4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1613 Ezért kár volt megvenni, le is warezolhattad volna ;)
Főleg hogy nem is akarsz 'eredeti' szerverekre menni. -
uscGhost #1612 Akkor szerver készítő nem mindegy? :D ITT van róla tutorial, nekem működik és tök jól elvagyok :D -
#1611 A zombis játék stimmel? Rohadt fáradt voltam bocsi nem maradt bennem az infó -
#1610 Tacticalgamer és Maskim, a többi jó -
#1609 Napok óta ez van állnak a Dataplex szerverek ideiglenesen a Totalgaming szerverét használjuk de oda csak Maxim tud bevinni. -
#1608 Amúgy valaki tudja, mi van a TS-el, tegnap próbáltam felmenni, de nem elérhető... -
#1607 szervercsináló? -
#1606 Melyik szero volt? En egyedul mar nem is merek jatszani annyi jo cumom van Maximnak koszonhetoen. Felek, hogy elbukom oket.:-)
-
uscGhost #1605 Oké, asszem megoldottam a problémát. Találtam király privát szerver csinálót és menti a karaktert is, de azért kössz a segítséget :) -
#1604 Úristen gyerekek, a mai szerveren, ahol voltam, azok után, hogy Berezinoból épp hogy ki tudtam menteni az irhámat, Elektroban olyan fogadóbizottság várt rám, hogy hujujuj... :D Valami banda bevette az épületeket a fő bevezető úton, és gyakorlatilag mindenre lőnek, ami mozog... Asszem ezt a szerót hanyagolni fogom... :P -
uscGhost #1603 Problem? :D -
#1602 -
uscGhost #1601 A beta patch nem tudom mire jó de azt is felraktam.Meg az a baj, hogy én nem akarom megkockáztatni, hogy az az 1 ember is aki rajtam kívül játszik meglát és lelő. -
Maróth #1600 Ghost! Nekem is ez volt a problémám, amikor felraktam. Szedd le a játékot, rakd újra az Arma 2-t, utána az oa-t, patcheld fel az alapot 1.11-re, aztán az oa-t 1.6-ra, majd jöhet a betapatch és végül a mod. Így működnie kell hibaüzenet nélkül.
Csak multi van! Keress egy üres szervert, vagy egy olyat, amin kevesen vannak. Úgy olyan, mintha nem lenne rajtad kívül senki.
Én eddig csak egy játékossal találkoztam, de ő nem vett észre, én meg arrébb lopakodtam, hogy ez ne is változzon.
Ez van. Ez a játék ilyen. -
uscGhost #1599 Sajnos nem működik -
#1598 Egy ilyet találtam neked, nem tudom, hogy működik-e. -
uscGhost #1597 Kell lennie egy más módszernek is nem? Valami módon biztos megoldható, pl futtatok magamnak egy szervert vagy valami... az a baj hogy nagyon nem értek hozzá, én ilyen singleplayer ember vagyok nem szeretek multizni, mer minden játékba tele van csalókkal meg kis 12 éves csicskákkal... Beleuntam régebben szóval csak single. -
#1596 Ezt maximum csak úgy tudod megoldani,ha találsz egy olyan szervert ami tök üres,bár ez ritka. -
uscGhost #1595 Verzióval szerintem nincs gond mert a legújabb van: Arma 2: 1.11 Arma 2 OA: 1.62
Hibát meg már nem ír... nem értem mi változott azóta... Mindegy, azt megmondanátok, hogy hogyan játszak egyedül, úgy hogy megmaradjon a karakterem? (egyedül alatt úgy értem, hogy full egyedül vagyok a pályán, nincs más, csak én) -
lammaer #1594 "Mikor indítom a játékot valami fájlt hiányol"
Kicsit pontosabban? Tudod, autószerelő sem tud mit kezdeni azzal hogy "valami nem jó az autómon, javítsa meg"... -
#1593 En steamen vettem meg, igy sajna a dobozoshoz nem tudok segiteni.
alap game patchekre is figyelni kell stb, en six-el tettem fel eleinte utana manualisan. Semmi problemam nem volt, ne add fel egybol az elejen. Most szerintem mar alszik mindenki, nalam okosabbak holnap majd meg mondjak mit csinalj.
Jatszani egyedul is tudsz, de csak szerveren es igy menti a karaktered. -
uscGhost #1592 Mikor indítom a játékot valami fájlt hiányol, mikor belép akkor is, ilyenkor mi van? F*szom hogy mért ilyen bonyolult ez? Csak szeretnék egyedül zombizni ez ilyen nagy kérés? Inkább eladom a játékot kár volt megvenni... egy csicska módot nem lehet felrakni rá (six updaterrel vagy mivel raktam fel, de próbáltam manuálisan is) már tisztára elment tőle a kedvem, de azért aki tudja a megoldást írja már le légyszives, meg hogy hogyan játszak egyedül úgy hogy megmaradjon a karakter, köszi. -
uscGhost #1591 Valaki elmagyarázná, hogyan kell telepíteni a módot? Néztem videókat, olvastam leírásokat, de nem akar működni, csak e miatt a mód miatt vettem meg az arma 2-t és a kiegészítőt, valaki írja már le a telepítés menetét, köszönöm :) -
#1590 Jatszik valaki ma este? -
Cnut #1589 Nem te vagy az első :) -
#1588 Eloszor "cunt"-nak olvastam a nevedet:D -
#1587 Kinel van sator? -
nagyonfaya #1586 engem azért érdekelne ez a skin:):) -
Cnut #1585 Ez volt a megoldás! Köszi! -
#1584 :( -
#1583 Állítólag állnak a DataPlex szerverei. Itt van elhelyezve a TS szervergépe. -.-" -
#1582 Feltűnő egy skin :) -
#1581 -
#1580 nézd meg a #1575-öt. ott is ilyen skinnel megy egy játékos -
#1579 Másnak sem jön be a kép?
Megpróbálom még egyszer.
Ez a rosszarcú pasas követett éjszaka több mint egy órán keresztül:
-
#1578 Meg volt a format,most pakolom vissza a gamet! :) -
#1577 "V"-vel nem megy? -
Amaymon #1576 http://www.reddit.com/r/dayz/comments/yr1lm/hunger_gamez_info/ -
Cnut #1575 Itt 3:41-nél simán átlép rajta, csak nem tudom hogyan. Én is pont itt vagyok.
-
#1574 Egyszer találtam Stary Sobor sátraiban egy kis oldaltáskát, ami a homokzsákokhoz kell. Szerintem ha olyanod van azzal tudod lerakni/elbontani.