4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2933 A világ legnagyobb szopatása -
#2932 Vééégem van.... -
#2931 Állítólag onnan tud teleportálni láthatatlanná vállni hülye hangokat hallat és nagyokat üt. -
#2930 Ez a szörny a stalker-ből van nem? -
Ezzel találkozott már valaki?Rám most hozta rám a frászt elég fura meg az evp blast is viszont ad egy hangulatot a mapnak az tuti. -
#2928 Lényegtelen. -
#2927 Erre szerintem már régóta nem számított senki sem :)
Eleve nem igyekszik melegen tartani a tömeget, alig ereszt infót a projektről. 2 hónappal az indulás előtt már szórnia kellene az infót, melegíteni a hype levest ... szóval majd ha ez elkezdődik, akkor elkezdünk izgulni :) -
#2926 Mér is kéne engem baszogatni? :) -
Maróth #2925 Jó lesz, ha jövő év végére kiad valamit. :D Amilyen tempóban haladt eddig. -
csanyigabor #2924 Nem valószínű, hogy idén megjelenik.
http://www.reddit.com/user/rocket2guns -
xalyy #2923 Mit gondoltok 31.-ig lesz kész változat vagy már csak január február vége fele? -
#2922 -
#2921 Érdekes egy fazon vagy te :) De akkor tévedtem... Vedd úgy,hogy nem kérdeztem semmit! -
#2920 Mi van nem találod Lazát hogy őt baszogasd? -
#2919 Láttam már... De azon a csapaton kivűl akikbe te épp belebotlottál tényleg segitőkészek az emberek. De valljuk be,te a régi sérelmeid miatt menekülsz abbol a közösségből. Másokat viszont lehet segìtenék... De ne is bonyolitsuk tovább. Ha akkora szád van,inkább válaszolj néha a privát üzeneteidre,és ne bújkálj :)
-
#2918 Trigger happy emberek vannak ott is.Fent van a videó jutubon amin éppen minket mészárolnak le ugy hogy éjszaka nullás karakterekkel kezdtünk elektro kikötőbe előre ledumálva hzogy mi vagyunk azok.
linkeljem? ne linkeljem? -
#2917 Bőven van csapatjáték,és mindenki segítőkész. Egy próbát mindenképp megér! Ami meg wardogot illeti,ha előre szólsz,hogy ki vagy és egyáltalán magyar vagy e (hu1 dayz szerver) biztos nem kapsz golyót a seggedbe... :) -
#2916 Dehogynem bemész és egy kis csapat szépen levadász. -
csanyigabor #2915 Az arma3.hu serverem nem szokott lenni csapatjáték ? -
#2914 Pedig sajna a korai elképzeléseiben benne van a mikrotranzakciós rendszer ... remélem azóta már lemondott róla. -
#2913 Nagy valószínűséggel -
Maróth #2912 Ha Rocket ilyet tenne én magam is kiállnék a felháborodott tömegben. Nem azért írtam, amit írtam, mert elfogult vagyok, hanem, mert nem tetszett az elejétől fogva, amit a WarZ készítői csinálnak. -
#2911 A játékkal alapjában véve nem lenne baj, hogy ha nem profit orientált és pofátlan mikrotranzakciós rendszerre épülne, ahol konkrétan már mindenért pénzt kérnének, ha tehetnék ... de azért a community sem hagyja magát teljesen átverni (lásd pénzért instant feltámasztás).
De azért várjuk ki a végét, hogy Rocket barátunknak mennyire vette el az eszét a csillogó dollármilliók álomképe ... bár a WarZ legnagyobb kritikusai a DayZ rajongók, és ha Rocket is hasonlót merne megtenni velük, bizony elásnák élve :D -
Maróth #2910 Kész röhej! :) Már a másolással gyanúsak voltak, de ez... Van bőr a képükön. Még jó, hogy nem érdekelt annyira az a játék, hogy többet foglalkozzak vele és megvegyem. -
#2909 nem nagy veszteség... -
#2908 Hát ez tényleg pofátlanság amit művelnek. Steamen amúgy fent van még a játék csak megvenni nem lehet jelenleg. -
#2907 Már megérte felkelni. -
#2906 Tudom tapasztaltam a faluban -
Maróth #2905 IED-k esetén nem csak az idő repül, hanem az áldozatok testrészei is. -
#2904 Repül az idő ha IED-k kerülgetésével falukat foglalsz el. -
Maróth #2903 Több órát? Éjjel fél kettőig fent voltunk! :D -
#2902 ArmA2-t nem nagyon játsszák gyerekek mig a többit igen.Maga a harci szimulátor nem igazán köti le a mai fiatalságot mert vagy tul nehéz nekik vagy tul unalmasnk tartják pedig abban van az arma igazi ereje,mi is most átszoktunk egy elég érdekes és nehéz mod kombóra de marhára élvezetes.Több órát is képesek vagyunk eltökörészni vele.
-
#2901 Lehet van benne igazság ... felhígult az Arma2 tábor is :)
Én is bementem egyik nap egy Invasion 1944 mapre, azt sem tudtam mi van, de nagyjából rájöttem :)
Aztán voltam Takistan Life szerveren is, na az egy igazi elborult játékmód :) -
#2900 Érdekes látni a youtube videó kommenteknél a Day Z és az ARMA2 tábor közti vitákat. :) Utóbbi rohadtul nem örül a Day Z modnak, mert szerintük sok hülyegyerek játszik azóta arma-val akinek nem kéne. :D -
#2899 Karácsonyi vásárban tuti lesz 75%-os ... ha jól emlékszem az őszi vásárban is volt. -
#2898 most dilemmában vagyok hogy megvárjam a steames leárazást hátha,vagy biztos pénzért megvegyem innen ~3000Ft-ért. -
KupLungHUN #2897 Köszi, ez nem volt meg, most raktam fel, kipróbálom. THX! :) -
#2896 15$ (nem euró)
Arma 2 combined operations -
csanyigabor #2895 Szia, én a dayz commanderben az install/update ablakban instalálltam mindent, az arma2 out of date volt azt pedig frissítettem, így engem beenged mindenhová. -
KupLungHUN #2894 Sziasztok! Valaki remélem segít. Felraktam a játékot, mindent a leírtak szerint csináltam, viszont csak 1-2 szerverre enged fel. A gond az, nem egyezik a verziószámom. Letöltöttem azt a patch.et amit írtak hogy kell, telepítem, de nem változik semmi. Ahogy néztem a magyar szeróknál a 99113as kell de telepítés után sem működik, pedig próbáltam a legújabbat is. Kell még valami?