4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#4573 GTS szerver?
-
lopostok #4572 Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem at Arma2 CO steamen, és az OA 1.63-as, de nincs ilyen szerver. Hogyan tudom visszaállítani 1.00-ra? Vagy az megoldható, hogy letöltöm torrentről, és használom a steames cd kulcsot hozzá? -
Tcsm #4571 Az arma 2 dayz mod-nál a gts szerveren amikor beakarok lépni akkor miért dob ki azzal,hogy valamilyen tartalom nem elérhető?
És a baf mappában miért ír ki mindig hibaüzenetet? -
#4570 Akkor tud valaki ajánlani szervert? Inkább gyüjtögetős-bóklászós vagyok mint rohangálós-lövöldözős -
#4569 nem véletlenül játsszák kevesen -
#4568 OK megvan.
-
#4567 A steamen van a dayz commander?
-
#4566 Köszi.Azért, hogy ennyi bizbaszt kell leszedni, hogy menjen...
-
#4565 operation arrowhead és az is kell + a dayz commandert is szedd le különben el se indul -
#4564 OK megvan. Az is kell?
-
#4563 Mi az OA?
-
#4562 arma2 + oa -
#4561 Ha megvan az Arma2 akkor csak letöltöm a dayz modot és kész?
-
Tcsm #4560 Az arma 2 dayz mod-nál a gts szerveren amikor beakarok lépni akkor miért dob ki azzal,hogy valamilyen tartalom nem elérhető?
És a baf mappában miért ír ki mindig hibaüzenetet? -
#4559 Mivel rosszabb az SA? Mert pont most gondolkodok a beszerzésén. -
Susarc #4558 ARMA 3-at is kapsz 2000 ért/ARMA 3 ra is gondoltam igaz a sima Arma 2 dayZ is még mindig jobb mint a SA/ csak szét kell nézni az akciós helyeken! :P
-
Camouflage #4557 Feltetelezem arma2re gondolsz. Az arma3 £45 korul van.
As arma2+dayz modban valoban rengeteg feature van, de azt Kell hogy mondjam as SA ezerszer jobb alapokra epitkezik. Igaz, hogy a patchek es featureok iszonyat lassan jonnek, de vegso soron Meg Alfa a jatek. Plusz most vettek egg pozsonyi dev ceget, Ami csak a zombie ai-n fog dolgozni.
@Dobronski
EV vegere igerik as open betat. Szoval talan jovo EV kozepere less stable release
Bocs a helyesirasert, android auto complete :P -
Susarc #4556 2000 ft az ARMA 3 és a Breaking Point/zombis/ fényévekkel veri a Dayz SA-t! -
Dobronski #4555 mikó' lesz má' egy kerek játék ebből? szóljatok, mert megvenném -
#4554 kérdés:
3-al csökken folyamatosan a blood szintem és köhögök! :) megoldás? csak a halál van van rá valami orvosság? -
Camouflage #4553 Szia, a Standalone topicot itt talalod:
http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017
Miutan beallitod a karaktered kinezetet ra kell nyomnod a "Set Default" gombra, a kepernyo aljan. Elvileg ennek meg kellene oldania a dolgot.
-
T800 #4552 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a játékkal (standalone) - al kapcsolatban. Ha a menüben nagyjából belövöm hogy nézzek ki,majd kezdek egy játékot tuti hogy nem a beállított "karaktert" kapom... :) Tudja valaki miért? Nem túlzottan fontos dolog tudom... De akkor is idegesít :P
Köszi előre is a választ! -
Camouflage #4551 Steamen letoltottem es elinditottam az Arrowhead Beta-t, igy a dayzcommander is felismeri a jatekot. Sikerult belepnem egy Epoch serverre...haaat mit mondjak, vegyesek a gondolataim a jatekkal kapcsolatban.
A zombik emberszerubben mozognak, eloszor sikerult is osszetevesztenem az egyiket egy jatekossal. Es addig uldoznek, amig valahogy le nem razza oket az ember. Egyik hazba sem sikerult bemennem. Sem a korhazba. Nem hozta fel az ajto nyit/csuk ikont, ahogy a SA-ban. A targyak felvetele is furcsan mukodik, nem az F betuvel.
Szerintem atnezem az iranyitast, es adok neki meg egy eselyt -
#4550 Nekem commanderrel tökéletesen működik, de egy szervert ajánlhatna valaki mert itt van 5000 és nem fogom mindegyikre letöltögetni amit kell, kéne egy ami fixre jó :) -
#4549 Mindenképpen. Nem steamről, hanem Commanderből telepítve (A steameset valamiért nem ismeri fel) - Commanderben a szerverlistán amit a verziónál látsz felső szám (vszeg 1.62.103718, ez a legújabb), az a béta patch száma, ez az ami az első képeden szerepel, amire azt mondtad, hogy nem ismeri fel - ezt telepítsd. -
Camouflage #4548 egyszer bejelentkeztem minkettobe, ahogy a steamen is irjak
az a beta patch mit jelent? dayzcommanderben is lattam ilyen opciot. kell nekem olyan? -
#4547 Ha Steames az Armád, a telepítés után futtatnod kell egyszer-egyszer az Armát és az OA-t is, hogy felismerje a Commander.
A rossz verziószám 99.9% hogy az Arma bétapatchre vonatkozik, nem az Epochra. -
Camouflage #4546 Dayz Commanderrel probalkozom, de az a szerencsetlen meg az Arma2-t sem ismeri fel: http://oi58.tinypic.com/2q8byb6.jpg
de a DayZ es az Epoch mod valahogy eljutott hozza:
http://oi59.tinypic.com/988zdt.jpg
Raszurok a csak DayZ Epoch-ot futtato, official szerverekre (van belole ketto) es mindnkettorol kivag rossz verzio szammal
-
#4545 vagy használsz dayz commandert, és nem lesznek ilyen gondjaid :) -
Camouflage #4544 Ez igy, ebben a formaban nagyon kiabrandito. Megveszem a jatekot. Letoltom a 2x~7,5GB contentent az 5Mbps kapcsolatommal. Es akkor meg kell hozza az epoch mod. Meg 1,5GB. Reendben. Lejon, beleteszem az arrowhead konyvtardba, belinkelem Steamre (-nosplash -mod=@Dayz_Epoch) elinditom ...
es akkor kiderul, hogy minden egyes szerveren mas verzio fut! Egyikhez sem jo a kliensem! Hat mi a f@sz? Es akkor a felbukkano hibakrol meg szot sem ejtettetem. Kapom az ilyen-olyan error message-eket, hogy ez es ez az addon hianyzik, meg valami chernarus cfg sincs a helyen. Keremszepen, ezt igy nem lehet!
Tud valaki olyan (Magyar?) szervert ajanlani, ahol a mezei/gyari DayZ Epoch klienssel is tudok jatszani? Elore is koszonom. -
#4543 Megvettem :) Mivel totálisan noob vagyok dayZ modban jelenleg, annak ellenére hogy láttam már korábban, tudnátok ajánlani egy szervert? Magyar epoch szerót néztem de nem tudom működik-e még, meg van e egyáltalán playerbase. Van aki tolja valami stabilan régóta működő magas playerbases szerón? -
Camouflage #4542 https://store.bistudio.com/action-fps-games
erdemes ranezni az akcios jatekokra
pl.:
Arma 2: Complete Collection - Steam version
csak £6.25 -
Susarc #4541 jaja! nekem már olyan is volt,hogy a könnyem kicsordult! az a gyerek egy mester! :D -
#4540 likir meg is érdemli.ahányszor nézem fetrengek a röhögéstől :) -
Susarc #4539 most mondta majdnem 4000 feliratkozója van :D azt hiszem a 4.99 USD felét kapják! az havi 8-10000 dollár bazzze :D -
Susarc #4538 LIRIK bammeg 13000 néző!!! -
#4537 Melyik évere gondolsz? :) -
Maróth #4536 Ja vagy úgy! Szövegesen szerintem egyik se tudja, hogy ne kelljen letenni az asztalra a játékot addig.
Esetleg opció még, hogy van két monitorod, az egyiken játszol, a másikon csetelsz. :) -
Ironman2 #4535 -
Ironman2 #4534 Hogy kell beállítani akkor hogy menjen játék alatt,ne kelljen kilépkedni a játékból,ha csetelni akarunk? Én a szöveges csetre gondoltam