4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Milyen az új patch óta?
Leszedtem de még nem volt lelkierőm megnézni. -
Maróth #2693 Akkor már repülőnk is lesz? De hol szállhatnánk le? A bázisnál nem tudnánk, körbe vagyunk véve fákkal. :/ -
Maróth #2692 Én is szerettem, amíg nem szereztem egyszer egy SVD-t. :D Azóta is várom, hogy megint találjak egy újat. :) -
JanáJ #2691 Köszi. :-( -
Nem, nem tudsz DLC-t venni az alapjáték nélkül. -
Vakker, a Dead Island GOTY (összes DLC-vel) 6,75 eur ... kb 1950Ft ... megvéve :D -
JanáJ #2688 Az ACR-is akciós. Steames DLC-t tudok használni nem steames Armával? -
Őszi akció a steamen:
ArmA2 CO 15 euró! -
Kedves fórumozó társunk az a 18- (mínusz) hangú Döglöttkutya, vagy mifene nevű scrác? :)
Este nagyon kiakadt :D -
JanáJ #2685 [Otthon nyista net, szóval keddig nem kell elviselnetek a pofámat.] -
Állok a semmi közepén, egyszer csak rámesik egy zombi, vagy vhonnan nekem rontott, mert a földre estem, csontom eltört és ütött-vágott ... még szerencse, h volt nálam morfin :) -
"Fully Removed Save button from action menu"
Mar ideje volt, hogy ne kelljen mentegetni allandoan a jarmuveket.
"An2_TK_EP1 Now Unbanned.(AN2_DZ)"

-
nem decemberre tolták? -
Basszak meg, a kedvenc fegyverem volt!:( -
Csodás, de mi van a standaloneval? :)
November vége van ... legalább csepegtetne vmi infót. -
[REMOVED] BAF_L85A2_RIS_CWS From Loot table.
:( -
Mikor jön? -
Nekrofil #2677 1.7.4.3:
* [NEW] class Mi17_TK_EP1 Now Unbanned. (Mi17_DZ)
* [NEW] An2_TK_EP1 Now Unbanned.(AN2_DZ)
* [NEW] AH6X Now Unbanned. (AH6X_DZ)
* [NEW] BAF_Offroad_D Now Unbanned.
* [NEW] BAF_Offroad_W Now Added.
* [NEW] Fully Removed Save button from action menu.
* [NEW] New combat mode icon (G17) thanks Alexander.
* [NEW] Gender section screen thanks F0rt.
* [NEW] You can no longer place tents in ponds.
* [NEW] Disabled greeting menu .
* [NEW] Disabled radio messages to be heard and shown in the left lower corner of the screen.
* [NEW] General speed up of the login process.
* [NEW] Street Lights now active in towns. (will be removed in hotfix)
* [NEW] (*.2 Hotfix)Added some Anti-cheat.
* [NEW] (*.3 Hotfix)Added local copy of cert if it cant get one online, version checks.
* [UPDATED] Combat Logging "Fired Near" checks are now limited to 8 metre radius.
* [UPDATED] Combat Logging "Projectile Near" Have now been removed while we look for a less intensive way to track projectiles.
* [UPDATED] Combat Logging is now removed on death.
* [UPDATED] Corrected legs and hands fractures they must be set with actual value.
* [UPDATED] (*.1 Hotfix)Updated hive .dlls to fix a reconnect issue with prepared statements.
* [UPDATED] (*.1 Hotfix)Increased m107 loot chance to 0.02.
* [UPDATED] (*.1 Hotfix)Lowered As50 loot chance to 0.01
* [Fixed] Adding checks for female skin humanity/login.
* [Fixed] Adding female skin to variables.
* [Fixed] Fixed Parachute so jumping out of choppers won?t kill you.
* [Fixed] Event Handle for wrecked choppers this should allow the smoke on wrecks to work all the time.
* [Fixed] Event Handle for Vehicles this fix's problems with local vehilce damage calls..
* [Fixed] Remove objects from DB by objectID and objectUID only. (Should fix Deployable problems)
* [Fixed] Debug menu options are no longer editable.
* [Fixed] Locked Singleplayer Menu
* [Fixed] (*.1 Hotfix) Players with high CharacterID weren't dying properly.
* [Fixed] (*.2 Hotfix) Fixed 2nd Parachute removal issue.
* [REMOVED] Damaged logging to .rpt removed all traces of dmg to a player.
* [REMOVED] An2_1_TK_CIV_EP1 Got removed during testing devs felt it lacked perpose in the game.
* [REMOVED] An2_2_TK_CIV_EP1 Got removed during testing devs felt it lacked perpose in the game.
* [REMOVED] MV22 Got removed during testing devs felt it lacked perpose in the game.
* [REMOVED] S1203_ambulance_EP1 Got replaced during testing to a hmmv class vehicle.
* [REMOVED] BAF_L85A2_RIS_CWS From Loot table.
* [REMOVED] UH60_wreck_EP1.
* [REMOVED] HMMWV_Ambulance_CZ_DES_EP1 Removed due to its heal abilty.
* [REMOVED] Dogs Removed while we rewrite the hud and correct a few other issues. (attak, Getin/out of vehicles)
* [REMOVED] UH60M_MEV_EP1 Removed due to its heal abilty. -
ha ráakadsz egy vilayeres járműspawnhelytérképre szólj nekünk is -
A cangákat mennyire szórja szét? Meg mennyire eldugott helyekre?
Próbáltam volna keresni egyet az elveszett helyett, de nem találtam semmit. -
lol legkozelebb hagyom a francba -
semmi, le kell szarni, battleye hülyeség. -
bocsi a heli miatt
mi az a 38-as hiba ahogy felszalltam felrobbantam es kidobott... -
JanáJ #2671 Igazából nem ártana ha lennének kasztok és akkor nem gondolná magát mindenki zsokénak. -
JanáJ #2670 Annyiból érdemes szerintem gyalog közelíteni, hogy elöbb a zombók spawnolnak, csak utána a loot. De elég jól össze lehet szedni őket és behúzni egy egy épületbe. Ott elvannak. -
JanáJ #2669 Vald be, hogy direkt borzoljátok az idegeim.
-
Este berongyoltam bicajjal a nagy reptérre a tűzoltóállomásra, de tök üres volt minden ... nem bírtam kivárni míg elkezd termelődni a cumó ... kva sok zomboid volt ott :)
Viszont jó móka volt, körözgettem mint a hülyegyerek, min 30 zombi kergetett ... megállni sem mertem :D
Érdemesebb kint megállni a fák között és gyalog bemenni?
Kilépéskor úgy beraktam egy fenyőfa alá a cangát, hogy utána magam is alig tudtam kijelölni :)
Vhogy még mindig nem tudom teljesen kiismerni a zombikat. Van hogy tőlem nem messze jön 3 és simán kiszedem az egyiket, a többiek meg sem hallják ... aztán van, hogy megyek és a zombik csak úgy sétálgatnak, majd fél kilométerről rám ront az egyik :)
Tegnap jelenésem is volt ... Soborban az egyik sátorból átlőttem a másikba, ahol egy zombi volt beszorulva, és ezután hirtelen felvillant egy zombi mellettem, majd eltűnt ... cseppet befostam :) -
Cimbi #2667 A tieteken.:)
-
Maróth #2666 Tudom, hogy Zalán volt! Benne ültem! :D -
Maróth #2665 Melyik szerveren kolléga? :D -
Cimbi #2664 Tegnap este "szereztem" egy zold uazt.Ha valaki megtalalna mondja mar meg hol volt (nem akarom vissza kapni csak 3 orat kerestem a sotetben:D).
Kulonos ismerteto jele van benne:
-cz550
-m107
-dmr
-aksu
-m4a1
-meg tengernyi loszer es szemt:D
Ja 2 perce zuztam egy helit soha tobbet nem ulok bele veszelyesebb mint a zombok.:D -
Érdekes ez ... nekem egyszer szakadt meg összesen a kapcsolatom DayZ szerverrel, de akkor sem nálam ment el a net, hanem vki kapcsolat probléma volt.
Ennyi a szar net? Pont helizésnél megy el, egyébként meg sose? :D
-
JanáJ #2662 Tegnap meglelkiterrorizáltam. :-)
A mostanit Zalán zúzta le, mert elment a nete. Lassan már azt hiszem ez is egy bug, aki helit vezet, annak dobja a kapcsolatát a gép. :-) -
Az nem eleg, nem ert a szep szobol, le kell loni! -
Maróth #2660 Ha épségben akarod tudni a helit, akkor Komédiást el kell tiltani tőle! :D -
Sacriel! :D -
Bizony -
ez a vicc en nem fertem hozza, nem dobott menut ra (vagy csak en voltam bena)
de mindegy annyira nem fontos -
ez egy Vilayer glitch. Mivel Rocket és a bandája olyan kurvajó munkát végeznek, hogy akár a ház teteje felett öt méterrel is lebeghet loot, a ViLayernél próbálják kipofozni amennyire lehet. 100%-os megoldás persze nincsen, de legalább nem kell embertornyot építeni hogy hozzáférj :) -
JanáJ #2655 Nyithatnál bringa kölcsönzőt.