4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Kistax #4533 A honlap http://www.dayzafterlife.atw.hu/
Facebook :) :https://www.facebook.com/dayzafterlife -
Kistax #4532 Arma 2 Magyar DayZ Szerver :)
Server IP :85.66.170.213:2302
http://hexagaming.atw.hu/
TS3 ip:85.66.170.213 -
Susarc #4531 -
Maróth #4530 Miért nem kell? A legjobb erre a feladatra.
Amúgy skype is működik, de sokat vesz le a sávszéledből. -
Ironman2 #4529 http://www.gamestar.hu/dayz-mit-varhatunk-iden.html
tuti az év játéka lesz! -
Ironman2 #4528 Van olyan platform amivel lehet játék közben csetelni,úgy hogy ne kelljen kilépni a játékból? TS most nem kell -
Ironman2 #4527 Irj a steam topikba is,azt többen olvassák! -
#4526 sziasztok
Megvettem a gamet steamen
indításnál ezt írja : Hiba lépett fel a kérésed feldolgozása közben:
Hiányos vagy érvénytelen formátumú titkosító kulcs
Itt egy hivatkozás a Steam közösség honlapjához.
Ez mit jelenthet? -
Ironman2 #4525 Bakker,főuton katonák,nyirnak minden arratévedőt,gyorsan lehajoltam,kúszva mentem tovább,és nem vettek észre.DD -
Camouflage #4524 Jobb SHIFT melletti billentyu: "/". De szerintem egyszerubb a beepitett voice klienst hasznalni (CAPS LOCK, ha ketszer nyomsz ra gyorsan, akkor ugy marad) -
Camouflage #4523 Kijelentkezes utan a karaktered meg 30sec-ig bent marad a serveren. A masik, lehet, hogy hardcore serverre jelentkeztel be, probalj meg 2-3 masik servert, ha ott is fresh spawnkent kezdesz, akkor bizony elhalaloztal. -
Maróth #4522 Nem lehet, hogy resetelték a szerót? :) Esetleg egyes frissítésekkor fellépő bug, vagy következmény, hogy reseteli a karaktert. -
bigmano #4521 Srácok ha kilépek a szerverről (SA) akkor hogyan tudnak megölni?
Tegnap sikerült kilootolni elektro mellett a tűzoltóságot,na mondom jól van innen folytatom kiléptem....ma reggel belépek a tengerparton vagyok kopasz pics@val hogy van ez? -
Ironman2 #4520 Megtaláltam életem első pepsi kóláját!!!! (DayZ SA)
-
Ironman2 #4519 Ebben hogy kell csetelni? -
7days #4518 ja egy óra múlva lesz, én az előző kettőt megnéztem, elég volt ahhoz h úgy döntsek többet nem nézek ink. játszom :D -
Ironman2 #4517 http://www.gamestar.hu/1800-miss-dayz-soforje-livestream-3-resz.html -
#4516 ki lehet már menteni a cuccokat vagy még mindig a die és gg a szitu? -
Ironman2 #4515 Standaloneban gondoltam -
Maróth #4514 A régi rendszer szerint, ha kilootoltál egy lootkupacot, akkor az újratermelődik, ha: 1. teljesen kiürítetted, 2. legalább 30-35 m-re eltávolodsz tőle kb. egy percig, majd visszamész.
Ha a mod-ról beszélsz, akkor ez a válaszom. Az SA és BP nem tudom hogy működik. -
Ironman2 #4513 Amúgy a cuccokat ha összeszedik előlem,akkor nem teremnek újra egy idő után a szerveren? Volt hogy órákat bóklásztam,és sehol semmi se volt a földön. -
Susarc #4512 senki nem akar BP-ot partyban nyomni esténként,késő délutánonként? -
Susarc #4511 neeeee lewipeoltatták a karaktereket :((((( level 2-es HERO-m fullos gear--> KUKA.....most kezdhetem előről a bandita vadászatot ami kuuurva nehéz! ,de akkor sem leszek bandita! :P -
Camouflage #4510 Szia. Itt talalod a Dayz Standalone topicot:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017
Alapvetoen el akarnam kerulni a topic reklamozasat, de mivel latom, hogy senki mas nem valaszolt, szeret kell ejtenem. -
Susarc #4509 áá még 1 bandita kill...már 9570 a 10000-ből:) pár zombi:)
benne megbÍzhattok:P
-
Susarc #4508 FuckYeah mindjárt level 2-es HERO vagyok:P levágtam pár maszkos bandítót :) a nem maszkosokat kerülöm ill. nem bántom -
Susarc #4507 LIRIK is ARMA 3 Breaking Point-ozik:) 10-11000 názője van a kis rohadéknak:D de baszki oylan showt nyom,hogy nem is csoda!!!
ui: kb a játékosok 80%-a az autó update miatt ma nem tud játszani :D ugyanis a BP mod nem megy az új ARMA 3 peccs-el :) -
#4506 Én meg az ajánlásra írtam :) -
#4505 Jó az ... de ha még nem volt meg a State of Decay akkor az kötelező :) -
#4504 hogy a fenébe ne játszottam volna.minden pillanata izgalmas.és lassan a multi is játszható lesz. -
bigmano #4503 Megvettem a standalone verziót,esetleg csatlakozhatnék egy társasághoz amíg belerázódom egy kicsit???
Az idősebb genrációhoz tartozom így leginkább este érek rá munka után pár órára! -
T800 #4502 Project Zomboiddal játszott valaki? :) -
#4501 " csak az meg szar szvsz, de legalább készen van. " <- ezt is el tetszett olvasni? :) mondjuk ahogy most áll a dayz sa, meg a bp... na az is no comment... rustba se jött most se normális patch, szóval.. -
#4500 "ha túlélős játékot akarsz tolni akkor Infestation"
Ajánlani is bűűűn! :) -
sirpalee #4499 Standalone, a Breaking Point nagyon gányolt és még annyira sem kész mint a Standalone. -
#4498 Egyik se éri meg. SA egy bughalmaz, totál játszhatatlan, BP meg hát nagyon kezdetleges még szintén... Igazából se a Rust se a DayZ se a 7wtd nem játszható igazán. Ezek közül még a Rust az ami legelőrébb jár, de ha túlélős játékot akarsz tolni akkor Infestation, csak az meg szar szvsz, de legalább készen van. -
balazsgigi #4497 Ez jól néz ki!Lehet visszadobom a 2-t,és kipróbálom. -
#4496 Árban kb ugyan ott van a kettő. Amíg a Breaking Pointban rengeteg (buta) zombi van, és a tűzharc is szórakoztatobb, addig a DayZ-ben szórakoztatóbb a túlélés rész és főleg jobb lesz a következő survival update után (sütés/főzés, vadászat, miegymás).
Nekem a DayZ SA inventory-ja és item kezelése jobban tetszik, mint a korábbi DayZ-k, vagy a Breaking Point féle verziók. Már csak valahogy meg kellene oldaniuk, hogy sok, valóban veszélyes zombi legyen a játékban és az embereknek inkább a túlélésen járjon az agyuk, mint egymás vadászásán. -
bigmano #4495 Srácok a dayz standalone éri meg jobban vagy az armalll és ez a breaking point vagy micsoda? -
#4494 Ez miért nincs a Workshop alatt?