4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#3773 A battleye ha baszakodik akkor a c:\Users\GÉPEDNEVE\AppData\Local\ArmA 2 OA\BattlEye\ mappában lesz egy dll,ezt én törlöm általában ha amiatt dobál ki és letölti automatikusan a frisset.
-
#3772 oké köszi! most már indul, csak kivág sokszor battleeye miatt, letöltöttem pedig az újat, dll bemásolva arma2 OA expansions/battleeye mappába.
kell még valami? -
#3771 nemnem,dayzcommandert leszeded és az megcsinál helyetted mindent
Ha bad version-özik ezután is akkor a arma2 oa beta-t indítsd el és ott add-old be a dayz-t meg expasion-t és beta-t.
Ezután jónak kell lenni -
#3770 most próbálkozom az installal:)
steamből úgylátom nem elég mindent leszedni, mert bad version-t ír ki a szervereknél -
#3769 Vissza is rakom addig a dayzt a gepemre:)
Lehet csatlakozni azokhoz akik csinaljak ezeket a kalandozasok videokat?:) -
#3768 Nagyon varom mar, a sok buzi warz hacker miatt meg plane:D -
#3767 ez már a standalone bizony. -
Susarc #3766 dehogy! csak egy Mod a Modban:P -
#3765 ez már a standalone? -
Susarc #3764 nps -
domy75 #3763 Köszi szépen. -
Susarc #3762 töltsd le a DAYZ COMMANDER-t és az majd minden szükséges patchelést elintéz! mindenki ezzel nyomja -
domy75 #3761 Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltettem a day z-t de szinte egyik szerverre sem tudok bemenni mindíg rossz verziót ír ki. Steam-es az Arma II Complete-et vettem meg és feltettem a day z-t. Hogy tudok más verzióval játszani? Köszi a segítségeteket. -
#3760 Jo kis buli volt! -
Maróth #3759 Tetszetős! -
Ryan626 #3758
Első és második rész. ;) -
#3757 -
#3756 "szépen kidolgozott nem olyan homályos pedig cery high-on játszok"
Hanyagolni kéne azt a 'cery high' nevű koktélt, lehet nem lesz homályos :D
Amúgy ez vmi meggyes csoda? :D -
Susarc #3755 nincs meg a 2 DLC-d -
mathias trans #3754 Heló
Azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy látom frankie videójában hogy az új ruhája szépen kidolgozott nem olyan homályos pedig cery high-on játszok -
Maróth #3753 Azoknak, akik várták a kutyákat! :D (így is lehetett volna :D) -
Maróth #3752 DayZ egy képregényes szemszögéből. :D -
kirpill75 #3751 -
kirpill75 #3750 -
JanáJ #3749 Ne trolkodj, arra itt vagyok én. -
#3748 kazánlemezt -
JanáJ #3747 Ebben miből lehet verdát upgradelni? Mit kell felvennem, hogy páncélozhassam a buszom? -
#3746 itt a másik mod(a modban)
-
#3745 -
#3744 Nem tudjátok a karakter kasztok képességeit véletlenül? Pl sabotőr, medic, officer..stb..nem találom sehol leírva. Egy szerveren meg ezt osztja le skinben és képességben. Sabotőr pl random javít. -
Maróth #3743 Megunható is lehet, ha hülyén játszod, mint egyesek. És igen, ennek van jövője. Magyar szerver is van, de, ha visszaolvasol a fórumon, akkor erről tudhatsz is, ahogy a többi infót is megkapod (pl.: mi kell hozzá, hogy működjön). Illetve, ha youtubeon nézel videókat érdemes megnézni Arcy626, MOD853 és czalan123 videóit. Egyrészt, mert magyarok, másrészt készítettek tutorialokat a kezdőknek, hogy így előre megismerhessék a DayZ világát. -
#3742 egyértelműen ennek.
Standalone jön,moddolás megy rendesen.Support és nem unod meg pár hét alatt.lehet haverkodni és csapatba verődni. -
rudii #3741 Steamen megtalaltam koszi. Me'g egy olyan kerdesem lenne, hogy miben kulonbozik ez a WarZ-tol? Melyiknek van nagyobb jovoje illetve tabora szerintetek? -
JanáJ #3740 Operation Arrowhead kell hozzá. Maga a mod ingyenes. -
rudii #3739 Szevasztok! Youtubeon neztem videot Arma 2 DayZrol es nagyon megtetszett. Honnan tudom letolteni, ingyenes? -
#3738 Majd akkor reméljük beteszik a bétába... -
Susarc #3737 hogy a véglegesbe ne sebezzen 3x annyit,mert az alfában nem lett kipróbálva..... -
#3736 Ha nincs benne, akkor hogy tudna 3x annyit sebezni? -
Susarc #3735 épp azért kéne belepakolni mindet,hogy a releasebe az m203/ami mondjuk nincs benne/ ne sebezzen 3x annyit 2x akkora távra mint az m16 /ami mondjuk benne van/:P -
#3734 sikeresen összekevertem a szezont a fazonnal.De akkor megnyugodtam.
Gondoltam beszúrom a képet,így nem kell szarráoffolni a topikot.