DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Si vis pacem, para bellum!
/ON
2017 ismét
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
na menjetek játszani ne rajtam ugráljatok mostmár!😊
felszálltak összeradarozták az eldugott cuccokat majd leszüretelték---> nekem ez "csitelésnek" számitott! end of story
aki erre azt mondja,hogy ez normális az hazudik!
Javitottad megköszöntem,de ahogy fogadta a játékos állomány a dolgot sajnos sok mindenre fényt deritett!
Az meg, hogy visszakaptad a cuccaid meg igeni kivételes, mert a legtöbb szerveren ezt nem tették volna meg az adminok.
Az összebeszélés nem volt kizárva az eventbõl (ebbõl nem, máskor csak kétfõs csapatok vannak). Az már a te hülyeséged, hogy ezt úgy fogod fel ahogy. Le vagy szarva! 😄
Szerintem jobb is, ha nem jönnek ilyenek a szerverre mint te, de aez maradjon is így.
Mert ez a nyavalygás senkinek sem hiányzik.
Ha meg nem jársz fel, akkor kussolsz!
A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.
Semmi köze nincs a cheathez, azt ÉN raktam bele, véletlenül, ami hibát késõbb javítottam.
Másrészt, a külföldieket, vagy bárkit a szerveren, hogy felügyeljem, hogy ne ts-ezzenek?
sokkal élvezetesebb lett volna ha az is szabályban van kötve,hogy csak direkt voice komm mehet....
furcsa dolog ez tudod,de bennem egy hasonló event alatt fel sem merûlt volna a külsõ beszédprogram adta elõny alkalmazása....
Ami a szörpöt illeti: amennyi márka annyiféle aroma, de még a természetes anyagokból készült szörpök is különböznek és lehet pont annyira, hogy az már nem is ízlik és inkább keresel egy másikat.
amiért legutóbb "nyavajogtam" az egy BECSITELT RADAROS HELI NYÚJTOTTA JOGOSULATLAN ELÕNY MIATT VOLT! tehát ne hazudozz és próbálj meg bemocskolni! én világéletemben becsületesen játszottam és igencsak felbaszott az az eset! Az,hogy utánna "nagy kegyesen" visszaadtátok a mégegyszer mondom BECSITELT RADAROS HELIKOPTER MIATT megtalált cuccaiam sajnos már nem enyhitette a sérelmem....CSALÓDTAM! NAGYOT! azthittem felnõtt emberek játszanak a szervereteken! de tévedtem!
amúgy meg majd ha más is megnézi ezt a videót tökéletesen látni fogja,hogy még egy event alatt is gusztustalanul játszotok!
még jó,hogy ezt nem vágtátok le és még fel is rakjátok,hogy zárt TS-en összebeszéltek....
NEM BAJ! ha van összebeszélés,de mivel nem direkt kommunikációba ment igy epiq fail!
majd mások eldöntik,hogy troll vagyok-e vagy csak egy õszinte csalódott becsületes játékos!
"pró taktika" már nem azért,de igy mi az értelme? az eventek ötlete nagyon is jó és sok szervezést is igényel és szeretik is a népek,de egy ilyen eventnél TS-en összebeszélni....azt még adnám,hogy directbe kommunikáció,hogy hé gyere kapjuk el azt a csókát majd miután leszedtétek a társatok levág...,de ez....
Nem személyeskedés, de az a tömör hülyeség amit Te írsz. Mert lehet, hogy megtehetem a virágbolti kipróbálását, de annak az ég világon semmi köze nincs az üzletág mûködéséhez. Be is b..na ha az lenne egy kiadó/fejlesztõ indoka, hogy 'miért nem próbáltad ki warezban mielõtt megvetted?' ... szóval a virágbolti teszt egy lehetõség, amivel Én is élni szoktam, de nem jelenti azt, hogy ez a normális, és akkor már nem is élhet az ember 'panasszal'.
Ennyi erõvel ha valamit még nem ismersz mielõtt megvennéd, lopj belõle egyet ... legyen szó autó vásárlásról, élelmiszerrõl, bármirõl. Lopj egyet és próbáld ki, és ha tetszett akkor menj és vedd meg.
És a szörpös hasonlat is hülyeség, mert a málnaszörp, mint íz és minõség állandó, azaz ha kipróbáltam akkor utána minden vásárlásnál azt fogom kapni, ami ízlett/tettszett ... a játékoknál, filmeknél meg pont ellenkezõleg, mind más és más.
ON
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Semmi személyeskedés, de szerintem tömör hülyeség amit írsz. A játékokat pont hogy le tudod tölteni virágboltiból, aztán ha bejön, akkor megveheted. Filmre persze ez már nem igaz. De ennyi erõvel igyál mindig vizet, mert ha megkóstolod a málnaszörpöt és nem ízlik akkor kidobtál x száz forintot. ;-)
ON