Revolution (NBC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként emlékeztek, hogy az évad elsõ részében Miles felgyújtott valamit? Állítólag annak nagy jelentõsége lesz az évad vége felé. Kíváncsi leszek :D
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy az komoly volt, ahogy bedobták a koporsót a gödörbe :D
REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Tényleg sokkal jobb, bár az utolsó 2 részre picit kifulladt, de ég és föld a 2 évad.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
REAL MADRID
vagyis eléri az ingerküszöböt, mert nálam ez a sorozat mínuszos ha egy 0-10-es skálán kéne pontozni.
az elsõ évadot ott hagytam abba amikor a srácot leõtte a helipopter, érmes lenne a 2.ba belekezdeni?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
Emlékezzünk vissza az elsõ évad elsõ epizódjaira: a szereplõk úgy néztek ki mint akik épp most jöttek a kozmetikustól/fodrásztól és útközben beugrottak volna pár cuccért a GAP-be. A fõszereplõ kiscsaj kb. egy hippi és Teréz anya keveréke volt, Miles Matheson meg amolyan McGyver-féle szerzet. Idegesítõ kis banda volt.
A sztori pedig általában annyi volt hogy a Mókus õrs vidáman vándorol, és minden részben megment egy elcsatangolt kisgyereket, fa tetején ragadt kölyökmacskát és hasonlók.
Arra számítottam hogy ez az évad úgy kezdõdik hogy Aaron pötyögteti egy kicsit az irányítópultot a toronyban, a rakéták felrobbannak a levegõben, öröm-bódottá. Ehhez képest megkapja az atomadagját mindkét város, elszaporodnak a pszichopata karakterek, végre szakadt ruhákban rohangál mindenki és Charlie arcáról is eltûnõben van az a bávatag mosoly. Jó lesz ez, egyre jobban tetszik. Remélem ebben az évadban még sor kerül egy atlantai vagy philadelphiai kirándulásra is. :)
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
A szakállasból meg járkáló lett, és majd jön érte
(am sejtettem, hogy majd jönnek a szenjánosbogarak és megmentik :D)
REAL MADRID

REAL MADRID
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!