Ötvös Tibor

Le is van tudva a Diablo III

Éjjel jelent meg a Diablo harmadik része, melyet egy rajongó máris letudott.

Egy rajongó a Yoshichan nevet viselő barbár karakterével 12 óra 29 perc alatt vitte végig a programot. Ez idő alatt a 32-es szintre fejlődött fel és ezt egy képpel is bizonyította, melyet fel is töltött a netre. Közben a Blizzard folyamatosan dolgozik a szerverproblémákon, melyeket még most sem sikerült teljesen megoldani.



De örömhírrel is szolgált a Blizzard. A Diablo III-ra ugyanis a tegnap esti megjelenésig 2 milliós előrendelést adtak le a játékosok, ami remek eredmény. Közben világszerte 8 ezer esemény zajlott, melyeket a különböző terjesztők tartottak a játék megjelenésének alkalmából. Kritikánk hamarosan olvasható a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #1
    Túl sok mindenről nem marad le...
    Hentelés felülnézetből minimalrpg elemekkel megtűzdelve pc-n...Klikk&Kill...Tartalomra körülbeül a Serious Sammel vetekszik.
    Csak míg egy ilyen játék sikeres pc-n addig kicsit álszent és nevetséges a konzoljátékokat fikázni az esetleges egyszerüségükért..:)
  • Skynet #10
    Pedig az első komment bőven leírja az egész Diablo univerzumot.:)
    Ha ilyen serverről generált izé gyanítom még tartalmasabb és komolyabb hátérrel rendelkező karakterek és npc-k lesznek benne mint más VALÓBAN rpg-nek nevezhető játékokban...:)
    D1-et kb 2-3 órán át toltam anno megjelenéskor,elég volt...A második rész is ment vagy 1 órát...
    Csak röhögök amikor egy Diablo játékos szídja egyes konzol címek egyszerüségét...
    Ha úgy tetszik,sztorira,tartalomra még az amúgy szenny Dragon Age 2 is jobb volt...Persze a két cím nem összehasonlítható..:)
  • Pretorian #31
    Hagyjátok már. Nem ismeritek még a Skynet nevű okostojást, az sg.hu önjelölt megmondóemberét, Havas Henrik unokaöccsét?
    A létező összes film/játék/tudományos hír komment szekciójában adagolja nekünk a tudást már évek óta. Szerintem hálából lepjük meg valamivel majd karácsonykor!

    Amúgy a metacritic abszolút nem mérvadó. Az hogy néhány szerencsétlen ragekid lehúzza a játékot, mert problémák vannak a launch utáni napokban ne zavarjon meg senkit. Pár nap és rendben lesz minden. Olyan okádék rantokat írnak ezek a lelki szegények (sokszor user error miatt), hogy a földön fetrengek a nevetéstől. De ugye hibás alaplappal az egész rendszer
    meg fog ereszkedni, hiába emeled a feszültséget :D
    Senki sem állítja hogy ez egy rpg, aki viszont ezen a témán akar rugózni az jobb ha utánajár fejben, hogy mikor is esett szerelembe egy darab papírral és 2 dobókockával + a D&D alapkönyvvel.
    A játék jó, sőt. Kiváló. Várjuk meg a független játékosportálok, értékeléseit + a játékostársadalom árnyaltabban gondolkodó felének (felének a f*szt, negyedének) véleménynyilvánítását.
    Normálisan működő warez meg nem lesz.
  • Cef #14
    2-3 órát nyomtad az 1-et a 2-őt pedig 1 órán át, de tudsz nyilatkozni a Diablo univerzumról. Gratulálok. A kritikailag szar és a neked nem jött be között azért van különbség (legalább is jobb helyeken így tartják). Amúgy szerintem sem nagy szám, de azért messze a jobbak között van. Amiért egy Diablo játékos megbántotta a lelki világodat azért még nem kéne hülyeségeket írni, elég gyerekes. A Diablo sosem volt klasszikus RPG, hanem akció rpg/hack and slash (kinek melyik megfogalmazás jön be). Maga a harcrendszer elég jól kidolgozott egyáltalán nem egyszerű, a tartalom is rendben van, nem RPG szintű, hiszen maga a játék sem az, nem tudom hogy lehet ezen egyáltalán fennakadni. No de mindegy nem koptatom a billentyűzetemet, haters gonna hate.
  • cateran #53
    Sokmindenert lehet ekezni a Diablokat, de a story pont az ami miatt nem..Szepen kidolgozott hattervilaga van, de persze nem art ha legalabb az elozo 2 jatekot ismered es ugy vagsz bele a 3. reszbe.
    Mondjuk valoszinuleg az 1. leszek, aki visszakeri a penzet, mert az utolso pillanatig nem hittem el, hogy tenyleg akkora fasz legyen a blizz, hogy meg a single player kampanyhoz is folyamatos online jelenlet legyen szukseges, de tenyleg igy van...most meg kamillazok 2,5k-s latencyvel kibaszott SINGLEben, mert a fasszopo BT mindent korlatoz, ami csak nyomokban is emlekeztet p2p-re..
    El nem tudom kepzelni miert nem lehetett kettevalasztani a jatekot..ok ne legyen lan, legyen single player mode (egye kukac, loginolni a bnetre, authentication es maris mehet az amugy offline moka) es multi, ami viszont -nyilvanvaloan- allando online jelenletet kovetel meg...Azert ez nem 1 agysebeszet...Arrol nem is szolva, hogy mennyivel kevesebben hammereltek volna a loginservereket folyamatosan...
  • BladeW #34
    hiába irigykedsz, csak reménykedhetsz, hogy lesz valaha dio3 konzolra
  • Laza #32
    Akkor játssz a fütykösöddel, arra való és ingyen van :D
  • pakeszke #20
    ne mondjatok mar az RPG -t, ez egy valodi GBP, gear based play ...
    hentelunk, hogy legyen jo cucc, megint hentelunk hogy legyen meg jobb cucc, majd egy kis tovabbi jo henteles remenyeben szerzunk egy kis jo cuccot
  • Stranger666 #12
    Semelyik, te: nyomorék Blizzardot divat szidni majom. ÉN előrendeltem, de mivel van 4 zhm a hétre, csak csütörtökön nyúlok hozzá.
    sc2 dlc... olyan ostoba vagy istenem.
  • Stranger666 #2
    okos hozzászólás.