4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#3173 hómlessz -
Susarc #3172 ez milyen ruha a karin?? -
#3171 -
Maróth #3170 Elkészült az adminbázis is? :D -
Maróth #3169 Ehh! A mi csapatunknak is sok fegyvere a járművekben volt és még egy-két sátor is egy uralban volt. Szóval mi is szívunk egy kicsit, de majd újra begyűjtjük. :) -
ToMy_ #3168 Minden jármű eltűnt, ...
Na ettől most sírok. Minden vagyonom abban a kva zöld skodában volt, mert tegnap este hirtelen nem tudtam kicsomagolni a sátorba semmit... -
#3167 Egy Frankie videóból van összevágva.jó pár hónapja láttam.
Nem a standalone valami fake. -
Susarc #3166 akkor jó:)) -
#3165 az nem rmod related, sajnos... -
Susarc #3164 hátőőő a zombik olvadnak át a falakon mint kés a vajon:S:(( -
#3163 áj ónli hev a hecsit bát disz iz enáf:DDDDD -
#3162 Örömmel jelentem, hogy a Gamernight 24/7 szerver immáron az rModdal kiegészülve teljesen működőképes. Minden jármű eltűnt, ezeknek helyét újak váltották fel (pillanatnyilag 40 jármű) - helikopterek, hagyományos repülőgépek, és földi járművek széles választéka! :) A karakterek úgy néz ki megmaradtak, egyik teszter sem panaszkodott resetelődésre.
Ahhoz, hogy fel tudj lépni a szerverre, szükséged lesz az rModra- egy kis telepítgetés az OA mappájába, egy kis parancssor, és már kész is vagy! :) A modot ide kattintva tölthetitek le, figyelmesen olvassátok el a telepítési leírást!
Elvileg a holnapi napon életre kel a host oldalán a hivatalos fórumunk is - Minden fontosabb, a szervert érintő téma (szabályok, esetleges eventek) ott is megtalálható lesz. Tervezzük különböző eventek (pl. találj meg egy járművet, mely a tiéd lehet, és még talán valami jó fegyver is akad a csomagtartóban!, vagy "Az utolsó talponmaradó játékos mindent visz") megszervezését, ez nyilván a későbbiekben várható - tőletek is függ, hogy van e kedvetek hozzá.
Továbbra is nagyon sok szeretettel (ravaszérzékeny barátaink ólommal) várjuk a meglévő és leendő érdeklődőket :) -
#3161 A videót a srác az Arma2 editorral készítette, és úgy vette fel később. Amit ott látsz, a járműveken kívül lehetetlen így összehozni - és mint említettem, a járműveket is én válogatom össze, és rakom fel a mapra - éppen emiatt "áll" most a szerver, ki kell válogatni, mi az ami életképes, mi az ami túlzás, majd olyan helyeket találni, ahol nagy valószínűséggel keresitek majd őket, végezetül egyenként elhelyezni mind :)
Mivel aludni is tervezek, és nem holnap napközben az idézőjeles csúcsforgalomban szeretném leállítani több órára a szervert, így első blikkre azt mondom, holnap olyan reggel 8-9, maximum 10 óra magasságában már elérhetőek leszünk.
Addig is, türelmet kérek - meg fogja érni! :) -
#3160 Akkor jó. Én csak megnéztem a linkben szereplő videót és ezért kérdeztem. -
#3159 Mivel manuálisan addolok be minden új cuccot, ezért nem. Az rmod nem arról fog szólni, hogy mindenki tankkal fog robogni, főleg a speciális, Chernaruson eddig nem elérhető járgányokra összpontosítunk, hogy legyen egy kis változatosság. Mivel minden jármű egyedileg lesz beaddolva, legalább lesz egy kis kutatómunka a dolgokért - és az esetleges "játékokért" is járhatnak speciális nyeremények - egy fegyver, egy verda esetleg.
Semmiképpen sem fognak olyan dolgok bekerülni, amely egy ember vagy csoport javára döntenék a mérleget, nem lesznek apache helikopterek meg ilyesmik, ezektől nem kell tartani, igyekszünk kontroll alatt tartani mindent :)
Nem akarjuk elvenni az emberektől az úgynevezett DayZ életérzést - egyszerűen csak szélesebbre akarjuk nyitni a lehetőségeket. :) -
Susarc #3158 kell ezafajta élvezet is -
#3157 Ezzel nem DayZ feeling, hanem háború lesz néhány zombival. Nem? -
#3156 A jelszó azért van fenn, hogy a tesztelés alatt ne tudjatok belépni, lekerül, amint fennvan a konfig :) -
ToMy_ #3155 Király. De mi a jelszó? :) -
#3154 Aki esetleg nem értesült volna - ma hajnali egykor leállítjuk a Gamernightot, hogy feltegyük és beállítsuk az rModot. Elvileg reggelre már minden menni fog, a különbség az, hogy legyen nektek is feltelepítve az rMod, hogy be tudjatok lépni a szerverre: rMod
Arra a kérdésre nem tudok viszont válaszolni, hogy resetelődik e bármi. -
#3153 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bdEu9Tf-SaU
Nem tudom, hogy ez a Standalone DayZ-e de érdemes megnézni. -
#3152 Sorry, ha valakivel tévesen történik bármi, jelezzétek - sajnos a mai napom nem a legfényesebb, mint láthatjátok, ma erős retardinvázió van a szerveren. Igyekszem mindent szűrni, de így is van hogy átcsúsznak a kis görények.
És persze süket vagyok, mert a fülesemnek ma kellett tönkrebaszódnia. HUEHUEHUEHUE -
csanyigabor #3151 Halas Rafi [HUN]
engem se lőjetek ki :D -
#3150 Kösz. ;) -
#3149 Aláírásban szerepel. [HUN]oTisz -
#3148 Szóltam nekik, talán nem durrantanak le. :D -
Maróth #3147 Milyen névvel vagy fent? Csak, hogy tudjuk majd. :) -
#3146 Oké, én barátságos vagyok, squadozni akarok, szóval, ha fent vagy/vagytok és találkozunk először kérdez utána lő szituáció, ha kérhetem. :D
Persze ez DayZ, szóval ilyet nem várhatok el... :) -
#3145 A TS szerver, ami itt van, az már nem él, a squad pedig egy privát ts-en van, azt sajnos nem adhatjuk ki - viszont van sidechat :) -
#3144 TS szerver IP-re meg errort írt ki. -
#3143 Csak óvatosan, van egy pár trigger-happy fiatalember a szerveren :3 -
#3142 Ohh, kösz a gyors választ. Megyek is kezdek egy karaktert. ;) -
#3141 fut, normál kereséssel nem fogod megtalálni, sajnos valami probléma van a dayzst-s szerverek keresésével. Add favoritba az IP-t, vagy csatlakozz közvetlen IP-n keresztül: 5.153.13.115:3357 -
#3140 Fut most a Gamernight? Keresem, de nem találom. -
#3139 Ránézek. Viszont ha már itt vagyunk, a nálunk játszókat kérdezem - mit szólnátok ahhoz, ha hozzáadnánk a "repertoárhoz" az rModot? Több fegyver, több jármű - viszont nektek is le kell szedni hozzá a modot. -
Susarc #3138 nos pedig igen:) -
#3137 Ha a mi szerverünkön voltál, az furcsa, mert hatóránként újraindul a szerver. -
Susarc #3136 ilyenkor királyság van:D csak szétszedni vagyok lusta a gépet úgyhogy csak ritkán viszem be....
btw hogy van ez a loot spawn? lekempeltem köcsög módon egy ABC-ben még tegnap most beléptem /eltelt majdnem 24 óra/ és basszus ugyanazok a lootok vannak amiket otthagytam:S benntmaradtam vagy 20-30 percet és semmi új loot...elszaladtam párszáz méterre meg vissza és megint ugyanazok....hogy működik ezt kb? -
#3135 Lényegtelen, nem néztem kik vannak rajta. Akkor unatkoznak. -
#3134 engem hol látsz ott?