4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
JanáJ #3733 ó b+ kiborítasz. Elszámoltam 1234736685375-ig kétszer, de nem segített. Alfa, érted a legeslegelső. De a fullban nem ennyi lesz.
(Elmentem a Himalájába megtisztulni és meditálni.) -
JanáJ #3732 Nem vagy, arma 3-ról beszélt. :-) -
JanáJ #3731 Nem. Azt mondtam az alap alfa 25 juró, a többi szuper digitál über durva meg több. -
Susarc #3730 3 jármű 12 fegyver? WTF ez nem "armás" ez bazi kevés nem? mármint ez minden ,de nem választék...egy középszar FPS-ben 2x ennyi fegyver van..... -
#3729 paszmek de hülye vagyok...Dayz standalone.Nemszóltam :) -
#3728 annyi is!
-
#3727 tegnap még azt mondtad a full lesz 25 ojró -
Maróth #3726 Korrekt! :) Ugye ez a standalone? :D Szerintem bőven lesz rá időm, hogy még alfa verzióban megvegyem! :D -
JanáJ #3725 Alfa: 25 juró
béta: 35 juró
fulgém: 45 juró :-( -
JanáJ #3724 egy wc papírért és két babért rugózok helyetted -
#3723 En nem rugozok! -
Maróth #3722 Valószínűleg nagyjából ez az árkategória lesz az is. -
JanáJ #3721 Mennyé arma fórumra, ott ezen rugóznak. -
#3720 OFF:
Arma3 Apha 24,99 €-ert jo vasarnak tunik.
ON:
Remelem a Standalone is hasonlo aron fog kijonni. -
Susarc #3719 phew akkor hó!:)
hmm járműben nem csökken annyira....nah kisasolom:D thx -
Maróth #3718 Ülj járműben és akkor sokáig nem leszel éhes, vagy szomjas! :D -
#3717 nemcsak te -
Susarc #3716 jut eszembe..csak én érzem úgy mintha a peccs óta sokkal gyorsabban lennél éhes/szomjas? -
#3715 a tábort feltöltöttük kajával és piával jóétvágyat mindenkinek -
JanáJ #3714 csak meg ne találd a "fikázzuk a harcikutyust" blogot :-) -
#3713 Ez az nyalizzatok!!! -
Maróth #3712 A helyes megszólítás: Ó dogok Dogja! Te, a legnagyobb! XD -
JanáJ #3711 rájöttem, ó nagy dog -
#3710 elbeszéltek egymás mellett az armoryban tesztelni tudod a feloldott cuccokat susarc meg az armexre gondol ahol random dobálja be a cuccost -
#3709 Egyszeruen csak noob vagy. -
Susarc #3708 ohh ok -
JanáJ #3707 Valamelyikünk hüleséget beszél. Az armory nekem ahol SP-ben tesztelheted a fegyvereket/járműveket. Szerintem te az Armexre gondolsz mikor a reptérre leszórja a cuccokat. Ott nem tudom, hogy lehet beállítani. De ez már inkább arma, azt meg itt. -
Susarc #3706 a Quick menüben találtam select opciót,de hiába kattintok a kivánt cumóra nem jelenik meg.....
azt vettem észre,hogy minden betültésnél más és más összeállitást dob be az ARMEX....,de ugye nem a véletlenre akarom bizni hanem szeretném én magam kiválasztani a dolgokat....
senki nem tudja?
Ui: hogyan "csiteled" be?
én 1 percet nem játszottam az ARMA SP-el:D -
JanáJ #3705 köszi, a plusz kaja meg szemét az oké volt, ezeket nem értettem.
Az a baj, hogy néha a patch logot még magyarról is fordítania kell valakinek, mert nem értem min/mit változtattak. -
JanáJ #3704 Valamikor megsértettem a járművek istenét, mert mostanában mindentől sérülnek. Faág, járda, kerítés. Dontól kérnem kellene egy repair truckot. :-) Szóval nem kísérteném a sorsot két kerekűvel. -
JanáJ #3703 ?? Kiválasztod és pont. De vagy a SP-t kell végigtolni, hogy meglegyen vagy armoryn belül kell szórakozni, hogy kiadja mindet. Én mondjuk mindig cheatelek, mert nincs meg a korábbi profilom. -
Susarc #3702 srácok Armory-ban,hogy tudok spawnoltatni járművet? -
Maróth #3701 Valóban irreálisan érzékenyek az irányváltásra, de a bicaj legalább csendes és nem igényel üzemanyagot. :D -
#3700 Vannak dayz modon belüli modok illetve olyan szerverek ahol különféle Blueprinteket lehet felvenni.
több féle van mint military blueprint craft vagy camp és még egy.
ezek és fahasáb,scrap metal és ilyenekkel lehet a sátor mellé falat,kaput,camo netet,ammo crate-et és a többi csinálni.
Ezekhez jól jön a plusz dolog hogy így kibővüljön az ilyen dolgok iránti lootolás.
A másik meg volt egy rakat kaja az előző patch után mint sörök,különféle konzervek és italok.
Ezek kikerültek pedig sokak jónak meg mókásnak találták(lehet csak teszt jelleggel került be)
ezeket a patch logjában el is olvashatod. -
JanáJ #3699 Ezt fejtsd ki. -
ToMy_ #3698 Ja, elterelni a figyelmet arról, hogy mekkora bughalmaz az egész... -
#3697 eddig szerintem nem.A moddolt szervereken a craft szempontjából tuti jók lesznek,de a hotfix miatt az új kajákat,piákat kivették.ezek meg benne maradtak :( -
Susarc #3696 ezek az új cuccok jók valamire? pl. WC papir:D borotva stb.? -
#3695 Fabio,mennyire van esély (ha már a járművekről van szó) a scavange opcióra a későbbiekben?
Így pár találta autóból összerakható lenne egy normális.Így nincs probléma és szét se lőnék az emberek a talált autókat. -
#3694 Guns don't kill people
Uh-Uh
I kill people
With guns (pow)
:DDD