4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• woy
    Sziasztok! Magyar szerverek után érdeklődöm.Valaki ?
  • precise
    én valami PlayWithSix-et használok, az megold mindent, patchel fel-le épp ami kell a kivállasztott szeróhoz.
  • mathias trans
    Sziasztok

Lehet hozzátok csatlakozni?
  • Maróth
    Ellenőrizd le, hogy biztos az van-e fönt. :)
  • jocking
    Nem, azzal nem csináltam semmit. Úgy gondoltam, hogy a Steam úgyis a legfrissebb verziót szedi le.
  • Maróth
    És az alap játékot felnyomtad 1.11-re? Az is fontos!
  • tutituti
    na megvettem én is.Nem várogatok a standalone-ra és meguntam a tört szerveres bohóckodást.
    (na meg karácsonyra ez magamnak az ajándék :) )
  • jocking
    DayZ: 1.7.4.4
    DayZ Commander: 0.9.0.116
    ArmaII: 1.62 build 99515
    ArmaII OA: 1.62
  • Maróth
    A commander mit mond? Ő is úgy látja, hogy naprakész a verziód?
    Felpatchelted a játékot? Melyik verzión van? (mind az ArmA 2, mind az OA)
  • Maróth
    Van. Kell a ts-hez.
  • Maróth
    Ez még nem elég! Amikor beléptél a játékba, akkor az expansions menüpontnál be kell jelöld a @DayZ-t és rá kell kattintanod az enable-ra, majd az ok-ra. Ekkor újraindul a játék és elvileg működnie kell.
  • Lunki88
    Én az operation arrowhead bétát indítom el steamen, és úgy a legtöbb szerverre fel szokott engedni.
  • jocking
    Kérnék egy kis segítséget a játékhoz.
    Megvettem steamen a játékot és a kieget, leszedtem hozzá a dayz modot, manuálisan feltettem (@dayz >> addons mappa), beírtam az indítási paraméterekhez a megadott sort, de nem működött, mivel steam alatt már nincs a "run as combined ops" gomb. Ezért szedtem le a dayz commandert, ahol listázom a szervereket verzió alapján, belépek egyre, de nem indítja el, hanem kiírja, hogy bad version. Pedig minden naprakész, a steam is, az arma is, a dayz és a dayz commander is. Most akkor mi a gond? Nem tudtok egy magyar szerót, ami naprakész, és nem régebbi verziójú arma-t és dayz-et használ?
  • Dravere
    Ezt már próbáltam, de ahogy elindul magától visszaállítja alaphelyzetbe.
  • Dravere
    Elég ha ezt beírom hogy kikapcsolja a hdr-t és a bloom-t "arm2oa.exe -nosplash-mod=@Dayz"? Mert így már minden hiba nélkül elindul, csak nem tudom hogy ez így jó-e.
  • mathias trans
    Maróth van mikrofonod?
  • mathias trans
    1.kérdés: igen
    2.kérdés:nem
  • Maróth
    Ha a játékon belül, a videóbeállításoknál nem tudod megtenni, akkor keresd meg a config file-t, nyisd meg notepaddel/jegyzettömbbel és állísd át manuálisan. Ha ki akarod kapcsolni, akkor a megfelelő sorban a számot írd át 0-ra.
  • Maróth
    Első kérdés: A betapatches ikonra kattintasz?
    Második kérdés: Az ikon target/cél sorjába beírtad a végére, hogy -nosplash-mod=@Dayz ?
  • mathias trans
    miért csak DayZ commanderrel tudok játszani? mert a ha a ikonról indítom akkor nem enged egy szerverre
  • Dravere
    Sziasztok!

Nemrég sikerült beszereztem az Arma 2 Operation Arrowhead-t. Valaki tud nekem abba segíteni, hogy hogyan tudnám kikapcsolni a HDR-t és a bloomot. Az alap arma 2-höz módszert de az nem akart működni.

Köszi előre is.
  • mathias trans
    Most kezdtem a játékot és nem jó egyedül játszani ha valaki szivesen játszana csapatban fegyen fel skypeon:monsterkid981 ez a nevem
  • mathias trans
    Helló
  • wardogzombie
    Aki finnyás az nem sokáig él túl.
  • tutituti
    kicsi adagokkal nem foglalkozik egy túlélő
  • wardogzombie
    This is far more realistic and somewhat funnier, miltiary loot has been removed and pretty much everything is just so rare... like, if you find beans it's like you'd find NVG
  • wardogzombie
    egye fene ha megtalálod a hullám megeheted a golyóimat
  • denevérember
    Durva lesz ez a mod,de ahogy olvastam eddig külföldi fórumokon,sok még a befejezetlen dolog... Viszont a páncélozott autók kimondottan jól néznek ki :)
  • precise
    Nekem free arma és az arrowheadel megy.
  • denevérember
    Na ez tényleg beteg...
  • skynny
    Sziasztok!Több helyen olvasom és itt is írjátok,hogy free Arma-val is megy a mód.Van aki így tolja és meg tudná írni hogy tényleg működik-e?
  • tutituti
    dayz 2017:

• otisz111
    Most, hogy nincs Gamernight szerver egy darabig Ti melyik szerveren játszotok? Van esetleg másik szerver is a HU1-en kívül? Az nem tetszik, mert nincs third person.
  • wardogzombie

Vegyétek vigyétek,Kellemes ünnepeket az összes szörvájvörnek.
  • precise
    A magyar szerón realtime megy az idő? Ma este nem tudtam játszani, mert korom sötét van órák óta.
  • xalyy
    De amúgy ezek miért haladnak ilyen lassan?
  • Maróth
    Ez mekkora már! :D
  • wardogzombie
    Délutánra beterveztem egy kis bloodsucker vadászatot random szerón aki nem díszít fenyőt az nyugodtan becsatlakozhat.Igérem frendli leszek.
  • wardogzombie
    Arra még nyugodtan rádobhatsz fél évet ha nem többet
  • csanyigabor
    Senki nem tud semmi konkrétat, 95% hogy nem jelenik meg idén vagy a közeljövőben.

Fair point. This was a crisis that needed attention to enable people to play. Standalone is going just fine, I need to be a bit more careful about what I say so it's less of a crisis situation. If only half the people buy the game because I've been super quiet then so be it, we want to make this the best it can be. That is all we care about now. Everything else is secondary, release date, profit - the lot. Marek (CEO) and me both want the same thing, DayZ to live up to its potential.