DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Gondolom virágbolti Arma2-vel nem megy a dolog, vagy igen

nem voltam kombatban....

Fabio Capello
Nem lehet, hogy aktív volt a combat timered?

arról nem is beszélve,hogy SSD driveról órákig tölt és minden 3. belépés után 2-3 fps en megy! / 8 giga ram 955 proci 6950 vidkari, 1 hónapos 64 bites legit win7 ami pöccre indul az SSD-nek hála/

najól faxxom erre még várni kell pár hónapot....

megint 2 és fél óra játék: kajapia/fegyver szerszámosláda,szélvédõ,benzin,motor,üzemanyagtartály,bicaj stb. kemnetem fõzni 1 Kv-t addig kilogoltam.....

logolok be a kari: ÜRESEN A PARTON!! 'NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!!!!
3 nap alatt minden nap önhibámon kivül full reset a rosszul megirt játék miatt.....

😞((

Laza
Én ezért hagytam abba még augusztusban ... 1-2 hét alatt számtalanszor vágott vissza a tengerpartra ... aztán még vagy 3-4x meg is haltam loginnál, full üresen dobott vissza ... itt tettem le mondván addig, amíg nem javítják, hogy hasonló bugok ne legyenek. Látom nem sikerült maradéktalanul 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

a kariválasztóban csak a nevek+fejek alapján lehet választani...nem tudom melyiknek lehet olyan cucca alapban azt hittem ti vágjátok,mert már kitapasztaltátok...van vagy 30-40 kari mire végignézem az összeset lemegy a nap😊

ez a keress másikat dologra pedig: ez hivatalos gamernight,de-es szerver volt egy a sok közül...úgy örültem,hogy végre nem kell szenvednem egy fejszéért...mehetek vadászni van fegyverem+lõszer+gyógyszer egyszóval felszerelés! sõt még egy bicóm is volt ami kibaszottul OP!
megtaláltam azt a 2 halott karit azok is tele stuff-al erre kifagyok és bukom a karit...nem vágom,hogy a restart után hova lettek a cuccaim akkor....
ennyire intsabil a játék akkor kurvára nem éri meg játszani amíg nem csinálják meg rendesen,mert ha valami fullosabb karit buksz akkor semmi értelme az egésznek....

wardogzombie
camo cloth?

Laza
Lehet az bandita skin 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nem, de lehet, hogy a szerveren van lagg. Keress egy másikat! 😊

Si vis pacem, para bellum!

melyik skin amelyik alapban terepgatyás meg khaki felsõs?😛

játszom másfél órája....szerzek kést,fejszét,kaját kötszereket,piát...találok 2 elég jól felszerelt hullát....fosztanám ki õket connection lost....mondom fasza....visszamegyek 3 perc múlva ugyanarra a szerverre erre egy alap karit dob be a kezdõre és gyök 2 FPS lépni nem tudok.....most újra inditottam a progit megint kb 2-3 FPS......

1x lehet elinditani 1 gép startal a progit?😛😊

Azok a videók valószínüleg az új patch elõttiek. Sajna nem mûködik a debug. :S

:S basszus az összes videben mindenkinek van....bebugzott?

Fabio Capello
semmit, nem mûködik.

skacok! a Debug UI-t ménem tudom elõszedni? hiába rakom be az optionsban nem adja be....csak az a mini combat fül van......mit rontok/hagyok el ki?

Ez a menet közben kötözöd magad ez gáz.
A day z-ben a folyamatos zombi spawnt utálom. Ha egy bódé mellett állsz akkor is folyamatosan jönnek. Az épületben lelassulás szerintem a könnyebb lootolgatás miatt van. Ellenben az új patch óta fejlõdtek, ki tudnak jönni a molóra, átmenni hídon/ híd alatt. :-)
Laza
WarZ-ben igazából Én sosem lopakodok a zombik között, simán átfutok köztük .. ált olyan ritkán vannak, hogy max 2-3 jön egyszerre, azokat meleeben le lehet ütni (fejét kell verni, akkor 2-3 ütés) ... mondjuk a melee része azért jobban ki van dolgozva.
Egyébként meg a zombik gyorsak, nagyon messzirõl agroznak, épületben nem lassulnak le, mostanság már autók tetején sem feltétlen vagy biztonságban. Mondjuk még is is akadnak helyek, ahová fel lehet ugrani elõlük, de felesleges, mert le lehet csapni õket. Na meg itt harc közben tudod magad kötszerrel meg gyógyszerre gyógyítani, mert a quick item baron ezek elérhetõek és rögtön gyógyítanak.

Durvák a Zombik a War Z-hez képest? Mert szvsz nagyon ki lettek "gyengítve". Röhögve elfutok elõlük, vakok és süketek. Mondjuk lehet, hogy ha mégis megcsapnak, akkor már erõsebbek, legalábbis Namalskon biztos. :-(
Nem, inkább úgy képzeld el mint egy tacepao. :-)
A többiek által megosztottak nekem is újak.
Fabio Capello
shift-balklikk, ha engedélyezve van, azt csak te látod.

jaaa én azt hittem,hogy az adott karakterre vonatkozik és ha meghal és én megtalálom látom az elõzõ feljegyzéseit....,de akkor ha bárki talál térképet mindenki látja amit jegyzetelenek az emberek?😛 mondjuk akkor sok értelme nincs bejelölni a táborhelyet,mert 99-en mennek lerabolni😄

Kivéve, ha azt akkor jelölte, amikor nem side chanelen volt.

warZ kicsit még üres😛 meguntam a jelenlegi állapotában ,gondoltam megsasolom ezt...,de ezek a szuperzombik elég durvák igy elsõre....viszonylag bugos is a játék,de jó nagy területek vannak,jópofa a vadászat meg egyáltalán a túlélés! frankó,hogy sokféle cumó meg jármû is van! egyszóval nem rossz!😊

a térképen közös tudat van. Amit látsz jelölést, azt más is látja, lehet õ írta oda. :-)
wardogzombie
bejött neki a warz?<#hehe>

hirtelen felindulásból😛😊

Laza
Na, hogy kerülsz Te ide? 😄
Szóltál volna jövök 😊

meghalt😞((

találtam a kezdõmtõl párszáz méterre egy hullát a sinek mellett!
1 shotgun 32 lõszer 1 Glock 3 tárral,iránytû,távcsõ,pár cola,kulacs,óra térkép....a térképen a táborhelye a gyereknek ahova elbakttam ,de sehol semmi.....egy vadászlesnél levert 4 katonai Zombi most mindent homályban látok kötszerem meg nincs...akkor most meghalok ha visszalogolok?😛 pedig jók lennének ezek a cumók....

JimKirk
Gamernight24/7
Mondtok egy jó szervert ahol normális playerek vannak?

Ugyanígy vagyok vele én is. 😊

wardogzombie
Fel és nem is akármilyenre.

Engem egyedül a hegy által elveszett hely és a logikátlan úthálózat zavar. DE nagyon játszanék rajta.

Este feltudtatok menni bármilyen szerverre?
wardogzombie
Van benne valami ami megfogott azért...olyan életszerü az egész.Nehéz ezt megmagyarázni igy.

Itt már nem is a játékon van a hangsúly, hanem, hogy pénzt szerezz. Elveszik a lényege az egészben.
Épp ez nem tetszik fõleg a WarZ-ben is, hogy bevezették a pénzt.

Bõven elég! Így is több hely lenne bázisra, mint azon a Namaszk szigeten. 😊 Meg szebb is. 😄

A Taviana map kisebb mint gondoltam, a két sziget 70 és 48 km2. :-(
http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/103651-new-map-dayztaviana-is-released/
wardogzombie
lájkoljuk

Mivel játszunk vele és tudtommal senki sem mazo a társaságból, ezért azt hiszem kijelenthetem, hogy tetszik nekünk. <#idiota>
wardogzombie
Jó ez ingyen is

tutituti
most olvasom egy csapat bérel egy szervert.
5-10-15-20$ értékben be kell fizetni pénzt,majd ezek arányában kap az ember engedélyt 1-2-3-4 játékra lehetõséget.Ezalatt ha megöl 10 zombit kap érte 0.10$-t,survivalért 0.05$,banditért 0.25$ és az outlawért még többet.

Érdekes kezdeményezés.Nekik meg jó meggazdagodási lehetõség😊
link

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wardogzombie
akkor azért vagy ritkán?<#vigyor5>

JimKirk
Jo tarsasaggal fuggove tesz!
Mi a véleményetek a játékról?

Fabio Capello
Megcsinálják azt maguktól, csak idõbe telik, optimalizálniuk kell a Vilayeres szerverekre 😊

És ezen miként lehet változtatni? Kérvényezni kéne náluk, hogy tegyék be?

Multiban csak egymás ellen/mellet játszottunk az este Doggal és Komédiással. Leszálltunk helivel a híd pillérjének tetejére, ami kb. 400 m magasan volt. 😄 Ma én még single player editorban nézelõdtem. Nagyon komoly pálya. Fent, északon, van egy négyzet alakú sziget, azon egy börtön van. A vasútállomások nagyok és állnak bent a vonatok. Több kikötõben egy, vagy akár két hadihajó is bent áll. Több új épület is van és jó néhány bejárható is teljesen, vagy csak részlegesen.

JimKirk
Akkor intezkedj, csapj az asztalra. A UPC(?)-nel is bejott!😊