DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárnap délután custom eventet tartunk a Gamernighton, ezúttal egy kicsit komplikáltabb feladatot kaptok mint az eddigiek. Minden részletet megosztunk holnap - viszont addig is, ha esetleg nincs partneretek, érdemes lehet találni egyet 😉
Most arra nincs idõm egyáltalán, tanulnom kell. Már pár napja nem is voltam fent a szerveren. Többiek már lehet találtak.
Ez még az utsó restart elõtt volt vagy után?
Na látod! Most már nem lesz! 😊
Si vis pacem, para bellum!
ne legyél telhetetlen legolas a helironcsoknál igy is irreálisan magas a fegyverspawn<#ejnye1>#ejnye1>
amugy asszem ti is egy csapatban vagytok mér nem pattantok kocsiba és fésülitek át a vadászleseket meg helironcsokat tuti találnátok nvg-t.aztán kb lefosnátok mikor van sötét
Az SVD-t rakod vissza, de rögtön! 😄
Jó, vannak ilyen napok: tegnap éjjel pl. 2 db SD PDW, 1 db DMR, 1 db camo SVD volt 1 helyen.
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Ja, nemcsak ugyanazon a napon, hanem ugyanazon a helyen is volt. <#taps>#taps>
Tele a sátrad, nem fért már bele.
Hajigáld ki belõle a régebbi/gyengébb cuccokat.
Hajigáld ki belõle a régebbi/gyengébb cuccokat.
Crash site-oknál. Nagyobb esély van a jobb fegyverekre, és több van belõlük (0-14 db / szerver restart), mint military loot-ból (ami csak Balota, NW reptér, Stary Sobor, Krasnostav reptér, meg 1-2 tûzoltó-állomáson van)
Hátránya, hogy a térképen bárhol lehetnek, tehát vagy nagy szerencse kell, hogy ráakadj, vagy sokat kell menni.
Hátránya, hogy a térképen bárhol lehetnek, tehát vagy nagy szerencse kell, hogy ráakadj, vagy sokat kell menni.
Én is találtam, erre be akartam rakni a sátorba és eltûnt.
hogyarákba lehet az egyik legritkább fegyóból 3-at is találni ugyanazon a napon? nekem 1 hete van AK-m és az Istennek sem találok semmilyen fegyvert😛
Ehehe.
Tegnap találtam 3 db L85-öt NV/thermal optikával. Kb. fél órával ezután olvasom az admin üzenetét, hogy ki lett véve a loot-táblából, 1 hete van mindenkinek megszabadulni tõle.
Tegnap sikerült szert tenni egy NVG-re, hosszú ideig tartó sötétben botorkálás után. Erre most meg lehet hogy szükségem sem lesz rá, mert világos lesz esténként is.
<#idiota>#idiota>
Csak nekem tûnik úgy, mintha kicsit szopatnának az égiek engem?
Tegnap találtam 3 db L85-öt NV/thermal optikával. Kb. fél órával ezután olvasom az admin üzenetét, hogy ki lett véve a loot-táblából, 1 hete van mindenkinek megszabadulni tõle.
Tegnap sikerült szert tenni egy NVG-re, hosszú ideig tartó sötétben botorkálás után. Erre most meg lehet hogy szükségem sem lesz rá, mert világos lesz esténként is.
<#idiota>#idiota>
Csak nekem tûnik úgy, mintha kicsit szopatnának az égiek engem?
esteledik,de nem este 7-8kor mikor a legtöbben játszanák! akinek van ideje az este 23-24 körül meg megkapja az estéjét és mindenki örül....
Értem én, hogy szar este, töksötétben. Erre jó ha úgy van beállítva, hogy tolod az idõt, de ebben a játékban pont az a jó, hogy változik az idõjárás/napszak. Este tök jól lehet lootolni, mert nem látnak a zombók. Teljesen jó mikor beborul és zuhog. Persze én hisztizek mindig hogy ne esen már élõben, meg a játékban is, de ettõl még jó ez így.
gamma mellett a brightness-t is huzzátok maxra ma például olyan holdvilág volt hogy az nvg-met el is ajándékoztam a francba.Minthe fényes nappal lett volna.
Don! A szerver fóruma él már?
Köszi! Mostanában én is este 9-10 körül tudtam felmenni a szerverre és játszottam éjfélig kb. 9 felé már a gamma sem segített, meg élvezhetetlen volt. Ez így sokkal jobb lesz.
Valami hivatalos korlátozás azért, hogy ne legyen vele visszaélés (túl sötét van? np, átállítom az idõt a haverjaimnak!)
Minimálisan basztatni lehet, de nem szeretik, ha folyamatosan állítgatva van 😊
Amúgy pedig igazán nincs mit, ha gond van, írjátok, és ha megoldható, megoldjuk 😊
Minimálisan basztatni lehet, de nem szeretik, ha folyamatosan állítgatva van 😊
Amúgy pedig igazán nincs mit, ha gond van, írjátok, és ha megoldható, megoldjuk 😊
Ezen már gondolkodtam én is és bzmg tényleg igazad van.
A játékban és a valóságban is a nighttime hosszabb!
Mai adat.(mondjuk tél van ott is meg -20 fok)
Napkelte 09:44
Napnyugta 18:32
Nappal hossza: 8 óra 48 perc
A játékban és a valóságban is a nighttime hosszabb!
Mai adat.(mondjuk tél van ott is meg -20 fok)
Napkelte 09:44
Napnyugta 18:32
Nappal hossza: 8 óra 48 perc
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ez nagyon rendes köszönjük! viszont nem értem , nem lehetne eltérni az idõzónától? az jó hülyeség,mert ebben a játékban többet van éjszaka mint nappal😄
Visszateszem GMT -4-re, így lesz délután négy a szerveren a kilencórás restartkor. Ennél többet nem tehetek, mert mogyorón basznak - elvileg az idõzónádtól eltérni nem lenne szabad a szerveridõvel
ez kimaradt maxos gamma,de ez igy számomra nem élvezet😞
még nincs fullsötét ugye ,de ez borzalmas

még nincs fullsötét ugye ,de ez borzalmas

tehát az elõzõ postom volt délelõtt 10-kor ez pedig most készûlt este 20 -kor
nem akarok nagyon beleszólni,de pont akkor van nappal és világos amikor az emberek 80-90%-a munkában van vagy a gyerekért a suliba vagy fõzi a vacsorát vagy szocializálódik a családdal,barátokkal...este mikor leülhet játszani akkor játsszon tök sötétbe vagy chemlightal ami jó ugyan,de én speciel nem erre a játékélményre vágyom...a flare egyenlõ az öngyilkossággal a NV pedig ritka mint a fehér holló és én speciel nem full zöldben szeretnék játszani hanem élvezném a tájat is meg szeretnék látni is valamit!
Nem az enyém a szerver csak egy szimpla játékos vagyok SÕT a többségetekkel ellentétben mivel vendéglátóban dolgozom én napközben és hétköznap is sokkal többször ráérek mint bármelyikõtök,de szerintem az,hogy pont a fõ játékidõben van sötét ez nagyon gáz!
16-18-ig a legtöbb emberke melõzik és ha este már sötét van akkor van 2 óra tiszta játékidõ persze csak ha semmi mással nem foglalkozik csak a gépezéssel....😞(((((((((
nem akarok nagyon beleszólni,de pont akkor van nappal és világos amikor az emberek 80-90%-a munkában van vagy a gyerekért a suliba vagy fõzi a vacsorát vagy szocializálódik a családdal,barátokkal...este mikor leülhet játszani akkor játsszon tök sötétbe vagy chemlightal ami jó ugyan,de én speciel nem erre a játékélményre vágyom...a flare egyenlõ az öngyilkossággal a NV pedig ritka mint a fehér holló és én speciel nem full zöldben szeretnék játszani hanem élvezném a tájat is meg szeretnék látni is valamit!
Nem az enyém a szerver csak egy szimpla játékos vagyok SÕT a többségetekkel ellentétben mivel vendéglátóban dolgozom én napközben és hétköznap is sokkal többször ráérek mint bármelyikõtök,de szerintem az,hogy pont a fõ játékidõben van sötét ez nagyon gáz!
16-18-ig a legtöbb emberke melõzik és ha este már sötét van akkor van 2 óra tiszta játékidõ persze csak ha semmi mással nem foglalkozik csak a gépezéssel....😞(((((((((
Vagy, ha szerencséd van, akkor találsz nvg-t. 😊
Kék chemlight.
Kb. 40-50 méterrõl már nem nagyon feltûnõ, de kézben tartva egész jól lehet vele látni.
Kb. 40-50 méterrõl már nem nagyon feltûnõ, de kézben tartva egész jól lehet vele látni.
Hát ez az! 😄 Ezért nem használjuk a flare-t olyan gyakran.
A fényerõt szoktam én is felhúzni, de korom sötétben már az sem segít. :/
A fényerõt szoktam én is felhúzni, de korom sötétben már az sem segít. :/
Bár ha jól belegondolok a flare még mindig a legjobb megoldás mert bár sokkal többet azzal se láttok viszont ha mint fályát használjátok legalább jól látlak titeket a szkópon keresztül<#vigyor5>#vigyor5>
Nincs befolyásom a nappal-éjszaka ciklus felett, ugyanazt az elvet követi mint a való életben (négy-öt fele már sötétedik). Elcsúsztatni el tudom, akkor viszont napközben lesz éjszaka a szerveren, így is két órával el van már tolva.
Csak kíváncsiságból, melyik szerverrõl beszélsz?
Az lenne az ideális szerintem ha olyan 10 ig-11ig játszható lenne. Most 9 kor már vak sötét van. Nincsenek is sokan a szerveren.o
oké legyen este ,de ne egész nap😛

még most is sötét van pedig már délelõtt 10 óra...este pedig 7-8 körül sötét...tehát 12-14!!!! órán keresztül van fullsötét éjszaka ez igy elég gáz szerintem:S
nem lehetne pár órával elcsúsztatni a napszakot? már real life este 7 fele sötét van pont amikor a legtöbben játszanának.....a haverom is aki hazajön melóból 7-8 fele ér rá,de ilyenkor már semmit se lehet látni és nem az igazi igy a játék....ha este 10-11 fele kezdene sötétedni sokkal jobb lenne szerintünk dolgozó emberkéknek😛
Na Urak az event terve már szinte kész van a feladat a szabályok és a részvételi feltételek készen vannak még Don jóváhagyja és remélhetõleg hamar kikerül ide.Elõre láthatólag a szombat délután vagy estefelé tûnik a legjobb idõpontnak a lebonyolításhoz olyan 16:00 körüli gyülekezéssel.Annyit már most is elárulhatok hogy garantáltan nem fog unatkozni aki jön és hosszabb lesz mint a mult hétvégi.De addig is geareljetek tanulmányozzátok a térképet.<#wave>#wave>
A hogyan készültben van a Szarumán/gandalf pillanat. 😊 Ezt elfelejtettem leírni.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Nagyon király! <#eljen>#eljen>