DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 kérdésem lenne. Az egyik, hogy tört játékkal lehet-e játszani? Illetve eredetivel mennyire mûködõképes a játék?
Am kerestem neten 576-ban és CD galaxisban is, de sehol nem lehet megvenni. Tényleg ilyen béna vagyok vagy valóban nem lehet már kapni ezt a játékot?
Választ köszi!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3
Si vis pacem, para bellum!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A DayZ egy MMO FPS játék, amely egy zombiapokalipszis után játszódik egy volt szovjet államban (Csernorusszia). A lényeg a túlélés! Nem csak a zombiktól kell tartanod, hanem a többi játékostól is. Ezt jól mutatja, hogy bármely komolyabb honlapon, ahol a DayZ-rõl olvashatsz a tippek között elsõ szabályként mindig az olvashatod, hogy ne bízz senkiben.
Mivel FPS-rõl van szó, itt nincsenek szintek, nincsenek skillek. Mindenki ugyanolyan karakterrel megy, ugyanolyan tulajdonságokkal. Ami megkülönböztet egy-egy játékost, az a nála lévõ fegyver és, hogy milyen ügyesen tud játszani (no meg persze milyen jó a gépe).
Külön klánfunkció nincs, max annyi, hogy, ha engedélyezve van a szerveren, akkor azokat, akikkel már egy ideje együtt harcolsz, zölddel jelöli a térkép.
Rengeteg szerver van, különbözõ beállításokkal, más és más pályákkal.
Csernogorsz egy nagyjából 230 négyzet km nagyságú, de vannak nála kisebb és nagyobb térképek is.
A standalone, mint ahogy a neve is mutatja, egy önálló játék lesz, nem mod, így azt külön kell megvenned. Hogy lesz-e kapható boltokban idehaza, jó kérdés. Steamen biztos fent lesz, bár én is reménykedem egy rendes, dobozos verzióban.
Vannak sokan magyarok is, külön magyar szerver is van. A Gamernight szerveren is többnyire magyarok játszanak, van két klán is, de vannak külföldiek is és egy német klán is.
Talán röviden ennyi. További infókért lapozz vissza a fórumon.
Ja meg hogy meg lesz e vásárolható Mo.-n boltokba?
Illetve mennyi magyarral találkozni, klán funkciót tettek/tesznek-e bele?
Csak ennyi lenne a kérdésem most így hirtelen. :)
És nézelõdök is akkor mmounionon stb. :)
Köszi mindent. :)
részletesen leírnak mindent amire kíváncsi vagy
Ha megy az angol(kéne mert elég gyorsan meghalsz ha nem tudsz kommunikálni a játékan) akkor meg dayzmod.com.
amúgy arma2+dayz =/= dayz standalone
egy ideig majd kapjuk a patcheket de a végén meg kell venni a SA-t hogy élvezhesd.Várj,én azt mondom
Az elsõ kérdésem az lenne hogy mekkora a bejárható világ, illetve azt olvastam hogy készül az 'önállóan' futtatható verziója. A kérdésem az lenne, hogy ha megveszem az Arma 2-t, felrakom a Mod-ot, és gondolom én jönnek frissítések akkor én is majd azzal az önállóan futtatható játékkal fogok-e rendelkezni, mint amirõl írogatnak?
Illetve még annyi érdekelne, hogy mit lehet tudni az egész rendszerérõl, egy szerver van vagy több, mindenhol megmarad-e a szinted(ha van fejlõdés, stb.. :) )
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat. :)
További jó játékot. :)
itt leírtam mit kell csinálni ha dayzcommanderbõl nem megy.
Ha így se megy,akkor SIX Updater-rel indítsd el.letöltöd,dayznél verify-olod és indítod.
Fel van rakva az ArmA 2, Operation Arrowhead meg a DayZ. Steamrõl van mind.
Akármelyik szerverre is próbálok rámenni vagy rossz verziót ír ki vagy valami mást egy fájlal kapcsolatban a steam mappában.
PSN ID:misi2mezei
találtam egy tök üres tankú Mi17-est. Volt nálam 1 kanna üzag, betöltöttem, és villámgyorsan áttelepültem egy 4km-re lévõ üzagtartályhoz.
Kiszálláskor a heli hasába rakott a program, instant lábtörés, ájulás, vérzés, stb...
Miután magamhoz tértem, rendberaktam magam, persze morfium nem volt. Szóval kúszva irány a rozsdás tank. Így fordultam a heli és a tank között 5ször, közben Z-k támadtak rám, vicces volt hasalva M1911-el lelövöldözni õket.
Ezután irány Berezino kórház, leszállás a tetõn, természetesen a fenti papírdoboz nem spawnolt, úgyhogy irány le a létrán - még mindig törött lábbal - körbekúszni az épületet, kirakatot betörni, ééééésss vééééégre meglett a morfium.
Úgyhogy most örömbódottá, van egy saját helikufferem, és a lábam is összeforrt.
Na, a lényeg, amiért ezt itt most elmondtam: késõbb is elõfordult, hogy pilótaszékbõl kiszállva a heli hasába rakott a gép. Igaz, ekkor már rutinosabb voltam, rögtön hasaltam, és kikúsztam alóla, de mondanám, hogy aki így jár, az vigyázzon, mert belehalhat egy sima kiszállásba.
felteszem majd azt a modot és megkereslek titeket:)
5 perc játék után, látom hogy csernoban száguld egy hummer:D na mondom mekkora mák, csávó megállt az építkezés mellett:D csak simán odafutottam és lenyúltam a gépet, utána meg fut utánam, eltalál, kiájulok a kocsiból, visszaszállok, nagy nehezen sikerült elütni:D aztán nem láttam már semmit mert alig maradt életem, szóval a kocsi gajjra ment de így újrakezdeni jó volt a játékot!:)
!Forza Ferrari!
És igen, a csapat, amibe én is beletartozom (SiSq), az itt szokott tanyázni. Már, ha épp nem az ArmA 3-mal foglalkoznak. :D
kell még valami?
!Forza Ferrari!
Ha bad version-özik ezután is akkor a arma2 oa beta-t indítsd el és ott add-old be a dayz-t meg expasion-t és beta-t.
Ezután jónak kell lenni
steambõl úgylátom nem elég mindent leszedni, mert bad version-t ír ki a szervereknél
!Forza Ferrari!
Lehet csatlakozni azokhoz akik csinaljak ezeket a kalandozasok videokat?:)
!Forza Ferrari!