4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    ja hogy sztímes bocs ahhoz nem értek
  • wardogzombie
    ez csak akkor kell ha raksz ki ikont az asztalra
  • Cimbi
    Ezt beállítotad:(set launch options steam) -mod=@Dayz-nosplash
  • Maróth
    Arma 2 1.11-es verzió, az Arma OA 1.62 és a beta meg, amit leírtál? Érdekes. Lehet, hogy egy uninstall, majd egy újra install megoldhatja. Oda kell figyelni, hogy a sorrend jó legyen. Arma 2 fel, majd patch, OA fel, majd patch 1.62-re. Játékot elindítod, majd kilépsz. Beta patch fel, majd a DayZ mod. Elvileg működnie kell. Ha eddig is így csináltad, akkor talán egy nálam okosabb tud mondani valamit.
  • otisz111
    1.7.4.4*
  • otisz111
    Természetesen az 1.4.4.
  • wardogzombie
    1.7.4.4?
  • Maróth
    A DayZ melyik verziója van meg?
  • otisz111
    Egy kis segítségre lenne szükségem!
    Amikor fel akarok menni egy szerverre, akár official, akár nem (például a Gamernight24/7),azt a hibaüzenetet kapom, hogy "Bad version, server rejected connection". Már szinte minden lehetséges megoldást kipróbáltam, amit a neten írnak, de nem sikerül semmi. Dayz Commanderben minden frissítve. Steamen kismilliószor próbáltam a "verify integrity of game cache"-t, hiába. Próbálok belépni azonos verziószámú szerverre (Beta 99153), de kapom az üzenetet. Vannak olyan szerverek, amire fel tudok lépni, de az ritka. És ezek általában (build 99153-mal szerepelnek).
    Egy kis észrevétel: Ha steamen az Arma 2-t elindítom és kiválasztom, hogy Re-install Battleeye, akkor azt írja ki, hogy "This game is currently unavailable (Corrupt game files) Pedig kb egy hete vettem Steamen.
    Remélem tudtok valami tanácsot adni. Kösz!
  • Maróth
    Kellet neked keménykedni: "Majd én leveszem foggal!"
  • Laza
    Nekem csak a régi bugnál volt ilyen, mikor belépésnél haltam meg. Utána a parton tök üresen, az aktuális ruhámban voltam (amit előtte felvettem).
    Ez valami hasonló halál bug lehet :)
  • JanáJ
    Valaki találkozott már ezzel a buggal: Tegnap fejjel hárítottam egy lövést, azonnal halál. Feléledek a parton ghileben, vérezve, minden cucc nélkül. Se hátizsák, se zseblámbpa, se semmi. Másik srác meghalt vagy 10x, de mindig ez volt.
  • JanáJ
    jóvanna, te voltál az ucssó, erre válaszoltam
  • Laza
    Nekem nincs bajom vele, sosem használom :D
  • JanáJ
    Az elemlámpával nekem történtek érdekes dolgok. Azóta hanyagolom. Nem tudtam kiszedni a hátizsákból, elbugolta a maroklőfegyverem, stb.

Szvsz dobd el és vedd fel újra. Ez a windowsos restart használni szokott. :-)
  • Laza
    "Akár jobbal vagy ballal próbálok rákattintani vagy áthúzni nem jó.

Megfigyeltem videóban hogy amimor valaki kattint akkor egy kis ablaknak kell a kurzornál felugrani és arra kattintva lehet csinálni valamit. De nálam ez az ablak nem is jelenik meg."

Írja, hogy nem jelenik meg a menü klikkre.
  • Fabio Capello
    jobbklikk -> remove from toolbelt -> profit.
  • Blackfoot1
    Megfigyeltem videóban hogy amimor valaki kattint akkor egy kis ablaknak kell a kurzornál felugrani és arra kattintva lehet csinálni valamit. De nálam ez az ablak nem is jelenik meg. Kell még valamit letöltenem? Egyébként a @DayZ_SP mappámban ezek a dolgok vannak:

.rsync
    addons
    .version
    dayz readme
    dayz_changelog

ennyi. És ez SP verzió egyébként. Vagy ezekhez kell még alamilyen fájl? Erre is gondoltam, vagy talán valamilyen fáljban kell talán szerkeszteni valamit. Ami néha előfordúlhat más modoknál. Pl ha új tájolót akar az ember stb...
  • Blackfoot1

Itt látható hogy ott van lenn a lámpa, de nem tudom a feljebb lévő négyzetbe betennni. A Bill kiosztását is pedig már átálítottam alapértelmezettre de mégsem jó. Akár jobbal vagy ballal próbálok rákattintani vagy áthúzni nem jó. Amúgy ezt a lámpát egy civilnek adtam

this addweapon "itemflashlight" asziszem ez a neve.
  • JimKirk
    BMP3-at nekem plz!
  • JanáJ
    M1A1?
  • wardogzombie
    Én ezzel is megelégednék.Hátradőlnék és csöndben iszogatnám a mountain dew-mat miközben körülötem egymást lőnék az emberek.
  • tutituti
    hú komondor.Imádom!
  • Lunki88
    Ezt a gépet megcsinálhatnák modnak a játékhoz. :D
  • tutituti
    Ez a dayz Celle map lesz.
    A vehicle camo meg a armored skoda szerintem büntet:)
    http://www.zombietreats.com/
  • Fabio Capello
    Elvileg már magától mentődik, valóban - nekem még nincsenek erről tapasztalataim.
  • gvarga12
    az uj patch nem vette ki a mentes lehetoseget ?
  • Fabio Capello
    Igen, már elég régóta így van, és igen, csak azokat spawnolja el/újra, ami elpusztult/nem mentett.
  • JimKirk
    Ez az ember oriasi arc.:)
  • JimKirk
    Elobb felmentem a szerora es Elektro kesz aranybanya volt!

Taviana.
  • Laza
    Hehe, ez nálatok is így megy? :)

• Laza
    A 6 óránkénti szerver újraindítás az új, vagy már régóta van? Csak mostanában figyeltem meg. A mentett járművek megmaradnak, csak a többit spawnolja új helyre?
  • Susarc
    van egy hasonló mikor befenyiti 2 gyerek az Uralját akarják elszedni aztán lelövi őket majd segit nekik:D
  • Lunki88
    Óriási ez a figura, rákerestem a többi vidóra is azok még ennél is jobbak! xD
  • gvarga12
    ja eleg jol nyomja a srac, en is lattam mar par videojat
    es osszeteveszthetetlen az akcentusa :)
  • wardogzombie
  • wardogzombie
    Na ez egy állat ha nem megrendezett akkor bizony gyönyöüen csinálta de a csíkos mackó szürke öltönnyel mindent visz odaadnám a ghillie-met érte esküszöm
  • Laza
    Hónaljkutya szülei nem ott dolgoznak?
  • wardogzombie
    Engem most a t-home szivat 5 percenként megszünik a netkapcsolatom miért trollkodnak velem?Mindjárt sírok mi lesz igy belőlem ha felnövök?Biztos jót röhögnek közben....
  • Laza
    Érdekes ... egyszer sem találták el. Fura és cseppet hihetetlen. De persze biztos megtörtént.