68
-
Amikor D2-őztem nem atomfizikáról akartam előadást nézni, hanem 2-3 órára kikapcsolódni és klikkelgetni a zombikat. Arra pont jó volt.
Nem értem mi a bajod, attól, hogy egyszerű egy játék, miért is lesz rossz?
Én sem fogom megvenni a diablo 3-mat, lewarezolni se fogom, mert nem érdekel különösebben a dolog, de akinek ez kell, az megkapja és mindenki boldog. -
blessyou #67 Igaz, van egy "Skynet" nevű felhasználó is, vele kevertelek. -
Én toltam d1-el, d2-vel és torch 1-el is. Egyszerűen tovább tudott lekötni a torch mint a diablo. Ha megtalálod az előző hszmben azt a részt ahol szidom a ,,klikkelőbajnokság hentelde"-ét kapsz egy rekesz sört íngyér.
Nekem már a beta után se volt szimpatikus az új diabló és nem a graf lag vagy egyéb miatt(én nem is tapasztaltam egyébként), magát a betát alig bírtam végig vinni anélkül hogy ne érezzem azt, hogy jó, ennyi elég is ebből. -
blessyou #65 És egyébként miben jobb a Torchlight az árfekvésen kívül, amikor ugyanaz a klikkelőbajnokság hentelde, amit állítólag a Diablóban annyira utáltok? -
60 euro akárki akármit mond sok(k), tőlem a seggem is kinyalhatja akkor se ér ennyit, majd a torchlight2 19 euróval, ők tudnak játékot csinálni és árazni is... -
M0RN1NGST4R #63 Idióta vagy és közöd nincs a Sc2höz, látszik, hogy nem játszottál vele egy percet sem, de okoskodni azt tudsz. Szánalmas vagy, menjél homokozni.
tudhatnád, hogy lesz az még több is.... :D -
Stranger666 #62 ez így is lesz. -
Stranger666 #61 Idióta vagy és közöd nincs a Sc2höz, látszik, hogy nem játszottál vele egy percet sem, de okoskodni azt tudsz. Szánalmas vagy, menjél homokozni. -
sanyicks #60 lfszt. 40 körül van az átlagos ár egy új játéknál. -
Archenemy #59 bazeg aszittem az inferno fokozatot vitték végig ennyi idő alatt, már akartam is röhögni, hogy minden blizzardos esküdözött, hogy azt hónapokig nem fogják, erre látom, hogy normal fokozat... Ugyanmár.
dio egyszerű-e: ja. Őszintén szólva nekem kicsit csalódás, mert se a látványvilág, se a játékmenet nem olyan, mint számítottam, de reménykedem, hogy a játékmenet a nehezebb fokozatokon javul majd :) (pl. nehezebb lesz, érdekesebbek lesznek az itemek, többféle skill kombó lesz, érdekesebb szörny képességek lesznek, stb). -
FoodLFG #58 Nyilván, mivel széthájpolt cuccról van szó. Így nyugodtan lehet pofátlanul árazni, mint ahogy az egyharmad SC2-t is. Igaz, az SC2-vel a blizzard sokkal nagyobbat szart a vásárlói fejére, szóval ahhoz képest a Diablo nem is gáz.
Nomeg mivel nem előfizetős játékról van szó, ezért valahogy fenn kell tudni tartani a több ezer single palyeres által terhelt szervereket is valamiből, hogy a kicsit szar lagos szintről a játékélmény ne zuhanjon játszhatatlan szintre. Főleg, hogy mostanában a WoW sem megy már olyan jól.
-
eNMi #57 na-na-na!!!!! a cirkuszi bohóc megérdemli a nevetést, a tapsot és minden tiszteletet!
szóval ne tessék mindenféle jöttmentnek ilyen elismerő cimet osztogatni. -
15-20k között nyit minden nagy játék??? Hol?:)
Csak mert itthon pc-n 8-9k körül nyit mind, a mocskosabb cégek (pl Activision) szokták 11-12k köré lőni az árakat...:)
Lehet a forint is szar,de Blizzard ezt a cuccot IS túlárazta akárcsak a SC2-t anno... -
kissssss #55 "Rajtad röhög a fél fórum. :) "
jajj ugyan már cirkuszi bohócra mindig szükség van. :) -
World of Diablo III
Barbarania...
Ajjjajjj... Úgy érzem magam, mint amikor szeretett Star Wars trilógiám után végignéztem a "Phantom Manace" részt... Gyomorgorgató... -
cateran #53 Sokmindenert lehet ekezni a Diablokat, de a story pont az ami miatt nem..Szepen kidolgozott hattervilaga van, de persze nem art ha legalabb az elozo 2 jatekot ismered es ugy vagsz bele a 3. reszbe.
Mondjuk valoszinuleg az 1. leszek, aki visszakeri a penzet, mert az utolso pillanatig nem hittem el, hogy tenyleg akkora fasz legyen a blizz, hogy meg a single player kampanyhoz is folyamatos online jelenlet legyen szukseges, de tenyleg igy van...most meg kamillazok 2,5k-s latencyvel kibaszott SINGLEben, mert a fasszopo BT mindent korlatoz, ami csak nyomokban is emlekeztet p2p-re..
El nem tudom kepzelni miert nem lehetett kettevalasztani a jatekot..ok ne legyen lan, legyen single player mode (egye kukac, loginolni a bnetre, authentication es maris mehet az amugy offline moka) es multi, ami viszont -nyilvanvaloan- allando online jelenletet kovetel meg...Azert ez nem 1 agysebeszet...Arrol nem is szolva, hogy mennyivel kevesebben hammereltek volna a loginservereket folyamatosan... -
M0RN1NGST4R #52 ha 150 Ft lenne 1 euro akkor 9.000 pénzre jönne ki. na ez az az összeg, amire azt tudom mondani, hogy még elfogadható megjelenéskor. de lehet csak én vagyok zsugori. -
Remélem, nem vártad, hogy ezek után még tapsikoljak is neked. -
freemanone #50 drágának drága ez tény. Ettől függetlenül kivétel nélkül minden játékgyártó hasonlóan áraz.... -
freemanone #49 mondhatsz amit akarsz, akkor is 15-20k között nyit minden nagy játék. így rendben van... a másik meg, hogy minden annyit ér amennyit kifizetnek érte. -
M0RN1NGST4R #48 Sztem felesleges belemenni abba hogy mi számít itthon és külföldön soknak, mert azt hiszem mindenki tudja a választ. Viszont arra nem emlékszem, hogy egy olyan játékért, amit digitális formában árulnak ennyi pénzt kértek volna; de lehet csak én voltam figyelmetlen.
Minden esetre ami a blizzard üzletpolitikáját illeti egyre inkább kezdenek hasonlítani azokra a cégekre, akiket zsigerből gyűlölök pontosan az ilyen húzásaik miatt. -
Stranger666 #47 szimplán szar a forint, okos -
Nincs az rendben - szimplán túl van árazva. -
freemanone #45 Az a 60€ teljesen rendben van. Külföldön ez átlagosnak számít. Bár itthon sem épp kirívó ha az elmúlt pár évet nézem... -
M0RN1NGST4R #44 jól látom, potom 60 juró egy digitális változatért? nem sok ez egy kicsit? -
Cef #43 Tudom, azt olvastam, hogy várni kell egy hónapot a starter-re, de lehet hogy kamu az egész. -
Jelenleg csak ezt ajánlja a Battle.net, az aktív accounttal rendelkezőknek:
-
Cef #41 Esetleg nézz be az itteni Diablo 3 fórumba, most írta valaki, hogy ad vendégkódot. -
Cef #40 Ha az egyik ismerősöd megvette kérhetsz tőle vendégkódot. Illetve elvileg ha van Battlenet accountod egy hónapon belül kapsz ingyenes Starter Editiont, ami egy demónak felel meg, de ebből nem tudom, hogy mennyi igaz. -
1 kérdésem van, hogy tudom kipróbálni ( demo, trial, akármi ), mielőtt megveszem nem kevés pénzért? -
Neked sem sok eszed van (meg annak aki aki röhög), én nem az egyszerüségét szídom csak az álszent idiótákat akik egy ilyen cucc sikere és szeretete mellett szídják a konzolokat az egyszerüségük miatt.:) -
Angry Birds mennyivel bonyolultabb? Vagy a Pac-Man? Vagy a FarmVille?
Több tízmilliós siker mindegyik. Szerinted a játékmenet egyszerűségének/összetettségének kell meghatároznia egy játékprogram sikerét?
Nem sok eszed van tezsvír, bár erre már többen rávilágítottak ebben a komment szekcióban is, meg még egy rakás másik hírnél. Mért nem adod már fel?
Rajtad röhög a fél fórum. :)
-
Ebben a stílusban valóban a legjobb a Diablo. Én csak azt mondom hogy aki a Diablo-ra ennyire képes beizgulni az inkább kussoljon el egyes konzoljátékok egyszerüségénél...
Ahogy írták elöttem...klikkklikkklikkklikkklikk4klikkklikkklikkklikk6klikkklikkklikkklikk3klikkklikkklikkklikk6
Megspékelve egy iszonyat minimal sztorival,és minimális ritkán változó pálya designal..... Plusz szaladgál néhány npc akiktől szintén MMO szinű feladatokat kaphatunk... FAÉK.:)
És nem, nem a játékot szídom,csak nevetségesnek tartom hogy egy faék primitív klikkelgetős játék tömegsiker pc-n, de a sok kis búza a konzolokat fikázza..:) -
Effektíve lexarom,ha érdekelne tolnám pc-n ahogy a multiplatformok jórészét.:)
Ráadásul konzolon ott a DAemon Souls és a Dark souls....Sehol sincs a Diablo széria azokhoz képest....:) -
BladeW #34 hiába irigykedsz, csak reménykedhetsz, hogy lesz valaha dio3 konzolra -
lammaer #33 Én se tartom sokra a diablo sorozatot, legalábbis ahhoz képest amekkora hype van körülötte (hasonlóan vélekeded a starcraftról is :) ), de elfogadom hogy az emberek különbözőek és vkinek ez jön be, vkinek az.
Aki ezt nem tudja felfogni és véresszájjal szídja a másikat mert annak testzik/nem teetszik egy játék az szimplán még nem nőtt fel.
Oviban mi is sokat veszeketdünk a homokozóban azon hogy kinek a matchboxxa jobb.
-
Akkor játssz a fütykösöddel, arra való és ingyen van :D -
Hagyjátok már. Nem ismeritek még a Skynet nevű okostojást, az sg.hu önjelölt megmondóemberét, Havas Henrik unokaöccsét?
A létező összes film/játék/tudományos hír komment szekciójában adagolja nekünk a tudást már évek óta. Szerintem hálából lepjük meg valamivel majd karácsonykor!
Amúgy a metacritic abszolút nem mérvadó. Az hogy néhány szerencsétlen ragekid lehúzza a játékot, mert problémák vannak a launch utáni napokban ne zavarjon meg senkit. Pár nap és rendben lesz minden. Olyan okádék rantokat írnak ezek a lelki szegények (sokszor user error miatt), hogy a földön fetrengek a nevetéstől. De ugye hibás alaplappal az egész rendszer
meg fog ereszkedni, hiába emeled a feszültséget :D
Senki sem állítja hogy ez egy rpg, aki viszont ezen a témán akar rugózni az jobb ha utánajár fejben, hogy mikor is esett szerelembe egy darab papírral és 2 dobókockával + a D&D alapkönyvvel.
A játék jó, sőt. Kiváló. Várjuk meg a független játékosportálok, értékeléseit + a játékostársadalom árnyaltabban gondolkodó felének (felének a f*szt, negyedének) véleménynyilvánítását.
Normálisan működő warez meg nem lesz. -
Pontosan. Annyit tennék hozzá, hogy ugye a Diablo volt a stílus megteremtője és ami van a D3-ban, azt láthattuk természetesen már máshol, csak az a máshol vajon honnan is származtatta? :)
Ne meg én ezeket a démon-angyal történeteket mindig is szerettem akár filmről, könyvről vagy játékról beszélünk. Diablóban pedig nagyon jól megragadták mindig is a hangulatát, nem mellékesen elég jó történettel, csavarral körítve. -
Cef #29 Lényeg a lényeg, hogy ez egy ilyen stílusú játék és ebben a kategóriában az Diablo az egyik legjobb.