DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
★★★★★
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2021.12.18. 18:48:24
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
azota 1x leptem be solozni es ugyanazt tapasztaltam mint te. 😞
DayZ játékidő: 2,1 óra.
Mindegy, ha már így most már megmaradt, akkor próbálgatom azért még kicsit. 😊
...
Mit kellene csinálnom?
Először is beleverni a fejed a falba, majd rögtön utána megfogadni Dobronski tanácsát, s ha már túllépte a játékidőd a két órát (ami valószínűleg sanszos), lerogyni a pamlagra és szomorkodni.
Nagyjából ez a sorrend.
Szerk.: természetesen Ionvardnak szántam, de hát én is lehetek hülye nem csak Ionvard <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Stormbird, 2021.11.17. 08:30:10
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Próbálkozom, idáig nem egy nagy öröm. Évekkel ezelőtt néztem a játékról videókat, és ott a kezdő játékos órákig lootolgatott, relatív békésen.
Ez nálam úgy néz ki, hogy üres zsebbel ledob a tengerparton, és akármerre indulok, minden ki van lootolva. De már a sziget belseje felé is elindultam, hogy ugye a többiek a part menti településeket fosztogatják eleinte, én meg ravaszan befelé megyek. Isten háta mögötti falut találok, szaladok oda hogy mi van: lootolva. Cserébe rám eseteledett, kaja nincs, pia nincs, megfáztam, zombik. Most én mindent vállalok és nem nyafogok, de a lófasz lootra ideges lettem. Így nem lehet játszani, bzmeg. Mit kellene csinálnom?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.11.16. 12:10:08
Csapatunkat fejleszteni szeretnénk erre keresünk játékos társakat.
Feltétel:
* mikrofon
* 16+ életkor
Módolt Pvp
szerón toljuk.
Dayzsalauncher használunk:
https://dayzsalauncher.com/#/home
Csatlakozz bátran hozzánk!
Discord elérhetöség:
https://discord.gg/G75857u
Scum viszont leválthatja
2012 legmeghatározóbb élménye volt. Kár hogy elfelejtettek belőle játékot csinálni.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Most kezdtem játékot.Amelyik szerver név mellé ki van írva,hogy"Persistence enabled" az mit jelent?
Sajnálom, 5 évet vártam rá (mint mindenki más) másra számítottam... Így is belepattintottuk közel 300 órát, de 1.0 nál azért nem erre számítottam. Se heli, se repülő, se bringa.... Ezekre megint várhatunk egy "picikét" 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Némi pihentetés után gondoltam visszatérek egy kicsit a DayZ világába. Korábban az ArmA2 Free-t használtam, az OA volt meg eredetiben. Gondoltam most is jó lesz ez a felállás. Hát nem törölték a támogatást a Free verziótól? Most vehetem meg! <#falbav>#falbav>
Nem az zavar, hogy kb. 2500-3000 Ft.-ot ki kell adnom e miatt, hanem, hogy mi a fenéért szüntetnek meg egy ilyen remek lehetőséget. Persze, tudom, a pénz diktál.
Si vis pacem, para bellum!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nekem alapból rossz volt az egész, mert steamet nem rendszergazdaként futtattam, és ezért nagy kavarodás lett.
Si vis pacem, para bellum!
Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem at Arma2 CO steamen, és az OA 1.63-as, de nincs ilyen szerver. Hogyan tudom visszaállítani 1.00-ra? Vagy az megoldható, hogy letöltöm torrentrõl, és használom a steames cd kulcsot hozzá?
És a baf mappában miért ír ki mindig hibaüzenetet?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott