGYAR FOVAROS NEVE

Jelszó:
    - Budapest

Kellemes napot.