DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
a tábort feltöltöttük kajával és piával jóétvágyat mindenkinek

csak meg ne találd a "fikázzuk a harcikutyust" blogot :-)
wardogzombie
Ez az nyalizzatok!!!<#idiota>

A helyes megszólítás: Ó dogok Dogja! Te, a legnagyobb! XD

Si vis pacem, para bellum!

rájöttem, ó nagy dog
wardogzombie
elbeszéltek egymás mellett az armoryban tesztelni tudod a feloldott cuccokat susarc meg az armexre gondol ahol random dobálja be a cuccost

JimKirk
Egyszeruen csak noob vagy.
ohh ok

Valamelyikünk hüleséget beszél. Az armory nekem ahol SP-ben tesztelheted a fegyvereket/jármûveket. Szerintem te az Armexre gondolsz mikor a reptérre leszórja a cuccokat. Ott nem tudom, hogy lehet beállítani. De ez már inkább arma, azt meg itt.
a Quick menüben találtam select opciót,de hiába kattintok a kivánt cumóra nem jelenik meg.....
azt vettem észre,hogy minden betültésnél más és más összeállitást dob be az ARMEX....,de ugye nem a véletlenre akarom bizni hanem szeretném én magam kiválasztani a dolgokat....
senki nem tudja?
Ui: hogyan "csiteled" be?
én 1 percet nem játszottam az ARMA SP-el:D

köszi, a plusz kaja meg szemét az oké volt, ezeket nem értettem.
Az a baj, hogy néha a patch logot még magyarról is fordítania kell valakinek, mert nem értem min/mit változtattak.
Valamikor megsértettem a jármûvek istenét, mert mostanában mindentõl sérülnek. Faág, járda, kerítés. Dontól kérnem kellene egy repair truckot. :-) Szóval nem kísérteném a sorsot két kerekûvel.
?? Kiválasztod és pont. De vagy a SP-t kell végigtolni, hogy meglegyen vagy armoryn belül kell szórakozni, hogy kiadja mindet. Én mondjuk mindig cheatelek, mert nincs meg a korábbi profilom.
srácok Armory-ban,hogy tudok spawnoltatni jármûvet?

Valóban irreálisan érzékenyek az irányváltásra, de a bicaj legalább csendes és nem igényel üzemanyagot. :D

tutituti
Vannak dayz modon belüli modok illetve olyan szerverek ahol különféle Blueprinteket lehet felvenni.
több féle van mint military blueprint craft vagy camp és még egy.
ezek és fahasáb,scrap metal és ilyenekkel lehet a sátor mellé falat,kaput,camo netet,ammo crate-et és a többi csinálni.
Ezekhez jól jön a plusz dolog hogy így kibõvüljön az ilyen dolgok iránti lootolás.

A másik meg volt egy rakat kaja az elõzõ patch után mint sörök,különféle konzervek és italok.
Ezek kikerültek pedig sokak jónak meg mókásnak találták(lehet csak teszt jelleggel került be)
ezeket a patch logjában el is olvashatod.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ezt fejtsd ki.
Ja, elterelni a figyelmet arról, hogy mekkora bughalmaz az egész... <#banplz>
tutituti
eddig szerintem nem.A moddolt szervereken a craft szempontjából tuti jók lesznek,de a hotfix miatt az új kajákat,piákat kivették.ezek meg benne maradtak :(

ezek az új cuccok jók valamire? pl. WC papir:D borotva stb.?

tutituti
Fabio,mennyire van esély (ha már a jármûvekrõl van szó) a scavange opcióra a késõbbiekben?
Így pár találta autóból összerakható lenne egy normális.Így nincs probléma és szét se lõnék az emberek a talált autókat.

tutituti
Guns don't kill people
Uh-Uh
I kill people
With guns (pow)

:DDD

Ja és nagyon sok olyan verdát találtam, ami a semmi közepén volt és elpukkant egy kereke. Az ilyen kerékvesztéseknél is sok a kocsi törés, mert tele van szórva a map roncsokkal. :-(
Tegnap elég sokat begyûjtöttünk. Részben mert egy helyre mentünk millió helyrõl és volt talált, régi, javított is. De mikor valaki fuvart kért északra, akkor kapott egy verdát. A többiek egy helit is lepasszoltak, mert nekik nem mûködöt, a másik csapatnak meg nem.

Addig, míg mindenbõl spawnol új, addig nem is fognak vigyázni rá.
<#eljen>
Utálom a biciklit, motort, quadot. Szánalom az irányításuk. :-(
Laza
Én szeretem a bringát, gyorsabban lehet vele közlekedni a susnyákosban, mint más jármûvekkel :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Már eddig is duplikálta. Ezért nem lehet most a Gamernight-on lerakni! És nem értem mi a baj a biciklivel. Múltkor a srácok négyen ültek fel egyre és úgy mentek le csernóba. :D

LOL

btw a sátor is duplikálja a cuccokat! ez a peccs jól bekavart.....

wardogzombie
Egy nagy hazai rockbanda dalszövegébõl idéznék:
Láttam az embert, a kezében fegyvert,
A megváltó golyóját várta.
Láttam, hogy nem érti, mi történt vele, és
Nem tudja mennyi van hátra,
Fél az élõktõl, fél a holtaktól,
Fél a mától, és fél a holnaptól,
Fél az ördögtõl, fél az Istentõl,
Fél az embertõl, aki embert ÖL!
<#hehe>

igen....ezeket könnyen behörcsögölik és marad a futás....és ahogy Lunki is mondta nagyon sokan direkt szétrombolják azokat amiket nem használnak...

Lunki88
Az a gond hogy ezeket gyorsan be is gyûjtik, aztán amit meg nem tudnak elvinni azt inkább szétlövik/felrobbantják csak hogy másé ne legyen.

Amúgy ebbõl a 70 jármûbõl jó lenne tudni hogy mégis hány a bicikli, autó stb.?
Fabio Capello
Nem kéne lezúzni öt óra alatt minden jármûvet, hetente hetven jármû van kb. 30-35 aktív játékosra / nap, nehogy már ne legyen elég.

sajnos nem fér bele az idõmbe,hogy 40-50 perceket szaladgáljak.....úgyhogy kerestünk egy olyan szervert ahol van jármû és a játékidõm 90%-a nem a rohanással telik.....

nem a gamernighton játszom....,de miért tilos? azok is ezt a bugot produkálják?

Sátrak lerakása jelenleg tilos! A lerakottakat el fogja tüntetni a kedves admin a következõ restartkor!

Durva bug: amit bepakoltam tegnap a helibe és kiszedtem a sátramba az most belogoláskor megint a heliben volt! és a sátorba tett cuccok is megmaradtak....WTF? ki ne bannoljon a BE duplikálásért....úgyhogy repoltoltam

mekkora lenne már ha tigris bukfenc közben a kerítés fölött lelõnéd az üldõzõ zombit :-)
Akkor csak az lehet, hogy az én aurámtól félnek. :-)
nos reggel repülõtéri rányitótoronyban kb a torony közepén voltam mikor egy Zombiella a padlóból bekarmolt:S....
majd a katonai barakkba szaladtam 4-5 Z a nyomomban...el a hátsó szobáig,hogy kötözzek MINDEGYIK! a falon keresztûl jött be a szobába....kb 1/10-ed vérem maradt,mert úgy berosáltam,hogy össze vissza lövöldöztem és sokszor megütöttek sarokba szorúltam....szivem majd kiesett

szóval a lényeg: egyszerûen nem tudják ezt normálisan leprogramozni...jönnek át a tárgyakon most is:S(

tutituti
:DD

Amúgy arra lennék kíváncsi hogy combat roll közben hogy változik a hitbox.

a combat troll meg akik tegnap majdnem kinyírtak <#vigyor4>
tutituti
combatroll = levegõben bukfenc ;)

Miért nincs testpáncél ebben a mesés játékban. Franc.
Na akkor vak vezet... :-)
De voltam, csak ezek szerint másik erdõben fogócskáztunk. :-)
Nem, hanem nem tudsz combatrollt csinálni az épületben. Közben rájöttem, hogy az az, amikor futsz, majd tigris-bukfencezel. :D De lehet, hogy tévedek.
Már hogy tûntem volna el, csak hétfõn nem voltam fent. Hétvégén te nem voltál! :D

Nekem úgy tûnt mûködnek a leírtak. pl: többször vergõdtek a fal túloldalán, de nem ütöttek meg azon keresztül.
Tegnap én is szopón voltam. Krasno reptéren találok little birdöt, elmegyek a factory területre benzinért, visszajövök, erre a kocsit péppé lövik alattam a reptéren. Nevetséges hogy ki tudtam szállni belõle mert 2-3 gumit lõttek ki szóval szita volt. Erre a 2-3 triggerhapy úriember akkora láma volt, hogy nem bírtak kinyírni, mert befutottam a toronyba és kilogoltam. Hogy mi a tökömért kell mindenre lõni ami mozog. Nyomik.
"Zeds will no longer magically hit players just becuase there within 3 meters. ( Zeds can no longer dmg without running the attack animations. (running into zeds will no longer dmg the player))" fal mögül is ment....fasza volt:D

KiruHoshino
Szép volt. :)

1.7.6 nem rossz a leírtak alapján. Mondjuk már a crowbaral és a Crossbowal ideje volt kezdeni valamit. persze a többi sem rossz. A sör is jóféle. A pisztáciát túlzom. Inkább lehetett volna whiskey egy kis berúgás effekttel. :D Tántorgás és homályos látás kíséretében. :D

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"