Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Továbbra sincs áram. :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

REAL MADRID

REAL MADRID
Nagyon szomorú lennék ha a rakéták nem jutnának el a célpontokig. Átmehetne Falloutba a sorozat: atomcsapás, a Toronynak volt egy kis Vault jellege, USA elnöke valami távoli helyen bújkál.
Kár hogy Aaron úgyis meghekkeli a rakétákat. :/

REAL MADRID
REAL MADRID
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ellenkezõ esetben lakhatatlanná válna. Oda pedig ki akarna bárki is visszatérni? :)
Na de pont ezaz, hogy a bosszú akkor teljes ha már látom is megvalósulni. Attól, hogy elindítok két rakétát ami még nem ért célt attól még nem teljesedett be, fõleg úgy, hogy az üveg másik oldalán ott vannak Miles-ék.
Nem kell szerintem katonának lenni ahhoz szerintem, hogy legyen egy kis eszünk és ne mindenféle terv nélkül beálljunk egy helyre. Mi lett volna ha szereznek olyan szuperfegyvert, akkor pár lövéssel ott bumm mindenkinek. Amikor Monroe-ék jöttek akkor meg nekik könnyû dolguk volt ,õk csaptak le a meglepetés erejével a végén ez pont fordítva sült el.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Már ha vissza akar térni bárki is azokra a területekre.
Igen, odaálltak a lifthez mert nem katonák voltak és egész jól elvoltak akkor is amikor Monroe-ék kiszálltak a liftbõl.
A rakéták ahhoz kellenek, hogy a 2 államban megtisztítsák a törzsfõnököket és oda tért volna vissza elõször az elnök.
Randall-nak már nem volt miért élnie, azért ölte meg magát nem is tudott tiszta fejjel gondolkodni. Õ csak bosszút akart állni amiért meghalt a fia és a bosszú az emberiség ellen szólt.
Ja meg most komolyan úgy akarták megvédeni azt rohadt 12. szintet ,hogy mindenki odaáll a lifthez ?
Rájöttem már jó nézni ezt a sorozatot, mert akkora marhaságok vannak benne, hogy esküszöm többet lehet rajta röhögni (+ a kibeszélõk olvasgatás is vicces) mint egy sitcom-on.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
Ráadásul Randall akkora hülye, hogy lelövi magát mielõtt a két rakéta becsapódna ? Mi lett volna ha vár 1 percet ? Ja, hogy akkor Rachel -ék nem tudnák megállítani a két rakétát. Ebbõl is látszik, hogy nem fog becsapódni.
2x01 -et majd megnézem kb. azért, hogy igazam van -e vagy sem, aztán kasza. Pedig nagyon ritkán kaszálok bármit is.
Monroe meg Neville marha jól játszanak ezt leszámítva. Nevilla arc mimikája néha zseniális :D de ezzel a sok pálfordulással az õ karakterét is kicsinálták.
Masik dolog, eddig azt hajtogattak, hogy ha visszakapcsoljak az aramot, akkor meghal az akiben van nanochip biszbasz. Ebbol azt felteteleztem, hogy nem gyogyitanak veglegesen, de akkor Rachel miert kapott a labahoz?
REAL MADRID
Mivel ICBM-ek, így talán lesz ideje Aaron-nak hackkelnie valamit. :)
Egy UFO és egy idegen lény van a torony 12-ik emeletén, és azért kellett lekapcsolni az áramot, hogy ne tudjon kommunikálni, ide hívni a pajtásait, vagy az UFO-bõl kiáramló akármik miatt nem szabad visszakapcsolni az áramot. Ilyesmi. Annyira vártam az utolsó képsoron, hogy rácsodálkoznak az ûrhajóra... Sajnos mint mindenhez, ehhez is tök hülye vagyok. :)
Egyébként szerintem újra lekapcsolják az áramot és leesnek a rakéták :D
REAL MADRID
Monroe karaktere jön át egyedül, David Lyons elég jól hozza ezt a szociopata karakter akinek egyre a saját bûntudata és paranoiája között ölõdik. Giancarlo Esposito szintén jól hozza Tom Nevillt, nem mintha annyira sokszínû karaktert kéne alakítania, de legalább a helyzethez illõ mimikája van. De többiek? Gyászos. A csaj az komolyan úgy néz ki mintha gõze sem lenne róla, h hol van ill. mit kéne csinálni.
Nem is írom le a vélemény a többiekrõl...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mongyáh gyorsban 10 sorozatot, ami nem tetszik/teszett! 3-2-1...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Narxis pörgeted már a Lostot? <#papakacsint>#papakacsint>
Ami jó: pilot - bár van olyan érzésem, h baromság lesz a válasz a "miért ment el az áram" kérdésre
Ami rossz: unalmas semmitmondó karakterek, béna színészi munka, gyengén megírt script
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Armin & Ayu fan
REAL MADRID