4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• MaskimXul
  • Cnut
    Hogy lehet a homokzsákon átmenni? Nekem sehogy se sikerül és nem találok semmit erről, sem azt hogy bug lenne, sem azt hogy ez másnak is gondot okozott volna...
  • JimKirk
    Hehe, ez tetszik!:) Nekem johetne egy guillie suite, ha van.
  • MaskimXul
    Van bőven, jut neked is meg másnak is
    A legújabb DayZ patch óta a sátrak nem mentik, amit beleraksz, ezért azóta Robin Hood-ot játszok. Mások sátrából ellopom a jó dolgokat, aztán lemegyek a partra és elajándékozgatom őket. De aki lő rám az nem kap semmit, csak egy golyót a fejébe
  • JimKirk
    Nekem adhatod.:)
  • MaskimXul
    Ha nem alszom el akkor mennék én is. Van pár cucc amit már egy hete cipelek a táskámban de akiknek eddig megpróbáltam odaadni, azok inkább rám lőttek.
  • JimKirk
    TS-sel mi a futyi van?:(
  • JimKirk
    Tetszik a terv!:-) Kellene egy speci fegyver nekem is, de elobb jo lenne mar vegre talalni egy Alice taskat. Jo az M14, csak sajna oriasi hangja van.
  • wardogzombie
    Igen cheater bár a skinjét sikerült megszerezni bár nem volt könnyü.Elmehetünk arra is és az is a cél hogy járművet szerezzünk illetve helironcsokat keressünk.Az állandó szerver meg megvan átlag 6-8 playerrel.
  • JimKirk
    Cheater?

Jo lenne talalni egy allando szervert magunknak, es elkezdhetnenk vegre egy jarmuvet keresni.
  • JimKirk
    Nagyszeru, en 9 korul csatlakoznek! Berezinonal vok eppen, nem jottok el erre? Van itt 2 kozert plusz vagy 5 katonai sator, ja es korhaz is.
  • wardogzombie
    fél nyolctól gyülekező egyenlőre szkájpon mert a ts nem müködik aztán 8tól kezdünk
  • wardogzombie
  • wardogzombie
    nem. változott a program
  • JimKirk
    Ma ejszaka mar nem melozol?
  • wardogzombie
    A Dungeons&Dragons onlineban meg a 15ös update-el elérhatő a druida faj
  • wardogzombie
  • Daell Drow
    Most hogy kint az 1.0.4 en es laza is azt toljuk. Bar este jovok akkor en is. En azota kicsit feljebb mentem, a bazis fele a Lopatino feloli foldes uton. Es ott varok a szelen, nem mentem be.
  • wardogzombie
    Én ma estére terveztem 8órai kezdettel
  • oneal1
    jövőhét kedd szerdán csatlakoznék valami maratoni játékhoz akkor:)
  • wardogzombie
    Jól leült a topik
  • JimKirk
    A State Of Decay egyerelmuen a The Walking Dead-et lovagolja meg. Egyik kedvenc sorozatom!:P

WarZ jonak tunik, majd meglatjuk mi sul ki belole.
  • Laza
    Na, az Armanak és a DayZ-nek sem kell a szomszédba mennie, ha rossz animációról van szó :)

A WarZ-re Én is beneveznék, de szerintem még messze van, hogy abból lássunk valami értelmeset.
  • Amaymon
    "nappal van és nincsenek rajta 5-nél többen ..."

Az veszélyes szerver, ahol kevesen vannak. Bár sok esetben restart miatt, de indikátora lehet a hackerfestnek is. Amikor a legutolsó low pop szerveren voltam épp Cherno-t robbantotta valaki rommá o_O
  • KiruHoshino
    Ahogy én néztem ennek a Microfoshnak a termékében néhol elég sablonosak az animációk. Magam részéről én örülnék, ha kapnék egy béta kulcsot a War Z-re. Képek alapján nagyon ott van. De sajnos még nem láttuk mozgásban.
  • Laza
    Ne aggódj, nem ez az első és utolsó amit ebben a stylusban látni fogsz. Ugyanúgy, mint a telefonoknál, TV-knél, bárminél, elkezdenek egy sikeresebb terméket lekoppintani, és figyeld meg, lesz ami még talán jobb is lesz. Fel kell kötnie a DayZ-s srácnak a gatyáját, mert mostantól versenyhelyzet áll fenn, és ha nem teljesít, akkor be fogják előzni a nagyobb stúdiók. Egyébként sem halad gyorsan, ráadásul az Arma csapat sem egy túl gyors bagázs, úgyhogy megvan a lehetősége annak, hogy végül valaki egy életképesebb koncepcióval fog előállni.

A WarZ már le sem tagadhatja, hogy a DayZ-nek a koppintása, még a karakterek sapkája, zsákja is tök ugyanaz ... na meg ők is úgy indultak el, hogy hopp itt ez a mod, csináljunk gyorsan ennek alapján egy standalone MMO-t.

Egyébként amit linkeltél annak a grafikája néhol jobb, de összességében ocsmányabb. Látszik még az elején van a projekt, gyorsan összedobtak valamit a srácok.
  • KiruHoshino
    Íme egy Microsoft féle konzolos kopi pár extrával. De a koncepció teljes DayZ. Éld túl.
  • JimKirk
    +1
    En tovabbra is tamogatom a sajat szervert.
  • soma7703
    Sziasztok!Esetleg nem tudja valaki ennek a szervernek a tulajdonosát,hogy lehet elérni?(1.7.2.5 HUN [NO-CDKEY, 95819]privát lett a szerver a cheaterek miatt.)
    Szeretnénk játszani a szerveren,mert csak ide tudtunk csatlakozni. Mi nem vagyunk cheaterek,és szeretnénk megkérdezni,hogy mi lett a jelszó,és,hogy játszhatun-e a szerveren.
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Játékban a nevem Apa.
    Sziasztok! További szép napot!
  • wardogzombie
    Mi köszönjük az infót.
  • KiruHoshino
    Este várhatóan már elérhető lesz a TS szerver. Karbantartás volt a szerverteremben. Türelmetek köszönöm.
  • tutituti
    OFF:
    Lehet, hogy volt de elég érdekes koncepció.

• wardogzombie
    Akkor engem fel is írhatsz a támógatók közé.
  • MaskimXul
    Igen, jelentgetik is őket rendesen a DayZ fórumban. Azt nem tudom, hogy tényleg le is tiltják az ilyen szervereket, de megtehetik.
  • JimKirk
    Belgium.
  • Laza
    Honnan játszol? :)
  • Laza
    Mindennapos. A legtöbb alacsony forgalmú szerveren ez van. Nálam a szűrő az 1-4 player szintre van beállítva, na ezek 70%-a ilyen.
  • JimKirk
    Igy en is jartam, hogy belepek es egybol kickelt az admin.
  • JimKirk
    "magyar IP-knek alacsony legyen a pingje"

Ez engem kellemetlenul erintene.
  • Laza
    Ja, olyan is van ahova bemegyek és kapásból örök ban.