25
-
johnsmitheger #25 "aki nincs jelen a virtuális térben, az gyakorlatilag esélytelen az online társadalomban" - aki ezt kijelenti az egy ostoba barom, de elnézem neki, ha részegen hányás közben böfögte ki magából pénzért :) -
mizar1 #24 Ez az ember tényleg ennyire okos?
Hogy ezt fölfedezte!
Hihetetlen intelligencia!
Hatmilliárd ember törte a fejét és végül egy észrevette!
Micsoda fölfedezés!
-
Katalizátor #23 Az internet nem rossz vagy jó, egyszerúen csak mi alakítjuk. Mivel sok a hülye, ezért az a neten is nyomot hagy. -
#22 Az úriember az Army of Lovers-szel több életre előre megteremtette magának a betevőt, szóval hátralevő éveiben bőven ráér hülyeségekről beszélni. -
bvalek #21 A lapozható könyvet az első században találták fel. Talán a bácsi inkább a nyomtatásra gondol. Bár ha ilyen keveset tud az írás történetéről, lehet hogy jobb ha nem vesszük túl komolyan az ötleteléseit. -
vmiki88 #20 Csak közben az átadott tudás teljesen megváltozhatott pár ilyen átadást követően. -
FoodLFG #19 A cigányok nem is Európa része, ahogy a afrikai/arab/stb bevándorlók sem. Csak valahogy idekerültek, mi meg túl jó fejek voltunk velük, hogy nem kényszerítettük őket beilleszkedésre. Most meg itt burjánzanak. Szívás. -
FoodLFG #18 jaja semmi köze a közösség építéséhez.
A bloggá korcsosult igénytelen indexes részlegeket pakolják oda ki + az aktuális politikai botrányokkal foglalkozó blogokat + egy-két puncit. Azt csá. -
#17 Ő Európáról beszélt és nem a vándorcigányokról. Azok nem jelentek meg semmilyen statisztikában a 19. század közepén. Meg neki svédként, Európa, a németek, britek és svédek által behatárolt háromszög. -
#16 Pont ezt akartam írni. Valamint ez se teljesen okés:
"Mindez azt jelentette, hogy a társadalom egy tagjának a tudása azután is megőrizhető lett, hogy az elhunyt."
Az előtt is megőrizhető volt az által, hogy elmondta valakinek, az is elmondta vkinek, stbstb. Tehát fennmaradt a tudása. -
#15 "Az európai országokban a 19. század közepére közel 100 százalékossá vált az írástudók aránya"
Ez biztos? Még 2012-ben sem jelenteném ki ezt Magyarországról. De ha jól tudom a ksh sem. -
gombabácsi #14 ahogy az index.hu kezeli a blogokat a címlapján, az a blogolás szégyene
mondjuk a szennyfórumuk meg a fórumozás szégyene... -
vmiki88 #13 Várjuk tőled az építő hozzászólásokat.
Hírhez: ez egy egészen érdekes megközelítés. -
karesz6 #12 Érdekes lenne a figura véleménye arról hogy mi lesz a következő lépcső? -
karesz6 #11 Érdekes engem még nem moderáltak ki egyszer sem pedig gyártottam már néhány kommentet. Viszont megfigyeltem ha valakit kimoderáltak az úgy kéri számon az őt ért sérelmet hogy azért nem hogy bant adnék hanem 2 év felfüggesztettet. Valószínűleg hasonló lehetett a komment is.XD -
nextman #10 Es ez mire jo, hogy o ezt igy kimondta?
Ez nem egyertelmu? Mi az ami ertek ebben?
Ebbol meg lehet elni? -
#9 akit érdekelnek jó előadások
Ted talks -
Attila1234 #8 Okos ez a csávó, de mikor hallok róla, mindig beugrik a zenekara a 90-es évekből. :D
http://youtu.be/EdooYar_A6g
-
opeca #7 Az Internet jó, de rossz irányba megy el, nagyon. Túl sok lett a hasztalan információ, és túl sok hülye szabadult rá. -
crick3t #6 Érdekes ötlet, de én finomítanék rajta.
Beszúrnám például az internet és a könyv közzé a telefonálást vagy egyéb médiákat mint a rádió vagy TV.
Persze az utóbbi kettő alapból egy irányú kommunikációs csatornák, mind addig míg nem egy betelefonálós műsorról van szó. -
himihumi27 #5 Kéne több hasonló előadás, illetve, hogy is mondjam -> nagyobb mértékű "social awareness" erről az egészről. Az internet újabban - kissé sarkítva - olyan mint régebben a szex. Mindenki csinálja/vagy akarja csak beszélni róla nem szokás. :D -
Shiloh #4 Szóval téged zavar az,hogy ha valakit elküldesz a picsába az moderálásra kerül? -
FoodLFG #3 jól beszél!
"ráadásul megjegyzéseket fűzhettek az elhangzott hírekhez"
Már ahol. Mondjuk erősen kerülöm is az olyan helyeket, ahol nem engedik a kommentelést, vagy erős moderáció van. Az ilyeneket ki kell pusztítani a picsába az internetről (pl index.hu-s "blogok" stb). -
kakamatyi123 #2 ez egy szuletett zseni...:) -
endrev #1 Korrekt a modell!