DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
azt vettem észre,hogy minden betültésnél más és más összeállitást dob be az ARMEX....,de ugye nem a véletlenre akarom bizni hanem szeretném én magam kiválasztani a dolgokat....
senki nem tudja?
Ui: hogyan "csiteled" be?
én 1 percet nem játszottam az ARMA SP-el:D
Az a baj, hogy néha a patch logot még magyarról is fordítania kell valakinek, mert nem értem min/mit változtattak.
több féle van mint military blueprint craft vagy camp és még egy.
ezek és fahasáb,scrap metal és ilyenekkel lehet a sátor mellé falat,kaput,camo netet,ammo crate-et és a többi csinálni.
Ezekhez jól jön a plusz dolog hogy így kibõvüljön az ilyen dolgok iránti lootolás.
A másik meg volt egy rakat kaja az elõzõ patch után mint sörök,különféle konzervek és italok.
Ezek kikerültek pedig sokak jónak meg mókásnak találták(lehet csak teszt jelleggel került be)
ezeket a patch logjában el is olvashatod.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Így pár találta autóból összerakható lenne egy normális.Így nincs probléma és szét se lõnék az emberek a talált autókat.
Uh-Uh
I kill people
With guns (pow)
:DDD
Addig, míg mindenbõl spawnol új, addig nem is fognak vigyázni rá.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
btw a sátor is duplikálja a cuccokat! ez a peccs jól bekavart.....
Láttam az embert, a kezében fegyvert,
A megváltó golyóját várta.
Láttam, hogy nem érti, mi történt vele, és
Nem tudja mennyi van hátra,
Fél az élõktõl, fél a holtaktól,
Fél a mától, és fél a holnaptól,
Fél az ördögtõl, fél az Istentõl,
Fél az embertõl, aki embert ÖL!
<#hehe>#hehe>
Amúgy ebbõl a 70 jármûbõl jó lenne tudni hogy mégis hány a bicikli, autó stb.?
majd a katonai barakkba szaladtam 4-5 Z a nyomomban...el a hátsó szobáig,hogy kötözzek MINDEGYIK! a falon keresztûl jött be a szobába....kb 1/10-ed vérem maradt,mert úgy berosáltam,hogy össze vissza lövöldöztem és sokszor megütöttek sarokba szorúltam....szivem majd kiesett
szóval a lényeg: egyszerûen nem tudják ezt normálisan leprogramozni...jönnek át a tárgyakon most is:S(
Amúgy arra lennék kíváncsi hogy combat roll közben hogy változik a hitbox.
De voltam, csak ezek szerint másik erdõben fogócskáztunk. :-)
Már hogy tûntem volna el, csak hétfõn nem voltam fent. Hétvégén te nem voltál! :D
1.7.6 nem rossz a leírtak alapján. Mondjuk már a crowbaral és a Crossbowal ideje volt kezdeni valamit. persze a többi sem rossz. A sör is jóféle. A pisztáciát túlzom. Inkább lehetett volna whiskey egy kis berúgás effekttel. :D Tántorgás és homályos látás kíséretében. :D
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"