Revolution (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A dagi végre szerepet kap 😄DD

REAL MADRID

Narxis
De. 😄 Megvadultam. ;D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
Ez még nem csak ma reggel jött ki?😄 Mi van veled?😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Brutáljó rész volt ez gyerekek! Neville - fia párbeszédek a legjobbak. 😄 A vége pedig wtf? Mondjuk sejtettem, hogy nem lesz ilyen egyszerû.

akyyy
a még jacob is benne van, tuti hogy tényleg juliet álma , sõt már nemis álma, csak jacob játszik xD

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

cylonflatus
cool

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
vááá ez kell!

amúgy meg is lehet venni, bár azt nem írja hogy van-e rajta olyan szofver 😄
cylonflatus
A medál (mármint maga a hardware) semmit nem ér, egy mindennapi, egyszerû flashdrive (+ gondolom valami sima, egyszerû wireless adapter, hogy tudjon adni-venni), a szoftver a fontos ami rajta van.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Narxis
Valami rájuk lett töltve számítógéprõl még az elején, szal ha van 1 akkor lehet, hogy Randall tud többet csináltatni azzal a tudós csávóval. De ha jól emlékszem alapból 7 vagy 11 van amibõl 3 semmisült meg asszem.

Na szóval Charlie teljesen felesleges szereplõvé lépett elõ, jó lenne valahogy megszabadulni tõle. Aaron múltja is bezárult, lehet neki is annyi lesz 😄

Egyébként én a sorozat elején azt hittem a medálok egyedi darabok, de most olyan mintha sorozatgyártással készülnének. :|

REAL MADRID

stargatelost
Lehet jónak fogod tartani, de jobbnak semmiképp 😄 Egyébként el, de biztos van olyan itt, aki nézte a Lostot, és ezt is követi, de biztos, hogy azon a véleményen van, hogy a nyomába sem ér 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Ha megnézem a Lostot és utána is jónak tartom a Revolution-t akkor elfogadod, hogy jó sorozat?😄

stargatelost
Mivel nem láttad a Lostot, ezért azt hiszed, hogy az ilyen sorozatok a királyak a gagyi csavarjaikkal meg cliffhangereikkel, pedig... 😄 Igazán ledarálhatnád 😄 Fringe is, meg ez is JJ Abrams, mint a Lost, ne mond már nekem, hogy nem érdekel 😄 Sci-fi bazmeg! 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Hát ez elején annak a csajnak is bemutatták az elõéletét aztán hipp-hopp kiírták 😄

REAL MADRID

Narxis
😄DDD

Am. a mostani rész vége brutális volt, nagyon meglepett. Ha valakinek ez a sorozat nem tetszik akkor baj van az ízlésével. Nem sokszor írok ilyet de most ez a helyzet.

Nem mellesleg azt hittem azért volt a dagi elõéletét bemutatni "fontos",hogy majd hasznos tagja lesz a csapatnak és hackelget kicsit😊
ReszegKoldus
A szarvasvadász

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Számkivetett
ReszegKoldus
Dühöngõ bika

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
De film, ezért is tök mind1, hogy egy ilyen látszólag kevés pénzbõl mûködõ sorozatnál milyen a színész testi állapota. Engem nem zavar, sokkal inkább zavar az, hogy jelentéktelen szereplõ és néha idegesítõ is.

stargatelost
Miért, a Bridget Jones az nem film? 😄 Bale-nél nem is a gyúrás a lényeg, hanem a lefogyás... amit ti is sérelmeztek ugye. De miért kéne a dagi szakállas színészt megkérni bármire is? Eleve olyat kellett volna bekasztingolni, aki fittebb, nem? 😊

Narxis
Ezek mind filmek, egyébként írni is akartam, hogy gyúrni azt szoktak, talán még sorozatra is. Itt nem tudni, hogy esetleg nem is kérték meg a színészt erre vagy pedig nem fizetnek neki annyit, hogy bevállalja vagy nem szóltak neki idõben. Egyébként annyira súlytalan karakter és tényleg idegesítõ is, hogy lehet 2. évadra kinyírják. Én biztos nem siratnám.

stargatelost

Amúgy valaki genetikailag is lehet kövér. 😊

A dagi engem kezd idegesíteni a tehetetlenségével 😄

REAL MADRID

Ja végül is ennyi erõvel én is megcsinálnám 😄

REAL MADRID

Narxis
Nem mondta, hogy igen, azt mondta Nora, hogy talán. 😛

Narxis
Én még eddig egy filmrõl hallottam ahol a színésznek változtatnia kellett az alakján a szerep kedvéért: Bridget Jones naplója 😄

Meglepõ módon sorozatnál nem foglalkoznak ezzel pedig ott telik el több idõ.

Nekem az tetszik alapból,hogy van egy társadalom immár 15 éve,ahol maximum ló és szekér van..meg sok gyaloglás,meg sok biokaja..az IT srác meg egy dekát nem adott le..pedig mióta mi is bekapcsolódtunk az életükbe,elsétáltak közel 7-8 hónapot😊
Most komolyan ennél a sorozatnál nincsenek külsõs tanácsadók?

Nora lazán hatástalanít egy atombombát? 😄 Na nemár. A másik meg, hogy a távolságokat nem nagyon lehet érzékelni. Szóval Milesék tettek Atlantába egy laza 780 mérföldes kitérõt. Ja és persze ahogy odaértek már meg is találták a srácot. Csak körbe kellett nézni egy zseblámpával a piacon. 😄DDD
Ezeket még leírni is fáj.

REAL MADRID

Narxis
Azért remélem nem probléma ha a nézõk döntik el, hogy mi ígéretes és nem önjelölt kritikusok a sorozatjunkie-n. 😊

stargatelost
Mert irányadó lesz, hogy ilyen bugyuta szarokat is elég csinálni, hogy sikeres legyen. És mert elveszi a slotot egy esetleges ígéretesebb újonc elõl. Ez utóbbi fõleg igaz, a Voice miatt.

de most ez miért zavar ennyire? úgyis el fog halni mint most a smash, bár tényleg elég lett volna egy évad
stargatelost
Ó, te jó ég, s2 berendelve... mondjuk nézettség alapján várható volt, de ez akkor is szánalmas <#wilting><#levele> Bárcsak ne rakták volna a Voice mögé! Instant kasza lett volna.

modellmaker
Gondolom egy fõre két fegyver jut. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Jó kis rész volt, a vége pedig badass. Monroe napjai meg vannak számlálva... 😄

Am. mi van ezzel a Texas-al, hogy annyira félnek tõlük? 😄

Narxis
jaja 😄

Ez a Conan the Librarien nagy beszólás volt 😄

REAL MADRID

Szerintem amúgy Nevillenek annyi, az asszonyból kinézem, hogy feladja Monroenak.

REAL MADRID

Narxis
😄DD és ment a zene közben xD

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ezen az arcon mekkorát nevettem 😄

#269 vírus méretû komputerek, amik vagy elveszik az áramot vagy sokszorositják - ezekkel csesztek el valamit
stargatelost
Na mi okozta?

modellmaker
Ezt is azért néztem, hogy mi okozta a blackout-ot. Erre...

modellmaker
<#eljen> 😄

Jah, csak van ami (most már) jobban leköt. Ami hátra van, majd a nyáron ledarálom. Vagy vizsgaidõszakban. 😄

Narxis
Jah, Tom Neville. 😄 De azért azt a szöget is mikor vette fel a földrõl... hát igen vannak ilyen érdekes dolgok, de akkor is imádom ezt a sorozatot. Komolyan nem tudom nem szeretni. Persze voltak korábban gyenge részek és a visszaemlékezések fele is unalmas volt nekem de utóbbiról úgy tûnik leszoktak, elõbbi meg minden sorozatban van.

modellmaker
Inkább már nem foglalkoztak vele. Addigra megvolt, hogy Neville(? 😄) hova akart menni.

Narxis
Pedig én a toronyból arra következtettem, hogy valamiféle bénító mezõt generál 😄 szóval ez a verzió azért meglepett.

Engem az zavart, hogy ott voltak azok az õrszemek akkor Randallt nem látták? Bár lehet õk más utat választottak, de azért ez fura volt.

Andr0
nekem is picit csalódás 😞

Armin & Ayu fan

modellmaker
Nem egy nagy stratéga ez a Monroe... Lehet, hogy korábban az volt, de mostanra nagyon megkopott...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha gyanús volt, hogy elkúr vmit a feka csávó, miért nem pingelték ~15 percenként a medált. Ha nem történik semmi örülünk. Ha látják, hogy gyanúsan viselkedik, meglehetett volna egy másik lázadó bázis. (Bocs, nem tom a rendes magyar felirat fordításban hogy van.) Azt még visszaengedik a városba... Nekem ezek szúrják a szemem nagyon... Jajj meg hogy miért nincs áram, mert nanorobotok vannak mindenhol bazdmeg.... Most komolyan... ez annyira szar. Vagy nem tudom, nekem csalódás. 😞