4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1573 -
Cnut #1572 Hogy lehet a homokzsákon átmenni? Nekem sehogy se sikerül és nem találok semmit erről, sem azt hogy bug lenne, sem azt hogy ez másnak is gondot okozott volna... -
#1571 Hehe, ez tetszik!:) Nekem johetne egy guillie suite, ha van. -
#1570 Van bőven, jut neked is meg másnak is
A legújabb DayZ patch óta a sátrak nem mentik, amit beleraksz, ezért azóta Robin Hood-ot játszok. Mások sátrából ellopom a jó dolgokat, aztán lemegyek a partra és elajándékozgatom őket. De aki lő rám az nem kap semmit, csak egy golyót a fejébe -
#1569 Nekem adhatod.:) -
#1568 Ha nem alszom el akkor mennék én is. Van pár cucc amit már egy hete cipelek a táskámban de akiknek eddig megpróbáltam odaadni, azok inkább rám lőttek. -
#1567 TS-sel mi a futyi van?:( -
#1566 Tetszik a terv!:-) Kellene egy speci fegyver nekem is, de elobb jo lenne mar vegre talalni egy Alice taskat. Jo az M14, csak sajna oriasi hangja van. -
#1565 Igen cheater bár a skinjét sikerült megszerezni bár nem volt könnyü.Elmehetünk arra is és az is a cél hogy járművet szerezzünk illetve helironcsokat keressünk.Az állandó szerver meg megvan átlag 6-8 playerrel. -
#1564 Cheater?
Jo lenne talalni egy allando szervert magunknak, es elkezdhetnenk vegre egy jarmuvet keresni. -
#1563 Nagyszeru, en 9 korul csatlakoznek! Berezinonal vok eppen, nem jottok el erre? Van itt 2 kozert plusz vagy 5 katonai sator, ja es korhaz is. -
#1562 fél nyolctól gyülekező egyenlőre szkájpon mert a ts nem müködik aztán 8tól kezdünk -
#1561 -
#1560 nem. változott a program -
#1559 Ma ejszaka mar nem melozol? -
#1558 A Dungeons&Dragons onlineban meg a 15ös update-el elérhatő a druida faj -
#1557 -
#1556 Most hogy kint az 1.0.4 en es laza is azt toljuk. Bar este jovok akkor en is. En azota kicsit feljebb mentem, a bazis fele a Lopatino feloli foldes uton. Es ott varok a szelen, nem mentem be. -
#1555 Én ma estére terveztem 8órai kezdettel -
#1554 jövőhét kedd szerdán csatlakoznék valami maratoni játékhoz akkor:) -
#1553 Jól leült a topik -
#1552 A State Of Decay egyerelmuen a The Walking Dead-et lovagolja meg. Egyik kedvenc sorozatom!:P
WarZ jonak tunik, majd meglatjuk mi sul ki belole. -
#1551 Na, az Armanak és a DayZ-nek sem kell a szomszédba mennie, ha rossz animációról van szó :)
A WarZ-re Én is beneveznék, de szerintem még messze van, hogy abból lássunk valami értelmeset. -
Amaymon #1550 "nappal van és nincsenek rajta 5-nél többen ..."
Az veszélyes szerver, ahol kevesen vannak. Bár sok esetben restart miatt, de indikátora lehet a hackerfestnek is. Amikor a legutolsó low pop szerveren voltam épp Cherno-t robbantotta valaki rommá o_O -
#1549 Ahogy én néztem ennek a Microfoshnak a termékében néhol elég sablonosak az animációk. Magam részéről én örülnék, ha kapnék egy béta kulcsot a War Z-re. Képek alapján nagyon ott van. De sajnos még nem láttuk mozgásban. -
#1548 Ne aggódj, nem ez az első és utolsó amit ebben a stylusban látni fogsz. Ugyanúgy, mint a telefonoknál, TV-knél, bárminél, elkezdenek egy sikeresebb terméket lekoppintani, és figyeld meg, lesz ami még talán jobb is lesz. Fel kell kötnie a DayZ-s srácnak a gatyáját, mert mostantól versenyhelyzet áll fenn, és ha nem teljesít, akkor be fogják előzni a nagyobb stúdiók. Egyébként sem halad gyorsan, ráadásul az Arma csapat sem egy túl gyors bagázs, úgyhogy megvan a lehetősége annak, hogy végül valaki egy életképesebb koncepcióval fog előállni.
A WarZ már le sem tagadhatja, hogy a DayZ-nek a koppintása, még a karakterek sapkája, zsákja is tök ugyanaz ... na meg ők is úgy indultak el, hogy hopp itt ez a mod, csináljunk gyorsan ennek alapján egy standalone MMO-t.
Egyébként amit linkeltél annak a grafikája néhol jobb, de összességében ocsmányabb. Látszik még az elején van a projekt, gyorsan összedobtak valamit a srácok. -
#1547 Íme egy Microsoft féle konzolos kopi pár extrával. De a koncepció teljes DayZ. Éld túl. -
#1546 +1
En tovabbra is tamogatom a sajat szervert. -
soma7703 #1545 Sziasztok!Esetleg nem tudja valaki ennek a szervernek a tulajdonosát,hogy lehet elérni?(1.7.2.5 HUN [NO-CDKEY, 95819]privát lett a szerver a cheaterek miatt.)
Szeretnénk játszani a szerveren,mert csak ide tudtunk csatlakozni. Mi nem vagyunk cheaterek,és szeretnénk megkérdezni,hogy mi lett a jelszó,és,hogy játszhatun-e a szerveren.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Játékban a nevem Apa.
Sziasztok! További szép napot! -
#1544 Mi köszönjük az infót. -
#1543 Este várhatóan már elérhető lesz a TS szerver. Karbantartás volt a szerverteremben. Türelmetek köszönöm. -
#1542 OFF:
Lehet, hogy volt de elég érdekes koncepció.
-
#1541 Akkor engem fel is írhatsz a támógatók közé. -
#1540 Igen, jelentgetik is őket rendesen a DayZ fórumban. Azt nem tudom, hogy tényleg le is tiltják az ilyen szervereket, de megtehetik. -
#1539 Belgium. -
#1538 Honnan játszol? :) -
#1537 Mindennapos. A legtöbb alacsony forgalmú szerveren ez van. Nálam a szűrő az 1-4 player szintre van beállítva, na ezek 70%-a ilyen. -
#1536 Igy en is jartam, hogy belepek es egybol kickelt az admin. -
#1535 "magyar IP-knek alacsony legyen a pingje"
Ez engem kellemetlenul erintene. -
#1534 Ja, olyan is van ahova bemegyek és kapásból örök ban.