DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
Az elsõ 28 másodperc nemtudom honnan van vagy minek van benne.

wardogzombie

Tegnapi event.

Laza
Tudod a játékok 90%-áról addig amíg nem játszol vele, semmit sem tudsz a 'mûködésérõl' ... a maradék 10%-nál is csak azért tudod, mert folytatás, és már nagyjából ismered 😊
És a játék biznice is egy olyan elbaszott üzletág (mint pl a mozi), ahol ha nem tetszik a pénzedért kapott szolgáltatás/termék, akkor mehetsz panaszkodni a sóhivatalba, a pénzed akkor sem kapod vissza.

Itt mondjuk ingyenes termékrõl van szó, tehát nem is mondhatnád azt, amit mondanál 😄
Max majd a stanadlone esetében ... de az majd jövõ karácsonykor jön, szóval addig még eldönthetem 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Like! <#eljen> 😄 A laborban az infókon kívül más érdekességet is lehet találni? 😄

Si vis pacem, para bellum!

Dehogynem. De akkor meg azt fogom mondani, hogy ha nem tetszik, akkor minek vetted meg. :-)
Laza
Egy éve alfa, és sosem lesz már ennek más státusza 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Mondom: Alfa.

Több logikai hiba van a játékban a játszhatóság és/vagy a technikai korlátok miatt. Eddig fegyver nélkül sem voltak kihívás mióta nem ér utol futás közben. Most, hogy egy riasztja a többit, most már neccesebb.
Laza
A titkos labor mindig fix helyen van? Vagy random?

Laza
Ezzel kettõvel semmi bajom nem lenne (bár erõs kifejezés a láncagróra a 'kommunikálás' 😊), ha nem random szaporodnának.
Tõlem agrózhatnak bárhonnan, de akkor ne legyen az, hogy látok három zombit, úgy döntök, hogy nekik megyek, mert ennyivel simán elbánok, és a semmibõl elkezdenek rohanni kismillióan.
Szeretem, ha egy játékban átlátom a helyzetet és megtervezhetem a lépéseim. Az ilyen szintû randomitást meg már nem túlzottan szeretem 😊

Addig kiszámíthatóak ezek a zombik, amíg látod, hogy merre vannak és kerülgeted õket. Amint összetûzésbe keveredtek már kiszámíthatatlan.

wardogzombie
impresszív
<#eljen>

Fabio Capello
Gamernight patch 02.09

-Kutyák! A játékosok mostantól kutyákat tudnak szerezni a következõ városokban: Bor, Msta, Polana, Vyshnoye, Grishino. Figyeljetek a kutyaugatásra, és keressétek a kutyaházat! A kutyák automatikusan megtámadják a zombikat, és ugatással jelzik, ha 80 méteren belül játékos van a környékeden. Elvileg mindenhová követnek (a jármûbe is veled mennek). Ha meghal, utána 12 óráig nem lehet új kutyád.

-Anomáliák! A zombik anomáliákon keresztül kerültek Chernarus szigetére, és ugyanezek az anomáliák a játékosra is hatással lehetnek! Elteleportálhat téged egy másik helyre, megsebezhet, vérzést okozhat, eltörheti a lábad, vagy bele is halhatsz. De nem feltétlenül! Akár pozitív hatása is lehet: feltölti a véredet, feltölti az éhség/szomjúság mérõdet, meggyógyít.

-Titkos laboratórium! Szeretnéd tudni, honnan jön ez a sok zombi? Keresd meg a titkos labort, és derítsd ki! 😊

-Platón utazás! Unod, hogy nem fér be a csapatod a kocsiba? Semmi gond, mostantól utazhatsz a platón is! 😊

Alfa.

Attól hogy nem csak a városban agróznak, attól, hogy kommunikálnak. Már nem elég egy sd-s fegyver hogy mindent megússz. :-)
Fabio Capello
20-tól "ajándék" loadoutok lesznek azoknak, akik besegítenek a szerverköltségekkel, amolyan köszönetféleképpen (és hogy egy kicsit lendítsünk az adakozó kedven, minden apró sokat számít 😊 ) Emiatt, hogy azért igazságosak maradjunk, változik a kezdõ loadout is, az oldalon a Donations v2.0 topikban le tudod csekkolni 😊

MarkBlade
Nem tervezitek egy alap felszereléssel a kezdést. Térkép, sátor,pisztoly. Stb. Most fõleg hogy ilyen superman z -k vannak nem lenne rossz
Fabio Capello
Ma (02.09) délután három órakor tartjuk a Gamernight szokásos heti eventjét. Minden részletet megtaláltok itt, illetve jelentkezni szintén ugyanitt lehet 😊

tutituti
méretek miatt linkeltem

a felem dayz map az arma1bõl van csak úgy mellékesen 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wardogzombie
Ha ezen játszunk nekem nem kell map.

wardogzombie
Még hogy uj map ne röhögtessetek ez az arma1-es alap map.

Jó, most egybõl 3 bugot fel is soroltál velük kapcsolatban, amit remélhetõleg hamarosan kijavítanak. 😊

Laza
Dead Rising 2 ... na, esetleg azok 'élethûek' ... legalábbis a viselkedésük és a mennyiségük 😊

Laza
Mitõl élethûbbek? Hogy 3-at látsz és 20 jön? Hogy minden szartól agróznak? Hogy falon keresztül is észrevesznek és ütlegelnek?

Vagy vmit kihagytam? 😊

tutituti
Én nem hallottam a méreteket,de nekem is picinek tûnt.De 15 emberrel pont jó lesz.
itt a térkép.

Jól néz ki! Szép munka a hegyekkel. Tetszik, csak picit kicsi (ha jól értettem 10X10 km-es).

tutituti
Új map

Hát ja. :/ És sajna eddig egy olyat se olvastam, amely tökéletesen ráillene az én problémámra. 😞

Gondolom máshogy nem nagyon megoldható (technikailag)
Ellenben az új tapasz sokkal élethûbbé és élvezetesbbé teszi a zé-ket.
MarkBlade
Engem ez a osztódó zombik bacnak fel..
Google millió skin bugot ír, de nem tudom követni melyik lett már javítva, melyik nem. :-(
Oké, de akkor is gáz! Valahogy csak meglehet oldani, csak épp nem tudom miként. 😊

tutituti
Hát jobb mint amikor valakit le akarsz lõni és észrevesz majd logoutol egybõl.Így nem lehet egybõl elmenekülni.Meg a zombik miatt kiléptek majd vissza és újraspawnoltak így nem egybõl támadták az embert.Ezzel nehezítettek rajta.

Laza
Most komoly ez a hülyeség, hogy 1.5 percet kell várni míg megjelenik az Abort a menüben? 30-ról számol vissza, de kb 3mp míg lép egyet.

wardogzombie
kérj meg minket hogy ne használjunk custom skint<#hehe>

Van egy kis problémám és hátha valakinek van valamilyen ötlete.
Szóval "nyugodtan" játszok a DayZ-vel minden a megszokott ütemben megy (kicsit nagy a disync a szerverhez képest), majd összefutok egy csapattárssal, akin custom skin van és hirtelen összeesik a játék és bezárja önmagát. Ha a csapattársam leveszi és újra összefutunk, akkor minden oké.
Valakinek valami ötlet? Már kétszer újraraktam az egészet a BattlEye-t is.

És ez mikor lesz berakva a rendszerbe? Mert nagyon jól hangzik!

tutituti
most linkelték:

Ok so far the biggest concern ppl have is the zeds. So this is where we are

Community Notes:
Affected addons:
* dayz_code
* dayz_sfx

Community Change log:

* - Added a 2 minite delay to new zeds spawning once MaxLocal zeds fall's below the acceptable level.
* - Added new sfx for chopping wood.

* - loot weighted array generation fixed.
* - Updated logout system to check radius of zeds from 50 meters to 25 meters
* - Player range on logout to 6 meters.
* - Max Range of targats 120 meters down from 300 meters. (this should help long range agro).
* - AI behavour updated to try making them zigzag less.

* - Zeds will talk to other zeds within 80 meters down from 200 meters (FIXED)
* - CookedBeef StringTables now added.
* - Spanish, French StringTables updated.
* - logout timers updated from sleep 3 to sleep 1 this should now fix long logout timers.
* - Zeds should no longer walk though objects.

* - Chase combat logging systems removed.

wardogzombie

A srácok már megint unatkoztak<#hehe>

tutituti
Hát ja.úgy kéne ahogy a wastelandben,hogy csak cipelheted,akkor lassna tudsz menni és be kell rakni a kocsiba.

A zombikkal nálam az volt a baj,a domb oldalon mentem mikor a városból rámrohantak ezren.nem lõttem,se semmi.

wardogzombie
közel laksz Pakshoz?<#mf1>

Laza
Kocsival kéne ezeket szállítani 😊

Laza
Mondjuk az ami most zombi téren van, szerintem egyre gagyibb. A zombik kezdenek átmenni értelmetlenségbe. Mi az, hogy van a közelben 3 zombi, de egy lövéshangra elkezdenek osztódni, és lesz belõlük 20, és utána minden újabb lövésre még 20 ... stb. Egyre elcseszettebb ez. Legyen akkor alapból ezer, és ha leszedem õket, akkor egy darabig várjon. De az automata végtelen ömlesztés kiábrándító.

tutituti
van nálad amibõl majd kell mondjuk 3 meg scrap metal megint 3 meg még valami amit nem látok az is három.Az már egybõl kilenc.
na ha 9 farönköd van ami legyen fél méteres abból nem tudsz összerakni egy vadászlest már rég rossz 😄DD

De azt megnézem ki bír el egy repülõgép rotort meg két autógumit egy m249 mellett 😉

Laza
"Jaja! És gyalog voltunk. Se autó, se heli és rohadtul élvezetes volt!"

Üdv a halandó DayZ játékosok körében 😄 😄 😄

Laza
Király ez ... assault fegyverbõl lehet nálam egy, megy egy ami a fél zsákot elviszi ... de a zsákomban elfér egy vadászles meg egy rongyos kalyiba 😄

thx
tutituti

wardogzombie
Tévesen következtettük ki....

Az álcaháló meg sátrak benne van az alap armában. Day Z-ben sem értem miért nincsenek benne.

De ezek a tornyok meg egyebek mire jók? Mivel keríted el? Mert ha te be tudsz menni, akkor más is. Én inkább az elrejtésre "gyúrnék".

Reddit ??
tutituti
Ezt sokan kérdezték a fejlesztõtõl.

a 2017ben szinte alig van loot, így ha összeszed az ember sok mindent és sátorba rakja akkor ezzel el tudja keríteni hogy ne menjenek be és fosszák ki.
Az álcaháló már szóba került régen is,videó is volt!
az autókat és az ilyen tárgyakat le lehet majd fedni.
A sátrat is linkeltem.Lesz civil(több színben és lesz katonai(többféle)

Redditen minden le van írva róla,érdemes elolvasni mert sok kérdésre már ott a válasz 😊

Ez mire lesz jó? Mert ugye pl egy õrtorony akkor ér valamit, ha van benne õr. De ez dayzben folyamatosan nem megoldható. Így csak könnyebben észrevesznek. Ellenben ha lenne többfajta sátor, álcaháló, bunker. Az már jobb lenne.
Érdekes!