4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• toocha
    GTS szerver?
  • lopostok
    Hali!
    Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem at Arma2 CO steamen, és az OA 1.63-as, de nincs ilyen szerver. Hogyan tudom visszaállítani 1.00-ra? Vagy az megoldható, hogy letöltöm torrentről, és használom a steames cd kulcsot hozzá?
  • Tcsm
    Az arma 2 dayz mod-nál a gts szerveren amikor beakarok lépni akkor miért dob ki azzal,hogy valamilyen tartalom nem elérhető?
    És a baf mappában miért ír ki mindig hibaüzenetet?
  • toocha
    Akkor tud valaki ajánlani szervert? Inkább gyüjtögetős-bóklászós vagyok mint rohangálós-lövöldözős
  • bosco05 #4569
    nem véletlenül játsszák kevesen
  • toocha
    OK megvan.
  • toocha
    A steamen van a dayz commander?
  • toocha
    Köszi.Azért, hogy ennyi bizbaszt kell leszedni, hogy menjen...
  • bosco05 #4565
    operation arrowhead és az is kell + a dayz commandert is szedd le különben el se indul
  • toocha
    OK megvan. Az is kell?
  • toocha
    Mi az OA?
  • bosco05 #4562
    arma2 + oa
  • toocha
    Ha megvan az Arma2 akkor csak letöltöm a dayz modot és kész?
  • Tcsm
    Az arma 2 dayz mod-nál a gts szerveren amikor beakarok lépni akkor miért dob ki azzal,hogy valamilyen tartalom nem elérhető?
    És a baf mappában miért ír ki mindig hibaüzenetet?
  • toocha
    Mivel rosszabb az SA? Mert pont most gondolkodok a beszerzésén.
  • Susarc
    ARMA 3-at is kapsz 2000 ért/ARMA 3 ra is gondoltam igaz a sima Arma 2 dayZ is még mindig jobb mint a SA/ csak szét kell nézni az akciós helyeken! :P

• Camouflage
    Feltetelezem arma2re gondolsz. Az arma3 £45 korul van.

As arma2+dayz modban valoban rengeteg feature van, de azt Kell hogy mondjam as SA ezerszer jobb alapokra epitkezik. Igaz, hogy a patchek es featureok iszonyat lassan jonnek, de vegso soron Meg Alfa a jatek. Plusz most vettek egg pozsonyi dev ceget, Ami csak a zombie ai-n fog dolgozni.

@Dobronski
    EV vegere igerik as open betat. Szoval talan jovo EV kozepere less stable release

Bocs a helyesirasert, android auto complete :P
  • Susarc
    2000 ft az ARMA 3 és a Breaking Point/zombis/ fényévekkel veri a Dayz SA-t!
  • Dobronski
    mikó' lesz má' egy kerek játék ebből? szóljatok, mert megvenném
  • UoNokedli
    kérdés:
    3-al csökken folyamatosan a blood szintem és köhögök! :) megoldás? csak a halál van van rá valami orvosság?
  • Camouflage
    Szia, a Standalone topicot itt talalod:
    http://sg.hu/listazas.php3?id=1394491017

Miutan beallitod a karaktered kinezetet ra kell nyomnod a "Set Default" gombra, a kepernyo aljan. Elvileg ennek meg kellene oldania a dolgot.
  • T800
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne a játékkal (standalone) - al kapcsolatban. Ha a menüben nagyjából belövöm hogy nézzek ki,majd kezdek egy játékot tuti hogy nem a beállított "karaktert" kapom... :) Tudja valaki miért? Nem túlzottan fontos dolog tudom... De akkor is idegesít :P

Köszi előre is a választ!
  • Camouflage
    Steamen letoltottem es elinditottam az Arrowhead Beta-t, igy a dayzcommander is felismeri a jatekot. Sikerult belepnem egy Epoch serverre...haaat mit mondjak, vegyesek a gondolataim a jatekkal kapcsolatban.

A zombik emberszerubben mozognak, eloszor sikerult is osszetevesztenem az egyiket egy jatekossal. Es addig uldoznek, amig valahogy le nem razza oket az ember. Egyik hazba sem sikerult bemennem. Sem a korhazba. Nem hozta fel az ajto nyit/csuk ikont, ahogy a SA-ban. A targyak felvetele is furcsan mukodik, nem az F betuvel.

Szerintem atnezem az iranyitast, es adok neki meg egy eselyt
  • bosco05 #4550
    Nekem commanderrel tökéletesen működik, de egy szervert ajánlhatna valaki mert itt van 5000 és nem fogom mindegyikre letöltögetni amit kell, kéne egy ami fixre jó :)
  • Fabio Capello
    Mindenképpen. Nem steamről, hanem Commanderből telepítve (A steameset valamiért nem ismeri fel) - Commanderben a szerverlistán amit a verziónál látsz felső szám (vszeg 1.62.103718, ez a legújabb), az a béta patch száma, ez az ami az első képeden szerepel, amire azt mondtad, hogy nem ismeri fel - ezt telepítsd.
  • Camouflage
    egyszer bejelentkeztem minkettobe, ahogy a steamen is irjak

az a beta patch mit jelent? dayzcommanderben is lattam ilyen opciot. kell nekem olyan?
  • Fabio Capello
    Ha Steames az Armád, a telepítés után futtatnod kell egyszer-egyszer az Armát és az OA-t is, hogy felismerje a Commander.

A rossz verziószám 99.9% hogy az Arma bétapatchre vonatkozik, nem az Epochra.
  • Camouflage
    Dayz Commanderrel probalkozom, de az a szerencsetlen meg az Arma2-t sem ismeri fel: http://oi58.tinypic.com/2q8byb6.jpg

de a DayZ es az Epoch mod valahogy eljutott hozza:
    http://oi59.tinypic.com/988zdt.jpg

Raszurok a csak DayZ Epoch-ot futtato, official szerverekre (van belole ketto) es mindnkettorol kivag rossz verzio szammal

• Fabio Capello
    vagy használsz dayz commandert, és nem lesznek ilyen gondjaid :)
  • Camouflage
    Ez igy, ebben a formaban nagyon kiabrandito. Megveszem a jatekot. Letoltom a 2x~7,5GB contentent az 5Mbps kapcsolatommal. Es akkor meg kell hozza az epoch mod. Meg 1,5GB. Reendben. Lejon, beleteszem az arrowhead konyvtardba, belinkelem Steamre (-nosplash -mod=@Dayz_Epoch) elinditom ...

es akkor kiderul, hogy minden egyes szerveren mas verzio fut! Egyikhez sem jo a kliensem! Hat mi a f@sz? Es akkor a felbukkano hibakrol meg szot sem ejtettetem. Kapom az ilyen-olyan error message-eket, hogy ez es ez az addon hianyzik, meg valami chernarus cfg sincs a helyen. Keremszepen, ezt igy nem lehet!

Tud valaki olyan (Magyar?) szervert ajanlani, ahol a mezei/gyari DayZ Epoch klienssel is tudok jatszani? Elore is koszonom.
  • bosco05 #4543
    Megvettem :) Mivel totálisan noob vagyok dayZ modban jelenleg, annak ellenére hogy láttam már korábban, tudnátok ajánlani egy szervert? Magyar epoch szerót néztem de nem tudom működik-e még, meg van e egyáltalán playerbase. Van aki tolja valami stabilan régóta működő magas playerbases szerón?
  • Camouflage
    https://store.bistudio.com/action-fps-games

erdemes ranezni az akcios jatekokra

pl.:
    Arma 2: Complete Collection - Steam version
    csak £6.25
  • Susarc
    jaja! nekem már olyan is volt,hogy a könnyem kicsordult! az a gyerek egy mester! :D
  • tutituti
    likir meg is érdemli.ahányszor nézem fetrengek a röhögéstől :)
  • Susarc
    most mondta majdnem 4000 feliratkozója van :D azt hiszem a 4.99 USD felét kapják! az havi 8-10000 dollár bazzze :D
  • Susarc
    LIRIK bammeg 13000 néző!!!
  • Laza
    Melyik évere gondolsz? :)
  • Maróth
    Ja vagy úgy! Szövegesen szerintem egyik se tudja, hogy ne kelljen letenni az asztalra a játékot addig.
    Esetleg opció még, hogy van két monitorod, az egyiken játszol, a másikon csetelsz. :)
  • Ironman2
  • Ironman2
    Hogy kell beállítani akkor hogy menjen játék alatt,ne kelljen kilépkedni a játékból,ha csetelni akarunk? Én a szöveges csetre gondoltam