Revolution (NBC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Na ne bassz már!!! Ó hogy rohadjanak meg ezekkel a szünetekkel. :( Sokkal több rész kellene.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jó kis rész volt, kár, hogy a folytatásra sokat kell várni. Lehet, hogy csak az olimpia után, valamikor februárban lesz a következõ rész. :(

Egyébként emlékeztek, hogy az évad elsõ részében Miles felgyújtott valamit? Állítólag annak nagy jelentõsége lesz az évad vége felé. Kíváncsi leszek :D

REAL MADRID

Golyo69
:)

GGMU

akyyy
meg akartam nézni a 7. részt, de elotte a darkest hourst kezdtem nezni de az elejen majdnem bolintottam, hogy jó ez az orosz "szál" :D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
tehát feltámasztotta. ok.

Narxis
Komoly egy rész volt! Áron a szuperhõs! :D

Semmi garancia nem volt rá. Rachelt szerintem nagyon nem is érdekelte volna, csak a lánya miatt dönthetett úgy, hogy megmenti. Én is azon vagyok, hogy valami tetszhalott cuccot adott be neki.
Amúgy az komoly volt, ahogy bedobták a koporsót a gödörbe :D

REAL MADRID

akyyy
az fasság lenne. akkor má mé nem az apja vagy bárki más adta volna be neki. vagy mi volt a garancia hogy injekciót adnak, és nem lelövik, akasztják stb...

Jó rész volt ez is, papón meglepõdtem azért. A patriot elitalakulat azért vicces volt: mintha valami régi fps mesterséges intelligenciáját töltötték volna fel a srácok agyába. Legalábbis ahogy folyamatosan célra tartott fegyverrel, kõarccal elõre bámulva futkároztak fel-alá nekem ez jutott eszembe. :) Monroe barátunk vajon hogy fog feltámadni? Rachel vmi ideiglenes mérget adott be neki? Vagy szólnak Áronnak hogy álmodjon valami monrósat? :)

Narxis
Ha nagyvonalakban is de durván spoileres lesz...

Valaki letudná írni nagy vonalakban, hogy mirõl szól a 2. évad. Az 1. évad zárása volt az utolsó rész, amit láttam. És ha értelmes történettel megvan csinálva a folytatás, akkor lehet, hogy elkezdem nézni a 2. évadot. Lekapcsolták újra az áramot? Ha igen, miért?

Kezd tetszeni egyre inkább..de Áronka picsogása már az agyamra megy..ilyen töketlen puncit ennyi részen át.. :)
Narxis
http://www.youtube.com/v/ocZrLcWpRdk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

cylonflatus
Én már majdnem kaszáltam, örülök a változásnak.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

DasIsFuck
nem pótoltam én semmit, így is abszolút érthetõ volt minden.
Tényleg sokkal jobb, bár az utolsó 2 részre picit kifulladt, de ég és föld a 2 évad.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

cylonflatus
Sokkal jobb (eddig) mint az elsõ évad! Viszont szerintem csak úgy kezdj a másodikba, hogy az elõzõ évadból az utolsó két részt elõtte bepótolod (de minimum az évadzárót), mert elég erõsen építkezik az akkor történt eseményekre.

Narxis
Az komoly lenne. :D

Remélem összehozzák majd a Matheson, Monroe, Neville hármast egy jó kis hentelésre :D

REAL MADRID

Narxis
Szerintem õ valami hõsi halált fog halni. Amolyan rossz útra tért jó karakter. :D

Grandpa <#ejnye1>

REAL MADRID

Narxis
érdemes

DasIsFuck
tehát a második évad sokkal jobb mint az elsõ?
vagyis eléri az ingerküszöböt, mert nálam ez a sorozat mínuszos ha egy 0-10-es skálán kéne pontozni.
az elsõ évadot ott hagytam abba amikor a srácot leõtte a helipopter, érmes lenne a 2.ba belekezdeni?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Igen, az õ bemutatását nagyon kerülgették eddig...
Narxis
Am. nekem nagyon gyanús Áron csaja...

akyyy
nekem is tetszik olyan jerichos most picit a hangulat, ami jó. kérdés nézettségileg i van vele

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Ez brutális volt... Neville valami eszméletlen jó karakter lett. Korábban se kellett félteni de ez így most durva volt a mostani részben. Monroe is egyre jobb.

Engem kicsit zavar a sok éjszakai jelenet, de összességében nem rossz az évad.

REAL MADRID

Szerintem eddig nagyon jó az 2. évad. :)
Narxis
Add meg neki a 7-et. :D

Szerintem is jobb lett egy fokkal, most már 5 helyett 6/10 :)
Így két új rész után nekem úgy tûnik hogy a készítõk figyelembe vették a sorozatot ért kritikákat. Sötétebb és erõszakosabb lett a hangulat, most már közelebb van egy "rendes" posztapokaliptikus világhoz.
Emlékezzünk vissza az elsõ évad elsõ epizódjaira: a szereplõk úgy néztek ki mint akik épp most jöttek a kozmetikustól/fodrásztól és útközben beugrottak volna pár cuccért a GAP-be. A fõszereplõ kiscsaj kb. egy hippi és Teréz anya keveréke volt, Miles Matheson meg amolyan McGyver-féle szerzet. Idegesítõ kis banda volt.
A sztori pedig általában annyi volt hogy a Mókus õrs vidáman vándorol, és minden részben megment egy elcsatangolt kisgyereket, fa tetején ragadt kölyökmacskát és hasonlók.
Arra számítottam hogy ez az évad úgy kezdõdik hogy Aaron pötyögteti egy kicsit az irányítópultot a toronyban, a rakéták felrobbannak a levegõben, öröm-bódottá. Ehhez képest megkapja az atomadagját mindkét város, elszaporodnak a pszichopata karakterek, végre szakadt ruhákban rohangál mindenki és Charlie arcáról is eltûnõben van az a bávatag mosoly. Jó lesz ez, egyre jobban tetszik. Remélem ebben az évadban még sor kerül egy atlantai vagy philadelphiai kirándulásra is. :)

Narxis
:DDDD

Walker :DDDDDD

REAL MADRID

Narxis
Brutál egy rész volt, szerintem ezzel a több szálon ívelõ sztorival jobb lett a sorozat.

akyyy
amerikában az usa az egész világ<#boxer><#mf1>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Egész világra kiterjedõ történetet <#mf2>

REAL MADRID

akyyy
óh, Jericho <#szeret>

Szerinted egy olyan vilagban ami fel van perzselve atommal erdekes tortenetet lehet irni?

REAL MADRID

Butasááág! :-)

REAL MADRID

Igazából rendesen felbasztam az agyam már az
elején,hogy jaj,bombák,kapcsold ki az áramot..és ott ülnek,nem lehet megint bekapcsolni,miután a bombák csak úgy lepotyogtak a földre robbanás nélkül?..neeem..csak áram nélkül lehet story írni
akyyy
nincs rajta a jól lefogyott szemüveges emberke aki jól meghal már az elsõ részben!!!!!

NAAA
csak meghúzták, hogy atomot robbantanak :D Jó nagy baromság még mindig a sorozat, de nem tudom abbahagyni :D
A szakállasból meg járkáló lett, és majd jön érte

(am sejtettem, hogy majd jönnek a szenjánosbogarak és megmentik :D)

REAL MADRID

Narxis
:DDD

:DDD

REAL MADRID

modellmaker
Bent van a topic a kedvencek között. Meg olyan sorozat is kell, ami csak az idõt viszi. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Narxis
Kicsit katyvasz volt ez az évadnyitó de a vége szokás szerint ütött.

cylonflatus
De azért Te is benéztél ide a fórumra ;) Néha a kíváncsiság gyõz.

modellmaker
Te adtad lejjebb. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cylonflatus
Jól látom, ma indul a 2. évad? Majdnem abbahagytam, de a végére fölhozta magát (vagy én adtam lejjebb?) A szinkronos meg valami rettenet, amilyen hangot egy-két karakter kapott... Jézusom. Kíváncsiságból belenéztem egyszer, épphogy megúsztam maradandó károsodás nélkül.

dehogy, csak templomban vannak :D