DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leszedtem az rMod-ot, betettem a helyére. Ha DayZComanderrel mennék a szeróra akkor vmi olyasmit ír, hogy nincs meg a küldetés, vagy mit (nagyon gyorsan elkapja, nem tudom elolvasni), ha meg simán a játék indításánál adom meg a mod paramétert és ingame keresem ki szervert, akkor azt mondja nem jó a játékom verziója (1.62-t ír nekem és azt, hogy 1.62.10096 kell ... pedig a DZComanderben a 10096-os van telepítve).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A zónajelölés nekem is tetszik, bár inkább a warzone-t kéne jelölni, hogy aki nem akar belekeveredni, az kikerülhesse.
Az event-ek is ezt a célt szolgálják.
A bambira való lövést meg én is ellenzem, mert már nem egyszer lõttek le engem is úgy, hogy max. egy fejsze volt nálam.
Si vis pacem, para bellum!
De mint ToMy is irta ez DayZ, ha meglatok egy satrat kilootolom, ha eppen nincs jarmuvem es talalok egyet, akkor elveszem. Tessek jol eldugni.
Igen, egy szar vagyok!
"Ugyanakkor, egyvalamiben hibáztam, ezt be kell ismernem. Felelõtlenségemben egy radar-aktivált helikoptert helyeztem el a mapon (normál esetben ez nem lenne lehetséges, egy egyszerû "kapcsoló" nem aktiválása miatt történt), így relatíve könnyû a megtaláló számára jármûveket, jármûcsoportokat keresni - a radar ezeket instant jelzi. Ez a helikopter mostanra megsemmisült, két másik társával együtt: az MV22 Osprey két napja, az An-2 öt napja zuhant le és tört össze. Az egyetlen épen maradt jármû a Huey, ezt találták meg."
Azt megkoszonnem ha nem rombolnad alaptlanul a szerver es a klan hirnevet.
sry én úgy veszem,hogy aki olyan dolgot használ ingame aminek nem szabadna bennt lennie az az én szememben csit!
én az a fajta "srác" vagyok aki az emlitett pénztárcás storynál,a pénztárcát leviszi a portára és leadja a biztonsági õrnek....és ezt az elvemet a játékban is alkalmazom! Ti röhögtök rajta vagy "sirásnak" tartjátok,de számomra az ilyesmi elvi kérdés!
Ma reggelre a sátram, a másik kocsim, és a talál járgány is eltûnt, kiürült.
Jót röhögtem, ha Otiszék csinálták, akik elvesztették a zöld terepjárót, szép volt, kvittek vagyunk.
Ha nem õk és nem tiszta eszközökkal, akkor rohaggyanakmeg.
Disz iz Déjzí.
Egy safezone tenyleg jo otlet lenne.
Tudtommal elég bizonyiték lett arra,hogy a tegnapi "rinyálásom" nagyon is helyénvaló volt!
"Fogalmam sincs hogy találták meg" akkor leirom 3x-a is amit Capello vázolt tegnap: VÉLETLEN! benntfelejtett egy radaros helikoptert amit a renitens kisgyerekek megszereztek...szépen összeirták mindenki táborát és mikor elbukták a saját jármûveiket az ÖSSZECSITELT táborhelyeket szépen bejárva mindenkitõl lenyúlták a jármûveket!
Most nehogy már én legyek a hibás,mert nem borsónyi agyam van és 3 perc alatt rájöttem,hogy valami rohadtul nem stimmel és még igazam is lett!
Teljesen benne van,hogy meghalsz vagy elveszik a cuccaid,de ég és föld a különbség,hogy ezt saját kútfejbõl vagy egy csites radarral oldják meg!
END OF STORY
Nos 5 napig fullos szerveren nem találják aztán egyszarcsak paff mikor kell odamennek és elveszik....lásd a kollégaúr idézete: tudták,hogy ott van....
mindegy nem érdekel már,kidühöngtük magunkat
Végülis csak szemét volt, nem illegális 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
pedig nem tartana sokból kiirni hogy na mostantól egy órán át elektro háborus övezet azt csõ.
És ez hogy jut a tudomásodra? Eldicsekedett valakinek, azaz Õ árulta el magát, vagy máshonnan (másik játékostól)?
Nagyjából kitalálhatatlan, hogy most lövi e egymást a nép vagy sem ... a chaten megy a barátkozás meg a duma, közben meg mégis van olyan, hogy olyan lõ rám, akivel elõtte még a chaten dumáltunk ... kiszámíthatatlan. Én meg ugye nem lövök senkire, mert mégiscsak egy 'ismerõs' társaság játszik itt.
Kb úgy tudom elképzelni, hogy az egyszeri játékosok jönnek, ügyelnek h ne lõjenek senkire, a 'törzsgárda' (tiszt.kiv) meg akkor és arra lõ amikor kedve van ... vagy nem lõnek senkire, vagy bekattan valaki és minden mozgó pixelre 😊
Mondjátok ha szerintetek nem így van 😊
Ezt a helyzetet sem ártana tisztázni 😊
Tegyük hozzá, ha senki nem lõ senkire akkor halál unalom a játék, mert fel-lootolod magad aztán keringesz mint gólyaf..s a levegõben 😄
Mondjuk vadászszezon idõszak vagy zóna kijelölése megkönnyítené a játékosok döntési helyzetét.
(amúgy linkelgessem ezeket vagy a kutya se nézi? 😄 )
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ami a PVP-t illeti ezt a cseten is kiemeltem,hogy 4 ember figyelmeztetés néklül lõ le 1-et az elég tahóság ,legalábbis az én barátaimnak az,mert mi nem igy játszunk....forditott helyzetben letetetjuk a fegyvert vagy csak simán otthagyjuk hiszen nem nagy kunst kilõni egy játékost négy embernek😞
Velük nem fogunk partyzni az holtbiztos.
A másik dolog pedig,hogy fullosan felfegyverezve a kezdõ területen garázdálkodni az szintén jellemzi az illetõt...ez sem a mi stilusunk.
mégegyszer köszönöm a korrekt tájékoztatást ami a trigger happységet és a korrektséget illeti arról meg nem te tehetsz. peace
Mint szerverüzemeltetõnek nekem, és csak nekem van jogom ahhoz, hogy bárkinek az inventoryjába belenézzek, be-ki pakoljak, a mapon a pillanatnyi helyzetét lássam, elteleportáljam, etc, etc, etc. Ez egy olyan funkció, amihez még Wardog sem fér hozzá, technikai okokból - pont az ilyen szituációk elkerülése végett. Ezzel együtt csak nekem van jogom arra, hogy a mapon lehelyezett jármûveket, pillanatnyi helyzetüket, sátrakat, ilyesmiket lássak, így csakis és egyedül én tudom, hogy kinek hol van a bázisa - ennek a titoknak a megõrzése egyrészt "marketing" másrészt reputáció céljából is egyaránt fontos.
Ugyanakkor, egyvalamiben hibáztam, ezt be kell ismernem. Felelõtlenségemben egy radar-aktivált helikoptert helyeztem el a mapon (normál esetben ez nem lenne lehetséges, egy egyszerû "kapcsoló" nem aktiválása miatt történt), így relatíve könnyû a megtaláló számára jármûveket, jármûcsoportokat keresni - a radar ezeket instant jelzi. Ez a helikopter mostanra megsemmisült, két másik társával együtt: az MV22 Osprey két napja, az An-2 öt napja zuhant le és tört össze. Az egyetlen épen maradt jármû a Huey, ezt találták meg.
Habár ez eddig "need-to-know" információ volt, egyszer s mind tisztázzuk le ezt is: minden, mindenki és minden tevékenység szinte a nap 24 órájában monitorozva van. Tudom mi van az inventorymban, tudom, hogy hol találtad a backpackedet, tudom, hogy mikor ettél utoljára. Tudom, hogy mi talált el, mikor és hol - meg tudom mondani, hogy egy zombi harapta le a fél karodat, vagy egy AS50 vitte el a bal lábadat. A legkisebb anomáliára ráugrik a rendszer, ha valami csak egy kicsit is eltér a normálistól, azonnal értesít és reakciót kér.
Bizonyára mindenki emlékszik az AA-gun hackerre, aki elteleportált mindenkit, majd megölt - azóta él az új AH rendszerünk, és azóta minden "elkövetõ" két-három percen belül repült a szerverrõl.
Személyesen nem felelhetek, és nem is akarok felelni a csoport tevékenységéért - sokan vannak, nagy az idõ és térbeli lefedettségük - erre nincs ellenszer, csak egy hasonló kaliberû csoport. Ami tény, hogy mostanság nagyon trigger-happy lett a csapat, de ez sem az én felelõsségem - nem én irányítom a csoportot.
Viszont továbbra is fenntartom - ha bárkinek gondja van, kérdezzen, rendelkezésre áll minden log, történés, adat. Ha kérdéses eset van, add meg hol történt és mikor, és szívesen közzéteszem az adott idõszakra vonatkozót.
Viszont kicsit furcsa,hogy saját maguk mondták,hogy bukták a helijüket majd CÉLIRÁNYOSAN elveszik a jármûvünket amit 5 napja nem talál meg senki csak épp pont azok akiknek pont kell egy jármû azok hipphopp ott tremnek és elveszik mintha csak a supermarketbe mennének...és amikor megvan a kocsi akkor jaj milyen fira ,de a semmibõl megint lesz helikopterük....
ezt belehet mesélni a szomszéd néninek,de az én gyomrom valahogy nem tudja bevenni....
és az a pont az I-re,hogy 4-en úgy lövik le a a havert az erdõ közepén 30 másodpercel a belogolása után,hogy azt se tudja mi ölhette meg....
kicsit sok a furcsaság!
korrekten leirtad a magad részérõl valót,de ezek amik meg velünk mezei játékosokkal történnek kicsit furcsák....
Nem tûrtem, és nem fogom eltûrni, hogy bárki azzal vádoljon meg, hogy bármilyen eszközzel visszaélnék az adminjog adta lehetõségekkel - ha problémád van, itt közlöd velem, akár mindenki elõtt, akár privátban, nem érdekel - de megismétlem - nonszensz, hogy a hátam mögött kell végighallgatnom, hogy ki mit gondol rólam, és hogy én hogyan segítek bizonyos embereket - úgy, hogy naponta kb. 2-3 óra ténylegesen az, amit a gép elõtt töltök, a maradék idõben az AH csinálja a dolgát.
Ne csináljunk rendszert abból, hogy a szervertulaj háta mögött szórjuk az észt, dobálózunk a hacker, scripter, abusing admin szavakkal - gondod van, nekem címzed - akár hackerrõl, scripterrõl van szó, akár az, hogy úgy gondolod, hogy kivételezés van a szerveren.
Ne haragudjatok, és akinek nem inge, ne vegye magára, de ez, ebben a formában rendkívül pofátlan dolog.
mehetnénk együtt.
Kor rendben, térkepet ismerem, übertaktikus vagyok, a felszerelésem megvan. 😊
Ha ma este fent leszel, megbeszélhetjük a részleteket.
Lehetõleg valaki idõsebb, aki tud térképen navigálni, taktikusan játszani, stb..
Ismerd meg Chernarust event
A hackerek ellen vívott hosszú harcban az admin súlyos sérüléseket szenvedett, melyeken a közönséges gyógyszerek már nem segítenek. A legendák úgy tartják, valahol, Chernarus erdeinek mélyén, egy hegy tetején létezik egy gyógyító, aki talán tud rajta segíteni.
A tekercsek viszont szigorú feltételekhez szabják a gyógyítóhoz való eljutást, idézzünk hát belõle:
1. Fegyvered bõven legyen!
2. Gondoskodj saját jólétedrõl, legyen nálad bloodbag, morphine és epi-pen, no de antibiotikum - na az nem!
3. Az ételt s az italt vesd el magadtól míg kalandod meg nem kezded! (Nem lehet nálad sem étel, sem ital - csak amit majd az utad során találsz!)
4. Ruhád tetszõlegesen válaszd!
5. Könnyed mozgásod érdekében hátitáskád vállra ne vedd!
Az event ideje alatt fenntartjuk az inventoryk ellenõrzésének jogát, bármelyik szabály megszegése az eventbõl való azonnali kizárást vonja maga után. A két kulcspont (a gyógyító és az admin) másfél kilométeres körzetében fegyverhasználat SZIGORÚAN TILOS, ha ebbe a zónába léptek, a TeleDome rendszer folyamatosan figyelmeztetni fog titeket. Minden más helyszínen a PvP engedélyezett, viszont minden jellegû jármûhasználat tiltott, csak gyalogosan lehet haladni!
Az, hogy egyedül indultok e, vagy párosával (egy csapat maximum két fõbõl állhat!), az rajtatok múlik. Ha nincs megfelelõ kommunikációs csatornátok, TS/mumble szervert biztosítunk.
És most, a nyeremények:
Az elsõ személy, vagy csapat (ezesetben fejenként jár a díj!), aki eljuttatja a gyógyszert az adminhoz, a következõ dolgokkal gazdagíthatja inventoryját, míg a bandita le nem lövi:
1 Mk12 SPR sniperpuska
1 Coyote backpack (24 slot)
1 GPS
1 NVG
1 motorkerékpár
1 Ghillie suit
Annyi személyes kérésem lenne, hogy aki jönne az eventre, kérem, írjon be ide annyit, hogy jönne/jönnek, illetve hogy mi az ingame nickje, kivel csoportosul/egyedül jön e.
Tehát, nem felejteni - vasárnap délután kettõ-három körül!
Jó vadászatot,
A SiSq admin csapata