DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Javasolni lehet, megvalósítani nem, a Vilayeren még nincs fenn 😊

JimKirk
Kirpobaltatok, bejott?

En is tamagotom!!!
Javaslom az új térképre, a Taviana-ra való váltást! 😊

Si vis pacem, para bellum!

Laza
Rocket barátunk nem akar már valami konkrétumot szivárogtatni a standalone állapotáról?
Novembert datálta...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekem az a helikopteres földet érés tetszett ........ 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Elkezdtem a csalós videókat túrni tecsõn, mondván ismerd meg ellenfeled. Rohadjak meg ha értem, miért hosszabb valakinek a nemi szerve attól, hogy legyilkol mindenkit

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Fabio Capello
yup.

Okés! Akkor leszedem! 😊
Várj! Akkor megint mindent a 0-ról kezdünk? Ne! A Dragunovom!!!!!

Fabio Capello
Igen, Namalsk.

A miénken? Melyik?

denevérember
Sikerült már valakinek lefrissítenie az új verzióra a játékot? (1.7.3) ha igen milyenek a tapasztalatok?

In space no one can hear you scream.

JimKirk
Amugy uj palya fut a szeron!😉
van vagy 10 új pálya, idõ lesz az.
Ehh! Ha mindenki átmegy másik pályára, akkor szépen azokra is írnak. :S

denevérember
Akkor hát irány Namalsk! 😊

okosok azt mondták a hekk progi chernora van kihegyezve. Szóval más pályán nem fogunk szívni. :-)
JimKirk
Csak a leglenyegesebb dologgal nem foglalkoznak a fiuk. Be jo is az amikor egy heti munkankat teszi tonkre egy jomunkasember, szeretem. Tudom, tul sokat varok.
Laza
És ez már a csíterektõl sem véd meg 😞

JimKirk
+1
Fabio Capello
"ew Combat System If you fire a weapon, someone fires a weapon near you, or a bullet/object impacts near you, then you go into combat. During combat, "ABORT" is disabled. If you ALT-F4/close anyway, your character is considered "combat logged" and instantly killed and leaves a body."

Ergo ha véletlenül rossz helyen vagy a rossz idõben, megszívod. Azt viszont látom még mindig nem hajlandóak megoldani, hogy normálisan mutassa a hátralévõ helyeket kocsikban/tentekben...

MaskimXul
Dehogy képes. A videón, ami ezt mutatja be, a heli csak lebeg és az alja beleér a vízbe. Leszállás az lenne, ha lerakná a vízre és kikapcsolná a hajtómûvet, a gép meg magától lebegne a víz felszínén. Na ilyet nem tud.
Nem rosszak, bár egy-kettõ nem tetszik (és nem a katicázás gátlása!).

A Chenook képes vízre leszállni és onnan felszállni. Így gumicsónakokat tud a belsõ fedélzetrõl vízre tenni és onnan felszedni. 😊
Kérdés, hogy ezt a játékban is meg van-e. 😊

Kemény világ jön. :-) No more katica bogárka...
JimKirk
Az lenne a legkiralyabb😊 Bar en kevesebb hackernek tudnek igazan orulni, mert az utolso mokajuk utan elegge elment a kedvem az egesztol.
denevérember
1.7.3 Patch!

* Tents can no longer be placed on concrete.
* Building checks for tent placement (No longer place tents in buildings).
* Tents now are one click place.
* Fixed function for checking if in buildings.
* Vehicle repair menus now all replaced.
* Vehicle menus now list all damaged parts no matter if you have the item or not.
* Vehicle repair menus will now let you know the exact item you need to repair on failed repair attempts.
* Vehicle Damage is now fully working.
* Vehicle Killed is now in effect fully destroyed vehicles will now set correct in db.
* Tents Now add and remove from db.
* Food can no longer be consumed if the player does not have in inventory.
* water can no longer be consumed if the player does not have in inventory.
* Updated UI control.
* Toolbox is now needed for all repairs.
* New Combat System If you fire a weapon, someone fires a weapon near you, or a bullet/object impacts near you, then you go into combat. During combat, "ABORT" is disabled. If you ALT-F4/close anyway, your character is considered "combat logged" and instantly killed and leaves a body.
* Alt-f4 is now locked and will only open your status menu.
* No longer possible to drink/eat/pitch a tent/put on clothes/build sand bags/cat wire/hedgehogs/consume medical supplies/free filled water without consuming the item.
* No longer possible to create axes out of thin air if you already have one
* Switching skins no longer repairs pain shakes/broken legs/resets/dupes/screws/resets ammo
* Duping no longer possible through zombie corpses/backpacks/etc
* Tents Now add and remove from db.
* It should now be impossible for a new spawn to spawn unconscious.
* You can no longer cook infinite free meat from camp fires
* Survivors should no longer pickup a single item at the same time and both receive it.
* You can no longer generate multiple tents while packing up a deployed tent.
* You can no longer change clothes/eat/drink/etc. while in a vehicle
* combat 30 sec timer.
* Zombie death animation is delayed (now it plays instantly)

Servers

* Object Gear syncs happen based on radius not just on menu.
* Vehicle Position is now updated with client position.
* Vehicles save fuel properly

Remélem minél hamarabb felkerül 😊 Elvileg már tegnap kellett volna,de mindig késlekednek a jó dolgokkal...

De egy minyó is szuper lenne. :-)
JimKirk
Le, de fel mar nem.😊)
??
És ráadásul vízre is le tudnánk szállni. 😊

Egy Chinoknak jobban örülnék. :-) Gondolj bele milyen könnyû lenne költözni...
JimKirk
Marha hollandok😊
JimKirk
Hat ahhoz tenyleg nagyon jol kellene viselkednie....😊))
Ez eddig kettõ, ha Rájen624345697834298 jó lesz, akkor megkapja a 3.-at. <#idiota>
Én is! 😄

Helit akarok. <#falbav>
Hajrá. Szerintem ritka az erdõ, kevés a város/loot => sok PvP.
Nem tudsz éhen halni, "csak" lemeg a vér 6000-re. :-) Tegnap kipróbáltam.
Ha csak motor, akkor valaki már javítja.
Csak motor! De sajna az éhhalál környékén járok, ezért ki kellet lépnem. Majd, ha valaki más is feljön és tud nekem hozni kaját, akkor keresek is hozzá és elrepítem a kicsikét a bázisra. 😊

denevérember
Félre értesz 😊 Én a Namalsk szeróra nem tudtam,hogyan kell csatlakozni de már megoldottam! Nem is olyan kicsi a map,majdnem 30 an vagyunk fent és még nem találkoztam senkivel! Itt szerintem mindenkinek megérhet egy próbát!

Day Z-ni akarsz? Azt innen.
Én six updaterezek. Azt felteszed és õ lehúzza ami neked kell. Nekem a C-re a doksik közé teszi be, de ezt át tudod állítani.
a helibe kell motor meg valamennyi fém
denevérember
Valamelyikõtök el tudja mondani hogyan tudok felmenni rá? Mert valami addon biztosan kell. Amikor csatlakozni akarok 1 szerverre kiírja alul,hogy hiányosak a fileok stb... Eddig nem találtam rá hogy hogyan lehetne. Ennek is kell egy @ mappa? Valaki privátba megoszthatná velem,mert béna vagyok... 😊 Elõre is köszi!

Késõbb felnézek és megpróbálom elhozni a helit.

Ja, tegnap találtam egy zöld uazt a fehér helyett. :-)
Meg a reptéren a heli, de nem tudtuk elhozni.
még egy pvp heaven +z pálya? jajjj

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Neten volt 6-7 szerver. Egyre tudtam felmenni, ahol épp este volt és full gammával sem láttam semmit. Szóval nem próbáltam. :-)

Lehet felmegyek majd, de nem hinném, hogy nagy dur lenne. :-(