DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes!

Si vis pacem, para bellum!

Jaja! És gyalog voltunk. Se autó, se heli és rohadtul élvezetes volt!
Staryba komolyan figyelni kell, mert pillanatok alatt beragadhatsz egy sátorba, miközben 20 zombi jön be, hogy megzabáljon. 😄

tutituti
2017 bázis építés

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tegnap tök jót "bohóckodtunk" hárman, három új karakterrel. A zombik sokkal durvábbak így, hogy kommunikálnak egymással.
én elb*sztam, bár tény a kelleténél bátrabb voltam :-)
Fabio Capello
Nem jelentettük be, én végig azt mondtam, hogy még nem tudni.

Lunki88
Mondjuk ha nem jelentitek be hogy full restart lesz lehet nem megy át mindenki kamikaze módba. 😄 Persze gondolom ti sem tudtátok elõre, szóval nem okoskodok tovább. 😊
Fabio Capello
Azt megnézem hogy a zombik kirámolnak egy squadot a helibõl 😄

wardogzombie
Azért jó lenne ha az önjelölt pilóták armexben gyakorolnák a repkedést fõleg hogy mostmár a zombiktól is fosni kell.

hát az úgy volt hogy valaki (én) egy bal fordulót 2 méterrel a fák vonala alatt vett. Ez fbw hiba volt. <#falbav>

Valaki pedig (nem én) kamikázézott ezzel egybõl 2 helit kilõve.

Don meg a golyóinkat lövi el, hogy itt dolgoztatjuk. <#eplus2>
Lunki88
Az összessel fát vágtatok? 😄 Mert jártam már a nagy reptéren, meg a kisebbeken is de egyiken sem találtam helit.
franc, akkor lehet nem kellet volna a Hueyval fát vágni.
Lunki88
Na ez jó hír, köszi!
Fabio Capello
Nem lesz, már az új patchhel futunk.

Lunki88
Lehet már tudni pontosan mikor lesz a full restart a gamernighton?
tutituti
a fuel ural eddig is volt?
fel tudok vele más jármûveket tölteni

tutituti

tutituti

otisz111
Helyes!
Több mint 6 éve nem nézek TV-t. 😄

Laza
Ez mindennel így van ... csak kapcsolt be a TV-t 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

De ez a nézõk stílusa miatt van. Ezt tudja "eladni", ezt nézik. Aminek kicsit több értelme van, azt kevesebben nézik. Ennyi! 😊

wardogzombie
ez igaz

tutituti
egy szóval nem mondtam hogy nem.
De aki befut az idióta lesz a legtöbb esetben.

csak a röhögés,a káromkodás megy és már nem nyújt információt.

wardogzombie
Azért ezek mögött rohadt sok munka áll szerintem.

tutituti
És ha azt mondja hogy crack-et árul a suli elõtt akkor mit mondasz? 😄

vegyük pl pewdiepie-t,õ neki bejött a dolog,megnézik a videóit,és õ ebbõl él méghozzá nem rosszul.mellette tanul és kész.nincs gondja.

de hát ehhez el kell "kurvulni".
de ez nem az a topik.

Laza
Akkor is, milyen világban élünk már kéremszépen 😄

Ha a lányom majd hazahoz egy kiskecseget, és megkérdem: mik a terveid fijam, mire vágsz fel? ... és erre azt kapom, hogy: egy nagy nézettséggel bíró jutuber vagyok sir .... akkor úgy hókon vágom, hogy köszönni is elfelejt kifelémenet 😄 😄 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Itt jöttem rá hogy mégis van azért valami fizika a játékban. 😄 Szépen visszagurultam a lejtõn és összetörtem magam. 😊
dõbiznisazbiznisz. :-)
tutituti
azért egy videót megnéznek mondjuk ötszázezren az nem rossz biznisz egy játéknál.

ÉS pl egy psy vagy legyen mondjuk Frankieonpc erõsen kontaktol velük így nagyobb esélye van hogy a friss híreket õ tudja meg elõbb,hisz ha õ mondja el nõ a nézettsége + a játék is nagyobb hírverést kap.

Tetszik érteti?

Laza
"legnagyobb nézettséggel bíró jutuberek"

Ma már ez státusz? <#idiota>

tutituti
A beta test-re csak úgy lehetett bejutni ha a Rocket-es srácok úgy látták jónak.Még a legnagyobb nézettséggel bíró jutuberek se kaptak ha jól tudom.Úgyhogy sajna szerintem nincs sok esély rá 😊

Lunki88
Mármint a bétára.
Lunki88
Lehet erre még valahogy jelentkezni?
A radarért sírás jogos, de simán megláthatták volna szemmel is.
Az hogy mindenki egybõl hackert kiált, az a Day Z hibája, az hogy mindenki a másikról egybõl a legrosszabbat gondolja, az meg ezeket az embereket minõsíti.

Mindenesetre valami rezervátumot ki lehetne alakítani a békés bennszülötteknek mint jómagam is. Esetleg lehetne máshova menni mikor csak pvp van.

Én pl egy békés szerveren szivesen eltaxiznék/légi taxiznék. Mert pvp nekem nem pálya, a loot meg hamar uncsi, pláne ha segítetek. :-)
tutituti

L H Oswald HUN
Jó volt nagyon, csak kicsit elkúrtam <#rinya>, de majd legközelebb jobban igyekszem. <#violent>

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

wardogzombie

Nem gyenge event fail<#hehe>

<#eljen>

wardogzombie
Végülis amiért annyira ment a picsogás minden meg csinálva és azóta fel se jön szal ezért megérte valószinüleg.

A BH-ot én tettem tetõre egy felszállás alkalmával valamilyen általam nem ismert okból. Éreztették is a többiek, hogy szeretnek ért. <#taps>
Másnap friss karakterrel Rogban találtam az alap helyén egy tip-top Hueyt.
Azt, hogy elhiszitek e, az pont leszarom.

Sírtam Donnak adjon nekik másik BH-t, mert ARMA szinten is hihetetlenül sikerült összetörnöm az õ által talált helit, de nem adott.

Itt jegyzem meg, hogy engem mindig lelõnek az ilyen kétes szitukban, mert nem lövök elég korán. Többször szívtuk meg, hogy ledaráltak, mert nem lõttünk elsõre. De érdekes módon mi magunkban kerestük a hibát.

Azt meg fel nem foghatom, hogy lehet összehasonlítani a pénztárcád ellopását azzal, hogy egy játékban elveszik a cuccod, vagy lelõnek. Jó hogy nem kérsz kötelet nekik emberölésért. <#falbav>
én örülök, ha folytatod :-)
wardogzombie
Már vége.

Fabio Capello
Hamarosan indul az event!

wardogzombie

szerver történések

wardogzombie
tustommal semmit nem cseszett szét de azért kössz<#eljen>

Fabio Capello
Mert kacagok, igaz? Ne haragudj, de egy szervert nem fogsz összeegyeztetni egy csoporttal. A szervernek SEMMI köze nincs a csoporthoz, azon túl, hogy besegítenek a fenntartásában. Nem kérték, nem könyörögtek, teljesen a saját döntésem és felelõsségem volt, hogy elindítottam a szervert - és ezért én vállalom a felelõsséget a véletlenül berakott radaros BH-ért. Viszont bármilyen vádat arra tekintve, hogy bárkinek az oldalára hajlanék, és szándékosan segítem a szerveren, visszautasítom.

Lehet, hogy egy csoport a szerveren (megjegyzem, nem csak egy) baromságokat csinál, de nem tûröm, hogy emiatt a szerver reputációját gyalázzad.

A másik hozzáfûznivalóm - annak ellenére, hogy mindenki bázisa érintve volt kb. magyarok, németek és oroszok által (van akit csak egy, van akit mindhárom leraidelte), senki nem költöztette még el, menekítette máshová a cuccait.

Ettõl eltekintve, továbbra is amellett vagyok, hogy próbáljatok meg békében ellenni egymás mellett, ha gondotok van, jelezzétek nekem - de ne vádaskodjatok alaptalanul, és fõleg ne azonosítsátok a szervert a szerveren játszó csapatokkal, köszönöm.

A jármûspawnokat érintve - holnap újraspawnolnak az elpusztult jármûvek, a helikopterek számát kettõre módosítottam, illetve bekerül pár gunneres jármû a mapra. Persze ha megfelel mindenkinek.

Fabio Capello
Megtörtént.

Ki látja szükségét rollbacknek?

Laza
Kösz, bár nem egyértelmû hogy van vidi róla 😊

Az 'rMod'-ra rákerestem a topicban, de csak Capello leírását és linkjét dobta ki 😊

wardogzombie

Szemesnek áll a világ