DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy tegnap ígértem, az event részletei, immáron hivatalosan:
Ismerd meg Chernarust event
A hackerek ellen vívott hosszú harcban az admin súlyos sérüléseket szenvedett, melyeken a közönséges gyógyszerek már nem segítenek. A legendák úgy tartják, valahol, Chernarus erdeinek mélyén, egy hegy tetején létezik egy gyógyító, aki talán tud rajta segíteni.
A tekercsek viszont szigorú feltételekhez szabják a gyógyítóhoz való eljutást, idézzünk hát belõle:
1. Fegyvered bõven legyen!
2. Gondoskodj saját jólétedrõl, legyen nálad bloodbag, morphine és epi-pen, no de antibiotikum - na az nem!
3. Az ételt s az italt vesd el magadtól míg kalandod meg nem kezded! (Nem lehet nálad sem étel, sem ital - csak amit majd az utad során találsz!)
4. Ruhád tetszõlegesen válaszd!
5. Könnyed mozgásod érdekében hátitáskád vállra ne vedd!
Az event ideje alatt fenntartjuk az inventoryk ellenõrzésének jogát, bármelyik szabály megszegése az eventbõl való azonnali kizárást vonja maga után. A két kulcspont (a gyógyító és az admin) másfél kilométeres körzetében fegyverhasználat SZIGORÚAN TILOS, ha ebbe a zónába léptek, a TeleDome rendszer folyamatosan figyelmeztetni fog titeket. Minden más helyszínen a PvP engedélyezett, viszont minden jellegû jármûhasználat tiltott, csak gyalogosan lehet haladni!
Az, hogy egyedül indultok e, vagy párosával (egy csapat maximum két fõbõl állhat!), az rajtatok múlik. Ha nincs megfelelõ kommunikációs csatornátok, TS/mumble szervert biztosítunk.
És most, a nyeremények:
Az elsõ személy, vagy csapat (ezesetben fejenként jár a díj!), aki eljuttatja a gyógyszert az adminhoz, a következõ dolgokkal gazdagíthatja inventoryját, míg a bandita le nem lövi:
1 Mk12 SPR sniperpuska
1 Coyote backpack (24 slot)
1 GPS
1 NVG
1 motorkerékpár
1 Ghillie suit
Annyi személyes kérésem lenne, hogy aki jönne az eventre, kérem, írjon be ide annyit, hogy jönne/jönnek, illetve hogy mi az ingame nickje, kivel csoportosul/egyedül jön e.
Tehát, nem felejteni - vasárnap délután kettõ-három körül!
Jó vadászatot,
A SiSq admin csapata
Ismerd meg Chernarust event
A hackerek ellen vívott hosszú harcban az admin súlyos sérüléseket szenvedett, melyeken a közönséges gyógyszerek már nem segítenek. A legendák úgy tartják, valahol, Chernarus erdeinek mélyén, egy hegy tetején létezik egy gyógyító, aki talán tud rajta segíteni.
A tekercsek viszont szigorú feltételekhez szabják a gyógyítóhoz való eljutást, idézzünk hát belõle:
1. Fegyvered bõven legyen!
2. Gondoskodj saját jólétedrõl, legyen nálad bloodbag, morphine és epi-pen, no de antibiotikum - na az nem!
3. Az ételt s az italt vesd el magadtól míg kalandod meg nem kezded! (Nem lehet nálad sem étel, sem ital - csak amit majd az utad során találsz!)
4. Ruhád tetszõlegesen válaszd!
5. Könnyed mozgásod érdekében hátitáskád vállra ne vedd!
Az event ideje alatt fenntartjuk az inventoryk ellenõrzésének jogát, bármelyik szabály megszegése az eventbõl való azonnali kizárást vonja maga után. A két kulcspont (a gyógyító és az admin) másfél kilométeres körzetében fegyverhasználat SZIGORÚAN TILOS, ha ebbe a zónába léptek, a TeleDome rendszer folyamatosan figyelmeztetni fog titeket. Minden más helyszínen a PvP engedélyezett, viszont minden jellegû jármûhasználat tiltott, csak gyalogosan lehet haladni!
Az, hogy egyedül indultok e, vagy párosával (egy csapat maximum két fõbõl állhat!), az rajtatok múlik. Ha nincs megfelelõ kommunikációs csatornátok, TS/mumble szervert biztosítunk.
És most, a nyeremények:
Az elsõ személy, vagy csapat (ezesetben fejenként jár a díj!), aki eljuttatja a gyógyszert az adminhoz, a következõ dolgokkal gazdagíthatja inventoryját, míg a bandita le nem lövi:
1 Mk12 SPR sniperpuska
1 Coyote backpack (24 slot)
1 GPS
1 NVG
1 motorkerékpár
1 Ghillie suit
Annyi személyes kérésem lenne, hogy aki jönne az eventre, kérem, írjon be ide annyit, hogy jönne/jönnek, illetve hogy mi az ingame nickje, kivel csoportosul/egyedül jön e.
Tehát, nem felejteni - vasárnap délután kettõ-három körül!
Jó vadászatot,
A SiSq admin csapata
Vasárnap délután custom eventet tartunk a Gamernighton, ezúttal egy kicsit komplikáltabb feladatot kaptok mint az eddigiek. Minden részletet megosztunk holnap - viszont addig is, ha esetleg nincs partneretek, érdemes lehet találni egyet 😉
Most arra nincs idõm egyáltalán, tanulnom kell. Már pár napja nem is voltam fent a szerveren. Többiek már lehet találtak.
Ez még az utsó restart elõtt volt vagy után?
Na látod! Most már nem lesz! 😊
Si vis pacem, para bellum!
ne legyél telhetetlen legolas a helironcsoknál igy is irreálisan magas a fegyverspawn<#ejnye1>#ejnye1>
amugy asszem ti is egy csapatban vagytok mér nem pattantok kocsiba és fésülitek át a vadászleseket meg helironcsokat tuti találnátok nvg-t.aztán kb lefosnátok mikor van sötét
Az SVD-t rakod vissza, de rögtön! 😄
Jó, vannak ilyen napok: tegnap éjjel pl. 2 db SD PDW, 1 db DMR, 1 db camo SVD volt 1 helyen.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ja, nemcsak ugyanazon a napon, hanem ugyanazon a helyen is volt. <#taps>#taps>
Tele a sátrad, nem fért már bele.
Hajigáld ki belõle a régebbi/gyengébb cuccokat.
Hajigáld ki belõle a régebbi/gyengébb cuccokat.
Crash site-oknál. Nagyobb esély van a jobb fegyverekre, és több van belõlük (0-14 db / szerver restart), mint military loot-ból (ami csak Balota, NW reptér, Stary Sobor, Krasnostav reptér, meg 1-2 tûzoltó-állomáson van)
Hátránya, hogy a térképen bárhol lehetnek, tehát vagy nagy szerencse kell, hogy ráakadj, vagy sokat kell menni.
Hátránya, hogy a térképen bárhol lehetnek, tehát vagy nagy szerencse kell, hogy ráakadj, vagy sokat kell menni.
Én is találtam, erre be akartam rakni a sátorba és eltûnt.
hogyarákba lehet az egyik legritkább fegyóból 3-at is találni ugyanazon a napon? nekem 1 hete van AK-m és az Istennek sem találok semmilyen fegyvert😛
Ehehe.
Tegnap találtam 3 db L85-öt NV/thermal optikával. Kb. fél órával ezután olvasom az admin üzenetét, hogy ki lett véve a loot-táblából, 1 hete van mindenkinek megszabadulni tõle.
Tegnap sikerült szert tenni egy NVG-re, hosszú ideig tartó sötétben botorkálás után. Erre most meg lehet hogy szükségem sem lesz rá, mert világos lesz esténként is.
<#idiota>#idiota>
Csak nekem tûnik úgy, mintha kicsit szopatnának az égiek engem?
Tegnap találtam 3 db L85-öt NV/thermal optikával. Kb. fél órával ezután olvasom az admin üzenetét, hogy ki lett véve a loot-táblából, 1 hete van mindenkinek megszabadulni tõle.
Tegnap sikerült szert tenni egy NVG-re, hosszú ideig tartó sötétben botorkálás után. Erre most meg lehet hogy szükségem sem lesz rá, mert világos lesz esténként is.
<#idiota>#idiota>
Csak nekem tûnik úgy, mintha kicsit szopatnának az égiek engem?
esteledik,de nem este 7-8kor mikor a legtöbben játszanák! akinek van ideje az este 23-24 körül meg megkapja az estéjét és mindenki örül....
Értem én, hogy szar este, töksötétben. Erre jó ha úgy van beállítva, hogy tolod az idõt, de ebben a játékban pont az a jó, hogy változik az idõjárás/napszak. Este tök jól lehet lootolni, mert nem látnak a zombók. Teljesen jó mikor beborul és zuhog. Persze én hisztizek mindig hogy ne esen már élõben, meg a játékban is, de ettõl még jó ez így.
gamma mellett a brightness-t is huzzátok maxra ma például olyan holdvilág volt hogy az nvg-met el is ajándékoztam a francba.Minthe fényes nappal lett volna.
Don! A szerver fóruma él már?
Köszi! Mostanában én is este 9-10 körül tudtam felmenni a szerverre és játszottam éjfélig kb. 9 felé már a gamma sem segített, meg élvezhetetlen volt. Ez így sokkal jobb lesz.
Valami hivatalos korlátozás azért, hogy ne legyen vele visszaélés (túl sötét van? np, átállítom az idõt a haverjaimnak!)
Minimálisan basztatni lehet, de nem szeretik, ha folyamatosan állítgatva van 😊
Amúgy pedig igazán nincs mit, ha gond van, írjátok, és ha megoldható, megoldjuk 😊
Minimálisan basztatni lehet, de nem szeretik, ha folyamatosan állítgatva van 😊
Amúgy pedig igazán nincs mit, ha gond van, írjátok, és ha megoldható, megoldjuk 😊
Ezen már gondolkodtam én is és bzmg tényleg igazad van.
A játékban és a valóságban is a nighttime hosszabb!
Mai adat.(mondjuk tél van ott is meg -20 fok)
Napkelte 09:44
Napnyugta 18:32
Nappal hossza: 8 óra 48 perc
A játékban és a valóságban is a nighttime hosszabb!
Mai adat.(mondjuk tél van ott is meg -20 fok)
Napkelte 09:44
Napnyugta 18:32
Nappal hossza: 8 óra 48 perc
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ez nagyon rendes köszönjük! viszont nem értem , nem lehetne eltérni az idõzónától? az jó hülyeség,mert ebben a játékban többet van éjszaka mint nappal😄
Visszateszem GMT -4-re, így lesz délután négy a szerveren a kilencórás restartkor. Ennél többet nem tehetek, mert mogyorón basznak - elvileg az idõzónádtól eltérni nem lenne szabad a szerveridõvel
ez kimaradt maxos gamma,de ez igy számomra nem élvezet😞
még nincs fullsötét ugye ,de ez borzalmas

még nincs fullsötét ugye ,de ez borzalmas

tehát az elõzõ postom volt délelõtt 10-kor ez pedig most készûlt este 20 -kor
nem akarok nagyon beleszólni,de pont akkor van nappal és világos amikor az emberek 80-90%-a munkában van vagy a gyerekért a suliba vagy fõzi a vacsorát vagy szocializálódik a családdal,barátokkal...este mikor leülhet játszani akkor játsszon tök sötétbe vagy chemlightal ami jó ugyan,de én speciel nem erre a játékélményre vágyom...a flare egyenlõ az öngyilkossággal a NV pedig ritka mint a fehér holló és én speciel nem full zöldben szeretnék játszani hanem élvezném a tájat is meg szeretnék látni is valamit!
Nem az enyém a szerver csak egy szimpla játékos vagyok SÕT a többségetekkel ellentétben mivel vendéglátóban dolgozom én napközben és hétköznap is sokkal többször ráérek mint bármelyikõtök,de szerintem az,hogy pont a fõ játékidõben van sötét ez nagyon gáz!
16-18-ig a legtöbb emberke melõzik és ha este már sötét van akkor van 2 óra tiszta játékidõ persze csak ha semmi mással nem foglalkozik csak a gépezéssel....😞(((((((((
nem akarok nagyon beleszólni,de pont akkor van nappal és világos amikor az emberek 80-90%-a munkában van vagy a gyerekért a suliba vagy fõzi a vacsorát vagy szocializálódik a családdal,barátokkal...este mikor leülhet játszani akkor játsszon tök sötétbe vagy chemlightal ami jó ugyan,de én speciel nem erre a játékélményre vágyom...a flare egyenlõ az öngyilkossággal a NV pedig ritka mint a fehér holló és én speciel nem full zöldben szeretnék játszani hanem élvezném a tájat is meg szeretnék látni is valamit!
Nem az enyém a szerver csak egy szimpla játékos vagyok SÕT a többségetekkel ellentétben mivel vendéglátóban dolgozom én napközben és hétköznap is sokkal többször ráérek mint bármelyikõtök,de szerintem az,hogy pont a fõ játékidõben van sötét ez nagyon gáz!
16-18-ig a legtöbb emberke melõzik és ha este már sötét van akkor van 2 óra tiszta játékidõ persze csak ha semmi mással nem foglalkozik csak a gépezéssel....😞(((((((((
Vagy, ha szerencséd van, akkor találsz nvg-t. 😊
Kék chemlight.
Kb. 40-50 méterrõl már nem nagyon feltûnõ, de kézben tartva egész jól lehet vele látni.
Kb. 40-50 méterrõl már nem nagyon feltûnõ, de kézben tartva egész jól lehet vele látni.
Hát ez az! 😄 Ezért nem használjuk a flare-t olyan gyakran.
A fényerõt szoktam én is felhúzni, de korom sötétben már az sem segít. :/
A fényerõt szoktam én is felhúzni, de korom sötétben már az sem segít. :/
Bár ha jól belegondolok a flare még mindig a legjobb megoldás mert bár sokkal többet azzal se láttok viszont ha mint fályát használjátok legalább jól látlak titeket a szkópon keresztül<#vigyor5>#vigyor5>
Nincs befolyásom a nappal-éjszaka ciklus felett, ugyanazt az elvet követi mint a való életben (négy-öt fele már sötétedik). Elcsúsztatni el tudom, akkor viszont napközben lesz éjszaka a szerveren, így is két órával el van már tolva.
Csak kíváncsiságból, melyik szerverrõl beszélsz?
Az lenne az ideális szerintem ha olyan 10 ig-11ig játszható lenne. Most 9 kor már vak sötét van. Nincsenek is sokan a szerveren.o
oké legyen este ,de ne egész nap😛

még most is sötét van pedig már délelõtt 10 óra...este pedig 7-8 körül sötét...tehát 12-14!!!! órán keresztül van fullsötét éjszaka ez igy elég gáz szerintem:S
nem lehetne pár órával elcsúsztatni a napszakot? már real life este 7 fele sötét van pont amikor a legtöbben játszanának.....a haverom is aki hazajön melóból 7-8 fele ér rá,de ilyenkor már semmit se lehet látni és nem az igazi igy a játék....ha este 10-11 fele kezdene sötétedni sokkal jobb lenne szerintünk dolgozó emberkéknek😛
Na Urak az event terve már szinte kész van a feladat a szabályok és a részvételi feltételek készen vannak még Don jóváhagyja és remélhetõleg hamar kikerül ide.Elõre láthatólag a szombat délután vagy estefelé tûnik a legjobb idõpontnak a lebonyolításhoz olyan 16:00 körüli gyülekezéssel.Annyit már most is elárulhatok hogy garantáltan nem fog unatkozni aki jön és hosszabb lesz mint a mult hétvégi.De addig is geareljetek tanulmányozzátok a térképet.<#wave>#wave>
A hogyan készültben van a Szarumán/gandalf pillanat. 😊 Ezt elfelejtettem leírni.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Nagyon király! <#eljen>#eljen>