4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1533 Mégis tele van olyan szerverekkel a lista, ahonnan kapásból kickelnek ha belépek, vagy admin kill esetén újraindítja a szervert, stb.
Akkor max mókolni kell a tűzfal beállításokkal (mondjuk ez nem hozzáférhető, de talán megoldható), hogy a nem magyar IP-knek alacsony legyen a pingje, meg is van oldva :D -
#1532 Hat sokat nem nyernenk akkor egy sajat szerverrel. -
#1531 Szabadon kalandozni azért túlzás:
If you are found breaking the following rules, your server will more than likely be suspended at most server providers and if it's not suspended it will result in the entire ip range being BLACKLISTED by DayZ support staff.
Your server must not be password protected or locked.
You are not permitted to ban players for killing yourself or clan members.
You are not permitted to shutdown your server when your killed.
You are not permitted to shutdown your server when you lose a vehicle.
You are not permitted to kick or ban for smacktalk.
You are not permitted to ban for suspected cheats or exploits of a non-server-disruptive nature, including but not limited to ghosting, unverified cheating, duping and similar, UNLESS you have solid evidence, IE logs.
Bővebben
Sajnos nagyon meg van kötve az adminok keze, csíterek és banditák meg trollok elkerülhetetlenek.
-
#1530 "Valamint az, hogy a kettő nem ugyanazt az adatbázist használja tehát új karaktered lesz."
Nem csak ennyi, ugyanis a tört szerveres karakter csak ott létezik. Nekem ez a legnagyobb hátrány. Ráadásul egy normális tört szerver futtatáshoz is kell egy mindig online gép + egy eredeti példány a játékból (ha jól tudom). Egy ~100W-ot evő gépnél is ~4eFt a havi villanyszámla (persze ha mindig online akarom tartani).
Szóval költségek itt is vannak. -
#1529 A szerverbérléssel már egyszer futottam egy kört, kb 8-10eFt lenne egy hónap és 40 slot (ez alatt nagyon nincs, ez az alap mennyiség).
Persze ha talál valaki olcsóbbat, akkor jelezheti :)
Igazából a szerverbérlés számomra azért lenne jó megoldás, mert jelenleg nagyjából mindent kiküszöbölne ami miatt kezdem unni a játékot.
Lehetne szabadon kalandozni, gyűjtögetni, lehetne este nappal (sok szerver ugyan azt írja délután van rajta, mégis mikor bemegyek tök sötété van), nem kéne fél órákig szervert keresni, talán még a betöltés bugok is minimalizálódnak, mert nincs állandó szerverváltozgatás.
Szóval ezekért.
Mindenképpen olyan emberek jelentkezzenek, akik vállalják a min 3 hónapos beszállást. Nekem sincs túl sok szabadidőm, de tudom vállalni az utalást, ilyesmit, van erre keretem.
Első körben kibérelnénk mondjuk 3 hónapra, aztán meglátnánk, hogy mekkora a potenciál a játékban és bennünk. Ha többen vagyunk, akkor ez nem egy akkora összeg, ami megterhelő lenne. -
#1528 Úgy látom tegnap népbetegség volt a loading képernyő fagyi, mert engem is visszavágott a tengerpartra :)
Sőt, nem is egyszer fagyott be. Most többször is azon a loading feliraton fagyott, ahol még ott van a sárga töltés csík is. Meg mintha a legújabb arma patch óta lassabban töltene be a játék is alapból ... de lehet ehhez nincs köze. -
#1527 En restartolni szoktam a jatekot, de ezt a FLUSH-t legkozelebb kiprobalom.:) -
#1526 Több megoldás van a bugok kiküszöbölésére. Első: Bemész a játékban az optionsba,a video memory-t Default-ra állítod,az összes többi élsimítást kikapcsolod,majd restart. A másik, amikor jelentkezik a bug nyomsz egy bal shift + a numerikus billentyűn a mínusz jel és ezután beírod hogy FLUSH. Ha jól csináltad fekete lesz a kép,és ezután megszűnik a bug. A parancs kiüríti a videó memóriádat a gépben. A harmadik megoldás,legrosszabb esetben nekem mindig ez segít: Ha jelentkezik a bug,egyszerűen kilépek a játékból,majd újra visszalépek,és hipp hopp a bugnak már nyoma sincs! Írd majd meg,hogy neked melyik jött be,kíváncsi vagyok segítettem e valamit! :) Ha a többieknél is jelentkeznek ilyen problémák,nyugodtan végig próbálgathatjátok ezeket... Na pacsi -
#1525 Igazabol semmi nem volt. Soborban bementem a kozertbe es felvettem egy cseh tarisznyat, aztan at akartam menni egy ures szerverre, de loadingnal kifagyott es visszadobott a partra. Tovabb nem probalkoztam, mert eleg almos voltam. Igazabol eszak-keletre szeretnek elmezni majd a Fekete es a Feher-to kornyekere, ott a jatekosok biztos szoktak elrejteni satrakat, jarmuveket, de egyedul nincs kedvem kommandozni. Meg a Petrovaka es Gvozdno kozotti terulet lehet erdekes.
En bennelennek a szerver berlesben, de Dognak is igaza van. Mi van akkor, ha 1-2 honap mulva beleununk az egeszbe? Vannak viszonylag kihalt szerverek, ahol meg 10-15 jatekosnal nem lattam tobbet, ilyen az SE50-is, tegnap 11 utan csak 4 jatekos volt fent. Egy hatranya van, hogy nincs 3rd nezet. -
#1524 na oké akkor megnézem máshol is!
köszi! -
#1523 Egyébként ez is szerverfüggő volt ahol nekem is szinte 0 látótávom volt a bug miatt de másik szerveren ugyanott meg semmi hiba nem jelentkezett. -
#1522 A grafikai bugra gondolok, mert kul nemtudok bemenni arra a reszre:S
A partradobalos cuccot be kell nyelni, de nemhiszem el hogy ne lehetne kezdeni valamit a gf bugal -
#1521 Mi volt tegnap? -
#1520 Kiru mi ujság a ts szerverrel 2 napja offline -
#1519 Te intéznéd a szerver dolgait?Gondolok itt pénzgyüjtésre,adminkodásra stb stb.Mert én bennevagyok a bérlésbe is de annyi szabadidőm nincs hogy ilyesmivel foglalkozzak.Látsz annyi potenciált a játékban hogy ne csak 1-2 hónapig tartson az egész?Nem tört szervert le lehet jelszavazni? Jó lenne utánanézni egyáltalán hogy hol mennyibe kerül a bérlés és az alapján szavazást kitenni itt a topikban legyen már rálátásunk hogy mégis van e erre igény vagy csak mi ketten látunk benne fantáziát. -
#1518 Mire gondolsz? A vissza dobálásra a tengerparthoz,vagy a grafikai bugra? -
#1517 ooooooooooo hogy rohadjon meg!
Visszalépek a tervezett stary sobor menethez, erre kibasz a partra hosszú loading után.
Amúgy mielőtt kiléptem korábban iszonyatos grafikai bug volt megint sobor környékén...
ezzel elhet valamit kezdeni? -
Maróth #1516 Laza: Ajánlani tudom neked a CA26 szervert. GMT-6 és eddig még sose láttam 5-nél több játékost rajtam kívül fent. Bár SS-nál még sose jártam és Csernóba se nagyon mentem még be, így egyszer se egy másik játékos miatt haltam meg. (igen, mindig a z.man-ek ölnek meg )
Sajnos én nem tudnék beszállni egy saját szerver költségeibe, de, ha megtehetném, akkor támogatnám az ötletet. -
#1515 Tört és normál szerver között csak annyi a különbség, hogy az egyikért fizetsz és nem tudod nem PVP módban futtani, míg a másik ingyen van és azt csinálsz rajta amit akarsz.
Valamint az, hogy a kettő nem ugyanazt az adatbázist használja tehát új karaktered lesz.
Ha ez utóbbi számodra nem elfogadható, akkor sajnos nincs megoldás a nem PvP játékra. -
#1514 Fagyas utan visszabaszott a tengerpartra, termeszetesen Solnichniy melle!:) Szerencsere a cuccaim megvannak. -
#1513 Leírtam, hogy nem fogok tört szerveren játszani, így köszi a segítséget, de számomra ez nem az. Az a megoldás kizárja a többi lehetőséget, nekem pedig nem az a célom. Illetve nem csak egyedül akarok játszani. -
#1512 Dobd át priviben a tagod :) -
#1511 Na arra az 1.0.4 patchre en is kivancsi vagyok holnap. 1-2 honapja szuneteltetem, de ez miatt elo veszem ujra. En csak WD-t tolok, eleg jo buffot kapot es a petek is ervenyesulnek infernon. Kivancsi leszek ra. -
#1510 Harapsz mint egy pitbull.:) -
#1509 Arra próbáltalak rávezetni, hogy nem feltétlenül kell x ezerért szervert bérelned ahhoz, hogy ne PvP-t játssz, van több más lehetőség is.
Ha meg mégis bérelsz, akkor a szabályok szerint nem lehet jelszavazni, különben kikapcsolják.
De végül is én menjek a picsába, mert segíteni próbáltam.. -
#1508 Bocs, de kérdezett valaki? Ne Te mond már meg mivel játsszak. Csináld amit akarsz, Én is csinálom amit akarok.
Ha nem érdekel a szerverbérlés, akkor nem kell hozzáfűzni semmit. Hidd el, van akit érdekel. -
#1507 És? Átmehetsz másik szerverre. Csak a törttel játszóknak van megkötve a keze. Ha a PvP-re mennék el sem hagynám a capital cityket, minden egyes megtett kilométer ablakon kidobott idő :) -
#1506 Nem a játék tört, hanem a szerver..
De van valahol a neten single player mód is, játssz azzal. -
#1505 És akkor? Játszottam 2 hétig egy jót a játékkal. Egyébként sincs benne jelenleg több potenciál, max megölethetem magam félóránként. Jelenleg teljesen céltalan a játék ... van aki a PvP-t tűzte ki célúl, van aki nem ... mindenki azt játszik ami jól esik.
Törttel nem játszom. -
#1504 +1 Mi így toltuk, 3nap után volt 5+ kocsink(busz, motor stb.), minden jármű tele fegyoval, kajával. Zombik meg se kottyantak innentől, nem volt miért játszani.
Én már direkt olyan szerverre megyek fel ami 40+os, itt lehet izgulni azért, hogy leölnek-e, át kell gondolnom, hogy x zombit lelövök-e mert ha igen meghallják és megkeresnek, ez add egy kis izgalmat a játékhoz. -
#1503 Ha rendszeresen játszol, akkor kb 1 hét alatt meglesz a legjobb felszerelés. Még egy hét és a járművek nagy része is a te birtokodban lesz.
Ha idáig eljutsz, akkor a zombik már nem fognak kihívást jelenteni.
Utána mit fogsz majd csinálni?
De ha ez kell, itt van tört szerver LANra, ami menti is a karaktert, és egyébként egy kedves honfitársunk műve. Már csak tungle/hamachi kell hozzá. -
#1502 Mindegy, úgyis hnap jön a 1.0.4-es patch a D3-hoz, pénteken meg jön a Dark Souls ... elleszek :) -
#1501 Most is több mint egy órája az időt bom el azzal, hogy találjak egy szervert ahonnan nem bnak ki vagy nem áll meg a loadingnál (vissza is dobott a tengerpartra) vagy nappal van és nincsenek rajta 5-nél többen ... -
#1500 Én elsősorban a játékkal játszom, nem szándékom PvP-zni, legalábbis nem idióta kemperekkel. Én így játszom.
Miért, az nem lesz elég hamar unalmas, hogy félóránként kell elölről mindent gyűjtögetni, mert valaki mindig leszed? Ráadásul a statjaid is alapról indulnak, tehát még a másikat ölni sincs túl sok értelme.
Ha annyira másokat akarnék ölni, akkor nem gyűjtögetnék 2 napon keresztül cuccokat azért, hogy megölessem magam egy tűzharcban ... akkor egyszerűen elindítanám a BF3-at :)
A saját szerón legalább tudok úgy cuccot felszedni, hogy nem kempel egy sniper minden nyomorult loothelyet. Már az is valami. -
#1499 Annak mi értelme lenne, hogy csak ti vagytok egy szerveren? Úgy elég hamar unalmas lesz a játék.
Én mostanában egy Sanctuary szerveren játszom, ami privát hive-ban tárolja a dolgokat, tehát a normális karakteremhez nem nyúl. Rendszeresen vannak adminok, csítert még nem láttam és van side chat is, ami elég hasznos néha.
Szabályok szerint aki bemenekül a templomba, arra nem lehet lőni. Nagyobb városokban engedélyezve van a PvP, de a kicsikben nem.
Persze van itt is egy pár bandita, de mivel a harc közbeni kilépésért szigorúan bannolnak, ezért sokkal igazságosabb az egész.
Sokkal több jármű spawnol, és mindenki kap egy bicajt, amikor újra csatlakozik a szerverre. Ez utóbbi szervertől függ.
Ha már saját szerót akartok, akkor ilyenben érdemes gondolkodni szerintem. A Sanctuary modot egy Guru Abdul nevű arc csinálta, gúglin biztos hamar meg lehet találni.
-
#1498 A saját szeró projekt akkor hogy állna emberek? Lennének jelentkezők?
Unalmas már, hogy minden szerveren sniperek képesek egész este azzal szarakodni, hogy befekszenek a zsírosabb helyek közelébe ... most komolyan, ez a játék? Vannak 2-en a szerveren és ezt nyomatja egész éjszaka?
Szerencsére nem talált el, így simán leléptem ... pedig összesen 5x is rám lőtt, de pont egy fal mögül jöttem, ki, úgyhogy gyors visszakúsztam :)
És az milyen, mikor regular szerveren fenn az irányítótoronyban kuksolnak a balfékek ... legalább annyi eszük volna, hogy egy ilyen szerón már a falakon kívülről is látni őket a mapon :) -
#1497 Ma berezinoban spawnoltam egy halál után...:)
Elindoltam Stary sobor felé, mindjárt ott vagyok, Noy soborban vagyok, kifosztottam 2 heli crash-t volt pár finomság, fn-fal éjjellátóval pl, de simát hoztam el mert nem szeretem este nyomni. volt m249 is.
Egy ghili ruha kéne nagyon meg egy nagyobb táska, hogy snipert is tehessek el.
Most cél a stary sobor ban lévő katonai sátrak kifosztása:) -
#1496 Hat nem biztos hogy a warez teszi, mert nekem is volt 1-2 ilyen az elmult par hetben. En ilyenkor steam fajl ellenorzest es hasonlokat csinaltam aztan csak megjavult. -
#1495 Persze,hogy van. Vedd meg eredetibe a játékot. -
tomzoo #1494 Invalid CD key-jel mit lehet kezdeni? Van vmi megoldás rá?