4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
valszeg mert mindent összevásárolsz ész nélkül, aztán meg fel vagy háborodva hogy téged átbsztak a palánkon.
közbe három másodperc alatt találnál mindegyikről videókat meg minden infót,ahogy leírást és véleményeket is.
Arról meg senki se tehet hogy nem tudsz kb öt műveletet véghezvinni, azért hogy élvezz egy játékot.
arma telepít
indít
dayz commander telepít
dayz indít
nincs több kérdésem. -
ricsa008 #3933 huh a WarZ annyiból jobb volt hogy az legalább el se indult... bár csak ez se tette volna... megint kidobtam az ablakon több mint 3000 ft -ot :( ahogy a Warz re is egy 1000-est pedig jónak tünt a videók alapján... -
Arma 2-t meg a Kieget elindítod kilépsz. Letöltöd a Dayz Commandert, ott meg minden adja magát. -
letöltöd telepíted, és szerintem van saját indítója. Az arma2-t indítsd el minimum egyszer... -
ricsa008 #3930 üdv..!
Amatőr kérdés... most vettem meg az Arma 2 + kieget steamen akcióban hogy kell inditani a DayZ modot? -
-
kirpill75 #3928 -
Maróth #3927 És rózsaszín felhők lennének Elektro felett! És helló kitty-s ak-47-eseket lehetne találni Staryban! :D -
Ha nem lennének problémásak a zombik, dalolászva virágokat szednének a réten :D -
Maróth #3925 No meg ez még erősen alfa stádium! :) Még kezdetlegesebb, mint a mod, hisz jóformán a semmiből kezdték el elölről és csak alkalmazták a tapasztalatokat! :) -
A zombikkal mindig probléma van, a modban is :) -
Nekrofil #3923 az egyik interjúban Rocket mondta, hogy ez nem E3 build, ez development build, és némi probléma van jelenleg a zombikkal -
Susarc #3922 rohadt szép meg minden,de a Zombik amit leművelnek az kritikán aluli sajnos:( -
-
bigmano #3920 Üdv.
Kezdő vagyok a Dayz-ben ezért bocs ha esetleg hülyeséget kérdezek de az összegyűjtött cuccaim mindig elvesznek?
-
kirpill75 #3919 -
mehet a warez topik a fejlécbe! -
Par uj standalone alpha video.
-
linkbe.inventory system
-
Maróth #3915 
-
Örülünk majd neki :) -
SA-ban ugró támadása is lesz a zombiknak.elvileg lelöknek a földre.
-
http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/132982-new-patch-coming-soon-to-dayz/page__st__480#entry1340583 -
hitches #3911 Hello most nyílt egy új Dayz csapat ha szeretnétek csatlakozzni akkor látogassatok el ide: http://dayzteam.wbh.hu
TS-en nincs admin írj e-mailt -
uscGhost #3910 Szevasztok!
Holnap fogom beszerezni a játékot Steam-en és olyan kérdésem lenne, hogy szervert lehet-e futtatni a játékban? Illetve ha nem, akkor megoldható-e valahogy? És még, hogy mit tanácsoltok nekem mint kezdő játékosnak? :D -
azért sok a barom játékos :D
-
Electrogen #3908 Üdv mindenkinek!
Magyar DayZ Origins szerver várja játékosait.
Szerver IP: 94.23.199.42:2442
Szerver neve: Official DayZ Origins #GX [XxX] Hungary
Adatok: KATT IDE!
Gyertek játszani! -
Egy cseppet jobban néz ki és élesebb, mint az A2. -
Maróth #3906 Másak az animációk? Talán a textúra is picit szebb? És azt mondják, hogy valamivel optimalizáltabb az engine. :D -
Susarc #3905 azt pont észrevettem de azon kivül semmi mást:D -
Köszönöm néked barátom. :D -
kérdéseidre imhol találod a választ ifjú kalóz:
Dayz warez -
Üdv mindenkinek!
Még új vagyok a Dayz mod világában és lenne pár kérdése illetve problémám a játékkal kapcsolatban. Ahogy utánakeresgéltem a "how to"-nak irta, hogy tegyem fel az Arma II és Arma II OA gameket (fel raktam őket miután az nCore store-ból leszedtem).
Az egyik gondom az az vele, hogy nem engedi feltenni az 1.60-as patchet mert "Wrong CD key"-t ír ki. :/
A másik pedig az lenne, hogy nekem nem rakott ki "Arma II CO" ikont, amihez hozzá kellene írnom azt a pár dolgot, hogy menjen a mod.
Tud esetleg nekem ebben valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Üdv.: adidas4death -
Maróth #3901 Pl. az inventory? :D Majd kiszúrja a szemed, de te nem veszed észre? :D -
kilóg a nyelved ;) -
Susarc #3899 Őőőőő ebben mi ARMA 3?:P olyan mint a kettő:P -
Az előző is bőven jó volt (a link) :D -
Ryan626 #3897 hopp,bocsi,így a jó :D -
Ryan626 #3896 http://www.youtube.com/watch?v=y35AgBByUdI ;) -
Maróth #3895 Laza most jól beszél! Várjatok türelemmel. Addig is lehet tolni a mod-ot is. :D