DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
Nálam ilyet akkor csinál ha pl más moddal akarok felmenni pl egy dayz szerverre vagy bármi másra ez ilyen mod ütközés féle lehet.az addons mappádba belepiszkál a dayz commander is meg a six launcher is.Vagy nem jó szerverre mész vagy a dayz-d nem a legfrissebb én ezeket nézném meg elsõ körben

Sziasztok!
Van egy kis problémám a DayZ telepítésével... leírom, mit hogyan csinálok és hogy milyen eredményt kapok, remélem valamelyikõtök tud segíteni.

ArmA II-m még PCGurus kiadás, de ha minden igaz, eredeti. Felrakom a gépre, elindítom, eddig minden oké. Az ArmAII Operation Arrowheadet Steamrõl vettem meg, ezt is felinstallálom, majd legvégül az ArmAII Beta patchet szintén Steamrõl. Ez után telepítem a DayZ patchet, amit próbáltam DayZ Commanderrel, SixLauncherrel és manuálisan is.

Eddig minden okésnak tûnik, azonban amikor bejelentkezek egy szerverre, ezzel a hibaüzenettel dob ki:
"Files (egy lista a fileokról) not signed by a key accepted by this server"

Ezek a fileok az Addons mappába mutatnak, ahol elvileg nem is cseréltem semmilyen filet. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert nem tudok mihez kezdeni ezzel a problémával.
wardogzombie
Tudom sokatoknak már nem ujdonság de Zalán barátunk ügyes kis oktató videót készített a kezdõk számára sok apró de fontos dologról szó esik benne remélem van akinek segítséget nyújt:

wardogzombie
Hétvégén belenézünk

Gyertek inkább Hell in Pacificezni. A 750m-es látótáv miatt már egy számológépen is elmegy.
wardogzombie
roger that<#eljen>

Igazán rendes vagy! 😄
Írásos jelentést kérek min. 20 oldalban! Szabvány betûkkel! 😄

Si vis pacem, para bellum!

wardogzombie
Majd tesztelem neked kistesvérem<#vigyor5>

Laza
Pf 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

tutituti
mondjuk ha jóval erõsebb vas kell alá akkor én is meg leszek lõve.

😄DDD

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az oké, de szerintem akkor se bírná. :/ Mindegy, a moddal elvagyok még úgyis. 😊

Lunki88
Ez kemény, a vége a legjobb. 😄
Laza
Úgyis a legtöbben leveszik a grafikát minimumra, hogy lássanak is valamit 😄

Nálam a DayZ-ben le van véve a grass minimumra, hogy lással a helik mellett mi van a földön, különben azt sem látom, hogy van ott egyáltalán vmi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A belsõ terek miatt nem kell aggódnod, az 2013-ban már baltával formázottnak számítanak 😄

tutituti
redditen van pár link ahol kérdeznek a gépigényrõl.És mondták hogy a legnagyobb munka az optimalizálásban van.A sok felesleges szart kiszedik és így csökken.Meg gondolom ez a max graf.

Hát gyerekek, én ezzel nem fogok egy jó ideig játszani, ha hamarosan kijön, mert a gépem nem bírná ezt a grafikát. :/ Amúgy jól néz ki!

Fabio Capello
Szedd le a a bétát amit a Steam telepít, lóf*szt nem ér, és indítsd el az Arma2-t és az Arma2 OA-t egyszer Steambõl. Utána DayZ Commanderbõl telepítsd a bétát, és a DayZ-t. Elvileg így menni fog.

vegeta22
Hali!
Megvettem a játékot Steamen(Combined Operations).Letöltötte feltettem mindent Arma2,Operation Arrowhead,Operation Arrowhead Beta.Elinditom DayZ commanderrel és egy ilyen hiba fogad: Bad serial number given in setup.
Valaki nem tudja mi lehet a probléma?

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

tutituti
ez volt az elsõ reakcióm nekem is😄

wardogzombie
Egy szál boxerban fogok rohangálni<#hehe>

tutituti
Új Képek a standalone-ból
lirik itt beszél arról amit lehet tudni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄 Azt hittem valami normális zenét raksz be. 😄 Ez mi? 😄

Fabio Capello
semmi gond, a laboratóriumban már kifejlesztették az új munkásosztálybéli zombik elleni fegyvert!

A beépített ügynökeink szerint tegnap megnõtt az irodai munkás zombik száma a szerver körül. Nem lesz egyszerû bejutni.

wardogzombie
Igy van tegnap Prigorodkinál építettünk checkpointot és kelet-nyugati irányban haladva módszeresen tisztítjuk a hálózatot a Z-ktõl amit nagyon publikálnék is de még nem sikerült rájönnöm a mocskok által kifejlesztett sony vegas mûködési elvére.Ám éjt nappallá téve dolgozom az ügyön jobbá téve az info áramlást.Annyit elárulhatok hogy a megjelentek derekasan küzdöttek igaz hogy többet haltunk mint ahányat öltünk no de ebben mindig is verhetetlenek voltunk.

Fabio Capello
Miután a kockazombik elfoglalták a szervertermünket Vybornál, nap mint nap heroikus küzdelmet folytatunk azért, hogy visszaszerezzük tõlük, de belsõ infók szerint a helyreállítás is bele fog telni egy pár napba, mivel képesek voltak Hello Kitty Online-t telepíteni a szerverre, és azt játszani egész nap.

Mindazonáltal mi nem csüggedünk, titkos stratégiánk kerekei már mozgásba lendültek!

Vagyis remélhetõleg hamarosan, na. 😄

wardogzombie
remélem nem sokára

Lunki88
A Gamernight mikor lesz újra?
wardogzombie
kipróbáltuk,kevés a jó szerver

tutituti
irgalmatlan nehéz a dayz+
nagyon tetszik!

Ezeknek ajánlanám a DayZ+-t. Kicsit erõsebbek a zombik, kevesebb a lõszer, a lövésre nagyobb távolságból is reagálnak a zmanek, és a nagyobb értékû loot vagy ritka, vagy egyáltalán nincs.

wardogzombie
Nem kimondottan jó de nincs más mivel a pve része hamar elkezd untatni.

Ha megfejted miért jó valakinek az, hogy odateleportál egyesével a játékosok mellé és legyilkolja õket god módban, akkor gondolom azt is tudni fogod miért jó fegyverteleneket hentelni.
wardogzombie
75% ezt csinálja

kezdõ területet kempelõ sniper....atombunkó az ilyen játékos! az ilyen erre élvez

És Lanon lehet nyomni? Tunggle / Hamachi?
otisz111
Ezt nem tudtam.
wardogzombie
<#eljen>

Én biztos megyek! 😊

Szombaton véralkohol szintet emelek. De valamikor már domiznék egyet.
tutituti
az egés namalsk map városai a stalkerbõl vannak kiemelve.Ezt mondjuk elõször nem tudtam,nagyot néztem a Barnál meg az egyéb helyeken😊

wardogzombie
Szombat estére is beterveztem egy kis vadászatot random szerveren,akinek van kedve/ideje jöhet.Fõleg Dzsanadzs kolléga mert azt a lézerpisztolyozást nem veszi be a gyomrom.Nem vagy te magányos hõs,sokkal inkább a squad raktárfelelõse.

otisz111
Engem Namalskon "csak" három bloodsucker támadott meg egyszerre! 😄
Jó pár AKS és M9-es tár után kifeküdtek. Kell beléjük rendesen ólom.
Egyébként a Stalkerbõl van a szörny.
Namalskon van egy új szörny. Láthatatlan és csak akkor mutatja meg magát, amikor 1-2 m-re van tõled és kész megütni. Egy ütésétõl igen komoly vérveszteséget szenvedsz. Illetve bizonyos idõközönként történik egy robbanás, amitõl elájulsz egy kis idõre, illetve veszítesz 6000 vért.

volt yeti?
offline a szobámban
wardogzombie
Fogalmazzunk úgy volt amit igen.

Fabio Capello
Levadásztátok é a Yetit?

wardogzombie
sokáig játsszuk mi még ezt van egy olyan gyanum

Ha találsz olyan szervert, ahova felenged törttel (nagyon ritka), akkor tudsz játszani. Egyébként meg...
A standalone ki tudja mikor jön ki. 😊 Arra lehet várni.