17
  • Szefmester
    Szóval ha most előszednél egy linket ami az egyik törölt tartalmadhoz volt generálva, és azt beírod akkor most nem találnál rá semmit? Mert hát voltak már ilyen érdekességek...
  • ClassicR
    Lufi pukk :) Még pár év mindenki a Google+-ra fog átvándorolni. Ott egyben van minden, a levelezőtől kezdve a képszerkesztőn, térképen át a YouTube-ig. Teljesen felesleges mást használni. A Google+ sokkal átláthatóbb, barátságosabb és ésszerűbben felépített. Még nem kommunikálnak rajta sokan, de a regisztrációk már gyűlnek és amikor már mindenkinek minden ismerőse fent lesz, akkor be fog indulni a dolog.
  • Camouflage
    Nem teljesen igaz, lehet profilt torolni az oldalrol. En is toroltem, nem pedig inaktivva tettem. Az, hogy ettol meg a FB munkatarsak es titkosszolgalatok szamara elerheto, egy masik tortenet.
  • COOLancs
    Az efbén ténylg nem sok komoly autóvásárlót találhatott a GM , max a gumiszobába való kaki-pisi humort kereső tinit.
  • Reparamorf
    A szemétláda mindenből pénzt akar csinálni...
    Ne is hirdessen senki a neten, nem vagyok egyikre sem kíváncsi.
    Nem győzöm kiszűrni a sok szemetet. Én elvből nem vásárolok olyat amit hirdetnek.
    -Habár lehet, hogy igen, mert csak véletlenül olvasok hirdetést, vagy nézek hallgatok.
  • Merces
    ..ha már igy belehasitunk a szőrszálba, nem is tudnák megszüntetni,ha akarnák se, csak inaktivá tenni
  • ntom
    burst egyébként a pukkanás
    vagy ka-boom :)
  • Dany007
    Az lehet nálam a boom a szétrobbanásra, a lufi kipukkadására utalt! :)
  • nextman
    A boom az felivelest jelent.
    Szerintem te meg nem igy ertetted.
  • Dany007
    Igen ezen van a hangsúly!
    Ottmarad a Facebook-on, mert az trendi és sokan olvassák, meg nem utolsó sorban ingyenes! Viszont pénzért nem fog hirdetni, mert ezek szerint nem éri meg neki.
    És ez az ami komoly probléma. Mert a Facebook nem a lájkokból keresi degeszre magát, hanem a pénzért(!) eladott hirdetésekből!

Én is azt jósolom, hogy jön egy Facebook Boom hamarosan. Mivel az emberek és főleg a cégek is kezdenek rájönni, hogy ez a lufi jobban fel lett fújva mint amennyire érdemes lett volna.
  • ntom
    de épp ez az, hogy nem jött le a GM
    http://www.facebook.com/generalmotors
    "Just wanted to let our millions of Facebook fans know, we're still here, and we 'like' you back! We may not be advertising on Facebook at the moment but we'll still be talking with you all daily."

jelenleg nem hirdet pénzért, ennyi a lényeg. A facebook jelenlétet (ami mindenkinek ingyenes) megtartja.
  • MacropusRufus
    Ezért jött le a GM.
    Az nem bevétel, ha valaki híreket olvasgat csak. Vegyél egy GM terméket. Az biznic. Valószínűleg nem vagy egyedűl azzal amit írtál. Erre jött rá a GM is.
    És lehet majd szépen lassan a többiek is rájönnek, hogy ez nem az az oldal ahhol komolyan lehet a reklámból bevételt temelni. Lehet ez lesz a dotcom bum után az FB bumm....

• ntom
    Hirdetésről van szó, nem saját oldalról.
    Utóbbi jó dolog, az ember összelájkolja amik érdeklik, és a feedjében megjelennek a legújabb hírek az említett cégektől. Szegény ember RSS-e.
    A hirdetések jobb oldalon vannak a sponsored szöveg alatt. Már akinél nem szűri le az adblock.
  • opeca
    Az attól függ milyen cégről beszélünk. Egy komoly, bejáratott cégnek tényleg nincs szüksége f@szbuk oldalra, csak kinevetteti magát, de egy friss, adott szegmensben ténykedő cégnek bizony lehet, hogy a javára válik.
  • Skynet85
    Ha eljő az a nap amikor fizetős lesz az alap szolgáltatás, sírva fogok röhögni, és megyek én is fosztogatni. :D
  • mykrisz
    Szefmester: Egy jó döntés volt részükről.... Ha én céges oldalt akarok megnézni akkor nem a FB-on nézem meg. Bár én úgy gondolom egy komoly cég ne bohóckodjon fent FB-on! Valamelyest az oldalnak van reklámértéke, de egy komoly ügyfél, nem közösségi oldalon veszi fel a kapcsolatot
  • Szefmester
    Valaki szokott egyáltalán mindenféle céges fészbúk profilokra felmenni, rákeresni, barátjává tenni stb?

Lehet hogy a GM-nek megjött az esze?