DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma megöltem 2 játékost:S nem akartam! a nagy reptérre mentem egy kocsival...mikor odaértem láttam egy hummert,kicsit berosáltam,mert lövésztorony volt rajta én meg egy civil VW-vel voltam...barátságosan dudálgattam és a kifutón húztam is elfele...a srácok bejöttek mellém és õk is dudálgattak ,gondoltam phew fasza nem agresszorok....aztán mielõtt a kifutó végéhez értem volna CSATT belémjöttek szándékosan többször is:S akkor már anyáztam magamban,hogy GG...rámcsavarják a tornyot és szitáva lõnek az m240 géppuskával....kiszálltam,hogy ha megkell halni legalább ne harc nélkül hajak meg😛 és a kocsi mellé vetettem magamt és az AK kobrával zoomolva néztem a 20-25 méterre lévõ humweet....szerencsémre a srácok nem géppuskáztak oda (szerintem elbízhatták magukat) hanem kiszálltak és a kocsi oldalánál kezdtek el lõni...volt pár sec elõnyöm én így már mint mondtam Zoomolva figyeltem a hummert...kiszálltak és lõttek...,de én is eleresztettem 2 rövid sorozatot....rohadtul bemakkoltam,mert az egyiket azonnal fejbe lõttem a másikat pedig földre küldtem ( nagyon közel voltak egymáshoz a buták a szórásból találtam el a másikat mivel én csak egyre fókuszáltam) nem láttam a KILLED feliratot úgyhogy gyorsan odafutottam a hummerhez,mert csak 1 hullát láttam a fûben (gondoltam legéppuskázom ha kell) erre beülök a hummerba és a kocsi elindúlt😄 a sebesûlt gyerek vezette😄 a poén az volt,hogy észre se vette,hogy én is a kocsiban vagyok😄 ezerrel kõrözni kezdett a kifutó körül majd egyszercsak megállt a kocsi...én úgy izgultam azt se tudtam mi van,mert attól féltem,hogy megáll és kilõ a kocsiban,nem esett le,hogy nem tudja,hogy ott vagyok....épp írni akartam cseten,hogy beszéljük meg a szitut ,de megállt az autó a gyerek pedig kifordúlt a kocsiból és kampó:S

DMR, M16, GPS, 24-es hátizsák minden volt náluk és a hummer is tiptop volt....nem logoltak vissza úgyhogy eltettem amit tudtam és eltûztem:S

Az nem az hogy nem tudsz kiloggolni lövés, zombi, mittomén esetén?

Mi van veled, eltûntél?
A combat roll az a földön fekszem és arrább gurulok? Miért vették ki, hogy az épületben ne lehessen ezt megtenni?

Si vis pacem, para bellum!

<#eljen> 😄

tutituti
kinn az új patch.
mehetünk macsétát lootolni 😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JimKirk
Uuuh, koszi!😊
Nyertél, legközelebb te vezethetsz. ;-)
tutituti
Na belelestem az epoch modba.
Van add friend opció ami szerintem kvajó ötlet.
Aztán vannak shop-ok npc-kel, lehet a jármûveket salvage-elni és a többi

+ te is lehetsz zombi 😄

Laza
Semmi, a balta is lõ ... ráadásul bazi nagy a tárja 😄

Mondjuk tény, hogy a melee zombi gyilkolászásra fektethetnének nagyobb hangsúlyt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JimKirk
Semmi! Nyertem!?
Mi a különbség a vállamon a fegyver kezemben a pisztoly és a vállamon a fegyver kezemben a balta között?
Nem vagyok egy armamodzsoké, a technikai hátterét nem ismerem és nem is érdekel, de az ACE-ben képesek voltak megoldani a két elsõdleges fegyver + vetõcsõ kezelését használhatóan.
Fabio Capello
Nem is fogják, mivel maga a játék nem így mûködik 😊 A modokkal az a baj, hogy nem tudnak túllépni az eredeti játék motorján, mûködésén - nem tudsz megvalósítani valamit, ami alapból nem adott az eredetiben 😊

Ódejó, végre van 50 féle kaja, meg új custom modellek... <#idiota>
De hogy azt megcsinálnák végre, hogy a puskát a kezembõl a vállamra akasztom, és a baltával fejbeverem a zombit, na nem, aaazt nem.... <#boxer>
Fabio Capello
most még lekell harcolnom a STEAM-el,hogy a DLC-jeimet ami az elcsórt ARMA 2-höz vettem áttudjam rakni az új ARMA 2-höz amit a Bohemia adott....nagy kecsegség lenne a steamtõl ha nem engednék...hiszen arma 2 nélkül kuka😄

A kezdõ karakterek, a camo gear és minden egyébb ami a AF/PMC-bõl van az homályos lesz ha nincs meg a két DLC.
tutituti
A két kieget:

Arma 2: British Armed Forces
Arma 2: Private Military Company

Ne a Minecraft karaktered használd! XD

miért atombéna felbontásu a karakterem ? minden nagyon szép /kivéve pár jármû/ de a karim olyan pixeles mint a ház:S ez miért van? mit kéne még letölteni?

Laza
Na de nem ott 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wardogzombie
valahol biztos

Laza
Rockettel elfelejtették közölni, hogy a pofavágásait nem rögzíti a rendszer 😄

Laza
Fél éve esett a hó? 😊

nem törvényszerü,hogy a riport 2013 február Xedikén készûlt...lehet már fél éves

Az veszik akart lenni! 😄

Te jó ég! Ha ezek még a mozgásokat viszik csak fel, akkor a játék majd csak jövõre jön ki!

tutituti
dehogynem.Elején egy srác ott rohan balról jobbra 😄

egyes pletykák szerint a forgatáson több lábtörés is történt.a csapat többi tagja azóta a kórházakat járja morfium injekcióért <#zavart1>

á, azt megint nem vették fel, hogy kell hídon átmenni
tutituti
kijön a dev videó és szó sincs róla?ejj-ejj 😊

javitásra! skinningre is van spawn.....

Valamelyik tapaszra azt írták, hogy favágásra, meg tûzrakásra is spawnolhatnak. Mert meghallják a kifinomult rohadó füleikkel a fejsze csapásokat. Nekem ezt a fícsõrt még nem sikerült elõhoznom az utóbbi 10 favágással.
wardogzombie
õshiba ismert ezer éve kb

wardogzombie
Viszont ugyanott megvolt a gyógyír is miszerint ússz lejtõnek felfelé és láss csodát már minden rendben

wardogzombie
Nem ezért vagy azért a panelban átnyulkáló zombit még értem valahogy hiszen a korházban is benyulnak a falon de szerintem olyan nincs hogy kinn vagy a semmi közepén és ott terem egy zombi mivel azok épületekhez vannak kötve mármint a megjelenésük most vagy az lehetséges hogy követett téged csak nem vetted észre vagy pedig hogy annyira nem lehettél a semmi közepén és valahol messzebb volt egy épület,viskó,vadászles stb és onnan rusholt le a rohadék.

Nekem ilyen gondom sosem volt.
De az vicces volt mikor valaki a debug erdõben spawnolt. Eltartott egy ideig míg sikerült meghalnia.
Laza
Mondjuk a lábtörés és a halál között azért van különbség ... bár ha nincs nálad injekció, akkor a lábtörés egyenlõ lehet a halállal is ... sõt, rosszabb is lehet, ha nincs a közelben semmi amivel ki tudnád nyíratni magad 😊

Anno azért én is sokszor kiakadtam (sõt, abba is hagytam a gamet) mert belogoláskor leesett a kari a semmibe és meghalt ... ráadásul full üresen dobott a tengerpartra Konkrétan orosz rulett volt a játékba lépés ... meghalsz vagy sem 😊

Asszem ez viszi a pálmát.

Nekünk kapuval volt lábtörés, de kocsiban..
tutituti
😄DDDD

A WC ajtót gondolom felesleges is leírnom

ruha csere--->lábtörés😛

tutituti
itt semmi nem volt.Német (DE ) szerveren voltam,kiléptem biztonságos helyen reptértõl tíz percnyire.
gondoltam átlesek egy másikra mert üres volt ez a szerver és kilootoltam addigra a repteret is.

átlépek,zuhanok,zuhanok,és kilogolhattam volna de annyira ledöbbentett hogy végignéztem ahogy becsapódok 😊
Úgyhogy kezdtem elõröl az egészet.De ismerõsöm is zuhant meg többen meghaltak,valszeg vagy gikszer volt vagy valaki mókás kedvében volt...

Fabio Capello
az szép, nálunk csak a combat log jutalmaz vele, de az 600 méter, nem 200, lol

Namalskon minden bejelentkezésnél úsztál a földben. :-)
tutituti
szervert váltottam.lezuhantam 200méter magasról.fullos gear bukó.játszottam tovább.idegesítõ volt,de ez van 😊

Nem lámáztalak le, nem érdekel mennyire vagy béna vagy pro. Azt nem értem, hogy ha ennyire világ tragédiája a dayz-s lét neked, akkor miért csinálod. Kérlek segíts megérteni. (Ellopták a kódom, Zombi apokalipszisben zombik vannak, FPS-ban lõnek rám, sandbox játék nem tökéletes, télen hideg van, nyáron meleg, véget ért a Dallas, meghalt Magdi anyus...)
hát ez van ha valaki ilyen mimózatúllelkizõs mint te <#hehe>
te miért vagy ennyire értetlen? a SEMMIBÕL SPAWNOLO ZOMBI AMIT NEM LÁTTAM,mERT A SEMMIBÕL JÖTT EGYSZERCSAK MEGÜTÖTT--->ÁJULÁS-->HALÁL.....

majd légyszives tarts továbbképzéseket,hogy az ilyen eseteket a láma mivoltom eltudja kerülni....

hasonló eset barátommal történt akit a panel 4. emeletén lootolás közben a föld alól csapott meg egy zombi--> instant tört a lába majd szétverte....majd hozom õt is,hogy tanithass minket lámákat,mert te nagyonügyesvagylátom

wardogzombie
Így van napokon keresztül random rám jött a pityergés ez miatt.<#szomoru1>

Nem a játék hibáit vonom kétségbe. Csak nem értem miért kell Susarcnak a fájdalom.
Fabio Capello
Mi törtünk Doggal asszem úgy lábat, hogy csak egymásnak ütköztünk.