DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beteszel 2 lõszeres ládát egy 2x2 km-es sziget 2 végére 2 spawn ponttal és mehet a deathmatch....
kurvára nem akar senki felfedezni vagy Zombit ölni...mindenki a másikat akarja ölni a lootért azt hali.....,de igazából még a loot se fontos,mert a frissen spwanolókat szeretik ölni a legjobban,mert azok még vissza se tudnak lõni....
komolyabb/ÉRETTEBB! Community-t hittem már a játék Arma mivoltja miatt is,de a látottak/tapsztaltak a legköcsögebb "CSÉS"13 éves gyerekek szinvonalát tükrözik!
sorry
Si vis pacem, para bellum!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Városban meg átfutsz egy épületen és már leráztad.
Így tényleg hiperérzékenyek, de este meg 2m-rõl sem vesz már észre. :-)
amit a wikben irnak azokkal meg eddig is tisztában voltam...semmi újat nem irnak szóval nem vágom....
ahogy a 2453-ban irtam a példát kb mindig olyan óvatosan megyek mégis 48 csillió méterrõl aggróznak pedig épphogy 1-2 rovátka van a szem/fül ikonon és még a LOS-ra is figyelek mármint,hogy fizikálisan ne kerüljek a Zombi látószögébe....
1, benned a hiba (no offense)
2, day z wiki
Ha ilyen nagy lesz, akkor sivatagot is tegyél bele, az nagy terület, de keveset eszik mert kopár.
mondom számomra nincs megfelelõ sikerélmény dózis😞
A zombik sosem érnek utol, ha folyamatosan futsz. Ha elvesztik a vizuális kontaktot, akkor békén hagynak. Erdõben, épületben lehagyhatóak. Ha körbe körbe futkosol akkor is biztonságban vagy. Pont hogy hiper ki lettek herélve a korábbiakhoz képest.
A folyamatos zombi spawn engem is idegesít, de ez van.
Az hogy rátok jönnek, az fegyver függõ, minél nagyobb az ágyú, annál hangosabb, annál messzebbrõl jönnek.
Olvass dayz wikit, millió módszer van, hogy túlélj. Füstgránáttal elvonni a figyelmük, stb. Gyere gamernightra, kérd meg a magyarokat, hogy ne nyúzzanak meg élve és kész.
Én láma játékos vagyok, de fél óra alatt tegnapelött összeszedtem mindent ami kell. Ebbõl 20 perc a futás volt. :-)
Még valami! A zombi spawn pontok nem lesznek mindenhol a megszokottak. Lesz benne egy-két meglepetés is. 😄 Ugyanígy a loot is fog mutatni különbséget az elõzõ térképekkel szemben. Bár azt még nem tudom, hogy mennyiben tudok majd belenyúlni a dolgokba, mikor majd átrakom a térképet dayz formátumba. De mindent a maga idejében. 😄
Vagy a térképre beraknék egy kisebb belsõ tengert és azon egy-két kisebb szigetet, amin lenne valami érdekes. És akkor lehet csónakot is berakni. Ehhez mit szóltok?
De nem muszáj lelõni az egészet. Át is futhatsz a településen, majd le is tudod a zmaneket rázni. 😊
Amig ilyen szuperfülü/szemü Zombik vannak akik 4-5 percig kilómétereken át futnak utánnad majd ha lelövöd a semmibõl még rádrohan 6-8-10 addig totál értelmetlen a játék....8-10 percig kuszok egy épülethez majd rámjön Zombi a semmibõl és amikor a haverral muszájból lõnünk kellett egy házban tübb mint 40 db Zombi jött folyamatosan ránk....nem fogytak /csak a lõszerünk/ tehát ha nincs fegyvered azért halsz ha meg van akkor meg azért,mert használod és lehetetlen mennyiségü Zombi kerül elõ!
Értem én,hogy apokalipszis meg minden,de szinte semmi sikerélményem,mert az órák alatt kinszenvedéssel megszerzett cuccot pillanatok alatt elveszted és kezdheted újra és újra....
kell a feszültség és az is kell,hogy jó harcok legyenek,de ami most van a játékban az túlzás! Szinte lehetetlen minimális ideig élvezni pl. egy AK-t,mert ha elsütöd rádpoppol 20-30 zombi és véged!
Az meg hab a tortán,hogy akinek kicsit jobb gearje van geciségbõl öli a kezdõket akik lehet még az elsõ faluig sem jutnak el és mire megismernék a játékot már le is szedik mivel a sikerélmény erõsen konvergál a zérus érték irányába! Nem szupercsászár hero akarok lenni tankkal meg 8 nehézgéppuskával,de érezzem már,hogy kicsit keményebb a kari ahogy több és több cumóm lesz....
én egy hétig birtam majd még vissza nézek,de véleményem szerint rosszul vannak belõve a dolgok.....
Én igazából abból indultam ki mi a bajom csernóval.
A map nagy része kihasználatlan, mert víz, bután mutat a pálya vége északon meg nyugaton.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
CSak nem bele akarsz csapni? Azt ugye olvastad, hogy Taviana 10000+ munkaóra volt.
Csapattárs leklónozta úgy magát, hogy a klón élt és lõtt mindenre...
Az általad írt bugnál tudtommal megmaradt mindened, csak egy mozdulatlan klónod is volt, aki leõhetõ/kilootolható volt.
es hatalmas meret 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
És a jó PVP érdekében mondjuk lehetne egy nagyobb katonai telep valahol. A szigeteket pedig felejtsd el, elegem van belõlük. 😄
Ha készülne egy új térkép, akkor milyet szeretnétek látni, melyiken játszanátok? A választható típusok:
-hegyvidéki táj, néhány kisebb településsel, elszórtan tanyák, egy-két vár, kevés zombi
-sík terület, több nagyobb település, sok tanya, sok zombi
-dombos vidék, egy-két nagyobb település, több falu, néhány tanya, egy-két vár, közepes mennyiségû zombi
-sziget/szigetek, néhány kisebb település, egy-két tanya, kevés zombi
-tengerparti terület, kikötõvárosok, több falu, néhány tanya, egy-két vár, közepes mennyiségû zombi
-hegyes-dombos terület (a Kárpát-medence mintájára), egy nagyobb település, néhány falu, több tanya, néhány vár, közepes mennyiségû zombi
Ja és az is érdekelne, hogy kisebb, nagyobb, vagy óriási területû térképet szeretnétek?
Pl ha jól emlékszem az álcaruha rajtamarad, de az inventoryja full üres (még zsákja sincs). És a mókás, hogy mindene megtalálható egy hullán ott, ahol kellett volna lenned belépéskor 😊
A lassulás szerintem vmi bug lehet. Nálam a játék fullosan megy gond nélkül, konkrétan sehol nem lassul be. Aztán az ominózus esetekben teljesen. De legalább a kari megmarad 😄
Én eddig sose tapasztaltam, hogy egy teljesen új karaktert dobot volna ki nekem egy-egy újra belépésnél.
Szerencsére nem sûrûn fordult elõ, max 2x.
Mármint full üresen, vagy a kezdõcuccok megvoltak?
Ugye Én azt a bugot utáltam, ami teljesen üresen vág vissza a partra. Remélhetõleg nem ugyanaz, és már nem létezik 😊
Nekem most van egy felpakolt karim, Chernoban a tûzoltóságnál parkol (még ezzel a karival toltam a srácokkal) ... van nála silent MP5 meg AK Cobra, de mikor utoljára visszavágott a nagy reptérrõl a partra, akkor felb..ott 😊 Azóta egyszer bementem, aztán elnéztem Chernoba, mert ott rakott ki, aztán pihi.
Ha arra jársz szólj, bejövök leamortizálni 😊
a gamernight szerveren minket is kidobott parszor login utan, de ezt az utobbi par napban, az uj patch ota csinalja
masok sokkal gyengebb konfiggal jatszanak, leet hogy a neted szar
felinfokat meg ne terjesszetek, alfa valtozat, oruljunk hogy ez van